OOTD - Hooded dress
Sko Ebay / Kjole Estradeur / Kåpe Sheinside / Skjerf Monki


Heihei!

Ah, jeg har fått så utrolig dilla på disse genserkjolene, elsker de! Er så behagelige og syns de også er veldig kule. Er jo veldig enkelt å bare slenge på seg en sånn og ikke se så alt for kjedelig ut.. Så her har dere en av de nyeste i samlingen, som jeg fikk igår fra Nelly. Fikk noe annet også som jeg tenkte å vise dere senere, blir like glad hver gang jeg har bestilt noe fra Nelly. 

Resten av dagen går til å øve til samfunnsfagprøve som jeg har imorgen, er ikke så godt forberedt, så nå må jeg lese som aldri før. Ha en fin kveld videre, vi snakkes ♥


16.12.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - Beige


Sko H&M / Skjørt H&M / Genser Bikbok / Kåpe Sheinside


Heisann! 

I dag ble det et antrekk i så og si beige! Veldig veldig fin farge, syns nå jeg. Fant en genser i går kveld i klesskapet som jeg helt hadde glemt bort.. Som egentlig er utrolig god, ihvertfall nå om vinteren - også er den jo litt fin også, hehe. Nå er det to timer igjen av skoledagen, og jeg gleder meg virkelig til å komme hjem og slappe av. Satt oppe til sent i går for å gjøre ferdig en engelskstil, og ble heldigvis ferdig i tide! 

Ha en fantastisk fin dag videre ♥


11.12.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - usual


Sko DNA / Bukse Bikbok / Topp H&M / Cardigan Bikbok / Kåpe Sheinside


Heisann!

I dag ble det et veldig standard og "kjedelig" antrekk, som jeg tar på meg når jeg ikke har tid til å finne noen annet, eller når jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg.. Haha. Men men, enkelt og greit i hvertfall! I dag fikk vi gå tidligere så var hjemme halv to, så utrolig deilig! Men skolen fortsetter egentlig nå for må skrive ferdig en engelskstil, som skal leveres ikveld. Ah, godt det er ferie neste uke sier jeg bare! 

Ha en fin lillelørdag, snakkes godtfolk ♥


10.12.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - Long sleeve
Sko Ebay / Kjole Nelly / Deksel Ebay


Heisann! 

Det ble litt gråe bilder i dag, men det er jo egentlig været sin feil.. Er så grått og trist ute og det er litt kjip og litt deprimerende - håper sola titter frem snart igjen, den gjorde jo det i går.. Det var så utrolig deilig!

I dag fikk jeg tatt på den andre av de to kjolene jeg fikk her om dagen fra Nelly, og den er så utrolig behagelig! Utrolig myk og god. Veldig deilig å ha på, på en stressende dag. Nå må jeg nesten jobbe videre med prøveeksamen, henger litt etter så må få opp farta. Ha en super dag videre, snakkes ♥


04.12.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

Wednesday apparel
Sko Converse / Bukse Bikbok / Skjorte Bikbok / Topp Cheap Monday / Jakke Sheinside / Sekk H&M


Ha en fantastisk dag videre ♥


03.12.2014  ·  Antrekk  ·  6 kommentarer

OOTD - SKTBS


Sko DNA / Strømper H&M / Kjole Nelly / Cardigan Bikbok / Kåpe Sheinside (her)


Heisann! 

Fikk pakke i posten her om dagen, og der lå det to kjoler og en t-skjorte.. Derfor tenkte jeg å ta på meg den ene kjolen i dag, som jeg liker veldig godt! Oversized og loose, akkurat slik det skal være, hehe. Den er fra merke Sweet SKTBS. Ellers så har vi prøveeksamen i medie denne uken, hvor vi skal velge mellom tre oppgaver.. Litt kjipe oppgaver egentlig, men håper jeg får et greit resultat. Nå må jeg jobbe videre, så vi snakkes! 

Ha en fantastisk dag videre, godtfolk ♥


02.12.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - shades of grey


Sko DNA / SKjørt H&M / Genser Gina Tricot / Kåpe Sheinside (her) / Deksel Ebay


Heisann!

Her har dere dagens enkle antrekk! Liker disse fargene godt, så dere ser nok disse mer fremover.. hehe! Nå har vi nettopp hatt midttime, så nå skal vi ha mediekommunikasjon.
Ha en fin lillelørdag folkens ♥


26.11.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

OOTD - TGIF
Heisann!

Her har dere dagens antrekk! Veldig lenge siden det har vært antrekksbilder nå, men det har rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid! Men om en time er det helg og det gleder jeg meg sikkelig til! Jeg skal slappe av og ta det helt med ro. Kjenner at jeg er veldig sliten nå, så helg passer rett i blinken.. rett og slett. 

Magasinet er snart ferdig og kan virkelig ikke vente til det kommer på trykk! Resultatet virker veldig bra og jeg er sikkelig fornøyd.. Er så gøy at vi får muligheten til å lage vårt eget magasin, og i tillegg få det på trykk! 

Ha en fantastisk fin helg folkens, vi snakkes! 


21.11.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

OOTD - knee socks


Sko H&M / Strømper Ebay / Skjørt H&M / Genser Urban / Kåpe Sheinside


Ønsker dere en fantastisk torsdag ♥♥


13.11.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - Tuesday apparel


Sko Converse / Bukse Bikbok / Skjorte Sheinside / Genser Sheinside / Kåpe Sheinside


Heisann! 

Dette er hva jeg hadde på meg i går, likte det veldig godt selv egentlig! Ser nå at det ble et "sheinside-antrekk" haha, jaja - sånn blir det noen ganger! Har også lagt merke til at jeg bruker skjorte rundt livet veeeldig mye, haha - kanskje finne på noe annet også, må variere litt! 

Er så utrolig trøtt og sliten i dag også, ble ikke så veldig mye søvn i natt siden jeg satt oppe og jobbet med en reportasje.. Ble heldigvis ferdig! Men nå må jeg nesten følge med i timen, så vi snakkes senere! Ha en fantastisk dag ♥


12.11.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - Once you go black, you never go back


Sko Converse / Bukse Bikbok / Genser Vivikes / Skjorte Nelly / Jakke Estradeur / Ryggsekk Allsole


Ønsker dere en fin kveld videre ♥


10.11.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - Laidback
Sko Converse / Bukse H&M / Skjorte Bikbok / Genser Estradeur / Jakke Sheinside


Ha en fantastisk uke folkens ♥


03.11.2014  ·  Antrekk  ·  10 kommentarer

What I woreGod lørdag! Bra halloween i går?

Jeg har glemt i både august og september og gi dere oppdatering på hva jeg har hatt på meg i løpet av måneden..Upsi! Så her får dere oktober antrekkene mine. Ser at det ikke er sommervær lenger ihvertfall.. haha! Nå er det jo november, som betyr vintertid - ææ! Vet ikke hvor gira jeg er på vinter.. haha, jaja, time will show. 

I dag skjer det ikke så mye, bare daffing og koseklær! Og det passer meg egentlig midt i blinken. Ønsker dere en fantastisk lørdag, vi snakkes!

Hvilke(t) antrekk er din favoritt? 


01.11.2014  ·  Antrekk  ·  22 kommentarer

OOTD - happy halloween
Sko Message / Bukse Cubus / Topp H&M / Cardigan Gina Tricot / Jakke Estradeur / Lue Cubus


Heisann, god fredag og happy Halloween! 

Her har dere dagens antrekk! Fant denne buksa som jeg har helt glemt bort en god stund, for fant ut at jeg ville ha på meg en lys bukse - så da fant jeg denne bakerst i skapet, hehe! Nå er det helg snart, ooog Halloween, wooho! 

Håper alle får en super Halloween og helg, vi snakkes ♥


31.10.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - evening light
Sko Ebay / Bukse Bikbok / Cardigan Bikbok / Topp Nelly / Jakke Sheinside (her) / Skjerf Pieces


Heisann!

Uff, ble litt mørke bilder i dag.. Men når jeg ikke er hjemme tidligere, og må ta bilder selv så blir det sånn dessverre! Spesielt nå som vi har skrudd klokka tilbake. Åh, tenk at det er den tiden på året allerede, vi har gått over i vintertid. Jaja, nå er det snart jul folkens! Haha, jeg hører folk som allerede er ferdig med julegaver, det for min del er helt sykt og utenkelig, haha! Jeg begynner ikke med det før midt i desember, det er kanskje litt sent - så kanskje jeg skal være flink og begynne litt tidligere?

Nå skal jeg spise en goood middag, så snakkes vi senere! Ønsker dere en fin kveld videre ♥


30.10.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

OOTD - Loved
Sko H&M / Skjørt H&M / Genser Acta


Heisann!

Her er dagens veldig avslappet og komfortabelt antrekk! Orket rett og slett ikke ha på noe annet  i dag, haha - formen er ikke akkurat helt på topp.. Var ikke på skolen igår, men dro i dag for jeg hater å være hjemme og vil ikke ha fravær, hehe. Deilig å slutte tidlig i dag også kjenner jeg! 

Ha en super lillelørdag ♥


29.10.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - Pattern leggings


Sko Converse / Leggins Bikbok / Cardigan Bikbok / Tee H&M / Jakke Estradeur / Skjerf Pieces


Hei!

Nok en ny uke, håper den har startet bra for alle! Jeg for min del kunne gjerne hatt en litt bedre start.. I dag når jeg våknet hadde jeg så utrolig vondt i halsen, og har egentlig bare blitt verre utover dagen også. Har utrolige hovne mandler, gjør vondt når jeg svelger og hoster.. Og feberen begynner også å snike seg innpå..
Jaja, får håpe det ikke varer så alt for lenge!

Ellers i går kveld kom jeg over denne tightsen som jeg ikke har brukt på en god stund, som jeg kjøpte i fjor! Har helt glemt den bort litt så fant ut at jeg kunne bruke den i dag! Det blåser også utrolig mye fortiden, som jeg veldig gjerne kunne vært foruten, ser ut som det er storm omtrent.. Jaja, høst på sitt beste, hehe.
Ha en fin mandag videre! 


