Today I wanna wear this


pinterest.com


Åh, hvor kult er ikke dette antrekket? Det er jo bare svart, men det er så kult og samtidig så enkelt! Er nok derfor jeg liker det så godt, kanskje? Så hvis jeg hadde hatt noen store planer om å komme meg ut i dag ville jeg veldig gjerne hatt på meg dette! Hadde muligens byttet ut skoene, kanskje med noe simple lave, hvite converse. 

Jeg får besøk av bestevenninna mi etterpå, det blir veldig hyggelig! Har ikke fått sett hu så veldig mye etter hu flytta, så det blir kos! Nå skal jeg få i meg litt mat og slappe av litt, heh.. Ha en digg søndag alle sammen, snakkes ♥


28.09.2014  ·  Mote  ·  27 kommentarer

Foto: Portraits


Redigert i photoshop cs6


Heisann!

Bra lørdag så langt, folkens? Jeg kjenner ihvertfall at det er veldig greit med en ukes fri nå, haha. Har vært utrolig mye å gjøre på skolen de siste ukene, er vel streiken sin feil det.. haha. Jaja, nå er jeg ihvertfall ferdig med alt av innleveringer for nå, men blir vel mer med en gang vi starter igjen.. Disse bildene er tatt i sammenheng med en skoleoppgave i prosjekt til fordypning, altså foto. 

Si veldig gjerne hva du syns om bildene! Nå skal jeg få i meg litt mat og slappe av, formen er ikke helt på topp så orker ikke å finne på så veldig mye i dag kjenner jeg..
Ha en fin lørdagskveld alle sammen, snakkes ♥


27.09.2014  ·  Foto  ·  23 kommentarer

OOTD - Bare legs


Sko Ebay / Skjørt H&M / Skjorte Sheinside / Genser Urban / Skjerf H&M


Ha en fantastisk høstferie alle sammen ♥


26.09.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

Foto: Beautiful creature


Heisann!

Er en stund siden jeg har knipset noen bilder av Minnie, så fikk veldig lyst til å gjøre det i sted da jeg så at det var veldig fint lyst! Fikk sikkelig høstfølelse av det nesten, sola var på vei ned i tillegg så måtte fange muligheten, hehe. Tok også noen bilder idag på skolen, i studioet, det er til en skoleoppgave. Kommer nok til å vise dere de når jeg blir ferdig med å redigere dem! 

Nå skal jeg ta på meg koseklærne, synke ned i sofaen og se sesongpremiere av Grey's Anatomy! Jeg har ventet på dette hele sommeren og gleder meg nesten like mye som om det skulle vært julaften, haha! Ostepopen er også funnet frem, så dette blir digg. Ha en fin kveld videre, snakkes ♥

#foto #fotografi #hund #photoshop #høst


25.09.2014  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Inspiration: Fashion for fall
Heisann!

Åå, nå begynner høsten å komme godt i gang - og jeg kjenner det er en deilig følelse! Og hvis du vandrer rundt på sentret i ulike butikker er det så fantastisk mye fint å se at får lyst å ta med meg alt og gå. Høsten er virkelig en fin motesesong og er den årstiden det er mest fint i butikkene, på nesten lik linje med sommeren! Slår den nesten, men ikke helt, haha - meg og den sommeren altså! Fargene på høsten er nok noe av det jeg liker best, også er det så deilig at man bare kan pakke seg inn i flere lag og føle seg litt som en bjørn.. haha, men varmt og godt blir det iallefall! 

Tok meg nettopp en liten tur rundt på både weheartit og pinterest, og der fant jeg som vanlig mye deilig inspirasjon som jeg vil dele med dere! 

Nå er det litt skolearbeid som står på agendaen, har en del som skal leveres før fredag.. Så blir en del skole fortiden, jaja! Ha en fin kveld videre, vi snakkes ♥


24.09.2014  ·  Inspirasjon  ·  23 kommentarer

Foto: Levitation

Redigert i Photoshop cs6


Heisann!

Da har jeg prøvd meg på et såkalt "levitasjonsbilde", og dette ble da resultatet! Jeg har tatt dette i sammenheng med en skoleoppgave, og jeg er faktisk litt fornøyd! Haha, det er ikke noe som skjer ofte, en sjelden gang. Jeg tenkte at dette var veldig krevende, men var faktisk ikke så vanskelig som jeg hadde forestilt meg,
så ble positivt overrasket der ja! 

