OOTD - happy halloween
Sko Message / Bukse Cubus / Topp H&M / Cardigan Gina Tricot / Jakke Estradeur / Lue Cubus


Heisann, god fredag og happy Halloween! 

Her har dere dagens antrekk! Fant denne buksa som jeg har helt glemt bort en god stund, for fant ut at jeg ville ha på meg en lys bukse - så da fant jeg denne bakerst i skapet, hehe! Nå er det helg snart, ooog Halloween, wooho! 

Håper alle får en super Halloween og helg, vi snakkes ♥


31.10.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - evening light
Sko Ebay / Bukse Bikbok / Cardigan Bikbok / Topp Nelly / Jakke Sheinside (her) / Skjerf Pieces


Heisann!

Uff, ble litt mørke bilder i dag.. Men når jeg ikke er hjemme tidligere, og må ta bilder selv så blir det sånn dessverre! Spesielt nå som vi har skrudd klokka tilbake. Åh, tenk at det er den tiden på året allerede, vi har gått over i vintertid. Jaja, nå er det snart jul folkens! Haha, jeg hører folk som allerede er ferdig med julegaver, det for min del er helt sykt og utenkelig, haha! Jeg begynner ikke med det før midt i desember, det er kanskje litt sent - så kanskje jeg skal være flink og begynne litt tidligere?

Nå skal jeg spise en goood middag, så snakkes vi senere! Ønsker dere en fin kveld videre ♥


30.10.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

Daily dose of inspiration


weheartit/pinterest


Åh, dette er det jeg kaller en inspirasjonscollage.. Hehe! Dette blir jeg virkelig ikke lei av, kan drømme meg bort i slike bilder i evigheter! 

Nå er det ikke lenge til helg eller Halloween, woho! Ha en fin dag folkens, snakkes ♥


30.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  9 kommentarer

OOTD - Loved
Sko H&M / Skjørt H&M / Genser Acta


Heisann!

Her er dagens veldig avslappet og komfortabelt antrekk! Orket rett og slett ikke ha på noe annet  i dag, haha - formen er ikke akkurat helt på topp.. Var ikke på skolen igår, men dro i dag for jeg hater å være hjemme og vil ikke ha fravær, hehe. Deilig å slutte tidlig i dag også kjenner jeg! 

Ha en super lillelørdag ♥


29.10.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

Foto: Those beautiful colors


Heisann!

En aldri så liten thorwback til høst ifjor, da jeg tok dette bilde! Liker egentlig dette bilde veldig godt, og får sikkelig gode høstvibber av det! Det tror jeg har veldig mye med fargene å gjøre, for er jo så høstlige farger i det bilde her! Høststemningen i bilde er heller ikke så veldig å klage på, hehe. 

Ha en fin tirsdag folkens, vi preikas! Hva syns du om bilde? 


28.10.2014  ·  Foto  ·  21 kommentarer

OOTD - Pattern leggings


Sko Converse / Leggins Bikbok / Cardigan Bikbok / Tee H&M / Jakke Estradeur / Skjerf Pieces


Hei!

Nok en ny uke, håper den har startet bra for alle! Jeg for min del kunne gjerne hatt en litt bedre start.. I dag når jeg våknet hadde jeg så utrolig vondt i halsen, og har egentlig bare blitt verre utover dagen også. Har utrolige hovne mandler, gjør vondt når jeg svelger og hoster.. Og feberen begynner også å snike seg innpå..
Jaja, får håpe det ikke varer så alt for lenge!

Ellers i går kveld kom jeg over denne tightsen som jeg ikke har brukt på en god stund, som jeg kjøpte i fjor! Har helt glemt den bort litt så fant ut at jeg kunne bruke den i dag! Det blåser også utrolig mye fortiden, som jeg veldig gjerne kunne vært foruten, ser ut som det er storm omtrent.. Jaja, høst på sitt beste, hehe.
Ha en fin mandag videre! 


27.10.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

Shoe love


Svarte Flatforms her  / Converse Flatforms leopard her / Jeffrey Campbell fuzzy her  / Grå Jeffrey Campbell Flateforms her / Jeffrey Campbell Slip on fuzzy her /
Svarte Slip on her / Floral Vans her / New Balance her / Adidas leopard her


Ah, gi meg alle disse parene med sko så blir jeg lykkelig! 

Ha en fantastisk uke alle sammen ♥


27.10.2014  ·  Mote  ·  5 kommentarer

Fuzzy and knittedHER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER


Heisann, god kveld folkens! 