27.10.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - Fenze
Sko DNA / Bukse Cubus / Topp H&M / Cardigan H&M / Jakke Estradeur


Heisann!

Da var det helg! Og det kjenner jeg er veldig veldig deilig! Dette er dagens antrekk ute i regnet, veldig mørkt antrekk.. som det egentlig har vært gjennom hele denne uka. Det har jo søren meg regnet hver eneste dag, konstant. Håper virkelig det gir seg snart. Meen, i dag tidlig når jeg skulle velge sko jeg skulle ha på meg, så kom jeg helt på at jeg har disse galaxy theme skoene! De er jo egentlig veldig kule, og har glemt de helt bort.. Så i dag fikk de luftet seg litt, hehe.

I dag er agendaen proppet full, men i morgen og søndag skal jeg ta det helt med ro.. hehe, det blir digg! Hva er dine planer for helgen?
Ha en fantastisk fin fredagskveld, vi snakkes ♥


24.10.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - Wednesday apparel
Sko Ebay / Bukse Bikbok / Genser Sheinside / Cardigan Bikbok / Skjerf Pieces / Tote Bikbok


Heisann!

Her har dere gårsdagen antrekk! Jeg klarte å glemme å ta bilder når det var dagslys, så da ble det inne på en t-bane statsjon, haha. Bedre enn ingenting da, men skal huske det til neste gang for å si det sånn! For dette var virkelig ikke bra.. 

I går var jeg på jobbintervju nr. 2 og gjett hva! Jeg fikk jobben, yeey! Endelig slipper jeg å søke som en gal på alle mulig utlyste stillinger, og kan endelig tenke at jeg har jobb.. Ah, deilig deilig følelse! Etter jeg hadde vært der dro jeg og to venninner på Torsdagskveld fra Nydalen innspillingen. Andre gang jeg er der, haha - ble spurt om jeg ville ha gratis billetter nå også, så jeg takket ja, siden jeg ikke skulle noe annet.. Var veldig gøy denne gangen også! 

Nå skal jeg og klassen snart på kino, det blir kos! Ha en strålende dag, vi snakkes.


23.10.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

OOTD - All black

Sko Converse / Bukse Bikbok / Genser Estradeur / Skjorte Sheinside / Jakke Sheinside / Skjerf Pieces


Heisann! 

To dagers fravær.. uff, ikke bra! Men jeg er her nå, har ikke blogger for jeg har ikke hatt tid og har ikke hatt noe særlig å dele med dere.
Jeg skal skjerpe meg, prøve ihvertfall. 

Her er dagens antrekk, tenkte ikke over at jeg var så svart.. haha. Men sånn blir det noen ganger! I dag etter skolen skal jeg faktisk på jobbintervju, gruer meg passe mye.. haha, er mitt første intervju, så får håpe det går fint! Men nå må jeg nesten jobbe videre, så snakkes vi senere. Ha en fin dag videre ♥


21.10.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - grey dress
Sko DNA / Kjole Bikbok / Cardigan Gina Tricot / Jakke Sheinside (her) / Skjerf Pieces


Heisann, oog god fredag ♥

Åh, nå var det deilig med helg! Er så utrolig sliten, så blir veldig deilig med noen dager å slappe av på nå, kjenner jeg. I dag har det heldigvis ikke snødd som det gjorde i går, det snødde jo søren meg konstant hele dag.. Ganske så utrolig egentlig, var ikke noe jeg klar for i det hele tatt, haha. 

I dag ble det et veldig deilig og casual antrekk, som jeg egentlig liker veldig godt! Selv om det er enkelt, syns jeg det ikke er kjedelig på noen måte..
Så syns det passer bra til en fredag, hehe! Ha en fantastisk fredag og helg folkens, vi snakkes. 


17.10.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

OOTD - Long bomber jacket
Sko Ebay / Skjørt H&M / Genser Bikbok / Jakke Estradeur / Skjerf Pieces


Nå er det lekser og middag som står på agendaen! Ha en super tirsdag videre, snakkes ♥


14.10.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - Cream coat
Sko H&M / Bukse Bikbok / Genser Sheinside / Jakke Sheinside / Skjerf Pieces


Heisann! 

Mandag nok en gang.. yey! I dag var det så utrolig kaldt når jeg gikk (les:løp) til bussen.. Heldigvis fikk jeg den nye jakka mi i helga fra Sheinside, og jeg er blitt så glad i den allerede. Den er bitte litt kort på armene, men det går egentlig helt greit - vet ikke om jeg hadde orket å retunere den uansett, haha. 

Nå er skoledagen snart over, det er digg! Ha en super uke, vi snakkes!


13.10.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - Black'n white
Sko H&M / Bukse Bikbok / Genser Estradeur / Jakke Sheinside / Skjerf Pieces


Heisann!

I dag ble det et veldig behagelig og deilig antrekk, passer jo egentlig litt bra siden det er fredag! Utrolig deilig at det er helg snart, syns denne uka har gått så ufattelig fort.. Eller syns egentlig tiden generelt går veldig veldig fort for tiden.. snart dukker julepynten opp i butikkvinduene også, uff. Jaja, nå skal jeg gjøre siste innspurt med skole før vi skal dra hjem. Ha en fantastisk fredag og helg folka! Snakkes ♥


10.10.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - autumn overload
Sko H&M / Skjørt H&M / Genser Gina Tricot / Jakke Sheinside / Skjerf Pieces


Heisann!

I dag tok vi bilder i et hav av blader, og det er så fint! Sier det så ofte, men elsker høsten og fargene - får ikke nok av det altså! Nå skal jeg slappe av for jeg har ikke fått slappet av ordentlig på en uke nå, så det skal skje i kveld, hehe. Ha en fin kveld videre, snakkes ♥


09.10.2014  ·  Antrekk  ·  6 kommentarer

OOTD - Black sweater
Sko Ebay / Bukse Bikbok / Genser Estradeur / Skjerf Pieces / Tote Bikbok


Heisann!

Man kjenner virkelig på været at det begynner å bli høst! Det blåser kald og sur vind omtrent hele tiden, og det gjør det jo veldig mye kaldere enn det egentlig er! Men er veldig fint å se på trærne på de utrolig fine fargene ♥

I dag fikk jeg endelig brukt mitt nye skjerf som dunket ned i postkassen mens jeg var på hyttetur, og jeg elsker det! Digger fargene og hvor utrolig mykt og godt det er! Skjerf er virkelig en nødvendighet nå på høsten. Så nå venter jeg egentlig bare på høstjakka mi som jeg har bestilt, håper den kommer snart også! Nå er jeg halvveis på tur ut, og må egentlig løpe til bussen, så her stopper jeg. Ha en fantastisk kveld videre!


07.10.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - flower tee

Heisann!

Da var høstferien over, og det var tilbake på skolebenken! Helt ærlig føler jeg ikke at det har vært høstferie, har gjort noe hver dag - men har vært deilig å ikke bare sitte hjemme og kjede seg! 

Nå er jeg som sagt på skolen og har PTF. Kom hit en time før skolen begynte for vi tok tog fra hytta på Dovre klokka 02.30 i natt.. Og det ble ikke akkurat så veldig mye søvn i natt for å si det sånn. 4,5 time i tog og 3 av de var søvn.. haha, jaja! Sånn kan det gå. Vi har ihvertfall hatt en utrolig bra langhelg oppe på Dovre, og jeg sier det nok en gang - norsk natur er undervurdert! 


Sko H&M / Bukse Bikbok / Topp H&M / Cardigan Bikbok


Dette er da dagens antrekk! Ikke så alt for mange bilder, men det duger. Nå lengter jeg egentlig bare til å slutte på skolen og komme meg hjem i senga, haha. 

Ha en super mandag folkens, vi snakkes ♥


06.10.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

OOTD - Bare legs


Sko Ebay / Skjørt H&M / Skjorte Sheinside / Genser Urban / Skjerf H&M


Ha en fantastisk høstferie alle sammen ♥


26.09.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

OOTD - be happy
Sko H&M / Bukse Bikbok / Skjorte Bikbok / Genser Sheinside


Ooog der var det mandag igjen gitt!

I dag når jeg våknet var det nærmest storm ute, det blåste som bare søren! Og det gjør det egentlig enda også, blir en smule kaldere pga. det.. men men, overlever nok! Så da tok jeg på en god og varm genser til tross for været, veldig enkelt i dag egentlig. 

Tiden går så utrolig fort for tiden, vet jeg har sagt det en del ganger i det siste.. haha. Men den bare flyr av gårde og høsten er også godt på vei, så før vi vet ordet av det så er det jul! Dere får ha en super mandag videre, så snakkes vi.


22.09.2014  ·  Antrekk  ·  20 kommentarer

OOTD - burgundy


Sko H&M / Skjørt Cubus / Genser Bikbok / Lue Cubus


God helg folkens ♥


19.09.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

OOTD - knitted


Sko Converse / Bukse Bikbok / Skjorte Cubus / Genser Gina Tricot


Heisann!

Åh, elskeeer å gå i strikka gensere! Det er så utrolig digg og hva passer bedre enn det nå på høsten? Nettopp! Må gå i innkjøp av noen til sånn at jeg har noen få til å velge mellom, hehe. Det kan jo også kombineres så utrolig mye! Digger det rett og slett! Har vært så utrolig sliten i hele dag, vil egentlig bare gå å sove litt.. men vet jeg har så utrolig mye sko som må bli gjort, er så utrolig mye fortiden og har faktisk 5 eller 6 oppgaver som skal leveres innen neste uke.. uffuff!

Men nå er det først middag, så vi snakkes senere. Imorra er det fredag folkens, det blir digg - vi snakkes ♥


18.09.2014  ·  Antrekk  ·  26 kommentarer

OOTD - swing


Sko Converse / Skjørt Cubus / Genser Urban / Bandana Carlings


Heisann!

