.


Heisann!

Tenkte jeg kunne dele noen av mine juleønsker med dere, det begynner jo å bli den tiden hvor man skal handle julegaver og jeg har allerede blitt spurt noen ganger om hva jeg ønsker meg til jul.. Så da passer dette bra syns jeg! Alltid når det er enten bursdag eller jul er jeg så usikker på hva jeg skal ønske meg, så har prøvd å skrape noe sammen nå.. haha. Ønsker meg noe utenom dette også, men her er et utvalg! 

I dag skal jeg til Årnes for et lite fotooppdrag, så det blir spennende. Ha en fin søndag folkens, vi snakkes! Hva ønsker du deg til jul?


16.11.2014  ·  wants  ·  11 kommentarer

- Nike air force 1 -Hei!

Noe som har vært en av mine største cravings en god stund nå er skoene Nike air force 1! Jeg syns de er så fantastisk fine og kule, og har ønsket meg de utrolig lenge. Har bare ikke latt meg selv bruke penger på de enda.. haha, hvorfor? Det aner jeg ikke, har bare prioritert andre ting.. Men neste gang jeg har mulighet så skal disse bli mine. Nå har jo de blitt veldig populære, så litt kjipt at jeg henger litt etter og at jeg ikke kjøpte de før.. Meen de må rett og slett havne på skohylla mi hjemme!
De er perfekte på så mange måter ♥♥♥♥♥♥

Nå skal jeg ta en tur ut med hundene.. Mamma og pappa er borte i helgen, så da er det bare meg og dogsa! Det er jo litt hyggelig det også, hehe.
Ha en fin lørdags alle sammen, vi snakkes. 

Hva syns du om disse skoene?


11.10.2014  ·  wants  ·  10 kommentarer

Feets for fall


Okei, kanskje ikke alle disse skoene er så veldig perfekte for høsten - MEN jeg kunne veldig gjerne tenkt meg dem nå for de om! Ah, syns alle er så utrolig fine og kule. Noen er veldig enkle, mens noen har litt mer mønstre og slikt.. En god blanding med andre ord, og det akkurat sånn jeg liker det! 

Nå sitter jeg på skolen og skal jobbe med en oppgave, vi skal lage en kampanjeplakat - ikke morsomt egentlig, meen jeg får jobbe videre for jeg ligger liitt etter! Snart hjem nå! Hvilke er dine favoritter? Ha en super fredag folkens, nyt helga!


05.09.2014  ·  wants  ·  15 kommentarer

Fall favourites

Heisann!

Nå tenkte jeg å komme med hva-Oda-ønsker-seg-til-høsten-innlegg! Selv om jeg veldig sterkt holder fast til sommeren, begynner jeg sakte, men sikkert innse at høsten kommer nærmere og nærmere.. Og at sommeren gradvis er over. Jeg hører flere snakke om det og må rett og slett bare innse fakta! Jeg er en så stor sommerelsker at jeg ikke kan beskrive det med ord, men høsten er heldigvis ikke det verste som kan skje, det er heller det som kommer etter den igjen, haha. Denne gangen ble det en real runde på Nelly for å finne noen høstfavoritter, her får det et aldri så lite utvalg.. 

her // her // her // her // her // her // her // her // her // her // her


 

Så her har dere det! Satser på at høsten blir fantastisk, fargerik og digg! 

Nå er på vei hjem fra skolen og, har bare vært der litt rundt en halvtime pga. streiken.. Noe som egentlig er utrolig irriterende og unødvendig. Men når de ikke klarer å bli enige får jeg bare bite tenna sammen og satse på at den snart blir avblåst, haha. Ha en fin dag videre! Har du plukket deg ut noen favoritter til høsten? 


25.08.2014  ·  wants  ·  26 kommentarer

Summer sale favourites

Heisann!

Våknet for en timestid siden, tenkte jeg ikke skulle sove bort absolutt hele dagen, hehe. Klikket meg inn på Nelly i sted for og sjekke ut om de har fylt opp sommer salget - og gjett om de hadde fra sist jeg var der inne å tittet! Fant så utrolig mange nye godbiter som jeg så veldig gjerne vil klikke hjem, meen pengene strekker ikke til - story of my life. 


HER // HER // HER 

HER // HER // HER

HER // HER // HER


Åå, deiliig! Siden det endelig er fint vær igjen så tenker jeg på å komme meg litt ut i dag og ikke bare sitte inne å glo.. Vi får se hva dagen bringer! Ha en super dag ♥


08.07.2014  ·  wants  ·  16 kommentarer

Nelly favourites

Heisann!

Det store sommersalget på Nelly startet jo for noen dager siden og tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritter med dere. Etter å ha sittet og bladd gjennom 42 sider med produkter har jeg funnet mine favoritter, tok sin tid, haha. 


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER


Ah, kunne ønske jeg kunne klikke hjem alt sammen - meen sånn blir det nok ikke. Jeg har faktisk handlet et par ting som jeg viser dere når de kommer. Det er så utrolig mye salg nå og det liker vi, men tror ikke lommeboka er så altfor glad! Jaja, har man lyst har man lov. Har du plukket ut dine favoritter? Ha en fin kveld videre! 


