Inspiration sunday


Heisann! God søndag

I går var jeg borte hele dagen så ble ikke noe update da.. Jeg var i Årnes for å ta bilder i et bryllup, var en smule skummelt siden jeg aldri har gjort noe sånn før, men en gang må jo være den første? Men til å være første gang er jeg faktisk greit fornøyd! Så i dag med andre ord skal jeg bare slappe av, haha. Skal på skolen i morgen (faktisk) men bare i to timer da. Streiken er jo fortsatt ikke over, begynner faktisk å tvile på at den blir over med det første - men vi får bare vente å se! 

Tenkte egentlig å kåre vinneren av almanakken i dag, men venter til imorra. Så hvis du vil ha en personlig almanakk kan du trykke her.
Ha en fin søndag videre, så snakkes vi!


31.08.2014  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

OOTD - wrap your waist


Sko Converse, Kjole H&M, Skjorte Bikbok, Tote Bikbok


Heisann!

Her har dere gårsdagens antrekk! Ligger litt etter, beklager det..  I dag er jeg ikke på skolen, livet med streik ass - haha! Nå får den snart være over syns jeg, var helt greit i starten, men nå begynner det bare å bli slitsomt og unødvendig. Hvertfall når vi må dra på skolen for å være der en time og har en litt lang busstur i tillegg. Meeen virker dessverre ikke som de gir seg ved det første, de har jo tydeligvis penger til å kunne streike til november, haha - jadaa!

Takk til alle som har meldt seg på konkurransen allerede, da blir det litt ekstra gøy! Hvis du ikke har meldt deg på enda, så kan du gjøre det her. Woho!
Ha super fredag alle sammen og god helg, vi snakkes!


29.08.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

VINN PERSONLIG ALMANAKK

//i samarbeid med personlig almanakk

Heisann!

Nå kommer det en aldri så liten godbit til dere! Har du en litt hektisk hverdag og sliter med å holde styr på alt som forgår og alt du skal ta deg tid til? Da er en personlig almanakk det du trenger og jeg er så heldig å får dele en ut til dere, jeii! For deg som nå tenker: Hva i alle dager dette for noe? Jo, det skal jeg fortelle deg!

Personlig almanakk er er nettside hvor du kan designe en almanakk akkurat slik du ønsker og gjør hverdagen litt mer spennende! Du kan velge veggalmanakk, notatbok eller almanakk mellom ulike størrelser, farger, mønstre eller du kan lage din helt egne unike forside!
Du står veldig fritt til hvordan den skal se ut med andre ord og det er super enkelt! 
instagram.com/personligalmanakk


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen:
♥ Lik personligalmanakk.com på facebook HER
♥ Lik dette innlegget via facebook (du finner en liker-knapp nederst i innlegget)
♥ Kommenter innlegget med fullt navn + mail-adresse 

Håper så mange som mulig deltar, så trekker jeg vinneren på søndag. Ha en fin dag videre!
(du kan også finne de på snapchat persalmanakk, hvor du får unike tilbud og innhold) 


28.08.2014  ·  Sponset  ·  26 kommentarer

Inspirasjon: Hattefin

Heisann!

Ah, må først få ut litt raseri og si at det nye oppsettet til blogg.no er sikkelig stygt.. rett og slett! Syns det bare er utrolig rotete og fælt, og ikke minst den nye reklamen på toppen som de ha begynt med. Nei, uff - dette liker jeg ikke! Men blir vell en vane sak?

Det er var deilig! Så her om dagen et innlegg på bloggen til Silje, som da er litt av inspirasjonskilden til dette innlegget, men dette er noe jeg tenker på ofte og som gjør meg litt trist, haha. Nå skal dere høre, er det noe jeg digger så er det folk som bare ser helt fantastisk fine og kule ut med hat, eller generelt hodeplagg! Og jeg blir like misunnelig og sjalu hver gang, haha.. Lurer på hvor mange ganger jeg har sagt når jeg er på shopping med noen; Ah, skulle ønske jeg kledde hatt. Hodet mitt har bare en utrolig teit form og er egentlig veldig stort, haha - skulle ikke tro det, neida.. Noe som da gjør at jeg ser helt patetisk ut når jeg tar på meg et hodeplagg av all slags sort. Jeg er jo veldig glad i å gå med luer, men føler meg til tider veldig ukomfortabel med det også, haha. Men ser litt bedre ut enn en hatt eller caps, så er i hovedsak det jeg går for når det kommer til mitt store, irriterende hode. Så har tittet på en inspirasjonsbilder fra både weheartit og pinterest som jeg syns er vært å dele med dere!
Ah, heldige mennesker! Det ser så bra ut! Jaja, jeg får leve med det og tenke at jeg ikke er skapt for det, haha - neidaa! Skal ikke syte over en sånn fille ting. Men over til noe annet: imorgen kommer det en overraskelse til dere som jeg gleder meg til å dele. Så stay tuned!

