OOTD - snekkershorts


Sko Converse, Snekkershorts Cubus, Topp Cubus, Skjorte Sheinside, Solbriller Gina Tricot


Heyo!

Nå er jeg som sagt på campingen, veldig dårlig nett.. Men det duger helt ok, haha. Nå har jeg nettopp kommet meg inn, og plassert meg godt i sofan med godteriet jeg handlet i Svergie i sted. Ble en aldri så liten tur, ikke så mye shopping da dessverre, men men! Nå blir det tv-titting og bare slaking. Imorra vet jeg ikke helt hva vi skal finne på, kanskje vi beveger oss en tur til stranda.. Vi får se. Ha en fin kveld videre, snakkes! Hva syns du om antrekket? 


30.07.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

Wise words #3


Heisann! Stemmer ikke det? Det syns ihvertfall jeg, hvis jeg tenker positivt sekundet jeg går opp av senga, merker jeg at alt blir mye bedre.

Nå holder jeg egentlig på å finne ting jeg skal ha med på campingen, men tenkte å kom en aldri så liten tur innom her! Vet ikke helt når vi drar, men tror ikke det er så alt for lenge til.. Heldigvis ikke så langt å kjøre. Vet ikke helt hvor mye jeg oppdaterer dere de neste dagene fremover siden jeg egentlig ikke har nett der, det er utrolig dårlig og jeg har ikke hatt tid til å forhåndsskrevet noe, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Ha en super dag og tenk positivt, vi snakkes!


29.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

In the woods


//Bilde tatt tidligere i dag


Heisann! Nok en ny uke, enda en uke nærmere skolestart! Syns sommerferien faktisk ikke har gått så fort, men i et veldig passe tempo.. Utrolig glad for det!
At den ikke bare fyker av gårde i altfor høyt tempo. 

I dag er heldigvis sola her og ikke torden og regnet! Det tordnet i omtrent hele går, og det kurerte skrekken min litt faktisk, haha. Ble bare utrolig lei av det etterhvert, så håper vi ikke hører mer av det på en stund. I morgen skal jeg på campingen med mamma, pappa og to av søsknene mine så blir nok veldig hyggelig! Heldigvis er vi veldig nærme stranda så blir nok mye bading og slikking av sol, jei! Hva er dine planer fremover? Ha en super uke, vi snakkes!


28.07.2014  ·  Foto  ·  17 kommentarer

Inspiration


Dagen i dag går rett og slett til å bare slappe av og ha en sikkelig daffe søndag! Lese, internett, film, spise og sove. Akkurat nå pøser det ned og tordner, hater torden og lyn - så får bare håpe det gir seg snart og at sola kommer seg gjennom skyene og skinner igjen! Hva er dine planer for dagen? Ha en super søndag, vi snakkes ♥


27.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

Days like this

Heisann!

Jeg sto opp alt for sent i dag, haha.. men var ganske så deilig å få sove ordentlig ut! I går var en tur på stranda med to venner, var veldig hyggelig! Temperaturen på både land og i vann var perfekt så det var en veldig vellykket og deilig dag, med grilling, bading og kos. 

Nå tenkte jeg å stikke ut på verandaen for å slikke litt sol, og lese en bok jeg startet på i går. Ja, jeg leser en bok! Det er virkelig ikke noe jeg trodde jeg kom til å skrive i det hele tatt, men jeg har funnet ut at jeg skal starte å lese mer. Det er veldig mange av vennene mine som gjør og alle sier det er så gøy og blablabla..
Så jaja, hvorfor ikke? Jeg har begynt å lese Hodejegerne av Jo Nesbø, og bra så langt. Dere får ha en super dag, vi snakkes!


♥♥♥


26.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  12 kommentarer

OOTD - Bored
Sko Message - Kjole H&M - Skjorte Bikbok - Bandana ?


Heihei!

I dag har jeg bare tilbrakt dagen så langt hjemme, ikke blitt noen tur på stranda eller noe i dag, bare en tur på butikken haha. Vært på stranda to dager nå og skal dit kanskje imorra så jeg overlever greit! Vært over 30 grader i dag også, deilig deilig! Men plutselig begynte det å regne og tordne helt ut av det blå, haha. Jaja 32 grader og regn! Det har heldigvis gitt eg nå og sola skinner igjen. 

