YOUTH

Heisann, god lørdag!

Som jeg har nevnt noen ganger så lagde vi magasin på skolen forrige uke, YOUTH.. Og vi fikk magasinet fra trykkeri på torsdag, og det ble så bra - utrolig fornøyd med resultatet!! Tenkte å vise dere en av artiklene og det er en moteserie, som jeg syns ble utrolig kul. Jeg tok bilder til det, og jeg syns det egentlig ble veldig bra - ihvertfall med dette fantastisk fine layoutet, happy! Det er fine Silje som er modell og hu rocker bildene.. rett og slett. 

I kveld blir en veldig koselig kveld, hele familien er i hus.. Som ikke skjer så alt for ofte. Så det blir deilig middag, det gleder jeg meg til. Ha en fantastisk lørdag videre godfolk, snakkes ♥


29.11.2014  ·  Mote  ·  22 kommentarer

Foto: Frozen


Heisann!

Det er så fint ute om dagen.. Når det ikke regner, haha! Nå som gradestokken beveger seg under 0, er det ofte frost ute, og det ser så fint ut syns jeg!
Så når jeg gikk hjem fra bussen i går prøvde jeg å knipse noen bilder hvor man virkelig ser det. Herlig altså. 

Ha en super dag videre folkens ♥


28.11.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

- Room inspiration -


Ååh! Hvor fint er det ikke å se på denne collagen? Den siste tiden har jeg blitt en smule lei av rommet mitt.. Så jeg har veeeldig lyst til å gjøre noe med det. Så jeg tok meg en liten tur på ulike inspirasjonskilder, og dette er det jeg fant! Man ser jo at alt er veldig likt og enkelt.. Men det er akkurat sånn jeg liker det; svart og hvitt - hehe. 

Håper jeg får gjort noe med rommet mitt snart, må bare bestemme meg 100% for hva jeg vil gjøre. Tror jeg vil gjøre noe veldig drastisk, haha. Vi får se hva som skjer!
Ha en fantastisk dag videre godtfolk ♥


27.11.2014  ·  Inspirasjon  ·  16 kommentarer

OOTD - shades of grey


Sko DNA / SKjørt H&M / Genser Gina Tricot / Kåpe Sheinside (her) / Deksel Ebay


Heisann!

Her har dere dagens enkle antrekk! Liker disse fargene godt, så dere ser nok disse mer fremover.. hehe! Nå har vi nettopp hatt midttime, så nå skal vi ha mediekommunikasjon.
Ha en fin lillelørdag folkens ♥


26.11.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

Winter inspiration
Heisan!

Et par dager siden sist, og det er ikke meningen! Har ikke hatt noe særlig å dele med dere og da har jeg egentlig bare droppet det helt..
Noe som er litt dumt og skal prøve å ikke la det gjenta seg! 

Tenkte jeg skulle finne litt inspirasjon på mandagskvelden.. Litt deilig med en liten boost før man skal avgårde til drømmeland, hehe. I vinter tror jeg det kommer til å gå en del i svart, hvitt og grått.. Rett og slett fordi jeg syns det passer best og det er det jeg føler for å kle meg i på denne årstiden. Ihvertfall i forhold til på sommeren, da har jeg mye mer farger i garderoben og man burde kanskje ha det på vinteren også.. for å holde humøret oppe? Hm, jaja! 

Sov godt folkens, snakkes ♥


24.11.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

OOTD - TGIF
Heisann!

Her har dere dagens antrekk! Veldig lenge siden det har vært antrekksbilder nå, men det har rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid! Men om en time er det helg og det gleder jeg meg sikkelig til! Jeg skal slappe av og ta det helt med ro. Kjenner at jeg er veldig sliten nå, så helg passer rett i blinken.. rett og slett. 

Magasinet er snart ferdig og kan virkelig ikke vente til det kommer på trykk! Resultatet virker veldig bra og jeg er sikkelig fornøyd.. Er så gøy at vi får muligheten til å lage vårt eget magasin, og i tillegg få det på trykk! 

Ha en fantastisk fin helg folkens, vi snakkes! 


21.11.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

Foto: Dog fashion


Hei!

Jeg nevnte i forrige innlegg at hunden min var på besøk på skolen, i studio for å være modell - haha! Det er til magasinet vi holder på med denne uken, altså; Hvordan holde hunden din varm i vinter? Derfor hu har på seg "klær" haha.. Syns bildene ble ganske greie og hu var overraskende flink også, så alt i alt veldig bra.