Ah, i dag har det vært så deilig temperatur ute syns jeg! Ikke alt for kaldt, men helt passe varmt - deilig deilig. Elsker denne strikka genseren har nesten ikke brukt den, bare et par ganger i fjor.. hadde helt glemt den bort! Passer jo perfekt nå til høsten! Og når vi skal ta bilder i dag fant vi denne fine huska, ser jo kjempe bra ut på bilder og var bare noen meter unna skolen, så rart vi ikke har funnet den før nå! Skal ihvertfall gå ditt oftere.  

Nå sitter jeg og jobber med en skoleoppgaven, er helt oversvømt med oppgaver for tiden - så vet ikke helt når jeg skal få tid til alt, haha.. jaja, får håpe det blir gjort! Ha en fin kveld videre folkens! Vi snakkes! 


16.09.2014  ·  Antrekk  ·  25 kommentarer

OOTD - ice cream top


Sko Message / Skjørt H&M / Topp H&M / Cardigan Bikbok


Hei!

Da var det nye uke nok en gang! Her har dere et antrekk fra forrige uke som jeg helt glemte å poste, er så deilig og gå med skjørt nå!
Syns det er så perfekt temperatur til det fortiden.

I dag fikk vi dra tidligere, veldig tidligere fra skolen - veldig deilig, klager ikke på det! Er så utrolig mye kluss med timeplanen etter streiken, håper virkelig det kommer i orden snart.. I helga var det sikkelig sommervær og det fortsatte i dag, deilig deilig. Denne uka blir travel, har plutselig begynt å få masse planer og vet ikke helt hvor alt kommer fra, haha! Enten er jeg utrolig opptatt eller så gjør jeg ingenting, aldri en mellomting. Men men, skal ikke klage - bedre å ha noe og gjøre enn og sitte inne.

Nå skal jeg jobbe litt med en skoleoppgave og litt sånn.. Ha en fin uke alle sammen, vi snakkes.


15.09.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

OOTD - batman
Sko Converse / Bukse Bikbok / T-skjorte Sheinside / Jakke Sheinside (her)


Heisann! Wow, fredag allerede? Denne uka har gått så vanvittig fort!

I dag ble nok en gang et lite kreativt og kjedelig antrekk.. Har blitt veldig sånn i det siste og det er en smule irriterende! Jeg sliter like mye hver gang jeg skal finne noe å ha på meg og tror det jeg må gjøre er å oppdatere garderoben litt med noen høstklær. Tror det blir mye bedre da! Inspirasjonen dukker vell nok opp igjen, får vi håpe. 

Begynner å bli litt kaldere om morgenen nå også, så sommerklærne må nok dessverre si farvel. Men hallo, skal ikke klage så mye for det er så utrolig mye fint i butikkene nå i sammenheng med høsten! Og det liker vi også, hehe! Ha en super helg folkens, kos dere!


12.09.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

OOTD - rainy days


Sko H&M / Skjørt H&M / Genser Sheinside (her


Heisann!

I dag når det regnet når jeg våknet og slik fortsatte det litt utover dagen, ble først sol og litt blå himmel når jeg kom hjem. Så med andre litt grått og trist i dag, men kan jo ikke regne med knall sol og blå himmel hver eneste dag, så klager ikke! Antrekket i dag matchet været en smule, svart og grått - men sånn blir det også noen ganger! 

I morgen slutter vi utrolig tidlig, har bare gym og samfunnsfag og etter skolen skal klassen på Peppes med 1km for å bli litt kjent.. Det blir nok veldig koselig! Jeii. Nå blir det middag, så snakkes vi senere. Ha en fin kveld videre!


09.09.2014  ·  Antrekk  ·  22 kommentarer

OOTD - hey monday
jeg fikk en ny venn!

Sko Converse / Bukse Bikbok / Topp H&M / Cardigan Bikbok


Heisann! Nye uke, nye muligheter og alt det der.. 

Var veldig usikker på hva jeg skulle ha på meg i dag, selv om jeg hadde funnet det frem i går kveld så ville været i dag at jeg skulle ha det på meg.. Så da måtte jeg finne noe annet. Så ubesluttsom som jeg er så ble det et vanskelig valg, men endte da opp med dette, og ikke så veldig fornøyd i dag nei, haha. Jaja, får håper været er litt bedre i morgen og at det ikke regner! 

Nå skal jeg jobbe litt med en skoleoppgave, så skal jeg rydde rommet.. som jeg sa jeg skulle gjøre i går, men som aldri ble gjort - heh. ups!
Ha en super uke alle sammen, vi snakkes!

 


08.09.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

OOTD - Striped pants
Sko Converse, Bukse Bikbok, Topp Bikbok, Cardigan Bikbok, Solbriller Det Nye


Heisann! God lørdag 

Nå er det helg og den skal nytes veeeldig! Dette er antrekk fra i går, ganske digg og behagelig - litt laidback med andre ord kanskje?.. Digger denne buksa selv om det er første gang jeg bruker den på skolen, men brukte den litt i sommer. Den er jo så deilig å ha på hvis man ikke helt føler for å "pynte" seg, da passer denne perfekt, ihvertfall på en fredag! 

I kveld blir det sushi og film faktisk, det blir digg! Litt annet som må gjøres også først, men ikveld skal jeg bare slappe av, litt hvertfall. Selv om det er alene, haha - ensomt ikke sant? Jaja, ha en fantastisk lørdag folkens! 


06.09.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

OOTD - floral shoes
Sko Ebay, Skjørt Cubus, Genser Sheinside (her)

 


Heisann!

Åå, så varmt det har vært de siste dagene - jeg elsker det! Har ikke lagt vekk sommerklærne enda for å si det sånn, hehe! Venter en stund til å oppgradere til høstgarderobe, for sommerværet har ikke dratt fra oss enda!

Både i dag og i går har vi slutte tidlig på skolen, og det er så utrolig deilig! Får så utrolig mye mer ut av dagen enn når vi slutter halv fire og ikke er hjemme før rundt fem, herlig altså. Ansiktet mitt ville ikke helt "jobbe" foran kameraet i dag, så ble ikke så heldig på bildene.. men her har dere ihvertfall dagens antrekk. Har blitt så utrolig sløv på å ta antrekksbilder, men syns det er litt ork, haha. Skal prøve å bli bedre! Forsov meg i tillegg i dag, så rakk derfor ikke å ordne håret.. hadde egentlig tenk til å rette det, men sånn ble det jo ikke. Døgnrytmen er enda ikke helt på plass, men det må den nesten bli snart. 

Nok babling fra meg, ha en super dag videre - imorgen er det fredag og helg.. jei! Vi snakkes ♥


04.09.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - wrap your waist


Sko Converse, Kjole H&M, Skjorte Bikbok, Tote Bikbok


Heisann!

Her har dere gårsdagens antrekk! Ligger litt etter, beklager det..  I dag er jeg ikke på skolen, livet med streik ass - haha! Nå får den snart være over syns jeg, var helt greit i starten, men nå begynner det bare å bli slitsomt og unødvendig. Hvertfall når vi må dra på skolen for å være der en time og har en litt lang busstur i tillegg. Meeen virker dessverre ikke som de gir seg ved det første, de har jo tydeligvis penger til å kunne streike til november, haha - jadaa!

Takk til alle som har meldt seg på konkurransen allerede, da blir det litt ekstra gøy! Hvis du ikke har meldt deg på enda, så kan du gjøre det her. Woho!
Ha super fredag alle sammen og god helg, vi snakkes!


29.08.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - Back to school

Heisann!

I dag var det tilbake på skolebenken.. dessverre! Men jeg har hatt en fantastisk sommer så skal ikke klage så veldig. Vil egentlig ikke akkurat si at det var tilbake på skolebenken, var på skolen rundt en time - hørte på tale fra rektor og fikk et par ark. Omtrent alle lærene på media og kommunikasjon er tatt ut i streik, så ja.. Vi får ikke akkurat gjort så mye, haha! Sånn det ser ut nå så har vi ganske mye fri denne uka, har fri i hele morgen og omtrent resten av uken også, bare noen få timer med mindre streiken blir avblåst. Eneste positive med at skolen starter igjen er at jeg får se alle folka igjen og spesielt godjentene mine, jei!


Sko Converse, Bukse Bikbok, Tee H&M, Skjorte Nelly.. (beklager litt dårlig bakgrunn, måtte forte meg til bussen)


Fikk tatt antrekksbilder igjen!! Og likte dette antrekket egentlig veldig godt. Litt enkelt, men samtidig gjør denne t-skjorten veldig mye av jobben, hehe.. og jeg er en smule forelsket i den, digger den ganske mye! Ha en kveld videre folkens, jeg skal nå få i meg litt middag! Vi snakkes. 


19.08.2014  ·  Antrekk  ·  23 kommentarer

OOTD - Loved
Sko H&M, Bukse Bikbok, Genser Acta, Solbriller Gina Tricot, Lommebok Bikbok


Hei!

Ah, jeg sto opp alt for sent i dag.. Hadde vekkerklokka på 09.45 og sto ikke opp før 12.30, hadde planer om å få litt mer ut av dagen, men det gikk ikke som planlagt haha. Hoppet i dusjen med engang og gikk en tur på butikken med voven. Fant ut at det ikke var noe mat her, så jeg kom meg ihvertfall litt ut i sted. Ble et veldig enkelt og behagelig antrekk i dag, i og med at jeg bare skulle på butikken og det står ikke så veldig mye annet på agendaen i dag.. Men tenkte jeg kunne dele det med dere likevel! 

Nå skal jeg få i meg en veldig sen frokost, så snakkes vi senere. Hva er dine planer for dagen? 


02.08.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - snekkershorts


Sko Converse, Snekkershorts Cubus, Topp Cubus, Skjorte Sheinside, Solbriller Gina Tricot


Heyo!

Nå er jeg som sagt på campingen, veldig dårlig nett.. Men det duger helt ok, haha. Nå har jeg nettopp kommet meg inn, og plassert meg godt i sofan med godteriet jeg handlet i Svergie i sted. Ble en aldri så liten tur, ikke så mye shopping da dessverre, men men! Nå blir det tv-titting og bare slaking. Imorra vet jeg ikke helt hva vi skal finne på, kanskje vi beveger oss en tur til stranda.. Vi får se. Ha en fin kveld videre, snakkes! Hva syns du om antrekket? 