Noe jeg har tenkt til å prioritere mest nå på høsten og vinteren er gensere! Jeg har alt for få gensere som passer nå fremover, og hva er vel bedre med en hylle i klesskapet proppet fult med det? 

Har sittet å kikket litt rundt på ulike nettsider og funnet mange jeg liker veldig godt! Over ser dere et utvalg av noen jeg har funnet, og håper jeg kan få klikket noen av de hjem fremover. Nå er det middagstid! Ha en fin lørdagskveld videre godtfolk ♥


25.10.2014  ·  Mote  ·  14 kommentarer

OOTD - Fenze
Sko DNA / Bukse Cubus / Topp H&M / Cardigan H&M / Jakke Estradeur


Heisann!

Da var det helg! Og det kjenner jeg er veldig veldig deilig! Dette er dagens antrekk ute i regnet, veldig mørkt antrekk.. som det egentlig har vært gjennom hele denne uka. Det har jo søren meg regnet hver eneste dag, konstant. Håper virkelig det gir seg snart. Meen, i dag tidlig når jeg skulle velge sko jeg skulle ha på meg, så kom jeg helt på at jeg har disse galaxy theme skoene! De er jo egentlig veldig kule, og har glemt de helt bort.. Så i dag fikk de luftet seg litt, hehe.

I dag er agendaen proppet full, men i morgen og søndag skal jeg ta det helt med ro.. hehe, det blir digg! Hva er dine planer for helgen?
Ha en fantastisk fin fredagskveld, vi snakkes ♥


24.10.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

Inspiration: Dressed in black
Hei! 

Ah, deilig collage fra inspirasjonskildene weheartit og pinterest ♥

Noe jeg har fått sikkelig dilla på den siste tiden er helsvarte antrekk, okei kanskje ikke helt svart, men i stor grad! Det er sikkert noen som syns det er veldig kjedelig, men jeg liker det sikkelig godt og syns det er utrolig kult! Kunne ikke godt med det til alle årstider, men nå på høsten/vinteren syns jeg det passer veldig. Egentlig alt av svart, hvitt og grått, får ikke nok av det nå fortiden! Hva syns du om dette? 

Fredag folkens! Det er digg det. Ha en fantastisk dag, vi snakkes!


24.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  6 kommentarer

OOTD - Wednesday apparel
Sko Ebay / Bukse Bikbok / Genser Sheinside / Cardigan Bikbok / Skjerf Pieces / Tote Bikbok


Heisann!

Her har dere gårsdagen antrekk! Jeg klarte å glemme å ta bilder når det var dagslys, så da ble det inne på en t-bane statsjon, haha. Bedre enn ingenting da, men skal huske det til neste gang for å si det sånn! For dette var virkelig ikke bra.. 

I går var jeg på jobbintervju nr. 2 og gjett hva! Jeg fikk jobben, yeey! Endelig slipper jeg å søke som en gal på alle mulig utlyste stillinger, og kan endelig tenke at jeg har jobb.. Ah, deilig deilig følelse! Etter jeg hadde vært der dro jeg og to venninner på Torsdagskveld fra Nydalen innspillingen. Andre gang jeg er der, haha - ble spurt om jeg ville ha gratis billetter nå også, så jeg takket ja, siden jeg ikke skulle noe annet.. Var veldig gøy denne gangen også! 

Nå skal jeg og klassen snart på kino, det blir kos! Ha en strålende dag, vi snakkes.


23.10.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

OOTD - All black

Sko Converse / Bukse Bikbok / Genser Estradeur / Skjorte Sheinside / Jakke Sheinside / Skjerf Pieces


Heisann! 

To dagers fravær.. uff, ikke bra! Men jeg er her nå, har ikke blogger for jeg har ikke hatt tid og har ikke hatt noe særlig å dele med dere.
Jeg skal skjerpe meg, prøve ihvertfall. 

Her er dagens antrekk, tenkte ikke over at jeg var så svart.. haha. Men sånn blir det noen ganger! I dag etter skolen skal jeg faktisk på jobbintervju, gruer meg passe mye.. haha, er mitt første intervju, så får håpe det går fint! Men nå må jeg nesten jobbe videre, så snakkes vi senere. Ha en fin dag videre ♥


21.10.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Foto: Portraits
//redigert i Photoshop cs6


Heisann!

Nå tenkte jeg å dele de siste bildene i denne serien! Håper dere ikke er alt for lei, hehe. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med disse bildene, og liker de veldig godt! 

