Inspiration: Travel


Heisann!

Jeg er en av de personene som veldig gjerne vil reise mange steder, og oppleve så mye som mulig! Men tid og penger.. Hvor skal man få det fra? Godt spørsmål! Jeg vil egentlig spare opp penger, og sette av et år til å "slå meg litt løs" og reise ditt jeg vil, og egentlig gjøre litt det jeg selv vil - før jeg evt. tar litt mer utdannelse og slikt.
Søker man opp travel i søkebaren på weheartit kommer det så mange fantastiske og inspirerende bilder, som gjør at jeg bare forelsker meg i hele verden! Så utrolig mange steder jeg vil besøke, ååh! Tror jeg egentlig ikke er alene om det for å si det sånn, hehe. Tenkte jeg kunne gi dere en liten inspirasjonsboost til å ville reise også ♥

Nå skal jeg snart en tur på senteret for å ta en liten titt på alle salgene som er nå, også skal jeg bytte et par ting, så nå må jeg gå å fikse meg. 
Er det mange steder du vil besøke? Ha en fantastisk dag videre, snakkes! 


29.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

Nelly sale favs
//nellycom


Heisann!
Håper alle har hatt en fantastisk julefeiring, og koser deg super masse nå som dere har fri! 

Nelly som alle andre har jo startet salg nå, og jeg har funnet mye jeg kunne tenkt meg.. Så da kan jeg jo vise noe av det som jeg har funnet, til dere. Kanskje dere vil klikke noe av det samme som meg hjem? Det er 2. juledag, og den skal gå til flere julefilmer og kos - blir så mye av det i dagene etter julaften, og det gjør meg egentlig ingenting! Elsker det. Ha en kjempefin dag videre, snakkes ♥


26.12.2014  ·  Mote  ·  4 kommentarer

Foto: Perlemorskyer
Heisann!

Jeg var nok ikke den eneste som fikk med meg den fantastiske fine himmelen igår? Bra gjort å ikke få med seg egentlig, haha - var jo overalt på sosiale medier! Måtte så klart prøve å knipse noen bilder, som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Jeg trodde først det var nordlys, men det fant jeg fort ut at det ikke var.. Det var jo noe som het perlemorskyer, har aldri gjort om det før men. Utrolig utrolig fint ihvertfall!

Ah, tenk at det er lille julaften i dag og julaften imorgen! Skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt, desember har bare flydd avgårde. Kjenner jeg gleder meg til morgendagen nå: Bare kos og julefilmer i godklærne på morgenen, og stas om kvelden! Ha en fantastisk fin kveld videre ♥


23.12.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Inspiration for the weekend


Heisann!

Huff og huff, tror bloggen min har blitt til den nye weheartit.. Beklager at det er det eneste jeg poster i det siste - men ser så mange deilige bilder for tiden som jeg vil legge ut, og i tillegg så har jeg helt ærlig ikke så mye annet å legge ut. Fristelsen til å gå ut for å ta antrekksbilder er ikke så veldig stor, og nå som det har blitt ferie har jeg egentlig ingen som kan ta heller.. Meg og selvutløser funker ikke så bra sammen. 

Men uansett: Yeeey, det er ferie! Det kjenner jeg er så deilig nå, veldig veldig skolelei nå - så to uker med ferie er ikke feil! Selv om jeg ikke har ordentlig ferie før på mandag, siden jeg skal jobbe lørdag og søndag så klager jeg ikke, hehe. Desember har virkelig flydd unna og klarer ikke helt å forstå at det er julaften allerede nå på onsdag, ææ! 

Nåå skal jeg slutte å skravle og få gjort unna det jeg må før jeg styrter ut døra! Ha en fab fredagskveld, god ferie - vi snakkes ♥ Skal prøve å jobbe mer med bloggen fremover! 


19.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  5 kommentarer

Inspiration: Warmer days


Heisann!

Ah, merker egentlig veldig at jeg savner å ha litt varmere dager nå.. Syns kulda har tatt litt for mye over, og lengselen etter sommer blir bare større og større! Personlig er sommer og varme min favoritt av hele året. Jeg liker jula veldig veldig godt, men kunne gjerne da vært foruten vinteren - men det kan jeg nok bare drømme etter. Jeg er svært lite fan av kulde og vinter, og liker virkelig ikke å være kald, haha - tror det ikke er så mange som liker det egentlig uansett.. 

Jeg har sett litt på pinterest og da fant jeg disse fire bildene, med veldig enkelte - men sametidlig veldig kule antrekk, som jeg likte veldig godt! Kunne ønske vi hadde temperaturen til å gå med slike antrekk, ikke nødvendigvis sommeren, men bare litt varme.. Allerede lei av å gå med store jakker også videre. Men men, nok klaging nå haha! 