30.07.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - Bored
Sko Message - Kjole H&M - Skjorte Bikbok - Bandana ?


Heihei!

I dag har jeg bare tilbrakt dagen så langt hjemme, ikke blitt noen tur på stranda eller noe i dag, bare en tur på butikken haha. Vært på stranda to dager nå og skal dit kanskje imorra så jeg overlever greit! Vært over 30 grader i dag også, deilig deilig! Men plutselig begynte det å regne og tordne helt ut av det blå, haha. Jaja 32 grader og regn! Det har heldigvis gitt eg nå og sola skinner igjen. 

Dette er ihvertfall det jeg har på meg i dag, veldig digg og laid back. Føler jeg har brukt denne skjorten litt for ofte i det siste, men den passer så perfekt til å rundt livet.. jaja har man lyst har man lov! Fikk brukt den nye kjolen jeg kjøpte i går også og jeg digger den, så enkel og kul! Passer perfekt nå i varmen også - liker!
Ha en super kveld videre folkens, vi snakkes!


24.07.2014  ·  Antrekk  ·  19 kommentarer

OOTD - Cropped top


Sko Converse, Shorts Cubus, Skjorte Bikbok, Topp Cubus


Heisann!

Fyy, så varmt det er i dag! Dette har vært en av de varmeste dagene tror jeg, bare jeg går ut så får jeg heteslag.. haha! Men nei, skal ikke klage, bare kle seg etter været! Sommer så langt har bra og så forbanna heldige vi har vært med været, herlighet - hadde ikke trodd at dette skulle bli en så bra god norsk sommer! Nå skal jeg få i meg litt mat. Ha en super dag videre folkens, vi snakkes ♥


21.07.2014  ·  Antrekk  ·  23 kommentarer

OOTD - Kimono


Sko Ebay, Kjole Bikbok, Kimono Nelly, Solbriller Gina tricot


Heisann!

Fikk fikset noen antrekksbilder i dag, jei! Fikk brukt min nye kimono og de nye skoene, happy girl! Har lenge lett etter en kimono som jeg liker 100 prosent og for litt over to uker siden fant jeg endelig en på Nelly sitt sommer salg, og jeg elsker den! Kostet meg bare 149 så veldig veldig glad for det kuppet! Er det noe som passer perfekt om sommeren så er det en sikkelig fin kimono, wuhu! 

Dagen min så langt har bestått av å ligge og steke i sola, spise jordbær og rett og slett bare slappet av i den varme solsteika.. Og kommer nok til å gjøre noe lignende resten av dagen også, haha. Deilig deilig! Hva syns du? Ha en fin kveld videre, vi snakkes!


20.07.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Unblogged: outfit
Heisann!

Kommer over disse bildene i sted som ble tatt en eller annen gang i mai og har helt glemt å poste de så da blir det et gammelt outfit i dag! Men hva gjør vel det?

I dag hadde jeg egentlig planer, men de ble avlyst i siste liten.. Så blir hjemme i dag, egentlig litt deilig siden jeg så utrolig sliten - men jeg aner ikke hvorfor. Jeg har vært utrolig sliten i det siste, men jeg har ikke gjort stort, ihvertfall ikke noe man blir sliten av i flere dager. Så håper det ikke holder på sånn her stort lenger. Men ihvertfall skal prøve å komme meg litt ut for været er så fantastisk, ooog jeg lurer på når jeg kommer til å stoppe å si det, haha - skjønner godt hvis dere er lei! 
Men ærlig talt, det er forbanna herlig. Ha en fin søndag, vi snakkes! 


20.07.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

Ice cream top


Sko Converse, Skjørt H&M, Topp H&M, Cardigan Bikbok


Heisann!

Beklager for sen oppdatering, men kom ikke hjem før for en halvtime siden.. Jeg nevnte jo at jeg skulle møte søsteren min i Oslo i går, og det var en super koselig dag med sol og varme! Også endte det opp med at jeg bare overnatta der siden det ble såpass sent, så ja - derfor er jeg ikke her før nå! Jeg hadde jo med meg kamera, men klarte å glemme outfitbilder.. uff, hva er det som skjer? Så tenkte jeg at det har vært altfor lenge siden jeg har hatt det, så jeg tok frem stativ og selvutløser! Pokker heller assa, det får bare duge med disse halvveis bildene jeg klarte å mekke sammen i sted. Ah, jeg digger dette antrekket - det er så sommerlig og morsomt! Og fargene er jo bare elsk, turkis er jo min favoritt.. Så dette liker vi!

Men nå skal jeg gå å slenge sammen litt mat, så snakkes vi senere! Ha en fantastisk kveld videre ♥


17.07.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

What I wore


Her er antrekkene mine som har blitt dokumentert fra Juni.. Jeg ser nå at det har blitt tatt bilder av ganske få denne måneden, så får håpe det blir flere!

Nå er jeg snart på vei til Skjærgårds, gleder meg veldig mye! Jeg har forhåndsskrevet og tidsinnstilt en del innlegg, så ikke fortvil blir blogging selv om jeg er borte og ikke har tilgang til pc hele uka! Hvilket antrekk likte du best? Ha en super dag uke alle sammen! 


30.06.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

Ice cream top


Sko Message, Skjørt H&M, Topp H&M


Heisann!

Kjøpte denne toppen og skjørtet for noen dager siden! Sammen ble det et veldig morsomt og sommerlig antrekk syns jeg. Toppen syns jeg var så utrolig kul, så måtte bare ha den med meg hjem og på vei inn i prøverommet så jeg dette skjørtet, så ja - jeg måtte bare ha det også! Syns dette antrekket passer veldig bra på sommeren, så gleder meg til å få brukt det! 

I dag skjer det ikke så mye før i kveld, da skal jeg bort så blir nok koselig. Ellers skal jeg bare slappe av frem til det, kanskje begynne og pakke så smått til Skjærgårds - jeg drar jo tross alt på mandag.. Jaja! Dere får ha en super dag, vi snakkes!


27.06.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

OOYT - Flower power


Sko Message, Bukse Bikbok, Genser H&M, Tote Bikbok


Hei!

Dette er antrekket jeg hadde i går når jeg dro på kino. Jeg så The Fault In Our Stars og herlighet for en film! Det er en av de tristeste og fineste filmene jeg har sett, uten tvil! Tårene rant og ja vet ikke hva jeg skal si, FOR en fin film! Så hvis du ikke har sett den bør du virkelig få ræva i gir og se den, du kommer ikke til å angre. 

Ellers i dag så skal jeg ikke så veldig mye, skal luke ugress for mamma - haha. Så blir ikke en så veldig spennende dag med andre ord!
Har du sett The Fault In Our Stars? Ha en super dag videre, vi snakkes!


23.06.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

Broke is the new black


Foto: Freewings
Sko H&M, Bukse Bikbok, Topp Bikbok, Cardigan Bikbok, Tote Bikbok


ENDELIG SOMMERFERIE! Ah, har venta så utrolig lenge på å kunne skrive det! Og nå var dagen her, det er offisielt sommerferie og jeg kan virkelig ikke beskrive min lykke - haha. Den skal hvertfall nytes max og jeg håper den blir så bra og at vi får fantastisk fint vær hver eneste dag! 

Nå sitter jeg hos en venninne, jeg og jentene bestemte oss for å dra til en av oss litt før vi setter snuta mot Oslo, ellers så måtte vi ha ventet der så lenge. Vi skal først på Fridays og spise, så drar vi til Rådhusplassen! Håper virkelig på at det ikke blir regn selv om yr spår det, vi satser på at det blir bra!
Ha en super dag videre og GOD SOMMERFERIE!


20.06.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

OOTD - Overall


Sko Toms, Snekkershorts Cubus, Topp Vero moda, Cardigan Bikbok, Solbriller Gina tricot, Tote Bikbok


Heisann!

Har så utrolig lenge ønsket meg denne snekkershortsen fra Cubus, og endelig er den min! Fikk den i  bursdagsgave fra søsteren min på etterskudd, ble utrolig glad! Den er så utrolig kul og gleder meg til å bruke den i sommer. 

I dag var vi på badested med skolen, koselig - var litt kaldt på starten, men sola kom bare mer og mer frem! Skal bare på skolen i morgen til klokka 11, så er det offisielt sommerferie - Åå, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Etter skolen i morgen drar jeg og jentene til Oslo for å spise også stikker vi på VG-lista, wuhu! Tror morgendagen blir en utrolig bra dag, blir en sikkelig pangstart på ferien. Har faktisk aldri vært på VG-lista før, så blir spennende..
Ha en super dag videre, snakkes! Skal du på VG-lista?


19.06.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - colorsplash

Åå! Denne dagen har utviklet seg til å bli veldig veldig bra! Jeg ble ikke trukket opp til eksamen, sommeren er godt i gang, sola skinner, internettet er tilbake - herlig rett og slett! Nå skal jeg ikke på skolen før på torsdag, fordi da er det avslutning.. Så på fredag begynner sommerferien offisielt og DET kan jeg virkelig ikke vente til! Ha en super dag videre alle sammen ♥


Foto: Freewings
Sko Message, Skjørt H&M, Genser Vivikes, Skjorte Nelly, Solbriller Gina tricot, Tote Søstrene grene


Ble du trukket opp til eksamen? 


16.06.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - 18
Foto: Freewings
Sko H&M, Skjørt H&M, Topp Terranova, Solbriller Gina tricot


Wuhuuu! Nå er det laaanghelg!! Det så skal bli så digg, jeg skal bort i helga - men ellers skal jeg bare slappe av! Nå skal jeg på tur med hunden, så vi snakkes. Hva syns du om antrekket?


11.06.2014  ·  Antrekk  ·  7 kommentarer

OOTD - Celfie darlin'
//Beklager kvaliteten, vet ikke hvorfor de ble slik.
Sko Message, Skjørt H&M, Topp H&M, Ryggsekk H&M, Bandana Carlings


Dette er dagens! Slo fra meg tanken i og gå med både bukse og jakke så fort jeg så på gradestokken og ut av vinduet.. Fikk se en knall blå himmel med en stekende sol midt på - fantastisk! Håper jeg kan slå fra meg den tanken i dagene som kommer også.

