Vogue cover

Hei!

Vi hadde en oppgave i PFT hvor i skulle lage en magasinforside til Vogue, ta bilder og designe alt selv. Denne oppgaven ble vi ferdig med forrige uke,
og tenkte jeg kunne vise den til dere. Så får dere kanskje et lite innblikk av hva jeg driver med på skolen, hvis dere syns det er interessant - haha!
Her er hvertfall forsiden jeg lagde, og det er også jeg som har tatt bilde.


// ble veldig dårlig kvalitet når jeg lastet det opp her..

Håper alle får en super lørdag! Jeg skal hvertfall kose meg, for jeg skal på jentekveld med noen i klassen. Der blir jeg til i morgen, så det blir veldig koselig.
Er ikke så ofte alle av oss kan, men vi fant endelig et tidspunkt som passet for alle. Hva syns du om forsiden? Hva skal du i dag? Vi snakkes! 


15.03.2014  ·  Skoleoppgaver  ·  10 kommentarer

Foto: Pysisk helse

Hei alle! 

På skolen i dag hadde vi en skoleoppgave som skulle omhandle pysisk helse, dette var altså i faget foto. Det syns jeg var utrolig gøy, fordi oppgaven var såpass åpen, og det er veldig mye vi kan gjøre ut av det! Men i og med at vi bare kunne jobbe med den i dag på skolen i 3 timer, så var det likevel litt begrenset hva vi kunne gjøre... men var bare å gjøre det beste ut av det og håper jeg får bra, hehe! 
Jeg ble egentlig ikke så veldig fornøyd med resultatet, men det er uansett forsent nå.. hehe. Dette er hvertfall det jeg endte opp med!


//redigert i photoshop.. (bildet fikk veldig dårlig kvalitet når jeg lastet det opp her.. hummm?)

Hva syns du om bildet? Hva kunne jeg gjort bedre?
Snakkes!  


08.11.2013  ·  Skoleoppgaver  ·  11 kommentarer

Foto: Det gylne snitt

Dette er tatt i sammenheng med en skoleoppgave som skulle vise det gylne snitt. Det har dere helt sikkert hørt om, hvis ikke kan du evt. lese om det HER eller søke det opp på google. 

//redigert i photoshop

Hva syns du om bildet? Snakkes!


24.10.2013  ·  Skoleoppgaver  ·  5 kommentarer

My Yeti

Heihei! 

Jeg går jo på medier og kommunikasjon som vil si at vi får alle adobe programmene, cs6. Deriblandt er Adobe illustrator som vi bruker i faget Mediedesign og medieuttrykk. Og i går og i dag har vi hatt en oppgave hvor vi skulle lage en figur, en yeti. Det ser kanskje super lett ut, men det var det ikke, haha .. Tok tre timer til sammen, så glad jeg er ferdig! Tenkte jeg kunne vise dere resultatet!Hvis dere vil prøve det ut selv i Adobe Illustrator så er tutorialen vi bruker HER. Og grunnen til at overskriften er det den er, er fordi denne figurer kalles for en Yeti. haha...
Hva syns du?
Snakkes!  


09.10.2013  ·  Skoleoppgaver  ·  3 kommentarer
hits