Jeg har redigert flere bilder som jeg tenkte å legge ut senere, så dere får en liten smakebit med dette bilde. Dette er min favoritt av alle jeg har tatt/redigert, så tenkte det passet å dele dette med dere. Hva syns du om bilde? Ha en fin kveld videre, vi snakkes ♥ 

#foto #photoshop #magisk #fotografi


23.09.2014  ·  Foto  ·  23 kommentarer

OOTD - be happy
Sko H&M / Bukse Bikbok / Skjorte Bikbok / Genser Sheinside


Ooog der var det mandag igjen gitt!

I dag når jeg våknet var det nærmest storm ute, det blåste som bare søren! Og det gjør det egentlig enda også, blir en smule kaldere pga. det.. men men, overlever nok! Så da tok jeg på en god og varm genser til tross for været, veldig enkelt i dag egentlig. 

Tiden går så utrolig fort for tiden, vet jeg har sagt det en del ganger i det siste.. haha. Men den bare flyr av gårde og høsten er også godt på vei, så før vi vet ordet av det så er det jul! Dere får ha en super mandag videre, så snakkes vi.


22.09.2014  ·  Antrekk  ·  20 kommentarer

Coat love


HER / HER 


HER / HER


HER / HER


God lørdag!

Jeg er egentlig på utkikk etter "den perfekte" høstjakken. Har sett utrolig mange jeg liker veldig godt, så tenkte jeg kunne dele noen av de med dere! Jeg er egentlig ikke så glad i å gå med ytterjakke, vet egentlig ikke hvorfor.. haha, er bare sånn. Men nå begynner det å bli en smule kaldt på morgenen, spesielt, og blir vel bare mer og mer kaldt utover dagen også.. Da er det greit med fin og god jakke med andre ord!

Her er noen av favorittene mine, som jeg har sett så langt ihvertfall. Så får se hva jeg ender opp med! Haha. Ha en fantastisk lørdag folkens, snakkes ♥

 


20.09.2014  ·  Mote  ·  10 kommentarer

OOTD - burgundy


Sko H&M / Skjørt Cubus / Genser Bikbok / Lue Cubus


God helg folkens ♥


19.09.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

OOTD - knitted


Sko Converse / Bukse Bikbok / Skjorte Cubus / Genser Gina Tricot


Heisann!

Åh, elskeeer å gå i strikka gensere! Det er så utrolig digg og hva passer bedre enn det nå på høsten? Nettopp! Må gå i innkjøp av noen til sånn at jeg har noen få til å velge mellom, hehe. Det kan jo også kombineres så utrolig mye! Digger det rett og slett! Har vært så utrolig sliten i hele dag, vil egentlig bare gå å sove litt.. men vet jeg har så utrolig mye sko som må bli gjort, er så utrolig mye fortiden og har faktisk 5 eller 6 oppgaver som skal leveres innen neste uke.. uffuff!

Men nå er det først middag, så vi snakkes senere. Imorra er det fredag folkens, det blir digg - vi snakkes ♥


18.09.2014  ·  Antrekk  ·  26 kommentarer

Foto: Ginger
Heisann!

Nå har jeg nesten nettopp kommet inn etter og ha tatt bilder til en skoleoppgave, der temaet er surrealismen. Ble fornøyd med resultatet, faktisk - haha, er ikke så ofte, så får bare se når jeg begynner å redigere de, blir gøy! Elsker å sitte å redigere bilder etter jeg har tatt de, haha. 

Mens vi var ute kom denne nysgjerrige kattepusen bort, og jeg syns den var så utrolig pen! Likte fargen og øynene dens super godt, så måtte bare knipse noen bilder av den! Super søt, altså. Er egentlig ikke et kattemenneske, men er noen katter jeg bare liker sikkelig godt.. haha, så nå vet dere det! Nå skal jeg snart til bestevennina mi som jeg ikke har sett på år og dag, for å spise middag. Det blir veldig koselig! Så vi snakkes senere, ha en fin kveld ♥


17.09.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

OOTD - swing


Sko Converse / Skjørt Cubus / Genser Urban / Bandana Carlings


Heisann!