I dag er det lørdag. en av de beste dagene i uka! Til tross for at jeg ikke skal noe i dag, så syns jeg egentlig det er veldig greit! Skal bare slappe av, blir nok en del Netflix og godis i dag for å si det sånn, haha. Har vært så utrolig utslitt i det siste, noe som jeg håper går over snart.. Hva er dine planer for dagen?
Håper dere får en fantastisk dag, vi snakkes ♥


18.10.2014  ·  Foto  ·  33 kommentarer

OOTD - grey dress
Sko DNA / Kjole Bikbok / Cardigan Gina Tricot / Jakke Sheinside (her) / Skjerf Pieces


Heisann, oog god fredag ♥

Åh, nå var det deilig med helg! Er så utrolig sliten, så blir veldig deilig med noen dager å slappe av på nå, kjenner jeg. I dag har det heldigvis ikke snødd som det gjorde i går, det snødde jo søren meg konstant hele dag.. Ganske så utrolig egentlig, var ikke noe jeg klar for i det hele tatt, haha. 

I dag ble det et veldig deilig og casual antrekk, som jeg egentlig liker veldig godt! Selv om det er enkelt, syns jeg det ikke er kjedelig på noen måte..
Så syns det passer bra til en fredag, hehe! Ha en fantastisk fredag og helg folkens, vi snakkes. 


17.10.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

- Fashion -
//pinterest.com


Heisann! 

Nå syns jeg det var på tide med en ren motecollage! Er så utrolig mye fint ute og surrer på inspirasjonskilden pinterest, så det passet veldig bra! 

Meen, nå skal jeg fortelle dere noe trist! Vi er jo bare midt i oktober, så er enda en stund til vinter.. Men tror dere det søren meg ikke har dalt snø ned fra himmelen i absolutt hele dag?!? Det har klart å legge seg et godt og sjukt lag med snø allerede.. Hva er dette forno? Vi skal jo nyte høsten nå, ikke vinter. Uff altså, dette liker jeg ikke. Så absolutt ikke innafor.

Jaja, har ikke så mye annet valg enn å leve med det.. haha. Nå er jeg snart på vei ut døren, og skal på ungdomsskolen jeg gikk på, på TV-aksjonen eller elevaksjonen som det heter Blir nok veldig koselig, spesielt å hilse på gamle lærere og slikt. Så får jeg tankene på noe annet enn denne pokkers snøen også, haha. 

Har det kommet noe snø hos deg enda? Ha en super kveld, vi snakkes!


16.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  16 kommentarer

Mid season sale

Heeisann!

Nå har Nelly kommet med nytt mid season sale, yeey! Det er like spennende og bra hver gang, det og bla gjennom over 50 sider med ting som er på salg - så absolutt innafor! Så nå har jeg sett gjennom det som er og jeg ha funnet en del, for å si det mildt, som jeg veldig gjerne kunne klikket hjem, meen sånn blir det nok ikke. Men det skader ihvertfall ikke å dele noen få ting med dere, kanskje dere liker noe av det samme? Rebecca Stella For Nelly Dress / Sunglasses Pieces / Selected Femme Shoes / Print Jacket River Island / Tropical Knee Dress Noisy May / Boyfriend Jeans Sisters Point


Deilig deilig! Her har dere et lite utvalg av mine favoritter fra salget.. Har du funnet dine favoritter enda?
Min absolutt må nok kanskje være Rebecca Stella kjolen, den digget jeg - superkul!

Ha en super lillelørdag folkens, snakkes!


15.10.2014  ·  Mote  ·  14 kommentarer

OOTD - Long bomber jacket
Sko Ebay / Skjørt H&M / Genser Bikbok / Jakke Estradeur / Skjerf Pieces


Nå er det lekser og middag som står på agendaen! Ha en super tirsdag videre, snakkes ♥


14.10.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

Foto: Dog portraits


redigert i photoshop cs6


Hei!

Det er tirsdag, og jeg starter sent, 09.50- det er så utrolig deilig! Får utrolig mye bedre tid om morgenen og jeg slipper å stresse, og løpe til bussen.
Dagen blir mye bedre med en gang, hehe. 

Vil dele disse bildene av min kjære lille vofs med dere, tok de for noen uker siden hvis jeg ikke husker helt feil. Nyklipt og greier, er så deilig når hu er det.. for hu er egentlig en liten pelsdott aka. mopp. haha! Så kommer de store, fine øynene hennes veldig godt frem.
Ha en super dag, snakkes ♥


14.10.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

OOTD - Cream coat
Sko H&M / Bukse Bikbok / Genser Sheinside / Jakke Sheinside / Skjerf Pieces


Heisann! 