Nå skal jeg lage litt julebakst med mamma, litt sent ute - men bedre sent enn aldri! Savner du varmere dager?
Ha en super lillelørdag videre, snakkes ♥


17.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  14 kommentarer

OOTD - Hooded dress
Sko Ebay / Kjole Estradeur / Kåpe Sheinside / Skjerf Monki


Heihei!

Ah, jeg har fått så utrolig dilla på disse genserkjolene, elsker de! Er så behagelige og syns de også er veldig kule. Er jo veldig enkelt å bare slenge på seg en sånn og ikke se så alt for kjedelig ut.. Så her har dere en av de nyeste i samlingen, som jeg fikk igår fra Nelly. Fikk noe annet også som jeg tenkte å vise dere senere, blir like glad hver gang jeg har bestilt noe fra Nelly. 

Resten av dagen går til å øve til samfunnsfagprøve som jeg har imorgen, er ikke så godt forberedt, så nå må jeg lese som aldri før. Ha en fin kveld videre, vi snakkes ♥


16.12.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

Sunday inspiration

Heisann!

God søndag folkens! Hvordan har helga vært? 

Har hatt et lite fravær her i helgen, men jeg har gjort noe hele tiden omtrent, så har ikke hatt tid til oppdatere.. rett og slett! Så tenkte jeg kunne komme med en liten inspirasjonsboost til dere, tidlig på søndagen! I går var jeg i Oslo for å handle litt julegaver, og snart skal jeg til Strømmen for å handle resten. Ville satse på å bli ferdig med julegaver denne helgen, og ser ut som jeg blir det også - deilig å ikke trenge å tenke på det! 

Ha en fab søndag godtfolk, snakkes ♥


14.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  20 kommentarer

OOTD - Beige


Sko H&M / Skjørt H&M / Genser Bikbok / Kåpe Sheinside


Heisann! 

I dag ble det et antrekk i så og si beige! Veldig veldig fin farge, syns nå jeg. Fant en genser i går kveld i klesskapet som jeg helt hadde glemt bort.. Som egentlig er utrolig god, ihvertfall nå om vinteren - også er den jo litt fin også, hehe. Nå er det to timer igjen av skoledagen, og jeg gleder meg virkelig til å komme hjem og slappe av. Satt oppe til sent i går for å gjøre ferdig en engelskstil, og ble heldigvis ferdig i tide! 

Ha en fantastisk fin dag videre ♥


11.12.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

OOTD - usual


Sko DNA / Bukse Bikbok / Topp H&M / Cardigan Bikbok / Kåpe Sheinside


Heisann!

I dag ble det et veldig standard og "kjedelig" antrekk, som jeg tar på meg når jeg ikke har tid til å finne noen annet, eller når jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg.. Haha. Men men, enkelt og greit i hvertfall! I dag fikk vi gå tidligere så var hjemme halv to, så utrolig deilig! Men skolen fortsetter egentlig nå for må skrive ferdig en engelskstil, som skal leveres ikveld. Ah, godt det er ferie neste uke sier jeg bare! 

Ha en fin lillelørdag, snakkes godtfolk ♥


10.12.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

Christmas sequin dress


//her //her //her //her //her


Heisann!

Jeg har ikke kjøpt meg julekjole enda, har sett veldig mange fine.. Men har ikke fått en hjem enda, så burde kanskje prioritere det snart! Før det blir utsolgt overalt.. Men er det en ting jeg er sikker på så er det at jeg vil ha en kjole med paljetter, jeg vet ikke hva det er - men jeg bare elsker paljetter! Det er så klart ikke alt det ser bra ut på, men det er en del, så når det først ser bra ut så digger jeg det! Syns det spesielt er fint på kjoler. 

Jeg har veldig veldig lyst på den sølve loose kjolen, på andre rad.. Men vet faktisk ikke om jeg har penger til å bruke så alt for mye på en kjole. Men hvis jeg har overskudd når jeg er ferdig med julegaver, så tror jeg faktisk at jeg slår til! Er klar over at det ikke er så alt for mye penger, men når man er en liten fattiglus som meg, så er det dessverre det. Haha. 

Nå skal jeg gjøre siste innspurt på prøveeksamen, som skal leveres imorgen - så da blir det aldri snakk om den igjen, haha. Ha en fin kveld videre, snakkes ♥


08.12.2014  ·  Mote  ·  13 kommentarer

Black'n white inspiration
//weheartit


Heisann, god lørdag!

Vært en liten tur innom weheartit, og fant litt svarthvitt inspirasjon! Ah, deilig collage.. hehe. Dagen i dag har egentlig gått til å jobbe med prøveeksamen som de siste dagene, og noen få dager fremover kommer nok også til å gå til det. Skal leveres på tirsdag, så har heldigvis litt tid til å bli ferdig! Denne oppgaven går helt ærlig rett i dass, men håper det går bedre enn jeg tror, haha. 