I dag begynte vi 12.20 på skolen og var der noen få timer veldig deilig! I morgen begynner vi 09.50 og skal bare være der noen få timer da også, så har vi fri resten av uka - det passer meg i grunn veldig bra! Hadde min siste vurderingsituasjon i dag og (med mindre jeg blir trukket på til eksamen på mandag) det var en fremføring i naturfag, veldig glad for å være ferdig for året. Tenk at det er sommerferie om 10 dager og at jeg allerede har gått mitt første år på videregående!! WOOW, tiden flyr helt sykt - litt for fort noen ganger også. Håper det roer seg ned i sommer slik at vi får nyte den sikkelig!
Ha en super dag videre, snakkes! 


10.06.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

OOTD - Marilyn Monroe

Heisann!

I dag føles det ut som om det er mandag og ikke fredag, haha - er nok veldig mye fordi jeg har vært borte nesten hele uka og vi hadde fri på onsdag. Bestemte meg for å dra på skolen i dag siden det var siste dagen og orket rett og slett ikke å være hjemme i dag også. Føler meg litt bedre, men er ikke 100% på topp. Heldigvis er det ikke en så veldig slitsom skoledag og det er helg - LANGHELG til og med wuhu! 


Foto: Freewings
Sko Converse, Bukse Bikbok, Cardigan Gina tricot, Topp Sheinside (HER)


Håper alle får en super fredag og en bra helg!


06.06.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

OOTD - Summer
Foto: Freewings
Sko H&M, Kjole Bikbok, Skjorte Gina Tricot, Solbriller Gina tricot


Ny uke, og det er juni! Var faktisk ikke så hardt å stå opp i dag, siden det er så utrolig fint vær så er det så mye lettere! Og siden det er første sommermåneden så blir det ekstra bra! Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre folkens, snakkes!


02.06.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

What I wore

Heihei!

Har sett at den del har oppsummering av outfitene sine i slutten av måneden, og jeg tenkte at jeg også vil begynne med det! Veldig gøy å se, syns nå jeg ihvertfall.
Her er da noen av antrekkene mine gjennom mai.
Åå, tenkt at det er juni i morgen!! Som vil si at det er sommerferie snart! Herlighet så fort tiden går, vanskelig å henge med. Dette liker vi folkens!!
Hva syns du om antrekkene mine gjennom måneden? // Hvilket likte du best?
 Ha en fin, solrik dag folkens, snakkes!


31.05.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

OOTD - simple grey


Foto: Freewings
Sko Converse, Shorts Cubus, Genser Terranova, Solbriller Gina tricot


Heisann! Fikk endelig brukt shortsen min for andre gang, åå er så glad i den! Ble et veldig enkelt antrekk i dag, veldig deilig siden vi har en litt "slitsom" skoledag, bare vanlige fag og ikke noe mediefag. Imorgen skal vi på kanotur med klassen, gleder meg! Og på torsdag og fredag har vi fri, så dette blir egentlig en veldig bra uke. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, snakkes!


27.05.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

OOTD - Grey skirt
Sko H&M, Skjørt Cubus, Genser Sheinside (HER), Solbriller Gina tricot


Her er da dagens! Ute i den varme, stekende og fantastiske sola som vi alle elsker så mye! Du kan godt bli for alltid. Blitt veldig mye skjørt i det siste, men det er så utrolig deilig når det er såpass varmt. Hva syns du om antrekket? Ha en super fin dag alle sammen, snakkes.


26.05.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - casual dress

Heisann!

Det strålende været fortsetter og det er hele 27 grader! Det sjukt, og det er så ufattelig deilig ♥ Ble bilder i Oslo's gater, noe som ikke er feil i det hele tatt. Hadde en oppgave i PTF i dag som ble kalt for fotomarathon, veldig gøy! Det går ut på at vi har fem oppgaver, fem ulike temaer - en time på hver også må levere ett også får vi neste tema.. Litt stressende, men også veldig gøy! Jeg og jentene bestemte oss for å dra til Oslo for der er det så mye mer å ta bilder av, også fikk vi internett av ulike cafér osv til å levere. Funket veldig fint! Men nok om det, her er dagens antrekk! Gledet meg til å bruke en av de nye kjolene, og gikk for den grå. Digger den, så enkel og grei. Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, snakkes. 
Foto: Helén Dawes
Sko Message, Kjole Bikbok, Skjorte Sheinside (HER), Solbriller en venninne 


23.05.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

OOTD - Hoodie

Heisann!

Tenkte når jeg sto opp i dag at jeg ville ha på meg noe super comfy, så da passet det perfekt med den nye hoddien min fra Sheinside! Den er så god, men liiitt i det varmeste laget i dag, sola steker! Så gleder meg til å komme hjem i noe litt mer avkjølende. Men når vi bare har to skoletimer og begynner sent så er det deilig med noe komfortabelt og enkelt. 


Sko Message, Bukse Bikbok, Genser Sheinside (HER), Lue Cubus


Ha en super dag videre, kos dere i sola!


22.05.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

OOTD - Sommer feelin'


Sko Message, Skjørt Cubus, Skjorte Nelly, Topp Terranova, Deksel Ebay, Lommebok Bikbok


Dette er dagens, veldig sommerlig! Men det er såpass varmt ute at det er 0 problem, er så deilig! Slutter tidlig på skolen i dag, som også er veldig deilig - woohu! Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


21.05.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

OOTD - Maxi skirt


Foto: Maria Elnan
Sko Message, Skjørt H&M, Topp Sheinside (HER), Skjorte Gina Tricot, Solbriller ?


Heisann! 

I dag var det varmt ute når jeg sto opp, woho! Så jeg tenkte at jeg endelig skulle ta i bruk det svarte maxi skjørtet mitt som jeg kjøpte i København. Er så utrolig behagelig å gå med, og det er jo så utrolig kult! Gladlaks i dag altså! Hva syns du om antrekket? 17. mai imorgen, jei - blir bra! Ha en fin dag videre, vi snakkes!


16.05.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

OOTD - boyfriend shorts


Foto: Freewings
Sko Message, Shorts Cubus, Topp H&M, Lue Cubus, Solbriller Gina Tricot


Heisann!

Endelig var det fint nok vær til at jeg kunne bruke den nye shortsen! Elsker den så fælt, perfekt ♥ I det jeg gikk ut av døra i dag tidlig var det varmt, men ble bare kaldere og kaldere utover dagen - dessverre! Hvorfor kan det ikke bare være fiint.. Jaja, det kommer nok. Om en måned er vi i juni, wooho! Hva syns du om antrekket? Ha en fin kveld videre, imorgen er det fredag jei! Snakkes!


15.05.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

OOTD - can't sit with us


Foto: Freewings
Sko H&M, Bukse Bikbok, Skjorte Bikbok, Topp Nelly, Solbriller Gina Tricot


Dette var da dagens! Veldig enkelt, men samtidlig ikke så veldig kjedelig - etter min mening i hvertfall. Sola har kommet tilbake, og det er jeg uendelig glad for! Så satser på at den ikke drar på en stund nå, haha. Hva syns du om antrekket? Ha en fin og solfylt videre, vi snakkes ♥


14.05.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

OOTD - birthday kid


Foto: Freewings
Sko Message, Skjørt H&M, Topp Cubus, Lue Urban 


Heisann!

I dag har jeg bursdag, woho! Veldig gøy, blir 17 år - så bare ett år til jeg blir 18, og DET blir konge! Har hatt en veldig bra dag så langt, takker være med herlige klassekamerater ♥ Fikk tatt i bruk knestrømpene mine igjen, syns de er så kule og man kan bruke de til så utrolig mye forskjellig. Valgte og bare bruke de til skjørt i dag, så må prøve noe nytt neste gang. Sola begynner og titte frem igjen også, så kunne ikke vært mer glad for det. Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, snakkes.


13.05.2014  ·  Antrekk  ·  10 kommentarer

OOTD - obey


Foto: Freewings
Sko DNA, Tighst Bikbok, Genser H&M, Cardigan Gina tricot, Lue Ebay


Heisann! 

Nok en skoledag er over, og det er bare en dag til helg! Woho, kjenner at jeg virkelig er klar for.. selv om det blir en litt hektisk helg, men er deilig at man har noe å gjøre også! Antrekket mitt var veldig ensfarget i dag, Black 'n white, men litt greit innimellom det også. Dette antrekket var hvertfall veldig behagelig, og DET liker vi! Hva syns du om antrekket? Ha en fin torsdag videre, snart helg nå folkens ♥


08.05.2014  ·  Antrekk  ·  20 kommentarer

OOTD - Under my umbrella


Foto: Freewings
Sko Message, Skjørt H&M, Skjorte Sheinside (HER), Jakke Bikbok, Lue Cubus, Paraply Tiger


I dag var det nok en regnværsdag.. Håper det slutter snart, for begynte å bli veldig vandt til det fine været - haha! Jaja, det kommer nok tilbake, bare å håpe. Hva syns du om antrekket? Ha en fin kveld videre, snakkes ♥


07.05.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - Fast and simple
Luring
Foto: Freewings
Sko H&M, Bukse Bikbok, Topp Sheinside (HER), Skjorte Gina tricot, lue Urban


Jeg var egentlig ikke så veldig gira på bilder i dag, det regnet ute og jeg var ikke akkurat happy over antrekket mitt. Ikke så veldig mye å skryte av for å si det sånn. MEN jeg bestemte meg for å dele noen bilder med dere av hva jeg hadde på meg i dag. Ble litt enkelt og "kjedelig" i dag, hadde litt med å gjøre at jeg nok en gang klarte å forsove meg.. Åh, må virkelig slutte med det, haha. I morgen blir det bedre tror og håper jeg, og satser på og stå opp i rett tid!
Hva syns du om antrekket? Har du det ofte travelt om morgningen? Ha en super kveld videre, snakkes. 


