Get to know me better

10 ting jeg liker
- Shoppe
- Kose med vovene mine
- Være med vennene mine
- Fotografere
- Kinder maxi
- Le - beste følelsen
- Sette av hele dagen til å se på serier i koseklær
- Neglelakk
- Ny dusja og legge meg med nytt sengetøy
- Appelsin juice9 ting jeg ikke liker 
- Mark
- Folk som er falske
- Mørket
- Kulde
- Føtter
- Øyenbryn som er overdrevent stygge
- Når jeg blir så sint/frustrert at jeg begynner å gråte (haha)
- Og ikke ha penger
- Når folk skal være så ufattelig mainstreame at jeg blir flau

8 blogger jeg leser
-Maddepaddee - absolutt på topp
Styleconnection 
Fotballfrue 
Voe
L0ve
Sophieelise
Fotoogwebdesign
Freewings

7 ting jeg vil gjøre i fremtiden
- Dra til Afrika og fotografere
- Ta alle tatoveringene jeg ønsker meg
- Gifte meg og få en familie
- Få drømmejobben
- Ha mange hunder
- Reise alle stedene jeg ønsker
- Lære å surfe

6 ting jeg er redd for 
- Mørket
- Å miste noen jeg er glad i
- Den dagen vovene min blir borte
- At jeg ikke skal rekke å gjøre alt jeg vil oppnå
- At jeg skal ende opp alene
- Se meg i speilet etter klokka tolv (haha)

5 steder jeg liker å være
- Hjemme
- På ferie
- På skolen
- Ute, når det er fint være
- I sengen

4 ord som beskriver meg 
- Sta
- Utålmodighet
- Energisk
- Positiv, prøver i hvertfall

3 ting jeg gleder meg til
- Sommer (!!!!)
- Skjærgårds, music and misson festival i sommer
- Til jeg blir 18

2 bra tv-serier
- Grey's anatomy
- Glee

1 bra sang
- Who you are - Jessie J


Dette innlegget er litt mer "personlig" enn hva jeg pleier å poste. Men tenkte det var et ganske greit og "morsomt" innlegg å legge ut, slik at dere får et litt større innblikk på hvordan jeg er. Hva syns du om slike innlegg? Ha en super dag videre, snakkes!


21.05.2014  ·  tanker og meninger  ·  19 kommentarer

Tar kroppspresset over?

Heisann! 

Har lurt litt på om jeg burde poste dette eller ikke, siden det er et veldig diskutert tema, og utrolig mange ulike meninger rundt dette. Men fant da ut at jeg vil poste det, det er jo veldig mange som gjør det og da skader det vel ikke med enda et innlegg? haha. Ja, noen mener sikkert det stikk motsatte, men sånn er det bare. Noe mener det, og andre mener noe annet.. Skrevet i sammenheng til en skoleoppgave - debattinnlegg.

"Er jeg bra nok?" Det er et spørsmål svært mange norske ungdommer spør seg selv om. Nå idag har vi et enromt fokus på utseende og kropp, det blir rett og slett bare verre og verre. Jeg tror de fleste har kjent litt på det og at de fleste har spurt seg selv om de er bra nok eller ikke.. Om de har den fineste huden, om de er tynne nok osv. 

Teknologien nå til dags tror jeg har en del av skyld. For de aller fleste ungdommer nå har tilgang til internett og sosial medier døgnet rundt! Vi er på Facebook, Instagram, Tumlr, Weheartit ++. Og jeg tror det beste eksemplet er Instagram, det er tusenvis av fitnessprofiler ute på Instagram som legger ut bilder av jenter med den såkalte "perfekte" kroppen. Et godt eksempel på en Instagram konto er fitnessgirlsmotivation, som har langt over 100 000 følgere. Vi følger selv disse fitnessprofilene i håp om å få motivasjon og inspirasjon til å prøve og oppnå en så "fantastisk og perfekt" kropp selv en dag, for tross alt den er jo perfekt! Er det det den kroppen vi må ha for å være perfekte og bli godtatt i samfunnet? Nei, så absolutt ikke. Det er veldig forstålig at man vil se ut sånn, men det finnes en grense. Disse profilene og bildene svekker selvtilliten til svært mange, og jeg vet selv at jeg fint kan tenke "Herregud, skulle ønske jeg så sånn ut!"  Disse profilene svekker selvtilliten og gjør absolutt ingenting bedre..