Nå skal jeg få i meg litt mat, så snakkes vi senere! Ha en fantastisk lørdag ♥


06.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  22 kommentarer

Foto: Babygirl

Vinneren av en personlig almanakk ble Hanna! Gratulerer - du blir kontaktet på mail veldig snart, så følg med. 
Heihei!

Tok noen bilder av mitt to uker gamle tantebarn, som jeg tok på søndag! Åh, hu er så nydelig - og er så veldig glad i henne allerede. Veldig gøy at jeg fikk ta bilder av henne! Vi prøvde å være så kjappe som mulig, siden babyer er jo litt utålmodige.. men det gikk egentlig veldig greit, og hu var kjempesnill. 

Idag går turen til Oslo, siden jeg skal ta bilder til prøveeksamen.. Vet ikke om jeg drar på skolen etterpå, vi får se! Håper det går bra, for er litt stressa for denne oppgaven.. Haha! Jaja, får håpe på det beste. Ha en fin fredag folkens, nå er det snart helg! 

 


05.12.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

OOTD - Long sleeve
Sko Ebay / Kjole Nelly / Deksel Ebay


Heisann! 

Det ble litt gråe bilder i dag, men det er jo egentlig været sin feil.. Er så grått og trist ute og det er litt kjip og litt deprimerende - håper sola titter frem snart igjen, den gjorde jo det i går.. Det var så utrolig deilig!

I dag fikk jeg tatt på den andre av de to kjolene jeg fikk her om dagen fra Nelly, og den er så utrolig behagelig! Utrolig myk og god. Veldig deilig å ha på, på en stressende dag. Nå må jeg nesten jobbe videre med prøveeksamen, henger litt etter så må få opp farta. Ha en super dag videre, snakkes ♥


04.12.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

- Inspiration boost -
Heisann! 

Tenkte jeg kunne ta en liten pause fra skolearbeidet og få en inspirasjonsboost fra pinterest og weheartit! Et veldig deilig avbrekk innimellom alt som har med skole å gjøre.. Som jeg har nevnt tidligere så elsker jeg svarte antrekk for tiden, så blir veldig mye av det fremover - dere er advart, haha. 

Ønsker dere en fin kveld videre, snakkes ♥


03.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  16 kommentarer

Wednesday apparel
Sko Converse / Bukse Bikbok / Skjorte Bikbok / Topp Cheap Monday / Jakke Sheinside / Sekk H&M


Ha en fantastisk dag videre ♥


03.12.2014  ·  Antrekk  ·  6 kommentarer

OOTD - SKTBS


Sko DNA / Strømper H&M / Kjole Nelly / Cardigan Bikbok / Kåpe Sheinside (her)


Heisann! 

Fikk pakke i posten her om dagen, og der lå det to kjoler og en t-skjorte.. Derfor tenkte jeg å ta på meg den ene kjolen i dag, som jeg liker veldig godt! Oversized og loose, akkurat slik det skal være, hehe. Den er fra merke Sweet SKTBS. Ellers så har vi prøveeksamen i medie denne uken, hvor vi skal velge mellom tre oppgaver.. Litt kjipe oppgaver egentlig, men håper jeg får et greit resultat. Nå må jeg jobbe videre, så vi snakkes! 

Ha en fantastisk dag videre, godtfolk ♥


02.12.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

Vinn en personlig almanakk

// i samarbeid med personlig almanakk

Heisann! 

Nå kommer det en aldri så liten overraskelse til dere! Nå når det går mot juletider og hektisk hverdag er det kanskje litt vanskelig å holde styr på alle planene man har.. Så hvis du ikke har helt kontroll på alt som skjer rundt deg, er kanskje en personlig almanakk det du trenger?
Så i samarbeid med personlig almanakk er jeg heldig som får dele ut en til dere kjære lesere der ute. 

Personlig almanakk er en genial nettside hvor du kan designe din egen almanakk akkurat slik du ønsker, og den gjør hverdagen din en smule mer spennende! Du kan velge mellom veggalmanakk, notatbok eller en helt vanlig almanakk.. Mellom ulike størrelser, farger, mønstre eller du kan lage din helt egne unike forside.
Du står egentlig fritt til hvordan du vil den skal se ut, og det er med andre ord super enkelt! 


Her kan dere se min personlige almanakk! 


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:
 ♥
Lik personlig almanakk på facebook HER
Lik dette innlegget via facebook (du finner en liker-knapp nederst i innlegget)
Kommenter innlegget med fullt navn + mail-adresse, slik jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren 

Håper mange melder seg på! Så trekker jeg vinneren på fredag. Ha en fantastisk dag, vi snakkes.
(du kan også finne de på snachat pers_almanakk, hvor du får unike tilbud og innhold) 


01.12.2014  ·  Sponset  ·  33 kommentarer
hits