Vinn en personlig almanakk

// i samarbeid med personlig almanakk

Heisann! 

Nå kommer det en aldri så liten overraskelse til dere! Nå når det går mot juletider og hektisk hverdag er det kanskje litt vanskelig å holde styr på alle planene man har.. Så hvis du ikke har helt kontroll på alt som skjer rundt deg, er kanskje en personlig almanakk det du trenger?
Så i samarbeid med personlig almanakk er jeg heldig som får dele ut en til dere kjære lesere der ute. 

Personlig almanakk er en genial nettside hvor du kan designe din egen almanakk akkurat slik du ønsker, og den gjør hverdagen din en smule mer spennende! Du kan velge mellom veggalmanakk, notatbok eller en helt vanlig almanakk.. Mellom ulike størrelser, farger, mønstre eller du kan lage din helt egne unike forside.
Du står egentlig fritt til hvordan du vil den skal se ut, og det er med andre ord super enkelt! 


Her kan dere se min personlige almanakk! 


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:
 ♥
Lik personlig almanakk på facebook HER
Lik dette innlegget via facebook (du finner en liker-knapp nederst i innlegget)
Kommenter innlegget med fullt navn + mail-adresse, slik jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren 

Håper mange melder seg på! Så trekker jeg vinneren på fredag. Ha en fantastisk dag, vi snakkes.
(du kan også finne de på snachat pers_almanakk, hvor du får unike tilbud og innhold) 


01.12.2014  ·  Sponset  ·  33 kommentarer

Min personlige almanakk

//sponset

Heisann!

Endelig har jeg fått min personlige almanakk! Har lenge hatt lyst på en slik en og endelig er din min, jei! Ble veldig fornøyd med hvordan den ble seende ut, og størrelsen er perfekt! Denne er så grei og ha for å få en litt morsommere måte å holde styr på planene og hverdagen på.. Liker den veldig godt, spesielt når man kan designe den helt selv og ingen har helt lik. 

 


Her har dere da min! Jeg har størrelsen A5 og noen skulle lure og redigert collagen i picmonkey - så da vet dere det! Anbefaler alle om å skaffe en slik en, om du har en litt travel hverdag eller om du rett og slett bare er veldig glad i å holde styr på alt som skjer! Det gjør jeg hvertfall og da passer denne midt i blinken, rett og slett.
Klikk deg inn her for å lage deg din helt unike og egne almanakk. 

Har du en personlig almanakk? Ha en fantastisk kveld videre, i morgen er det allerede fredag! Hvor fort har ikke denne uka gått? Skjønner ikke hvor dagene har blitt av.. haha. Jaja, vi snakkes!


11.09.2014  ·  Sponset  ·  17 kommentarer

VINN PERSONLIG ALMANAKK

//i samarbeid med personlig almanakk

Heisann!

Nå kommer det en aldri så liten godbit til dere! Har du en litt hektisk hverdag og sliter med å holde styr på alt som forgår og alt du skal ta deg tid til? Da er en personlig almanakk det du trenger og jeg er så heldig å får dele en ut til dere, jeii! For deg som nå tenker: Hva i alle dager dette for noe? Jo, det skal jeg fortelle deg!

Personlig almanakk er er nettside hvor du kan designe en almanakk akkurat slik du ønsker og gjør hverdagen litt mer spennende! Du kan velge veggalmanakk, notatbok eller almanakk mellom ulike størrelser, farger, mønstre eller du kan lage din helt egne unike forside!
Du står veldig fritt til hvordan den skal se ut med andre ord og det er super enkelt! 
instagram.com/personligalmanakk


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen:
♥ Lik personligalmanakk.com på facebook HER
♥ Lik dette innlegget via facebook (du finner en liker-knapp nederst i innlegget)
♥ Kommenter innlegget med fullt navn + mail-adresse 

Håper så mange som mulig deltar, så trekker jeg vinneren på søndag. Ha en fin dag videre!
(du kan også finne de på snapchat persalmanakk, hvor du får unike tilbud og innhold) 


28.08.2014  ·  Sponset  ·  26 kommentarer

New in: The perfect hoodie

Hei der!

Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte hettegenseren.. Til å kunne bruke til et par jeans, en sommerkveld, mye man trenger en hettegenser til! Og endelig har jeg funnet en jeg liker 110% på Sheinside. Den er så utrolig god og comfy, samtidig som den faktisk ser bra ut - ihvertfall etter min mening! Printet på den er så kult, og jeg bare digger den rett og slett. Gleder meg til å ta den i bruk en dag jeg ikke helt orker å bruke så mye tid for å finne ut hva jeg skal ha på meg, haha - da er den perfekt å ha! Du finner den HER.


Åå, digg! Hva syns du om genseren? Ha en fin kveld folkens, vi snakkes!

//sponset produkt


20.05.2014  ·  Sponset  ·  18 kommentarer

New in: color splash

Heisann!