21.06.2014  ·  wants  ·  12 kommentarer

Wants: Summer dress up


1. HER 2. HER 3. HER


1. HER 2. HER 3. HER


1. HER 2. HER 3. HER


Heisann,

Nå nærmer det seg sommer med stormskritt og da må man virkelig oppdatere garderoben med litt skjørt, sommerkjoler, topper og det som hører til! Her har dere noen forslag som jeg veldig gjerne ihvertfall kunne hatt i sommer! Digger spesielt de to skjørtene og må hvertfall et av de hjem i posten, hehe - litt nettshopping for å føle meg bedre kanskje? Vi får se! Dere kan også få det litt billigere ved å bruke denne koden; SPR15, bare klikk dere inn her. Ha en super dag videre, snakkes.


03.06.2014  ·  wants  ·  9 kommentarer

Phone cases

Heihei!

Er det en ting jeg ikke klarer å gå uten så er det deksel på mobilen! Ahh, det er så utrolig fælt å gå uten og mobilen blir så naken, haha. Så i den anledning tenkte jeg å vise dere noen få jeg gjerne kunne hatt hjem i posten! 


1. HER 2. HER 3. HER

4. HER 5. HER 6. HER


Nå bærer det ut på tur med voven etter en herlig stund i sola!
Er du avhengig av deksler på mobilen?
 Ha en fin kveld videre folkens, vi snakkes!


30.05.2014  ·  wants  ·  15 kommentarer

I want it all

Helo!

Nok gang har jeg sittet å siklet rundt på ulike nettbutikker! Ser så ufattelig mye jeg vil ha, men som jeg ikke kan få - story of my life.. Her er hverfall noen godsaker jeg gjerne kunne klikket hjem.


1. HER 2. HER 3. HER


4. HER 5. HER 6. HER


7. HER 8. HER


9. HER 10. HER


Hva syns du om disse produktene? Ha fortsatt en super kveld videre, vi snakkes!  


18.05.2014  ·  wants  ·  9 kommentarer

Favorites from Choies

Heisann, og GOD FREDAG ♥

På skolen fant jeg ut at jeg ikke egentlig har undersøk nettbutikken Choies så veldig nøye. Men etter å ha brukt litt tid der inne fant jeg ut at de har ekstremt mye kult og fint! Digger det! Det har noe som kan passe for alle, og det syns jeg er utrolig bra - noe for enhver smak! Jeg har hvertfall plukket ut mine favoritter, og hvis du klikker deg inn er jeg ganske sikker på at du finner noe du liker også. Ble så positivt overrasket. 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER(dagens favoritt)


Hva syns du om Choies? Ha en sykt bra fredagskveld, vi snakkes ♥


09.05.2014  ·  wants  ·  19 kommentarer

Wants: The perfect dress

Heihei! 

Var en liten tur innom Nelly for å sjekke ut om det hadde kommet noen nye godbiter.. Og DET hadde det. Nytt merke som heter Ginger Fizz, og de har så mye fint - åh, falt helt pladask! Så utrolig fine farger, og nesten perfekt faktisk! En ting som er sikkert er at minst en av disse kjolene skal hjem til meg!


Kjole 1 HER Kjole 2 HER Kjole 3 HER


(deisdert favoritt)Kjole 4 HER Skjørt 1 HER Kjole 6 HER


 

Hva syns du? Ha en super onsdag aka. lille lørdag videre ♥


07.05.2014  ·  wants  ·  10 kommentarer

Wanties

Heisann!

I går kveld satt jeg og tittet litt på nettet, og funnet noen wants som jeg tenkte jeg kunne dele med dere på morgenkvisten - 


1. HER 2. HER 3. HER


4. HER 5. HER 6. HER


7. HER 8. HER 9. HER


10. HER 11. HER 12. HER


Hva syns du om plaggene? Ha en super mandag videre, vi snakkes! 


07.04.2014  ·  wants  ·  16 kommentarer

Spring wants

Heisann!

Dagene går og det betyr at vi bare kommer nærmere og nærmere varmere tider.. Jeg vet at det fortsatt er en god stund til våren/sommeren, men jeg gleder meg som en tiåring på julaften! Haha. Det er også veldig mange som allerede har begynt å bytte ut garderoben sin, med litt mer sommerlige klær så de virkelig er klare for å innta sommeren. Så da tenkte jeg å ha et innlegg med spring/summer wants! 


1. HER 2. HER 3. HER


1. HER 2. HER 3. HER


1. HER 2. HER 3. HER

Hva var din favoritt? Ha en strålende dag videre! 
//ikke glem å klikk deg inn her 


17.02.2014  ·  wants  ·  10 kommentarer

Christmas wants from Sheinside

Hei alle! 