En annen ting er at vi ser bilder av supermodeller som Megan Fox, Adriana Lima og mange andre vakre kvinner fra hele verden, og vi blir selv skuffet når vi ser vårt eget speilbilde. Vi prøver ulike og helsetips og spesielt mat tips som sunne havreknekkebrød og smoothie. Vi trener så ofte som mulig i håp om å gå ned i vekt.. Når vi egentlig ikke trenger det, fordi kroppen vi allerede har er bra nok, men vi ser det bare ikke selv. Mange som prøver å slanke seg trenger det ikke, men kroppspresset som er nå tar over, og spesielt når andre folk skal rakke ned fordi de ikke føler seg vel med seg selv. En ting dere ikke må misforstå er at det er bra å trene og tenke på kosthold, men istedenfor å gjøre det for seg selv og egen helse har det blitt til en konkurranse. En konkurranse om hvem som er tynnest, ar størst "thigh gap" og mest mulig fremhevet krageben.


//bilde - privat

Et siste sted vi lett kan bli påvirket av er TV og aviser. Vi ser hundrevis av skjønnhetsreklamer som viser jenter med perfekt kropp, perfekt hud, perfekt hår. Det er ikke rart vi blir påvirket. Men disse jentene har som oftest blitt photoshoped i noen par timer.. Det er jo ikke akkurat sånn at vi kan hindre alle reklamer fra å bli sendt på TV. Men hva kan vi egentlig gjøre? Vi kan la være å bry oss om det folk sier, men det blir jo litt vanskelig det også. Hvis alle ikke hadde blitt så påvirket av hverandre, og ikke hadde brydd seg om det man så, hørte og leste og bare kjøre sitt eget løp hadde ting kanskje blitt litt bedre.. Men hallo, når kommer det til å skje? Det er jo tydeligvis bare dagdrømming. Men vi kan bli mer kritiske til alt vi ser og leser og blir mer selvsikre på oss selv! Det kan man vel prøve ut? For eksempel så prydet denne overskrifen på VG for ikke alt for lenge siden; "Kim Kardashian vil kaste klærne for Playboy - igjen". Hun er et godt eksempel på en kvinne som blir sett på som "perfekt". Denne artikkelen viser bilder av Kim lettkledd, i sin perfekt kropp. Et eksempel på at unge jenter blir påvirket og at de føler de må se ut som henne for å være bra nok, dessverre. Kanskje jeg tar litt for hardt i? Men det er ikke langt unna.

Så hva er egentlig denne såkalte "perfekt" kroppen, det "perfekte" utseende, som både jeg og alle andre sitter å babler om? Hvem er idealkvinnen? For meg er den perfekte kroppen den man selv føler seg komfortabel med og er født med, så lenge man føler seg vel vil det vises på utsiden.
Vi må slutte å tenke på hvordan media og omverden vil vi skal se ut, vi er alle unike. 

Hva er dine meninger rundt dette? Ha en fin dag videre ditt skjønne menneske, vi snakkes! 

Lik gjerne innlegget.


27.03.2014  ·  tanker og meninger  ·  9 kommentarer

Penny board


Heisann!

Jeg har lenge syntes penny board er utrolig kult, ikke at det bare ser kult ut, men at det også virker veldig gøy å kunne faktisk stå på det! haha.. Jeg prøvde det for første gang i fjor en del ganger, og jeg syns det var veldig gøy - til tross for et par knall og fall. Jeg tenkte da på å skaffe meg det i fjor sommer, men det skjedde aldri.. for dere som kjenner meg har jeg stor tendens til å utsette ting jeg vil ha og gjøre. Men i år har jeg bestemt meg får å skaffe meg et, forhåpentligvis så skal det skje! Jeg liker utrolig mange av fargene/designene, men de jeg liker best er nok de som er i pastell farger, eller det som er knæsj rosa.. Ååh, pastell er så utrolig herlig å se på!! Står du på penny board? Syns du det også virker ganske.. så kult (haha)? Ha en super dag videre, vi preikas!