Mandag nok en gang.. yey! I dag var det så utrolig kaldt når jeg gikk (les:løp) til bussen.. Heldigvis fikk jeg den nye jakka mi i helga fra Sheinside, og jeg er blitt så glad i den allerede. Den er bitte litt kort på armene, men det går egentlig helt greit - vet ikke om jeg hadde orket å retunere den uansett, haha. 

Nå er skoledagen snart over, det er digg! Ha en super uke, vi snakkes!


13.10.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

- Sunday inspiration -


Deilig, deilig inspirasjon på en søndagsmorgen! Elsker å starte dagen med en runde inspirasjonsboost, og veldig fornøyd med dagens collage - digger den!
Nå skal jeg få ryddet litt til mamma og pappa kommer hjem, så snakkes vi senere.

Ha en fantastisk søndag, nyt den ♥


12.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  22 kommentarer

- Nike air force 1 -Hei!

Noe som har vært en av mine største cravings en god stund nå er skoene Nike air force 1! Jeg syns de er så fantastisk fine og kule, og har ønsket meg de utrolig lenge. Har bare ikke latt meg selv bruke penger på de enda.. haha, hvorfor? Det aner jeg ikke, har bare prioritert andre ting.. Men neste gang jeg har mulighet så skal disse bli mine. Nå har jo de blitt veldig populære, så litt kjipt at jeg henger litt etter og at jeg ikke kjøpte de før.. Meen de må rett og slett havne på skohylla mi hjemme!
De er perfekte på så mange måter ♥♥♥♥♥♥

Nå skal jeg ta en tur ut med hundene.. Mamma og pappa er borte i helgen, så da er det bare meg og dogsa! Det er jo litt hyggelig det også, hehe.
Ha en fin lørdags alle sammen, vi snakkes. 

Hva syns du om disse skoene?


11.10.2014  ·  wants  ·  10 kommentarer

OOTD - Black'n white
Sko H&M / Bukse Bikbok / Genser Estradeur / Jakke Sheinside / Skjerf Pieces


Heisann!

I dag ble det et veldig behagelig og deilig antrekk, passer jo egentlig litt bra siden det er fredag! Utrolig deilig at det er helg snart, syns denne uka har gått så ufattelig fort.. Eller syns egentlig tiden generelt går veldig veldig fort for tiden.. snart dukker julepynten opp i butikkvinduene også, uff. Jaja, nå skal jeg gjøre siste innspurt med skole før vi skal dra hjem. Ha en fantastisk fredag og helg folka! Snakkes ♥


10.10.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

OOTD - autumn overload
Sko H&M / Skjørt H&M / Genser Gina Tricot / Jakke Sheinside / Skjerf Pieces


Heisann!

I dag tok vi bilder i et hav av blader, og det er så fint! Sier det så ofte, men elsker høsten og fargene - får ikke nok av det altså! Nå skal jeg slappe av for jeg har ikke fått slappet av ordentlig på en uke nå, så det skal skje i kveld, hehe. Ha en fin kveld videre, snakkes ♥


09.10.2014  ·  Antrekk  ·  6 kommentarer

Foto: Half faced


Redigert i photoshop cs6


Heisann!

Nå sitter jeg på skolen veldig trøtt! Kom hjem veldig sent i går, siden jeg og en venninne var på innspillingen til dagens episode av Torsdagskveld fra Nydalen! Det var veldig gøy, til tross for at det tok 4 timer og litt pauser med rigging og slikt. Men syns det var gøy, og de er jo så utrolig morsomme! De sier jo så utrolig mye morsomt i pausene også, som ikke er med på TV. Veldig veldig gøy. 

Meen, tenkte jeg ville dette bilde med dere! Det er fra serien jeg tok til prosjekt til fordypning oppgaven for et par uker siden, syns dette var veldig kult - veldig mye på grunn av at det er bare halve ansiktet og blikket. Akkurat nå har vi mediekommunikasjon og skal skrive debattinnlegg! Heldigvis er det snart midttime og da blir det mat, yeey. Ha en super torsdag folkens, vi snakkes! Hva syns du om bilde?


09.10.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

OOTD - Black sweater
Sko Ebay / Bukse Bikbok / Genser Estradeur / Skjerf Pieces / Tote Bikbok


Heisann!

Man kjenner virkelig på været at det begynner å bli høst! Det blåser kald og sur vind omtrent hele tiden, og det gjør det jo veldig mye kaldere enn det egentlig er! Men er veldig fint å se på trærne på de utrolig fine fargene ♥

I dag fikk jeg endelig brukt mitt nye skjerf som dunket ned i postkassen mens jeg var på hyttetur, og jeg elsker det! Digger fargene og hvor utrolig mykt og godt det er! Skjerf er virkelig en nødvendighet nå på høsten. Så nå venter jeg egentlig bare på høstjakka mi som jeg har bestilt, håper den kommer snart også! Nå er jeg halvveis på tur ut, og må egentlig løpe til bussen, så her stopper jeg. Ha en fantastisk kveld videre!