06.05.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

OOTD - Celfie darlin'


Foto: Freewings
Sko Message, Skjørt H&M, Topp H&M, Jakke H&M, Cardigan Gina tricot


Ny uke nok en gang, vet ikke om jeg er klar for det eller ikke - men, må vel nesten bare være det.. Haha! I dag ble jeg veldig mørk, tenkte egentlig ikke over det før jeg så det på bildene nå. Jaja! Nå er det snart midttime og da har klassen min faktisk bestilt pizza fra peppes! Åå, det skal bli sikkelig digg ♥ Hva syns du om antrekket? Ha en super mandag videre, vi snakkes!


05.05.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - Smiley face

Heisann!

I skrivende stund sitter jeg på campingen, vi kom hit i går. Dagen har gått til å ha vært en liten tur i Sverige, og egentlig bare slappet av! Søsteren min stilte opp som fotograf i dag, så jeg fikk tatt litt antrekksbilder, wohoo! Nå sitter jeg i sofan, tenker å se en eller annen film - eller kanskje gårsdagens episode av paradise hotel. Haha, vi får se hva jeg finner på. Vet hvertfall at jeg skal ha en diger pose med godteri på fanget! 


Sko H&M, Bukse Bikbok, Topp Vero moda, Skjorte Bikbok, Denim jakke H&M


Hva syns du om antrekket? Ha en super kveld videre, kos dere - vi snakkes ♥


02.05.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - oversized eagles


Sko Toms, Bukse Bikbok, Genser Cubus, Lue Urban


Heisann! 

Endelig er den verste skoledagen i uka over.. Tirsdager er alltid så kjedelige siden vi bare har vanlig fag på skolen, ikke media oooog vi slutter sent. Kjedelig. Men her er hvertfall antrekket for dagen, ville ha noe veldig komfortabelt og "chill" i dag - så da passet denne oversized genseren veldig bra! Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes!


29.04.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - Miami 68


Foto: Freewings
Sko Message, Bukse Bikbok, Topp Terranova, Lue Urban


Heisann, god mandag!

I dag forsov jeg meg nok en gang, og jeg hadde null aning om hva jeg skulle ha på meg! Jeg pleier egentlig alltid å finne det frem kvelden før, men jeg sovet før jeg rakk det i går.. haha. Så i dag tidlig måtte jeg bare ta det første og beste jeg fant og løpe ut døra.. Veldig stressende, men været var så fantastisk i dag også, så det gjorde ikke noe. Hva syns du om antrekket? Ha en super mandag, og uke alle sammen ♥


28.04.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - TGIF


Foto: Helén Dawes
Sko H&M, Bukse Bikbok, Sweatshirt Terranova, Skjorte Bikbok, Bandana Carlings


Tjohooo! Endelig fredag og helg! Det er så DEILIG! Sola stråler, rett og slett herlig. Jeg var veldig bestemt på hva jeg ville ha på meg i dag, ville ha noe som var behaglig, men samtidlig så måtte det se bra ut - haha! Så jeg endte opp med dette.
Hva syns du om antrekket? Ha en super fredag alle og god helg ♥


25.04.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

OOTD - Knee socks


Foto: Helen Dawes
Sko Message, Strømper Ebay, Skjørt H&M, Genser Nelly, Solbriller Ebay


I dag fikk jeg testet ut de nye knestrømpene mine fra Ebay! Jeg syns det er utrolig kult, men vet ikke helt om hvordan jeg syns det var på meg selv, haha - typisk.. Men men, må prøves ut flere ganger. Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre :D 


24.04.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - shorts

Heisann!

I dag ble det veldig enkle og kanskje en smule kjedelig bilder. Men jeg tok ikke når jeg var på skolen, og var egentlig ikke i så veldig bildehumør i dag.. Ville ikke vise ansiktet og håret mitt foran kamera i dag rett og slett, haha. Dagen startet med at jeg forsov meg, altså med andre ikke den beste startet man kan. Meeen! Siden været var så supert i dag også så hjalp det veldig på humøret, og derfor slo jeg også til med shorts i dag også, herlig rett og slett!


Shorts Vero moda, T-skjorte Bikbok, Skjorte Sheinside (HER)


Sluttet tidlig på skolen i dag, og har nesten sittet i sola på veranden helt siden jeg kom hjem - det er så utrolig DEILIG!
Elsker soool ♥ Hva syns du om antrekket? Ha en strålende dag videre.


23.04.2014  ·  Antrekk  ·  30 kommentarer

OOTD - Take me anywhere

Heisann!

Da var det tilbake på skolebenken etter en super bra påskeferie! Selv om jeg veldig gjerne skulle hatt en uke med ferie til, er det litt deilig å komme tilbake til vanlige rutiner og hverdag igjen. Akkurat nå har jeg et 5 minutters friminutt så jeg tar meg tid til å blogge litt, dagens antrekk! 


Foto: Freewings
Sko Message, Bukse Bikbok, T-skjorte Sheinside (HER), Skjorte Nelly


Hva syns du om antrekket? Ha en super tirsdag videre! 22.04.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

OOTD - Yesterday's

Heisann! 

I går var jeg så heldig at jeg fikk tatt litt bilder, søsteren min stilte opp som fotograf - takk takk! I går var det jo stekende sol og ikke en eneste sky og se, det var så utrolig deilig. Det er det man kaller påskevær, haha. 


Sko Message, Skjørt H&M, Topp Terranova, Lue Urban, Solbriller Ebay 


I morgen er det siste dagen i ferien, selv om det er litt kjipt skal det bli litt deilig og komme inn i vanlige rutiner igjen! Nå skal jeg kose meg med film og middag sammen med min kjære søster og bror, haha! Hva syns du om antrekket? Ha en super kveld videre, vi snakkes!


20.04.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - obey


Foto: Freewings
Sko Converse, Bukse Bikbok, Skjorte Gina tricot, Singlet Nelly, Lue Ebay


Heisann! 

Nå er jeg hjemme fra skolen, som vil si at det er PÅSKEFERIE - woopwoop! Jeg har også en god nyhet, eller egentlig bare til meg selv jeg skal til København i ferien, søndag til onsdag med bestevennina mi og moren hennes. Det blir så bra, og jeg gleder meg utrolig mye! Hva syns du om antrekket? Hva skal du i påsken? Ha en super påskeferien alle sammen, vi snakkes!


11.04.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

OOTD - colorsplash


Foto: Freewings
Sko Converse, Skjørt H&M, Genser Vivikes, Lue Monki, Neglelakk H&M


Heisann! 

I dag fikk jeg brukt min nye genser fra Vivikes! Jeg liker den utrolig, spesielt fargene på armene - love! Jeg fikk også testet min nye neglelakk, pastellrosa som er (som sikkert de fleste har fått med seg) er en av vårens farger. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, heldigvis snart helg! Vi snakkes. 


10.04.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - curly


Foto: Freewings
Sko H&M, Bukse Bikbok, Genser Cubus, Cardigan Gina Tricot, Lue Cubus


Heisann! 

Når jeg våknet i dag var jeg ganske sikker på hva jeg skulle ha på, og det var utrolig deilig! Jeg ville også prøve noe anerledes, nemlig krøller eller korketrekkere! Vet ikke hva jeg syns om det på meg, men det funker greit nok. Det har vært regn i dag også, som forklarer paraplyen på bildene haha. Jaja, satser på sol i morgen!
Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes!


09.04.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

OOTD - friends with the monster


Foto: Freewings
Sko Converse, Bukse Gina tricot, Genser Sheinside (HER), Skjorte Gina tricot, Lue Hype 


Hei der! I dag var det så utrolig vanskelig å stå opp, har ikke vært så trøtt på lenge.. Det kom seg heldigvis litt utover dagen, men kjenner litt enda at jeg veldig gjerne kunne sovet litt. Var også veldig usikker på hva jeg skulle ha på meg i dag, fant frem noe i går kveld som jeg pleier, men når jeg skulle ta det på meg i dag tidlig ombestemte jeg meg veldig brått.. haha! Veldig typisk. Men jeg endte ihvertfall opp med noe, veldig grønt.. Men sånn blir det alltid når jeg har på meg denne genseren - den er veldig søt da! (Mike ♥♥♥♥♥) Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes!


02.04.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - Paris


Foto: Freewings
Sko H&M, Skjørt H&M, Genser Cubus, Solbriller ?, Lue Urban  


Heisann - ny uke, nye muligheter.. right?

Kommer ikke til å få sagt dette nok, og forstår veldig godt hvis dere er lei av å høre det, haha; Det er så deilig med sol og blå himmel!! Åh, elsker det ♥ Bildene i dag ble veldig sommerlige og solfylte, så det var også utrolig deilig. Solbrillene var plassert godt på nesen - prøvde å ta bilder uten de, men da sto jeg bare med øyene igjen, haha. Så de er nok å se på bildene fremover! Hva syns du om bildene? Ha en herlig mandag og uke videre, vi snakkes! 


31.03.2014  ·  Antrekk  ·  29 kommentarer

OOTD - TGIF


Foto: Freewings
Sko Toms, Bukse H&M, T-skjorte Sheinside (HER), Skjorte Sheinside (HER)


Hva syns du om antrekket? Ha en super fredagskveld alle, vi snakkes ♥
På sheinside er det 15% på kjoler hvis du bruker denne koden; dress320 HER


28.03.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - black 'n grey


Sko  , Skjørt H&M, Genser Sheinside (HER), Lue Bikbok


Heisann!

Jeg har prøvd ut å gå med skjørt en par ganger nå, og jeg liker det sikkelig godt! Syns det er utrolig fint, men samtidlig også veldig kult. Har også sett flere og flere som går med skjørt for tiden og har da fått en del inspirasjon fra det, og tenkt at det faktisk ser ganske så bra ut.. haha! Så antrekket ble veldig enkelt i dag, et skjørt og en genser. Hva syns du om antrekket? Ha en super onsdag videre, eller som jeg nylig har lært at det heter "lille lørdag". Vi snakkes ♥


26.03.2014  ·  Antrekk  ·  19 kommentarer

OOTD - harem pants


Sko H&M, Bukse H&M, Singlet Nelly, Skjorte Bikbok, Lue Urban


Heisann! 