11.03.2014  ·  tanker og meninger  ·  8 kommentarer

Street/surf

Hola! 

Tenkte jeg skulle si hva slags stil jeg liker best når det kommer til mote! Vet ikke om det er så interessant for dere, men det eneste jeg kom på som jeg kunne blogge om. Og jeg syns det er gøy å lese om på andres blogger, så håper også syns det! Utifra overskriften så har dere sikkert allerede skjønt hva jeg liker best, men jeg sier det likevel, haha. Stilen(e) jeg liker best er streetstyle med en blanding av surfestilen. Disse to stilene er virkelig de kuleste og de beste syns nå jeg. Jeg er en av de personene, (hvis det finnes så mange av dem..) som ikke kan gå i michael kors veske, vaffeljakke, acne skjerf, parajumper and so on på en gang. Det er jo sånn de fleste jenter, ungdomsjenter, går nå fortiden.. som jeg ser i hvertfall! Jeg syns det har blitt så brukt opp og jeg kunne aldri gått sånn selv. Jeg sier ikke at det er stygt eller no, alldeles ikke.. jeg syns det er fint, men når "alle" går sånn så vil jeg ikke gjøre det selv. Jeg er ikke så glad i å kle meg akkurat som alle andre, det er egentlig bare derfor.. jeg vil ha litt min egen stil, men det er jo vanskelig det også.

Men hvertfall det jeg blir inspirert av, som sagt, er streetstilen og surfestilen. Disse er så kule, "laidback", og klærne er store og rett og slett kult! hehe. En av de personene jeg blir inspirert av når det kommer til deete er Madeleine Pedersen, bloggeren bak maddepaddee.. Hun har denne stilen og alt hun går i bare forelsker jeg meg i! Anbefaler alle til å ta en titt innom bloggen hennes, dere kommer ikke til å angre. 

Hva syns du om disse stilene? Hva slags stil liker du best?
Vi snakkes!  


10.11.2013  ·  tanker og meninger  ·  5 kommentarer

I love autumn


♥ cacao ♥ hoodies ♥ beautiful colors ♥ halloween ♥ jeans ♥ flushed cheeks ♥ holidays ♥ cozyness ♥ leafs changing colour ♥ movie nights ♥ cold weather ♥

♥ the best season of the year ♥ 


08.10.2013  ·  tanker og meninger  ·  10 kommentarer

Neon blue hair

Heii! 

Var innom twitter i dag tidlig, også gikk jeg innom kontoen til Demi, hehe.. Da fikk jeg se at hun har farget håret blått! Åå, det var så rått - digger det rett og slett! For dere som er fan eller hører på musikken hennes så har henne en sang som heter Neon lights, den er utrolig bra og anbefaler dere til å høre på den. Men som sagt har hun farget håret i sammenheng med sangen, hun skal nemlig på The Neon lights Tour. Dessverre ikke til Norge.. (fml) Demi er jo "kjent" for å endre på håret sitt støtt og stadig, både når det gjelder farge og lengde. Men denne frisyren var bare drit kult, digget den virkelig!
Hva syns du om den nye frisyren til Demi?
Snakkes!


03.10.2013  ·  tanker og meninger  ·  8 kommentarer

#StayStrong

Hei!
Dette innlegget her er kanskje litt utenom det vanlige i forhold til hva jeg pleier å blogge om..  

Er det en person som virkelig er min store inspirasjons kilde og favoritt artist (utenom Justin, heh..) så er det Demi Lovato. Jeg har alltid likt hun, spesielt etter at jeg så den første Camp Rock filmen.
Demi er virkelig en stor inspirasjonskilde, og en person man virkelig kan se opp til. For de som vet en del om Demi, vet at hun har vært i gjennom en hel del, men som har kommet seg på beina igjen, og det er en stor inspirasjon for mange som kanskje også er eller har vært gjennom det samme.