Dette er ihvertfall det jeg har på meg i dag, veldig digg og laid back. Føler jeg har brukt denne skjorten litt for ofte i det siste, men den passer så perfekt til å rundt livet.. jaja har man lyst har man lov! Fikk brukt den nye kjolen jeg kjøpte i går også og jeg digger den, så enkel og kul! Passer perfekt nå i varmen også - liker!
Ha en super kveld videre folkens, vi snakkes!


24.07.2014  ·  Antrekk  ·  19 kommentarer

Litt nytt

Heisann!

I går var jeg på Sognsvann i Oslo med søstra mi! Det var så utrolig varmt i går, over hele 30 grader så var veldig deilig å være på en strand da slik at man bare kan hoppe uti vannet når man koker opp! Jeg klarte å bli litt solbrent på ryggen også, haha uff. Må være litt mer forsiktig kanskje, men men - det blir brunt ihvertfall, haha!

Det er jo søren meg varmt uansett hvor man er, klager ikke.. så når vi dro fra Sognsvann etter og ha tilbrakt greit mange timer på stranda tok vi oss en tur på city for jeg trengte ny bikini som jeg egentlig ikke hadde penger til, haha..Men har klart å farge begge bikiniene mine i vaska så de ser ikke ut. Heldigvis var det 50% på Bikbok, jeii! Så fikk kjøpt en jeg har hatt lyst på lenge, woopwoop! Så tok vi en aldri så liten tur på H&M og det ble det dessverre et par ting til.. Uff, virkelig ikke bra for lommeboka det her når man egentlig ikke skal bruke penger på klær, haha! Jaja, har man lyst har man lov :))))))


Topp/Kjole H&M - Tote H&M - Bikini Bikbok


For en bra dag! Nok babling fra min side nå, haha. Ha en fantastisk dag folkens, vi snakkes!


24.07.2014  ·  Innkjøp  ·  8 kommentarer

Beach please

Heihei!

Beklager for null oppdatering i går, men lå på stranda fra morgen til kveld omtrent så ble litt sent så jeg droppa det, rett og slett. Nå er jeg faktisk snart på vei ut døra til bussen, for jeg skal møte søstera mi og vi skal nok også finne en strand eller lignende og legge oss i. Blir jo veldig mye av det nå som det er så fint vær! Men hallo, det er jo så vanvittig deilig! Jeg elsker å bare tilbringe en hel dag i sola og ved vannet, det er digg altså! 


Vi snakkes alle sammen! Meldt 32 grader i dag så kom dere ut i sola, ha en super dag! Hva er dine planer for dagen?


23.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

OOTD - Cropped top


Sko Converse, Shorts Cubus, Skjorte Bikbok, Topp Cubus


Heisann!

Fyy, så varmt det er i dag! Dette har vært en av de varmeste dagene tror jeg, bare jeg går ut så får jeg heteslag.. haha! Men nei, skal ikke klage, bare kle seg etter været! Sommer så langt har bra og så forbanna heldige vi har vært med været, herlighet - hadde ikke trodd at dette skulle bli en så bra god norsk sommer! Nå skal jeg få i meg litt mat. Ha en super dag videre folkens, vi snakkes ♥


21.07.2014  ·  Antrekk  ·  23 kommentarer

Street


Ha en fantastisk bra uke alle sammen! Kos dere med denne deilige kollasjen ♥


21.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  8 kommentarer

OOTD - Kimono


Sko Ebay, Kjole Bikbok, Kimono Nelly, Solbriller Gina tricot


Heisann!

Fikk fikset noen antrekksbilder i dag, jei! Fikk brukt min nye kimono og de nye skoene, happy girl! Har lenge lett etter en kimono som jeg liker 100 prosent og for litt over to uker siden fant jeg endelig en på Nelly sitt sommer salg, og jeg elsker den! Kostet meg bare 149 så veldig veldig glad for det kuppet! Er det noe som passer perfekt om sommeren så er det en sikkelig fin kimono, wuhu! 

Dagen min så langt har bestått av å ligge og steke i sola, spise jordbær og rett og slett bare slappet av i den varme solsteika.. Og kommer nok til å gjøre noe lignende resten av dagen også, haha. Deilig deilig! Hva syns du? Ha en fin kveld videre, vi snakkes!


20.07.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Unblogged: outfit
Heisann!

Kommer over disse bildene i sted som ble tatt en eller annen gang i mai og har helt glemt å poste de så da blir det et gammelt outfit i dag! Men hva gjør vel det?