Ny uke, nye muligheter eller hva? På fredag gikk jeg innom H&M etter skolen for å kjøpe en bukse, jeg ville ha en som var litt behaglig.. Med andre ord ikke en jeans, så jeg endte opp med en harems bukse. Haha! De er jo faktisk litt kule, og sinnsykt behaglige! Så disse ble med på dagens antrekk i dag..
Sola skinner over den blå himmelen i dag også, herlig! Hva syns du om antrekket? Ha super uke, vi snakkes!


24.03.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - simple friday


Foto: Freewings
Sko H&M, Buke Gina Tricot, Genser H&M, Jakke H&M, Lue Urban


Heisann! 
Må bare først og fremst beklage for litt dårlig lys på bildene - det var så utrolig mye sol i dag (klager ikke) så det ble litt vanskelig å se osv. Men det funker! Antrekket mitt ble utrolig enkelt i dag, hadde ikke så veldig mye "motivasjon" til å kle på meg i dag, haha. Det var egentlig litt deilig, men også litt kjedelig. Nå er det endelig fredag og det skal bli så utrolig deilig med helg. Hva syns du om antrekket?
Ha en super fredag videre, vi snakkes.
 


21.03.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - leopard magic


Foto: Freewings
Sko H&M, Strømpebukse ?, Skjørt Cubus, T-skjorte Vero Moda, Skjorte Gina Tricot, Lue Urban


Heisann!

I dag fikk jeg luftet de nye skoene mine som jeg kjøpte i går, og jeg liker de utrolig godt! Nå har vi akkurat hatt midttime og jeg har hatt sikkelig digg lunsj! Jeg skal avgårde til mattetimen nå, ikke at jeg jubler høyt for det, men det hjelper litt siden vi sluttet tidligere i dag. Hva syns om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes. 


20.03.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

OOTD - colorful batman
Foto: Maria Elnan
Sko Converse, Bukse Bikbok, T-skjorte (HER), Hoodie (HER), Jakke H&M


Heisann! 

I dag er det tirsdag, den verste dagen i uka.. ifølge meg i hvertfall! I tillegg har jeg tidenes verste hårdag, så det gjorde det ikke så veldig mye bedre. Meeen, ellers er det en super dag! Er ikke så veldig lenge til vi slutter heller, så jeg overlever nok denne dagen også. Hva syns du om antrekket? Ha en finfin dag videre, vi snakkes!
//ikke glem å klikk deg inn her 


18.03.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

OOTD - you can't sit with us


Foto: Freewings
Sko Stylepit (HER), Strømpebukse ?, Skjørt Cubus, Singlet Nelly (HER), Cardigan Gina Tricot, Lue Urban


Heisann!

I dag gikk jeg med skjørt for første gang i "offentligheten", utenom bursdager ogsånt.. Det var egentlig ganske digg og skal prøve å gjøre det litt oftere! Endelig er de fredag og denne helga tror jeg skal bli ganske så braa! Nå er det en time til jeg slutter og det skal bli deilig, selv om jeg føler at skoledagen har gått ganske fort siden vi har fått en ganske morsom oppgave. Men nå må jeg jobbe videre, så snakkes vi senere! Hva syns du om antrekket? Hva skal du i helga? Ha en fin dag videre.


14.03.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - Denim jacket


Foto: Helén Dawes
Sko Toms, Bukse Bikbok, Skjorte Bikbok, T-skjorte Vero moda, Jakke H&M, Solbriller Ur&penn(sverige)


Heisann! 

I dag var det deilig å stå opp! Vi begynte ti på ti i dag og da sto sola allerede høyt på himmelen uten en eneste sky, DET var digg! Vi slutter tidligere i dag også, så det er dobbelt så bra, haha. Etter skolen jeg en liten tur til Oslo med en venninne siden hun skal til frisøren, så det blir kos! Deilig å komme seg litt ut..
Hva syns du om antrekket? Ha en super fin dag videre, vi snakkes!


13.03.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

OOTD - round glasses
Foto: Freewings

Sko Toms, Bukse Bikbok, Jakke H&M, Genser Sheinside (HER), Solbriller Ur&penn i svergie, Bandana ?


Heisann!

I dag ble antrekket veldig enkelt og greit, det har egentlig vært en løsning for meg de siste dagene, har ikke hatt så mye inspirasjons.. Men håper det sniker seg på igjen snart! Sola skinner fortsatt og det er herlig! Hva syns du om antrekket? Ha en superduper dag videre, vi snakkes!


12.03.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - Glasses on


Foto: Freewings

Sko Converse, Bukse Bikbok, Genser H&M, Cardigan Gina Tricot, Lue Urban, Solbriller venninne sine


Heisann!

I dag var det virkelig deilig å komme på skolen (ja, sykt) til tross for at det er mandag, fordi det er SOL og BLÅ HIMMEL ♥ Åå, det er så deilig! Og jeg merker at alle blir i så mye bedre humør når det er fint vær, og alle blir mye mer sosiale. Så håper det blir sånn fremover! Håper alle fortsatt får en super dag, vi snakkes! 


10.03.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

OOTD - flette mette


Foto: Freewings

Sko Converse, Bukse Gina Tricot, T-skjorte Sheinside (HER), Skjorte Sheinside (utsolgt), Lue Urban


Heisann! 

Dette er da dagens antrekk, veldig behagelig og enkelt egentlig. I dag hadde vi en ganske deilig skoledag, startet sent og sluttet tidlig.. Og i morgen har vi PTF hele dagen hvor vi skal lage magasinforside, det blir hvertfall digg! Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes!


06.03.2014  ·  Antrekk  ·  28 kommentarer

OOTD - Be happy


Foto: Freewings

Sko ?, Bukse Bikbok, Genser Sheinside (HER), Bandana Carlings


Heisann!

I dag ble paraplyen med på bilde siden det regnet ut og jeg var ikke så veldig keen på å bli våt, haha - men det ble ikke så ille så det funket.. Faktisk! Akkurat nå har vi medie kommunikasjon på skolen, ikke så veldig spennende, så tenkte da at det passet å blogge nå, hah. Heldigvis så slutter vi halv 2 så det er kort dag i dag og det er så uuutrolig deilig! Men nå burde jeg egentlig fortsette å jobbe, så snakkes vi senere. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre! 


05.03.2014  ·  Antrekk  ·  5 kommentarer

OOTD - ribs


Uff, trynet mitt hadde ikke en bra dag i dag..
Sko DNA, Bukse Bikbok, T-skjorte Bikbok, Hettegenser Carlings, Denim skjorte Gina Tricot


Hei! 

Bildene i dag ble ikke så veldig bra, var ikke så fotogen i dag azz - men tenkte at det er bedre enn ingenting så dere skal få et par, haha. Kommer sterkere tilbake i morgen forhåpentligvis. Snøen har heldigvis gått litt mer bort, og virker som om det ikke kommer mer nå, har sagt det mange ganger i know.. Men NÅ håper jeg og tror det! Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


04.03.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

OOTD - monday is here

Foto: Freewings
Sko DNA, Bukse Bikbok, Genser Sheinside (HER), Lue Gina Tricot


Heisann!

Såå var det mandag igjen.. I helga snødde det, og jeg som var sikker på at snøen endelig var borte for godt, men der tok jeg tydeligvis feil! Det har regnet litt smått i dag, så kanskje snøen går bort i løpet av dagen? Håper det! Meeen, dette ble da dagens antrekk, veldig enkelt og greit. Nå har vi PTF og vi skal lage en magasinforside, så må gå tilbake til det så snakkes vi senere. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre. 


03.03.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

OOTD - Comme des fuckdown*


Foto: Freewings

Sko ?, Bukse Gina Tricot, Skjorte Bikbok, Genser Sheinside (HER), Lue Bikbok


Heisann! 

I dag slet jeg så utrolig med å finne ut hva jeg skullle ha på meg, haha - hater når det skjer blir så stressa (xD).. Men jeg fant noe til slutt, som så helt greit ut. Har sett veldig mange som går med skjorte rundt livet i det siste og tenkte at jeg kunne prøve det ut selv, syns det er utrolig kult!
Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes! 


27.02.2014  ·  Antrekk  ·  19 kommentarer

OOTD - magic


Foto: Maria Elnan

Sko ?, Bukse Bikbok, T-skjorte Vero Moda, Cardigan Gina Tricot, Lue Urban


 Heisann!

Åå, det var så herlig å ta bilder ute i solskinn i dag, og det var til og med ikke kaldt! Er så utrolig deilig at det begynner å gå mot varmere tider nå, og at nesten all snøen er borte, elsker det ♥ Formen er ikke helt på topp i dag er veldig kvalm og vondt i hodet, dagen går nok bare til å slappe av i og med at jeg egentlig skulle være hjemme. 
Hva syns du om antrekket? Håper dere får en super dag videre, vi snakkes! 


25.02.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

OOTD - awesome
Foto: Freewings

Sko ?, Bukse Gina Tricot, Genser H&M, Singlet (under) Bikbok, Lue Gina Tricot

Dette er da det jeg har på meg i dag, veldig digg og behaglig - starter uka bra! 
Hva syns om antrekket? Ha en fin mandag videre, vi snakkes! 

//ikke glem  klikk deg inn her


24.02.2014  ·  Antrekk  ·  10 kommentarer

OOTD - Be happy

Tighst Bikbok, Genser Sheinside (HER)

Dette har jeg på meg idag, akkurat nå har jeg midttime - har bare allmennfag i dag noe som er helt forferdelig...
Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


11.02.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

OOTD - black 'n white

Hei! 

I dag når jeg våknet og så ut av vinduet var det grått og det småregnet.. Så klærne mine matchet været i dag, kle deg etter været ikke sant? Haha, veldig morsomt jeg vet. 

Sko DNA, Bukse Bikbok, Genser Sheinside(HER), Jakke Sheinside(HER), Lue Urban

Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre ♥


04.02.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - simple


Sko ?, Bukse Bikbok, Skjorte Bikbok

Heihei!

Idag ble det et veeeldig enkelt antrekk, men noen ganger er det det beste - syns jeg i hvertfall. Fikk endelig brukt de nye platform skoene mine, og jeg elsker dem!
Våknet opp til at det hadde regnet og at det var bar asfalt, men det er fortatt super mye snø ute så håper den forsvinner snart.
Men nå er friminuttet over, så må gå tilbake til timen. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes! 