//p e r f e k s j o n  t i l  t u s e n

Jeg personlig er en svært stor fan av Demi Lovato, ikke bare fordi hun har et perfekt utseende (noe henne har), fantastisk flink til å synge, men fordi hun er en så utrolig bra person! Altså nå kjenner jo ikke jeg henne akkurat, men dere forstår hva jeg mener.. Demi Lovato er ikke en av de kjendisene som er overfladiske å gir blanke i familien sin og fansen sin - hun bryr seg! Og det klarer hun å vise utrolig bra. Hu er jordnær, og det er derfor jeg liker henne så utrolig godt som jeg gjør. Jeg er en Lovatic. Altså, jeg forstår hvis noen tenker sånn "Herregud, hu er en kjendis - hu vet ikke at du eksiterer..". Det driter jeg rett og slett i, hu er en person jeg ser opp til, og bryr meg fint lite om hva andre syns når akkurat kommer til det. 
En annen ting jeg må si er sangene hennes. Ååh, hvor skal jeg starte? De er så bra, og jeg bare elsker dem rett og slett. De har så mye mening enkelte og er ikke bare en klisjè kjærlighetssang eller om noen som har slått opp. De har mening, åh elsker det! Det er en grunn til at jeg sier at hun er perfekt, greit nok jeg vet at ingen er perfekte, men hu er ikke langt ifra!

Som noen heelt sikkert har fått med seg (spesielt hvis man er på twitter) så er det at hun kommer ut med bok som heter Staying strong, som idag går ann å forhåndsbestille noe jeg skal gjøre imorgen når jeg får penger, wii! Gleder meg sånn til å lese den, kommer helt sikkert til å felle en tåre eller to, hehe. Men hvertfall, sikkert fler enn meg som skal lese den eller hva? Selv om jeg ikke har lest den enda, så anbefaler jeg det. Jeg anbefaler alle til å se dokumentaren hennes som heter Stay Strong. Den er helt fantastisk, felte et par tårer der også. Virkelig verdt det, lover dere. 
Ja, dette var det er et par tanker og meninger rundt Demi Lovato, ååh elsker henne. Pretty perfect. Ble kanskje litt kleint skrevet på en måte, men - hehe. 
Hva syns du om Demi Lovato? 
Snakkes!  trykk gjerne liker nederst i innlegget. 


09.09.2013  ·  tanker og meninger  ·  13 kommentarer

Kropps press blandt norsk ungdom

Hei! 
Dette er skrevet i sammenheng med en liten skoleoppgave. 

Er jeg bra nok? Det er et spørsmål mange norske ungdommer spør seg selv om. Idag i 2013 har vi et enormt fokus på utseende og kropp, det blir rett og slett bare verre og verre. Jeg tror de fleste har kjent litt på det og at de fleste har spurt seg selv om de er bra nok eller ikke. Om de har den fineste huden, om de er tynne nok også videre. Teknologien nå til dags tror jeg har en del av skylda. Ta instagram for eksempel tenk alle fitness profilene med bilder av jenter med "perfekt" kropp, hvor mange får ikke dårlig selvtillit av det? Jeg vet selv at jeg får det, og kan fint tenke "Herrgud, skulle ønske jeg så sånn ut".
Det er ikke slik det burde være, alle burde være fornøyd med den de er og alle bør bli akseptert for den de er. 


//bilde tatt av meg

Vi ser bilder av supermodeller som Megan fox og mange andre vakre kvinner fra hele verden, og vi bir skuffet når vi ser vårt eget speilbildet. Vi prøver ulike helse tips, mat tips i håp om å gå ned i vekt. Tenk alle de som prøver å slanke seg, på en måte som kan være farlig. Kroppspresset som er den dag i dag er rett og slett en stor skam!
Det er ikke bare kroppen som det er press på, men generelt alt som har med skjønnhet og helse. Dette er et problem jeg virkelig syns det burde bli gjort noe med, vet det er vanskelig, men ungdommer burde tenke at man er vakker slik som man er. Ikke bare norsk ungdom, men ungdom rundt hele verden burde føle seg vell med hvem de er.  Så hva er den perfekt kroppen? Det er den som alle føler seg vell i, som man føler seg komfortabel i. Alle er vakre på hver sin måte, og ingen burde nekte for det. 