Ah, i dag har det vært så deilig temperatur ute syns jeg! Ikke alt for kaldt, men helt passe varmt - deilig deilig. Elsker denne strikka genseren har nesten ikke brukt den, bare et par ganger i fjor.. hadde helt glemt den bort! Passer jo perfekt nå til høsten! Og når vi skal ta bilder i dag fant vi denne fine huska, ser jo kjempe bra ut på bilder og var bare noen meter unna skolen, så rart vi ikke har funnet den før nå! Skal ihvertfall gå ditt oftere.  

Nå sitter jeg og jobber med en skoleoppgaven, er helt oversvømt med oppgaver for tiden - så vet ikke helt når jeg skal få tid til alt, haha.. jaja, får håpe det blir gjort! Ha en fin kveld videre folkens! Vi snakkes! 


16.09.2014  ·  Antrekk  ·  25 kommentarer

OOTD - ice cream top


Sko Message / Skjørt H&M / Topp H&M / Cardigan Bikbok


Hei!

Da var det nye uke nok en gang! Her har dere et antrekk fra forrige uke som jeg helt glemte å poste, er så deilig og gå med skjørt nå!
Syns det er så perfekt temperatur til det fortiden.

I dag fikk vi dra tidligere, veldig tidligere fra skolen - veldig deilig, klager ikke på det! Er så utrolig mye kluss med timeplanen etter streiken, håper virkelig det kommer i orden snart.. I helga var det sikkelig sommervær og det fortsatte i dag, deilig deilig. Denne uka blir travel, har plutselig begynt å få masse planer og vet ikke helt hvor alt kommer fra, haha! Enten er jeg utrolig opptatt eller så gjør jeg ingenting, aldri en mellomting. Men men, skal ikke klage - bedre å ha noe og gjøre enn og sitte inne.

Nå skal jeg jobbe litt med en skoleoppgave og litt sånn.. Ha en fin uke alle sammen, vi snakkes.


15.09.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

Sunday inspiration


God søndag!

Akkurat som denne uka har også helga gått utrolig fort! Denne helga har jeg ikke gjort så mye, føler jeg skriver det hver gang og det får meg til å se at jeg har litt lite liv.. haha! Føler jeg gjør mer enn jeg egentlig gjør, jaja.. Har ikke bare sittet inne heldigvis! 

Nå i dag skal jeg egentlig bare slappe av, kanskje gå ut en liten tur - vet ikke helt enda.. Men nå skal jeg først rydde litt! Ha en fin søndag folkens, vi snakkes!
Hva er dine planer for dagen? 


14.09.2014  ·  Inspirasjon  ·  19 kommentarer

OOTD - batman
Sko Converse / Bukse Bikbok / T-skjorte Sheinside / Jakke Sheinside (her)


Heisann! Wow, fredag allerede? Denne uka har gått så vanvittig fort!

I dag ble nok en gang et lite kreativt og kjedelig antrekk.. Har blitt veldig sånn i det siste og det er en smule irriterende! Jeg sliter like mye hver gang jeg skal finne noe å ha på meg og tror det jeg må gjøre er å oppdatere garderoben litt med noen høstklær. Tror det blir mye bedre da! Inspirasjonen dukker vell nok opp igjen, får vi håpe. 

Begynner å bli litt kaldere om morgenen nå også, så sommerklærne må nok dessverre si farvel. Men hallo, skal ikke klage så mye for det er så utrolig mye fint i butikkene nå i sammenheng med høsten! Og det liker vi også, hehe! Ha en super helg folkens, kos dere!


12.09.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

Min personlige almanakk

//sponset

Heisann!

Endelig har jeg fått min personlige almanakk! Har lenge hatt lyst på en slik en og endelig er din min, jei! Ble veldig fornøyd med hvordan den ble seende ut, og størrelsen er perfekt! Denne er så grei og ha for å få en litt morsommere måte å holde styr på planene og hverdagen på.. Liker den veldig godt, spesielt når man kan designe den helt selv og ingen har helt lik. 