I går lå det en ny godbit i postkassen fra Sheinside! Jeg eier faktisk ingen hvite gensere, bare en tror jeg - haha. Så tenkte det var greit å skaffe seg en. Denne genseren har helt fantastisk deilig stoff, det er så mykt og behagelig - veldig deilig å ha på seg! Trodde ikke at stoffet var slik i det hele tatt, så jeg ble positivt overraset - og det liker vi! Jeg tenker at denne blir super kul på vår/sommeren siden det er ganske fargerik, men samtidlig hvit, så gleder meg veldig til å bruke den da! Kanskje til et skjørt eller en shorts, hmm. Så hvis du er på utkikk etter en super deilig og fresh genser så anbefaler jeg denne, du finner den HER!


Hva syns du om genseren? Endelig fredag, endelig helg - ha en super dag alle sammen ♥

//ikke glem å klikk den inn HER og bruk koden SPR15 for 15% på hele sortimentet.  


25.04.2014  ·  Sponset  ·  18 kommentarer

New in: Advisory sweater

Heisann!

I dag fikk jeg en pakke i posten! Denne gangen var det en råkul genser som jeg er veldig fornøyd med. Jeg var først litt usikker på den siden jeg egentlig ikke er så fan av gjennomsiktig stoff, men nå som jeg fikk se den i virkeligheten syns jeg den var super kul! Jeg tenker meg at den kommer til å passe perfekt til sommeren, på festival eller lignende og kan ikke vente til å få brukt den da! Så alt i alt veldig fornøyd, den skal bli godt brukt på varme dager. Du finner den HER. Du kan også den i svart HER.Hva syns du om genseren? Ha en super dag videre, vi snakkes!
//sponset produkt 


04.04.2014  ·  Sponset  ·  18 kommentarer

New in: 2 in 1

Hei der! 

På fredag mottok jeg en pakke fra Sheinside, og jeg er så førnøyd med innholdet! Jeg har ikke så veldig mange sommerjakker, så denne gangen ble det det.. Men her var det 2 i 1! Det er en jakke, også er det en hoodie-vest. jeg trodde først at de satt fast i hverandre, men det gjorde de jo ikke - så det gjorde alt bedre!  Den var utrolig kul, og jeg gleder meg til å bruke den når det er litt varmere ute! Jeg blir som oftest alltid fornøyd med det jeg bestiller fra Sheinside, og det er jo så utrolig billig! Den eneste ulempen er at noen av produktene kan ha litt korte armer siden det er kinastørrelser, men det har ikke gjort så veldig mye for min del - og det er egentlig de eneste. Så jeg er storfornøyd med Sheinside, og anbefaler det veldig.. og hvis du har korte armer så er det en fordel, haha!
Du finner jakken og vesten HER 

Hva syns du om jakken? Handler du på Sheinside? Ha en super søndag videre, vi snakkes!
// sponset


16.03.2014  ·  Sponset  ·  18 kommentarer

New in from Sheinside

Heisann! 

I går lå det en pakke i postkasse, og oppi der lå det to utrolig fine gensere fra Sheinside som jeg tenkte å vise dere nå. Dette er sponset produkter. 

Denne genseren likte jeg utrolig godt pga. printe og siden det er veldig tynn, men samtidlig veldig god og behagelig å ha på seg. Den sitter også veldig løst som også gjør den utrolig behagelig. Og siden jeg nesten bare har tykke gensere, passet denne midt i blinken! Du kan finne den HER.


Okei! Nå skal jeg være ærlig, en mykere og godere genser har jeg aldri hatt på meg! Den er supermyk inni, men også på utsiden.. Ååå, den er helt himmelsk. Den er veldig stor og god, og i tillegg så har den lommer (jeg elsker lommer). Denne anbefales på det sterkeste! Du kan finne den HER.

Hva syns du om genserene?
Ha en fin dag videre, vi snakkes. 
//ikke glem å klikk deg inn her  


05.02.2014  ·  Sponset  ·  8 kommentarer

New in: Green monster

Hei alle sammen! 
Når jeg våknet i dag, gjett hva jeg så utenfor vinduet??? Jo nemlig: snø! Vet egentlig om jeg er så glad for det, er sikkert ikke der lenger enn en dag uansett, haha. 

Tilbake til overskriften. I går fikk jeg nemlig en pakke fra Sheinside og oppi der lå det en genser som jeg har hatt lyst på en stund. For dere som har sett på monsterbedriften så er det han grønne fyren som er på genseren. Stoffet er kjempe mykt og godt, den er ikke alt for tykk heller så den er utrolig god å ha på!

Anbefaler alle denne genseren, du finner den HER!
Hva syn du om genseren? Ha en fin dag videre vi snakkes.

//ikke glem å klikk deg inn her


11.01.2014  ·  Sponset  ·  12 kommentarer
hits