Vet det ikke er så langt, men var ikke meningen at det skulle være så langt. Og husk dette er mine meninger.
Trykk gjerne på facebook-like knappen nederst i innlegget, hadde satt stor pris på det
Hva er dine meninger rundt dette?  

 


01.09.2013  ·  tanker og meninger  ·  12 kommentarer

Topp youtubers

Hei!

Jeg er innom youtube flere ganger daglig, og i starten var jeg der bare for å høre på musikk, men nå er det for å se på ''youtubers'' eller rett og slett youtube brukere, kjendiser eller ikke. Altså de som legger ut videoer som er morsomme osv, altså ikke musikk da. Elsker å se på slike videoer og går aldri lei av de. Enten så skjønner du eller så skjønner du ikke, haha. Men tenkte å vise dere mine topp youtube brukere!

Jenna Marbles. Hun er absolutt min #1 favoritt! Aldri sett en morsommere person enn hu, og hu er så utrolig random og rett og slett fantasisk morsom! 
Anbefaler alle til å gå innom kanalen hennes, du kommer ikke til å angre! Her er en av hennes mange morsomme videoer..  


Ellen DeGeneres. Åhh, jeg elsker denne dama! Hu er så morsom og jeg bare elsker youtube videoene hennes!! Hun ha egentlig et tv-program, så hun legger småvideoer fra programmet sitt på youtube kanalen hennes, og jeg syns det er like greit. Her er en av de mangee videoene hun legger ut.. 

Caspar Lee. Han er også utrolig morsom, og så og si litt random til tider, haha. Jeg syns hvertfall at han lager utrolig bra videoer. Anbefaler å sjekke ut hans kanal også. Her er et eksempel på en av hans mange videoer.. 
 
Rebecca Borch.
Det er nesten den mest randomme personen jeg har sett i mitt liv, haha. Her er et eksempel på en av hennes randomme videoer! 

Dette var noen av de få youtube brukerne jeg følger med på. Anbefaler virkelig alle til å ta en titt innom disse kanalene. 
Følger du med på noen av disse?  


03.04.2013  ·  tanker og meninger  ·  8 kommentarer

Topp 5 reisemål

Hei! 

Det er så utrolig mange steder jeg har lyst til å reise. Så jeg tenkte jeg kunne ha en topp 5 reisemål liste, here we go -  

1. AFRIKA, MALI 


2. BEVERLY HILLS


3. NEW YORK


4. RIO DE JANEIRO


5. LONDONVil du dra noen av de samme stedene?
♥ snakkes 


04.02.2013  ·  tanker og meninger  ·  9 kommentarer

Believe Acoustic - topp 5

Hei!

Idag kom noe som jeg har ventet på i flere uker! Nemlig Justin sitt nye album - Believe Acoustic. Har ventet på det så lenge, og det var virkelig verdt ventetiden. Har aldri hørt et bedre album, elsker det virkelig. Jeg føler at Justin bare blir bedre og bedre og for hvert album som kommer så blir det også bare bedre og bedre. Kaller meg selv nå #proudbelieber, virkelig. Det som er med dette albumet er at det er så personlig, og det liker jeg svært godt. Tenkte å vise de sangene jeg liker best i dette albumet, altså topp 5. Here we gooo.. 

1. Beauty and a Beat


2. I would


3. Fall


4. Nothing like us


5. Be alright


Åh, elsket virkelig disse sangene! De var helt utrolig fine, virkelig. 
(jeg vet Fall ble litt merkelig i forhold til de andre) 

? - har du hørt det nye albumet
? - hvem var dine favoritt sanger
♥ snakkes 


29.01.2013  ·  tanker og meninger  ·  3 kommentarer
hits