Hva tenker du om hodeplagg? Ha en fin kveld videre, vi snakkes!


27.08.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Fall favourites

Heisann!

Nå tenkte jeg å komme med hva-Oda-ønsker-seg-til-høsten-innlegg! Selv om jeg veldig sterkt holder fast til sommeren, begynner jeg sakte, men sikkert innse at høsten kommer nærmere og nærmere.. Og at sommeren gradvis er over. Jeg hører flere snakke om det og må rett og slett bare innse fakta! Jeg er en så stor sommerelsker at jeg ikke kan beskrive det med ord, men høsten er heldigvis ikke det verste som kan skje, det er heller det som kommer etter den igjen, haha. Denne gangen ble det en real runde på Nelly for å finne noen høstfavoritter, her får det et aldri så lite utvalg.. 

her // her // her // her // her // her // her // her // her // her // her


 

Så her har dere det! Satser på at høsten blir fantastisk, fargerik og digg! 

Nå er på vei hjem fra skolen og, har bare vært der litt rundt en halvtime pga. streiken.. Noe som egentlig er utrolig irriterende og unødvendig. Men når de ikke klarer å bli enige får jeg bare bite tenna sammen og satse på at den snart blir avblåst, haha. Ha en fin dag videre! Har du plukket deg ut noen favoritter til høsten? 


25.08.2014  ·  wants  ·  26 kommentarer

Etter regnet

Hei!

Fysøren som det bøtter ned her akkurat nå.. Vil så utrolig at dette regnet bare skal forsvinne og at vi kan få nyte sola litt lenger. Det har tordnet en dl også, veldig mye faktisk - så dette er i seg selv en veldig grå og kjedelig dag. Streiken på skolen vår står fortsatt og var ikke akkurat lange skoledagen i dag heller. Var på skolen i litt over en time, vi hadde aktiviteter med 1.klassingene og ikke noe mer enn det. I morgen skal vi kun ha en skoletime og hente skolebøker. Så blir veldig mye fri.. Vet ikke helt hva jeg tenker om denne streiken egentlig, er jo deilig med fri, men blir så utrolig unødvendig å dukke opp på skolen for å bare være der en time.

Eneste positive med regn er at det som oftest kommer en fin regnbue etterpå, haha. Jeg elsker regnbuer jeg vet ikke helt hvorfor, men syns det er veldig veldig fint å se på! Haha, ikke spør! 


Nå skal jeg se på en film tenkte jeg og spise middag.. ooog ostepop, hehe! Ha en fin kveld folkens, vi snakkes!


21.08.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

OOTD - Back to school

Heisann!

I dag var det tilbake på skolebenken.. dessverre! Men jeg har hatt en fantastisk sommer så skal ikke klage så veldig. Vil egentlig ikke akkurat si at det var tilbake på skolebenken, var på skolen rundt en time - hørte på tale fra rektor og fikk et par ark. Omtrent alle lærene på media og kommunikasjon er tatt ut i streik, så ja.. Vi får ikke akkurat gjort så mye, haha! Sånn det ser ut nå så har vi ganske mye fri denne uka, har fri i hele morgen og omtrent resten av uken også, bare noen få timer med mindre streiken blir avblåst. Eneste positive med at skolen starter igjen er at jeg får se alle folka igjen og spesielt godjentene mine, jei!


Sko Converse, Bukse Bikbok, Tee H&M, Skjorte Nelly.. (beklager litt dårlig bakgrunn, måtte forte meg til bussen)


Fikk tatt antrekksbilder igjen!! Og likte dette antrekket egentlig veldig godt. Litt enkelt, men samtidig gjør denne t-skjorten veldig mye av jobben, hehe.. og jeg er en smule forelsket i den, digger den ganske mye! Ha en kveld videre folkens, jeg skal nå få i meg litt middag! Vi snakkes. 