07.10.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Some inspiration
Litt deilig inspirasjon på morgenkvisten! Starter heldigvis sent i dag, 09.50 - så fikk sove ut litt ekstra.. Det klager jeg ikke på for å si det sånn! 

Ha en fin dag folkens, snakkes ♥


07.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

OOTD - flower tee

Heisann!

Da var høstferien over, og det var tilbake på skolebenken! Helt ærlig føler jeg ikke at det har vært høstferie, har gjort noe hver dag - men har vært deilig å ikke bare sitte hjemme og kjede seg! 

Nå er jeg som sagt på skolen og har PTF. Kom hit en time før skolen begynte for vi tok tog fra hytta på Dovre klokka 02.30 i natt.. Og det ble ikke akkurat så veldig mye søvn i natt for å si det sånn. 4,5 time i tog og 3 av de var søvn.. haha, jaja! Sånn kan det gå. Vi har ihvertfall hatt en utrolig bra langhelg oppe på Dovre, og jeg sier det nok en gang - norsk natur er undervurdert! 


Sko H&M / Bukse Bikbok / Topp H&M / Cardigan Bikbok


Dette er da dagens antrekk! Ikke så alt for mange bilder, men det duger. Nå lengter jeg egentlig bare til å slutte på skolen og komme meg hjem i senga, haha. 

Ha en super mandag folkens, vi snakkes ♥


06.10.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

Foto: Levitation, part two
Redigert i photoshop cs6


Hva syns du om bildene? ♥


04.10.2014  ·  Foto  ·  16 kommentarer

This view


Heisann!

Nå har vi nesten nettopp kommet inn fra en lang tur på fjellet, som var utrolig koselig! Litt sliten i beina, men var utrolig hyggelig. Som dere ser over er jo utsikten og landskapet helt fantastisk fint! Ah, elsker det - norsk natur er undervurdert altså!

Nå ligger alle på sofaen enten med pcen eller mobilen, med tven i bakgrunnen.. haha, veldig deilig å bare slappe av! Er jo tross alt hyttetur, så hva kan man forvente? Neste som står på agendaen er vel å lage middag, det blir digg. Ha en super fredag folkens, snakkes ♥


03.10.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Foto: Portraits - part two


Hei!

Her er del 2 av prosjekt til fordypningsoppgaven min - 3x2 portrett, naturlig lys og studio lys. Her valgte jeg høst som tema, ville ha det veldig enkelt og naturlig,
så syns det passet veldig bra! 

Akkurat nå er jeg på toget, på vei til Dovre! Nevnte jo i går at jeg skulle på hyttetur, så ditt jeg er på vei nå. Er et stykke å reise, så blir noen timer med tog! Men det er koselig, syns alltid reisen til et sted er utrolig hyggelig, haha. Jaja, si veldig gjerne hva du syns om bildene og del 1, kan du se her. Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


02.10.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Hello october

Heisann, og noen dager siden sist! 

Er det på sin plass og si "ups, og unnskyld?".. Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge de siste dagene, og trodde det ikke skulle bli sånn, men har ikke hatt tilgang til pcen min for jeg har vært borte og den ble liggende hjemme. Tenkte heller ikke på å forhåndsskrive noen innlegg heller. Meen, jeg kom hjem i dag og tenkte å komme med en liten update til dere nå! 


Redigert i photoshop cs6


Så var vi plutselig i oktober! Herlighet, blir like sjokk hver gang jeg tenker på hvor fort tiden har gått i det siste, syns det nettopp var sommerferie! Nå kan man si det er høst ihvertfall, bladene ligger på bakken med nydelige farger, kulda har ankommet, og man ser innpakket folk på gata. Jeg personlig liker høsten veldig godt, gruer meg bare til det blir vinter og ordentlig kaldt.. uff, la oss ikke tenke på det! 

Men over til noe annet, i morgen reiser jeg på hyttetur med jentene, det blir utrolig hyggelig er jeg sikker på! Gleder meg ihvertfall masse. Så nå må jeg egentlig pakke ferdig, før jeg legger meg! Skal opp veldig tidlig, så burde egentlig få meg litt søvn.. hehe. Ha en super høstferie videre folkens ♥


01.10.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  9 kommentarer
hits