Imorgen er det fredag, så er det helg! Da skal det daffes, haha. Ha en fin kveld videre, snakkes.


20.11.2014  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Foto: Winter baby


Heisann!

Tenkte jeg kunne vise dere et av bildene jeg tok på søndag. Som sagt var jeg i Årnes hvor jeg hadde et lite fotooppdrag, som gikk ut på å ta julebilder av noen barn! Lyset ute var egentlig veldig kjipt å ta bilder, så merket jeg var litt nervøs, haha.. Så det kunne vært mye bedre, men sånn blir det noen ganger! Her har dere ihvertfall en liten smakebit av en veldig søt baby!

Vi holder jo på med magasin på skolen denne uken, og det går bra foreløpig! Gleder meg så utrolig mye til å se det ferdige produktet, blir så spennende. Og idag var hunden min en tur på skolen, for å være modell.. Haha! Veldig gøy å ha hu i fotostudioet, og kommer til å videre dere noen bilder fra det når de blir ferdige. 

Ha en strålende kveld videre, vi snakkes!


18.11.2014  ·  Foto  ·  20 kommentarer

Monday inspiration


Hei godtfolk!

Bra start på uka alle sammen? Tenkte vi kunne starte denne uka med en aldri så liten inspirasjonscollage som vi er så glad i, hehe!

 Jeg har faktisk hatt en ganske grei start på uka. Startet litt senere på skolen, og på skolen har vi prosjektuke denne uka - vi skal produsere vårt eget magasin, helt fra scratch! Det er veldig veldig gøy, vi gjorde det i fjor også, så håper det blir minst, om ikke bedre i år. Selv om det kommer til å bli veldig mye skolearbeid denne uka, så gleder jeg meg veldig mye til resultatet - det er så gøy å se ferdig produkt.

Ha en strålende uke folkens, vi snakkes ♥


17.11.2014  ·  Inspirasjon  ·  18 kommentarer

.


Heisann!

Tenkte jeg kunne dele noen av mine juleønsker med dere, det begynner jo å bli den tiden hvor man skal handle julegaver og jeg har allerede blitt spurt noen ganger om hva jeg ønsker meg til jul.. Så da passer dette bra syns jeg! Alltid når det er enten bursdag eller jul er jeg så usikker på hva jeg skal ønske meg, så har prøvd å skrape noe sammen nå.. haha. Ønsker meg noe utenom dette også, men her er et utvalg! 

I dag skal jeg til Årnes for et lite fotooppdrag, så det blir spennende. Ha en fin søndag folkens, vi snakkes! Hva ønsker du deg til jul?


16.11.2014  ·  wants  ·  11 kommentarer

Sushi
Heihei!

Nå kom mamma og pappa nettopp hjem etter en tur i Oslo, og mamma var så snill og hadde med sushi til meg! Gjett om jeg ble glad, elsker sushi så dette passet midt i blinken på en lørdag! Så nå skal jeg kose meg med det. 

Ellers er ikke planene i kveld store, veldig rolig lørdag med andre ord.. Deilig det! Ha en fantastisk lørdag, vi snakkes ♥ Hva er dine planer for kvelden?


15.11.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  12 kommentarer

Current Nelly favorites


Hvis du lurer på hvor noe er fra, så spør i kommentarfeltet!


Heisann! 

Tenkte det var på tide å dele noen av mine favoritter fra Nelly. Har ikke gjort det på en liten stund, og her har dere et minimalt utvalg av mine current nelly favoritter! Er så utrolig mye fint der fortiden, eller er egentlig det hele tiden - haha! Elsker nelly, rett og slett ♥

Hva syns du? Ha en fabulous fredagskveld folkens, kos dere! 


14.11.2014  ·  Mote  ·  14 kommentarer

OOTD - knee socks


Sko H&M / Strømper Ebay / Skjørt H&M / Genser Urban / Kåpe Sheinside


Ønsker dere en fantastisk torsdag ♥♥


13.11.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - Tuesday apparel


Sko Converse / Bukse Bikbok / Skjorte Sheinside / Genser Sheinside / Kåpe Sheinside


Heisann! 

Dette er hva jeg hadde på meg i går, likte det veldig godt selv egentlig! Ser nå at det ble et "sheinside-antrekk" haha, jaja - sånn blir det noen ganger! Har også lagt merke til at jeg bruker skjorte rundt livet veeeldig mye, haha - kanskje finne på noe annet også, må variere litt! 