19.08.2014  ·  Antrekk  ·  23 kommentarer

Inspiration monday

Heisann!

Nå skulle jeg jo egentlig vært på skolen, men istedenfor sitter jeg foran TV i morgenkåpe, og bare slapper av! Slapp av jeg skulker ikke første skoledag, haha - meen skolen jeg går på er i streik så jeg starter ikke før imorgen. Og klager akkurat på å få en ekstra dag fri! Har de siste dagene lagt meg så alt for sent, og våknet aaalt for sent.. Så ja, har bestemt meg for å legge meg tidlig i dag, haha! Lykke til, Oda - Takk. 


Litt deilig mandags inspirasjon, woopwoop! Planene for resten av dagen er egentlig å forberede meg på at sommerferien er offisielt over imorgen... Herlighet, det har gått så fort, men egentlig også veldig sakte - haha! Har vært en veldig bra sommer ihvertfall! Jaja, håper alle som startet på skolen i dag har hatt en bra skolestart! Ha en super uke alle sammen, vi snakkes. Hvordan var din skolestart? 18.08.2014  ·  Inspirasjon  ·  19 kommentarer

- Float like a butterfly -

Hei!

Akkurat nå er det veldig sånn at jeg blogger akkurat når jeg føler for det, som dere kan se ikke er så ofte i disse dager, men jeg har ikke noe å skrive eller noe som er verdt til å dele med dere. Så da blir det sånn og det har funket veldig bra de siste ukene for jeg gidder absolutt ikke å blogge for og bare gjøre det, da blir det bare så utrolig dårlig. Men jeg er ganske sikker på at det blir bedre når skolen begynner, som er under en uke til... Ah, blir så utrolig deprimert av den tanken, haha.

Meen nok om det! Hadde egentlig tenkt til å komme med et Høstens favoritter innlegg, men så tenkte jeg at det faktisk er en stund til høst. Det er jo søren meg fortsatt sommer måned, så ikke gå å tenk at sommeren er over - for det er den så absolutt ikke enda! Ja, det har vært litt regn og dritt, men gradestokken er fortsatt snill med oss og sola titter sikkert frem igjen også! Jeg tar være på sommeren så lenge som overhode mulig, for det er min absolutt favoritt årstid, haha. Herlig så skravlete jeg er i dag, uff! Det jeg skulle egentlig dele med dere i dag er noen bilder jeg tok i forrige uke, lenge siden jeg har postet bilder jeg har tatt, noe som er mye av poenget med denne bloggen, så here you go!


Hva syns du? Ha en fin onsdag alle sammen! Planene mine idag er ikke så store, skal møte en venninne og vi skal ha en sikkelig daffekveld aka. filmkveld.
Vi snakkes.


13.08.2014  ·  Foto  ·  21 kommentarer

Wreck this journal

Hei!

Oi, noen dager siden sist eller hva? Har hatt en liten pause, og hvis jeg skal være helt ærlig så har det vært veldig deilig! Motivasjonen kjenner jeg kommer delvis tilbake, så det er bra! Har ikke gjort så altfor mye denne uka, har tilbrakt tiden veldig mye med venner. På torsdag var jeg på avskjedsfest for en venninne som skal på utveksling til Texas, det var veldig koselig, men samtidig også trist. Hu blir jo borte tross alt et år, satser på at det går fort! Senere på kvelden bestemte noen av oss å dra på kino.. Vi så den nye filmen Sex tape med Cameron Diaz og Jason Segal, den var utrolig bra og veldig morsom! Anbefaler alle å se den, lover deg at du får deg en god latter!

Ellers her om dagen fikk jeg pakke i posten fra platekompaniet, utrolig rask leveringstid fikk den bare etter to dager - DET liker vi altså! Det er en bok som heter Wreck this journal og den er utrolig morsom, og veldig bra tidsfordriv! Hvis du ikke vet hva den går ut på så ligger det egentlig veldig i navnet, du skal rett og slett ødelegge den. På hver siden står det en "oppgave" du skal gjøre som er med på å rett og slett ødelegge boka, haha. Høres kanskje litt teit ut, men du skal liksom gjøre den personlig. Veldig lett å forstå hvis du søker opp bilder.