I dag hadde jeg egentlig planer, men de ble avlyst i siste liten.. Så blir hjemme i dag, egentlig litt deilig siden jeg så utrolig sliten - men jeg aner ikke hvorfor. Jeg har vært utrolig sliten i det siste, men jeg har ikke gjort stort, ihvertfall ikke noe man blir sliten av i flere dager. Så håper det ikke holder på sånn her stort lenger. Men ihvertfall skal prøve å komme meg litt ut for været er så fantastisk, ooog jeg lurer på når jeg kommer til å stoppe å si det, haha - skjønner godt hvis dere er lei! 
Men ærlig talt, det er forbanna herlig. Ha en fin søndag, vi snakkes! 


20.07.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

New in: Floral sneakers
Hei!

Fy, så forbanna varmt det har vært i dag! Men fy, så digg det har vært! Haha, skal virkelig ikke klage altså..

Gikk ned på posten i sted for å hente en pakke og for å handle litt mat. Bestilte et par sko for litt over en uke siden, og er faktisk overrasket over hvor fort det gikk i og med at det blir sendt fra Kina, pleier å ta mye lenger tid.. Så det liker vi! Dessverre så var de en smule trange, men satser på at de kommer til å utvide seg litt. For de er så sommerlige og søte! Var litt usikker på om jeg kom til å like de, men jeg ble positvt overrasket og gleder meg til å ta de i bruk! Hva syns du? Ha en fin kveld!


19.07.2014  ·  Innkjøp  ·  6 kommentarer

Stand by me


Ha en fantastisk lørdag alle sammen! 

♥♥♥


19.07.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Liten dose inspirasjon


Heisann!

Hvordan går det med dere i solsteika? Ah, noe av det beste er å våkne og se ut av vinduet at himmelen er knallblå, og sola skinner som bare søren! En av grunnene til at jeg klarer å stå opp litt tidligere også, og ikke bare ligge å late hele deg.. Men faktisk komme meg litt ut! Da er det litt deilig og lage seg en god frokost og klikke seg inn på weheartit for å få litt inspirasjon for dagen, deilig deilig. 

I dag skal jeg møte bestevenninna mi, det skal bli så bra siden jeg ikke har sett hu på en stund pga. ferie og slikt.. så det er jeg klar for i dag! Vi skal ut å bare nyte sola, digg. Dere får ha en super dag, kos dere! Hva er dine planer for dagen? Vi snakkes. 


18.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  2 kommentarer

Ice cream top


Sko Converse, Skjørt H&M, Topp H&M, Cardigan Bikbok


Heisann!

Beklager for sen oppdatering, men kom ikke hjem før for en halvtime siden.. Jeg nevnte jo at jeg skulle møte søsteren min i Oslo i går, og det var en super koselig dag med sol og varme! Også endte det opp med at jeg bare overnatta der siden det ble såpass sent, så ja - derfor er jeg ikke her før nå! Jeg hadde jo med meg kamera, men klarte å glemme outfitbilder.. uff, hva er det som skjer? Så tenkte jeg at det har vært altfor lenge siden jeg har hatt det, så jeg tok frem stativ og selvutløser! Pokker heller assa, det får bare duge med disse halvveis bildene jeg klarte å mekke sammen i sted. Ah, jeg digger dette antrekket - det er så sommerlig og morsomt! Og fargene er jo bare elsk, turkis er jo min favoritt.. Så dette liker vi!

Men nå skal jeg gå å slenge sammen litt mat, så snakkes vi senere! Ha en fantastisk kveld videre ♥


17.07.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

Pink flowers


Heisann! 

I dag åpnet jeg øya klokka 10, veldig overraskende til å være meg - haha! Jeg skal ta bussen litt over ett, så var vel egentlig på sin plass og stå opp litt tidligere når jeg skal noe. Skal til Oslo og møte søsteren min, skal finne en park og slikke litt sol, kose oss og egentlig bare nyte sola! Er så utrolig deilig vær i dag så er jo en skam å sitte inne foran skjermen må jeg si. Nå må jeg gå og fikse meg ogsånt, så snakkes vi senere! Skal du ut å nyte sola i dag? Ha en super dag alle sammen.


16.07.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Inspiration: Tattoos all over

Heisann!