 


Her har dere da min! Jeg har størrelsen A5 og noen skulle lure og redigert collagen i picmonkey - så da vet dere det! Anbefaler alle om å skaffe en slik en, om du har en litt travel hverdag eller om du rett og slett bare er veldig glad i å holde styr på alt som skjer! Det gjør jeg hvertfall og da passer denne midt i blinken, rett og slett.
Klikk deg inn her for å lage deg din helt unike og egne almanakk. 

Har du en personlig almanakk? Ha en fantastisk kveld videre, i morgen er det allerede fredag! Hvor fort har ikke denne uka gått? Skjønner ikke hvor dagene har blitt av.. haha. Jaja, vi snakkes!


11.09.2014  ·  Sponset  ·  17 kommentarer

OOTD - rainy days


Sko H&M / Skjørt H&M / Genser Sheinside (her


Heisann!

I dag når det regnet når jeg våknet og slik fortsatte det litt utover dagen, ble først sol og litt blå himmel når jeg kom hjem. Så med andre litt grått og trist i dag, men kan jo ikke regne med knall sol og blå himmel hver eneste dag, så klager ikke! Antrekket i dag matchet været en smule, svart og grått - men sånn blir det også noen ganger! 

I morgen slutter vi utrolig tidlig, har bare gym og samfunnsfag og etter skolen skal klassen på Peppes med 1km for å bli litt kjent.. Det blir nok veldig koselig! Jeii. Nå blir det middag, så snakkes vi senere. Ha en fin kveld videre!


09.09.2014  ·  Antrekk  ·  22 kommentarer

Foto: Little kitty
Hei!

Nå sitter jeg på skolen og har engelsk.. Ikke mitt yndlingsfag akkurat, men heldigvis ikke så alt for lenge til lunsj - så jeg overlever nok! I går når vi tok bilder så kom det en søt liten kattepus inn på skolegården, så måtte bare knipse noen bilder av denne søtnosen! Men nå burde jeg egentlig følge med på læreren, hehe.. så snakkes vi senere! Ha en super dag folkens ♥


09.09.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

OOTD - hey monday
jeg fikk en ny venn!

Sko Converse / Bukse Bikbok / Topp H&M / Cardigan Bikbok


Heisann! Nye uke, nye muligheter og alt det der.. 

Var veldig usikker på hva jeg skulle ha på meg i dag, selv om jeg hadde funnet det frem i går kveld så ville været i dag at jeg skulle ha det på meg.. Så da måtte jeg finne noe annet. Så ubesluttsom som jeg er så ble det et vanskelig valg, men endte da opp med dette, og ikke så veldig fornøyd i dag nei, haha. Jaja, får håper været er litt bedre i morgen og at det ikke regner! 

Nå skal jeg jobbe litt med en skoleoppgave, så skal jeg rydde rommet.. som jeg sa jeg skulle gjøre i går, men som aldri ble gjort - heh. ups!
Ha en super uke alle sammen, vi snakkes!

 


08.09.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

Inspiration: Urban outfitters

Heisann! Sunday funday, eller hvaa? 

Hvis du følger urban outfitters på instagram så får du en haug med inspirasjon hver eneste dag! Jeg følger selv de og de legger ut å utrolig mye bra, veldig slike type bilder jeg digger! Så dagens inspirasjon kommer fra den instagramkontoen og hvis du vil ha en sikkelig inspirasjonsboost så anbefaler jeg deg å følge den her


Åå, deilig deilig! Nå skal jeg rydde rommet, så vi snakkes senere! Ha en super søndag folkens, nyt den ♥


07.09.2014  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

OOTD - Striped pants
Sko Converse, Bukse Bikbok, Topp Bikbok, Cardigan Bikbok, Solbriller Det Nye


Heisann! God lørdag 

Nå er det helg og den skal nytes veeeldig! Dette er antrekk fra i går, ganske digg og behagelig - litt laidback med andre ord kanskje?.. Digger denne buksa selv om det er første gang jeg bruker den på skolen, men brukte den litt i sommer. Den er jo så deilig å ha på hvis man ikke helt føler for å "pynte" seg, da passer denne perfekt, ihvertfall på en fredag! 

I kveld blir det sushi og film faktisk, det blir digg! Litt annet som må gjøres også først, men ikveld skal jeg bare slappe av, litt hvertfall. Selv om det er alene, haha - ensomt ikke sant? Jaja, ha en fantastisk lørdag folkens! 