03.02.2014  ·  Antrekk  ·  6 kommentarer

OOTD - galaxy legs

Hei! 

I dag ble det en tur i studio sammen med jentene! Det var gøy å få tatt litt bilder der også, sånn at det ikke alltid blir på samme sted! Vi tok litt gruppebilder og alene, så det ble litt av hvert. Tenkte jeg kunne legge ut gruppebildene i annet innlegg. Her er hvertfall det jeg har på meg i dag. Fikk en pakke i posten i går fra Nelly,
og der lå den nye galaxy tighsten min, digger den! :DSko DNA Bukse Nelly Genser Carlings Lue Monki
Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


31.01.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

OOTD - All green
Sko DNA Bukse Bikbok Genser Sheinside (HER) Lue Hype

Hei alle!

I dag var det veldig lett å legge merke til meg, haha - både genseren og lua mi er ganske synlige! Er egentlig ikke så veldig glad i grønn, men i dag syns jeg det gikk helt fint! Elsker Mike genseren min, den anbefales. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


30.01.2014  ·  Antrekk  ·  7 kommentarer

OOTD - batman

Sko DNA Bukse Bikbok T-skjorte Sheinside (HER) Lue Urban Jakke Sheinside (HER)

Hei alle!
Ja, da var det mandag igjen og tilbake på skolen. Det var utrolig deilig med helg og jeg koste meg masse, akkurat nå sitter jeg og har medie kommunikasjon..
Jobber med en fremføring så får gå tilbake til den, så snakkes vi senere. Ha en fin dag videre. Hva syns du om antrekket?  


27.01.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

OOTD - Comme des fuckdownSko DNA Bukse Bikbok Genser Sheinside (HER) Bandana Carlings

Hei alle! Beklager for få bilde, men det var så sinnsykt kaldt så klarte ikke, haha. Men bedre enn ingenting :D 
Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


24.01.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

OOTD - Black and blue

Hei!

Snøen kommer fortsatt ned fra himmelen, så ser ut som om den kommer til å være her en stund. Dessverre. Men uansett, ble veldig fornøyd med bildene i dag, klare og fine.. Har egentlig vært det de siste dagene, så håper det fortsette slik. (og det er jo litt koselig med snø da, haha.)Sko DNA Bukse Bikbok Skjorte Bikbok Genser(under skjorta) Bikbok Lue Monki

Hva syns du om antrekket? Snør det konstant hos deg også? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥

#vinter #snø #mote #foto #OOTD #blogg #outfit


16.01.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - enjoy your lifeSko Stylepit Bukse Bikbok Genser Romwe Jakke Sheinside (her) Votter ? Lue Bikbok

Selv om det er kaldt ute hindrer det ikke meg, Silje og Maria i å ta outfitbilder! Haha, alt for bloggen eller hva? Jeg kom nettopp hjem, hoppet rett i joggebuksa og planta meg på sofan. Håper alle for en fin dag videre! Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre.

#blogg #vinter #mote #snø #OOTD #foto


15.01.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

OOTD - monster inc


Sko Converse Bukse Vero moda Genser Sheinside(HER) Lue Bikbok

Hei alle! 

I dag ble det ikke så veldig mange bilder, det er 15 minusgrader ute sååå det får bare gå for denne gang. Kommer sterkere tilbake i morgen.. haha! 
Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes!

//ikke glem å klikk deg inn her

#blogg #mote #foto #vinter


13.01.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

OOTD - Adore


Sko Converse Bukse Bikbok Genser Carlings Lue Bikbok

Nå sitter jeg i timen, men trengte en liten pause.. jobber med en fotooppgave som skal leveres i slutten av dagen, som egentlig går rett vest! 
Hva syns du om antrekket?
Ha en fin dag videre, vi snakkes!


10.01.2014  ·  Antrekk  ·  4 kommentarer

OOTD - new york city


Bukse Vero moda Genser Bikbok Skjorte Bikbok Lue Monki

Dette er dagens outfit.. akkurat nå sitter jeg i mattetimen. Etter skolen skal jeg på Egon med jentene for Silje har bursdag! Gratulerer masse med dagen ♥
Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


09.01.2014  ·  Antrekk  ·  3 kommentarer

OOTD - Hoodie

Sko Converse Bukse Bikbok Hoodie Bikbok Singlet H&M Lue Cubus

Hva syns du om antrekket? 
Ha en fin dag videre, snakkes! 


06.01.2014  ·  Antrekk  ·  3 kommentarer

OOTD - First day of school

Heisann!

Ja, da var det tilbake på skolebenken .. dessverre. Men det var utrolig koselig å se folk i klassen igjen! Var nettopp ute å tok noen outfitbilder. Here you go


Sko Converse Bukse Ytterjakke Sheinside(HER) Bikbok Genser Carlings Lue Monki
Begynte du på skolen igjen idag? Ha en fin dag videre, vi snakkes! 


02.01.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - Smile

Sko Converse Bukse Vero Moda Genser Cubus Lue Monki
Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes!


16.12.2013  ·  Antrekk  ·  3 kommentarer

OOTD - leather arms

Bukse Vero Moda Genser Bikbok Lue Bikbok Sko Converse

Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


12.12.2013  ·  Antrekk  ·  5 kommentarer

OOTD - 25

Hei alle!

Jeg og Silje bestemte oss for å gå ut for å ta litt outfitbilder i dag i store fri, til tross for det kalde været! Er en stund siden jeg har hatt det nå, så tenkte det var på tide. Resten av dagen går vell til å øve til matteprøve som jeg har i morgen, heldigvis slutta vi 13.25 i dag, så det er digg!
Bukse
Cubus "Hoodie" Cubus Skjorte Bikbok 

HAHA!
Jeg måtte rett og slett fjerne ansiktet mitt på bildene, for i dag så jeg virkelig ikke ut.. et ord kvisetryne! Ser ut som om det har vært vulkanutbrudd i trynet mitt, meen nok om det! Her er hvertfall det jeg har på meg i dag, kanskje enkelt og komfortabelt. Noen ganger er det det best! Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?  
Ha en fin dag videre ♥ Vi snakkes


11.12.2013  ·  Antrekk  ·  5 kommentarer

OOTD - enjoy your life

Bukse Bikbok / Genser Romwe / Lue Bikbok / Sko Converse
Hva syns du om antrekket? Vi snakkes!


02.12.2013  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - red, black'n white


Bukse Vero Moda T-skjorte Bikbok Skjorte Cubus Sko Converse 

Når jeg gikk ut døra i dag så ble jeg litt overrasket over at det ikke var så veeldig kaldt ute, så det var litt deilig! Det er fortsatt ikke varmt, men det er varmere - hehe. Gikk en kjapp tur ut for å ta noen outfit bilder i midttimen nå, lyset ble ikke det beste... men det får duge! Vi har fortsatt midttime og nå sitter jeg å spiser. Resten av dagen i dag skal jeg ikke så mye spesielt, skal gjøre lekser så blir ikke en veldig interessant dag videre. Hva skal du i dag? 

Snakkes!


28.10.2013  ·  Antrekk  ·  7 kommentarer

OOTD - Spikes

Haha, følte meg litt rebelsk i antrekket i dag, eller hva jeg skal si.. Jaja, ville egentlig ha litt fargerike klær i dag, men jeg droppa det så jeg endte opp med dette, er jo litt farger! Syns røde bukser er så utrolig fint og kult, mye kulere enn å gå med en vanlig lyseblå jeans hver dag! 

Sko
Stylepit Bukse Cubus Topp Bikbok Lue Bikbok Armbånd ?
Hva syns du? Snakkes!


25.10.2013  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

Dagens antrekkSko Converse Bukse Vero Moda Strikket genser Gina tricot Denim Skjorte Only 
Hva syns du? Snakkes! 


21.10.2013  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

OOTD - colorful

Hei! 

I dag hadde jeg et veldig fargerikt antrekk! Er litt morsomt noen ganger det også, haha. Har blitt en del outfitbilder i det siste, men det er bedre enn null blogging, men skal prøve å få tatt noen sikkelig bilder snart! 
//haha, jeg følte ikke med! Men det funker


Bukse Bikbok Topp New Yorker Olajakke H&M Lue Hype Armbånd Syden Sko Stylepit
Hva syns du om antrekket? Snakkes!


17.10.2013  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OTTD - aztec

Heisann! 

Ble et litt "slækt" antrekk i dag, men det er deilig noen ganger det også! I kveld skal jeg ikke så veldig mye, så blir bare å slappe av :)

Skjerf
Vero moda Genser Gsport Tighst Bikbok Sko Stylepit
Hva syns du? Snakkes! 


11.10.2013  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD

Bukse bikbok Skjorte Romwe Sko Toms Lue Cubus
Hva syns du? Snakkes! 


09.10.2013  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

Dagen antrekk

Genser: Bikbok Bukse: Bikbok Sko: Converse

Hva syns du om antrekket?
Snakkes! 


27.09.2013  ·  Antrekk  ·  4 kommentarer

OOTD
Sko: Stylepit Genser: Cubus Bukse: Bikbok Lue: Cubus Armbånd: Forskjellig

Hva syns du om antrekket? 
Snakkes!


26.09.2013  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

Dagens antrekk

Hei! Topp - Gina tricot  Bukse - Cubus Skjerf - Pieces 
Uff, beklager for så utrooolig dårlig bilder - men! bedre enn ingenting, right?


28.02.2013  ·  Antrekk  ·  5 kommentarer

Dagens antrekk: Denim love

Hei! 

Her er det jeg hadde på meg idag. Beklager for veldig dårlige bilder, men hadde ikke så god tid og måtte ta bilder før jeg dro på skolen, men det funker! Gikk veldig i ola stoff idag, hehe.Ola jakke: Hennez & Mauritz
Bukse:
Cubus
Topp:
Pimkie i spania
Lue: Carlings

Hva syns du om antrekket? Hvordan har dagen din vært? 

♥ snakkes 


31.01.2013  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer
hits