Er så utrolig trøtt og sliten i dag også, ble ikke så veldig mye søvn i natt siden jeg satt oppe og jobbet med en reportasje.. Ble heldigvis ferdig! Men nå må jeg nesten følge med i timen, så vi snakkes senere! Ha en fantastisk dag ♥


12.11.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - Once you go black, you never go back


Sko Converse / Bukse Bikbok / Genser Vivikes / Skjorte Nelly / Jakke Estradeur / Ryggsekk Allsole


Ønsker dere en fin kveld videre ♥


10.11.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Foto: Tattoo


//Redigert i Photoshop cs6


Heisann, lenge siden sist!

Tenkte jeg kunne vise dere bilde jeg tok i forrige time! PTF-grafisk hadde oppgave om å lage sin egen tatovering, og vi skulle ta bilde av den! Veldig gøy syns jeg, og ble veldig fornøyd med resultatet også.

Ellers har jeg hatt en så utrolig travel helg! Har ikke vært hjemme i det hele tatt omtrent, er deilig å ikke bare sitte hjemme og glo i veggen, men kan bli litt mye også - haha, en mellomting er fint!  Jeg er ikke helt frisk enda heller.. Å begynner og lure på når jeg skal bli det også, håper virkelig det blir snart! Ellers er det veldig mye å gjøre på skolen fortiden også, så skjer en del for tiden. Satser på at denne uka blir bra og håper dere får en fin uke også! 

Hva syns du om bilde? 


10.11.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

- Inspiration -Heisann! 

Jeg har omtrent ligget i senga i to dager nå med tett nese, hostende og med feber.. Så har ikke vært så mye aktivitet her av den grunn, haha! Så alt jeg kan gi dere nå er en aldri så liten dose med inspirasjon fra Weheartit, men det er vel ikke så ille? Hehe. 

Satser på å komme meg på skolen imorgen, hater å være syk og være hjemme fra skolen, er så ufattelig kjedelig. Til helga må jeg ihvertfall være frisk for da skal jeg på jobb for første gang, og gleder meg og gruer meg.. Men satser på at det blir bra! Nå skal jeg prøve å få i meg litt mat, selv om halsen ikke er så begeistret for deg, jaja.

Ha en fin kveld videre, snakkes ♥


06.11.2014  ·  Inspirasjon  ·  25 kommentarer

New in: Phone cases

Heisann!

I går kveld når jeg kom hjem hadde jeg endelig fått pakken min fra Ebay! Yeey. Som jeg har nevnt før så må jeg ha deksel på mobilen, egentlig veldig avhengig av det.. haha. Har alt for mange, men men.. Jeg får ikke nok så jeg bestilte to stykker til for et par uker siden, og fikk de igår - så tenkte jeg kunne vise dere de!
Liker de veldig godt ihvertfall! 


/Ebay


Ellers så er jeg fortsatt syk, og har vært det i over en uke nå.. Og det blir egentlig bare verre og verre, så føler meg egentlig bare utrolig crap om dagen. Dro en time tidligere fra skolen også siden jeg har hatt feber i går og i dag, hadde det forrige uke også, men trodde det var over.. Der tok jeg vist feil! Jaja, blir nok bedre snart håper jeg! 

Hva syns du om dekslene, hvilket likte du best?
Ha en super dag videre ♥


04.11.2014  ·  Innkjøp  ·  18 kommentarer

OOTD - Laidback
Sko Converse / Bukse H&M / Skjorte Bikbok / Genser Estradeur / Jakke Sheinside


Ha en fantastisk uke folkens ♥


03.11.2014  ·  Antrekk  ·  10 kommentarer

What I woreGod lørdag! Bra halloween i går?

Jeg har glemt i både august og september og gi dere oppdatering på hva jeg har hatt på meg i løpet av måneden..Upsi! Så her får dere oktober antrekkene mine. Ser at det ikke er sommervær lenger ihvertfall.. haha! Nå er det jo november, som betyr vintertid - ææ! Vet ikke hvor gira jeg er på vinter.. haha, jaja, time will show. 

I dag skjer det ikke så mye, bare daffing og koseklær! Og det passer meg egentlig midt i blinken. Ønsker dere en fantastisk lørdag, vi snakkes!

Hvilke(t) antrekk er din favoritt? 


01.11.2014  ·  Antrekk  ·  22 kommentarer
hits