Som dere sikkert har fått med dere så elsker jeg Sheinside, og siden det snart er jul så har jeg funnet noen ting som gjerne kan ligge under treet på julaften.. med mitt navn på merkelappen! Dette er også fine tips til julegaver til venninner :)1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER 9.HER 10.HER 11.HER

Skulle gjerne hatt mye mer derfra! Men her har dere hvertfall et lite utvalg av det jeg ønsker meg fra Sheinside.. 
Hva syns du om plaggene? Ha en fin dag videre, vi snakkes!

//ikke glem å still spørsmål til ukens spørsmål


12.12.2013  ·  wants  ·  12 kommentarer

Wants: Sweatshirts

Hei alle!

Jeg er utrolig glad sweatshirts og jeg er utrolig glad i sheinside, og de har utrolig mange fine! Har sittet å sett gjennom noen av de nå og fant mangee jeg likte, og tenkte jeg kunne vise dere noen av de og kanskje dere liker dem selv! 


1. HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER
Flere kule gensere finner dere på Sheinside.

Hva syns du om slike gensere? Vi snakkes!

 


27.11.2013  ·  wants  ·  8 kommentarer

MadLady salg - wants

Heihei! 

MadLady har salg nå! Og jeg personlig elsker nettbutikken deres, de har så utrolig mye kult og jeg rett og slett digger det. Så siden de har salg så tok jeg meg den anledning til å plukke ut de tingene jeg aller helst skulle klikket hjem i posten, men som vanlig så har jeg ikke penger.. men jeg kan drømme! Har sagt til mamsen at jeg ønsker meg en del av det så kanskje det blir å se om en stund, haha hvem vet? Men dette er hvertfall det jeg likte aller best.. Du finner alt dette og mye mer HER

Dette var hvert noe av det jeg likte best, var egentlig mye mer jeg likte men tenkte jeg ikke skulle poste så veldig mye, hehe! 
Hva syns du om MadLady? Snakkes!


03.11.2013  ·  wants  ·  6 kommentarer

Wants

Hei! 
Nok en gang sitter jeg å surrer på mange ulike nettbutikker, å finner så utrolig mye jeg har lyst på! Men som vanlig har jeg ikke penger, så jeg får bare drømme. Her er noe av det jeg fant...


1.HER2.HER3.HER4.HER5.HER6.HER7.HER8.HER9.HER

Hva syns du?
Snakkes!


02.10.2013  ·  wants  ·  4 kommentarer

Nelly wants

Hola! Hvordan går det alle sammen? 

Nå har jeg surret litt rundt på nelly og som alltid er det så mye fint der! Ååh, kunne bare handla hele nettsiden, haha - kanskje ikke hele nettsiden, men dere skjønner hva jeg mener. 
Men her er hvertfall noe jeg veldig gjerne kunne klikket hjem til meg! Har dessverre ikke noe penger nå, men wants er det hvertfall. 


Grå bukse HER                                                                                                        Rød bukse HER


Genser HER                                                                                                             Shorts HER


Grå cardigan HER                                                                                                   Grått skjørt HER
Svarte spike sko HER                                                                                         Mintfarget plattform sko HER

Kunne du tenkt deg noe av dette selv? 
Snakkes! 


06.09.2013  ·  wants  ·  6 kommentarer

Wanties

Aloha! 

Wow, nå er det lenge siden jeg har klikket meg inn på blogg.no så tenkte det kanskje var på tide igjen. Har savnet å blogge litte gran, så bestemte meg for å gjøre det nå, ettersom jeg har hatt en to måneders lang bloggpause! Men tilbake til overskrift; har sittet lenge nå, et par timer faktisk - haha. Å sikket på nettbutikker, det er virkelig noe jeg digger å gjøre, samtidlig som jeg elsker det. Fordi jeg blir så sykt fristet til å bare bestille alt, haha. Men dette er noe jeg fant som jeg må klikke hjem snart..  


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Hva syns du? 
Snakkes!


 


09.08.2013  ·  wants  ·  4 kommentarer

New in: Swedeeen

Hei! 

Her det jeg kjøpte i Svergie igår.


En liten søt eske fra kremmerhuset - 39kr


Armbånd fra glitter - 29kr


Grønn lue med brett fra cubus - 79kr


Svart tighst med nagler på knærne fra bikbok - 199kr


Fargerik genser fra bikbok og grå genser med skinn på armene fra bikbok
det var 2 for 149 kr


Småting: Øyenskygge fra HM (midlertidlig) - 49kr
Øyenskygge kost fra HM - 39kr
Lus fra bikbok - 10kr
Lypsyl fra ? - 11kr


Candyy fra godisfabriken

Hva syns du om innkjøpet? 
♥snakkes 


21.02.2013  ·  wants  ·  20 kommentarer

Wanties 2013

Hei! 


1. converse 2. bear jacket 3. victoria secret bikini 4. jeffery campbell
5. nike sportswear 6. neon nail polish 7. studded jc 8. studded cap
9. galaxy clothes

Dette er noe av det jeg skal få prøve å få kjøpt meg innen 2013 er over.
Hva syns du om tingene? Ønsker du deg noe av det samme? 
♥ snakkes


05.02.2013  ·  wants  ·  8 kommentarer
hits