Nå går musikken på full guffe på spotify og jeg skal få i meg litt mat, vi snakkes! Har du denne boken? Ha en fin lørdag! 


09.08.2014  ·  Innkjøp  ·  25 kommentarer

The Fault In Our Stars


Heisann!

Sånn her ser egentlig dagene mine ut i det siste, bare later! Men det er jo tross alt sommerferie litt til så får nyte den mens vi kan og bare slappe av og daffe, haha. Selv om været ikke er på sitt beste akkurat nå så er det fortsatt sommer, og tempraturen er jo ikke noe å klage over! Bare regn som kommer ned her og der så det får vi overleve. Det er fortsatt en stund til høsten, faktisk. 

Ble ferdig med å lese hodejegerne for en del dager siden og da kjøpte jeg The Fault In Our Stars. Jeg har sett filmen så vet veldig godt hva den går ut på, men er glad jeg så filmen før jeg leste boka, for det er så mye lettere å se for seg bilder i hodet. Pleier egentlig å være omvendt, men ikke denne gangen faktisk. Jeg er snart halvveis og boka er minst like fin som filmen! Anbefaler alle å lese den, virkelig. Så nå skal jeg stupe ned i den igjen og spise denne deilige salaten.. eeelsker de, er så utrolig godt! Så får dere ha en fin kveld videre. Har du lest The Fault In Our Stars? 


05.08.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  25 kommentarer

Inspirasjon


Heisann! God søndag!

I dag har jeg stirret på et tomt innlegg veldig lenge. Har ikke noe å fortelle, har ikke noe å vise dere.. har rett og slett ingen motivasjon - ikke noe å dele med dere. Det jeg klarte å skrape frem var et veldig standard innlegg fra min side, inspirasjon fra ikke noe annet weheartit. Jeg elsker slike innlegg selv, men blir litt mye av det noen ganger og det er jeg klar over. Med andre ord jeg har null å blogge om, og det blir bare kjedelig i lengden å måtte skrape frem noe bare for å gjøre det. 

Jeg vet ikke hvor mye det blir fremover, men håper inspirasjonen og motivasjonen kommer smygende tilbake så fort som mulig! Ha en fin søndag alle sammen ♥ Noe spesielt du vil lese om?


03.08.2014  ·  Inspirasjon  ·  21 kommentarer

OOTD - Loved
Sko H&M, Bukse Bikbok, Genser Acta, Solbriller Gina Tricot, Lommebok Bikbok


Hei!

Ah, jeg sto opp alt for sent i dag.. Hadde vekkerklokka på 09.45 og sto ikke opp før 12.30, hadde planer om å få litt mer ut av dagen, men det gikk ikke som planlagt haha. Hoppet i dusjen med engang og gikk en tur på butikken med voven. Fant ut at det ikke var noe mat her, så jeg kom meg ihvertfall litt ut i sted. Ble et veldig enkelt og behagelig antrekk i dag, i og med at jeg bare skulle på butikken og det står ikke så veldig mye annet på agendaen i dag.. Men tenkte jeg kunne dele det med dere likevel! 

Nå skal jeg få i meg en veldig sen frokost, så snakkes vi senere. Hva er dine planer for dagen? 


02.08.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Hello august


Heisann! 

Nå har jeg kommet hjem fra campingen, deilig å være hjemme kjenner jeg! Blir alene hjemme med vovven til mandag, blir en deilig og avslappende helg.. Håper været blir bra også! Tenk at det allerede er august, wow! Sommeren har gått fort, men også veldig sakte.. Føler jeg har fått gjort en del, og har vært en veldig bra sommer så langt! Starter på skolen den 18. så er litt over to uker til.. Skjer egentlig ikke så veldig mye frem til det for min del. Gleder meg faktisk litt til å begynne på skolen igjen, lett å si det nå, men etter en ukes tid med skole endrer jeg nok raskt mening igjen - haha. Blir ihvertfall veldig koselig å se alle de fantastiske folka på skolen igjen. 

Nå skal jeg få i meg litt mat og pakke ut av bagen, så ses vi senere. Ha en super dag videre! Gleder du deg til å begynne på skolen igjen?


01.08.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  15 kommentarer
hits