06.09.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

Feets for fall


Okei, kanskje ikke alle disse skoene er så veldig perfekte for høsten - MEN jeg kunne veldig gjerne tenkt meg dem nå for de om! Ah, syns alle er så utrolig fine og kule. Noen er veldig enkle, mens noen har litt mer mønstre og slikt.. En god blanding med andre ord, og det akkurat sånn jeg liker det! 

Nå sitter jeg på skolen og skal jobbe med en oppgave, vi skal lage en kampanjeplakat - ikke morsomt egentlig, meen jeg får jobbe videre for jeg ligger liitt etter! Snart hjem nå! Hvilke er dine favoritter? Ha en super fredag folkens, nyt helga!


05.09.2014  ·  wants  ·  15 kommentarer

OOTD - floral shoes
Sko Ebay, Skjørt Cubus, Genser Sheinside (her)

 


Heisann!

Åå, så varmt det har vært de siste dagene - jeg elsker det! Har ikke lagt vekk sommerklærne enda for å si det sånn, hehe! Venter en stund til å oppgradere til høstgarderobe, for sommerværet har ikke dratt fra oss enda!

Både i dag og i går har vi slutte tidlig på skolen, og det er så utrolig deilig! Får så utrolig mye mer ut av dagen enn når vi slutter halv fire og ikke er hjemme før rundt fem, herlig altså. Ansiktet mitt ville ikke helt "jobbe" foran kameraet i dag, så ble ikke så heldig på bildene.. men her har dere ihvertfall dagens antrekk. Har blitt så utrolig sløv på å ta antrekksbilder, men syns det er litt ork, haha. Skal prøve å bli bedre! Forsov meg i tillegg i dag, så rakk derfor ikke å ordne håret.. hadde egentlig tenk til å rette det, men sånn ble det jo ikke. Døgnrytmen er enda ikke helt på plass, men det må den nesten bli snart. 

Nok babling fra meg, ha en super dag videre - imorgen er det fredag og helg.. jei! Vi snakkes ♥


04.09.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Room inspiration

Vinneren av en personlig almanakk ble Marita Krangnes! Du blir kontaktet så fort som mulig, så sjekk mailen din etterhvert. Gratulerer!


Heisann!

Da var det vist tilbake til gamle rutiner og skoledag.. ikke noe streik med andre ord! Det blir nok deilig å endelig komme i gang. Akkurat nå har jeg midttime så tenkte jeg kunne komme med en update. 

I går satt jeg og tenkte at jeg er så utrolig lei av rommet mitt og vil gjøre noe nytt, ommøblere og litt slikt.. Så klikket med inn på weheartit, pinterest, tumblr og det som er for å få litt inspirasjon. Over ser dere noe av det jeg fant, digger det! Jeg har jo så klart ikke sååå stor mulighet til å gjøre akkurat det jeg vil med rommet mitt, men jeg skal iallefall gjøre noe og freshe det opp litt, haha. Så da blir det kanskje en tur på Ikea i nærmeste fremtid. Nå skal jeg spise lunsj, så snakkes vi!

Ha en super dag ♥


02.09.2014  ·  Inspirasjon  ·  22 kommentarer

Summer favourites

Hei!

Nå er vi allerede i september.. Say whaaat?! Tror jeg ikke er helt alene når jeg sier at august gikk fort som fy! Så nå er vel høsten offisielt her og sommeren er over? Jeg liker ikke den tanken, jeg tviholder på sommeren en aldri så liten stund til, for været som er nå er ikke akkurat høstvær.. Himmelen er blå, sola skinner og temperaturen er fortsatt på topp. Men nå som vi har gått inn høstmåned og ut fra sommermåned tenkte jeg å vise dere min summer favourites!
Dette er noe som jeg har brukt søtt og stadig i hele sommer, har så klart mange andre favoritter, men her har dere noe av det! Ellers i dag når jeg våknet fikk jeg høre av pappa at streiken er over og at de har kommet til en slags enighet! Så da blir det endelig tilbake til vanlige rutiner i hverdagen, helt ærlig så blir det litt deilig.

Jeg tenkte å kåre vinneren av almanakken i kveld, så stay tuned! Hva har dine favoritter vært denne sommeren? Ha en fantastisk uke alle sammen! 


01.09.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer
hits