Etter at jeg tok tatovering, som nå er en måneds tid siden så har jeg tenkt: Hm, hva skal den neste være? Jeg elsker tatoveringer og syns det er så utrolig fint når jeg ser folk som har det tildekket oppover armene! Jeg skal så klart vente litt med å ta min neste siden jeg er ikke så gammel enda, men skulle ønske jeg bare kunne dekke meg til med tatoveringer noen ganger for det ser jo søren meg så himla bra ut! Ihvertfall på enkelte. Men sånn blir det ikke, ihvertfall ikke enda! Jeg har sittet å kikket en del innimellom på litt inspirasjon til tatoveringer og det er jo så utrolig mye! Det er mye stygt også, men det er så utrolig mye fint! Ah, deilig deilig.

 


Senere i dag skal jeg ut med venninne, vet ikke helt hva vi skal finne på, men blir nok bra uansett! Ha en super dag, vi snakkes! 


15.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  19 kommentarer

#unblogged

Heisann!

Wow, lenge siden sist! Har søren meg ikke blogget på fem dager.. Det har faktisk vært litt deilig, men også litt kjedelig. Trodde jeg skulle få tilgang til internett på campingen, men det fikk jeg jo ikke.. Men nå er jeg hjemme og her er det fult med internett! Veldig deilig å være hjemme igjen og det blir jeg en stund fremover nå, tror jeg da i hvertfall - haha. Været de siste dagene må jeg bare si noe om, det har jo vært helt FANTASTISK! Herlighet jeg har nesten ikke ord for hvor deilig det er, sånn kan det vær så god være resten av sommeren også altså! Det er så utrolig deilig!


//unblogged


Nei, rett og slett deilig å være hjemme igjen! Ha en fantastisk kveld videre alle sammen, vi snakkes! 14.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Camping

God morgen!

Nå drar jeg snart avgårde til campingen med mamma og pappa! Vet ikke helt om det blir så veeldig gøy, men samme om jeg sitter hjemme eller sitter der, haha. Det er meldt veldig bra vær så får jobbe litt med brunfargen forhåpentligvis! Vi har camping ganske nærme Halden så vi tar nok turen ditt en dag og går rundt i de koselige gatene. Blir nok litt deilig å komme seg litt bort og ikke bare sitte hjemme. Men nå må jeg få opp farta, for nå drar vi snart - og jeg er som alltid sist ut døra, haha.
Ha en strålende dag alle sammen ♥09.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Summer sale favourites

Heisann!

Våknet for en timestid siden, tenkte jeg ikke skulle sove bort absolutt hele dagen, hehe. Klikket meg inn på Nelly i sted for og sjekke ut om de har fylt opp sommer salget - og gjett om de hadde fra sist jeg var der inne å tittet! Fant så utrolig mange nye godbiter som jeg så veldig gjerne vil klikke hjem, meen pengene strekker ikke til - story of my life. 


HER // HER // HER 

HER // HER // HER

HER // HER // HER


Åå, deiliig! Siden det endelig er fint vær igjen så tenker jeg på å komme meg litt ut i dag og ikke bare sitte inne å glo.. Vi får se hva dagen bringer! Ha en super dag ♥


08.07.2014  ·  wants  ·  16 kommentarer

Skjærgårds 2014

Heisann!

I går kom jeg hjem fra Skjærgårds! Åå, FOR en uke det har vært, det har vært så utrolig bra! Jeg har kost meg så utrolig mye - møtt mange nye bra mennesker, vært på sykt bra konserter og rett og slett bare hatt en fantastisk uke. Været har vært litt så som så, men har egentlig ikke latt litt små regnbyger kommet i veien.. Kameraet hadde jeg med, men det ble faktisk helt glemt. Det ble ikke tatt opp en eneste gang, så må beklage veldig for det. Har ikke blitt så veldig mye søvn så var utrolig deilig å komme hjem, hvis jeg skal være ærlig. Deilig å kunne sove i senga mi igjen etter en uke i telt.. men kunne gjerne vært der noen dager til også.

Resten av ferien skal jeg egentlig ikke noe spesielt.. Dette var nesten et eneste jeg skulle finne på. Skal på hyttetur og henge med venner og slikt,
men ikke noe til utlandet. 


Var du på Skjærgårds? Hva er dine planer for resten av ferien? Ha en super uke alle sammen ♥


07.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  12 kommentarer

Foto: Wise like an owl #2


Fredag igjen.. To dager til jeg setter snuta hjemover, blir både trist og bra! Har kost meg utrolig mye de siste dagene - været har vært bra, folkene er bra, omgivelsene er supre.. Fantastisk uke og jeg skal nyte de siste dagene fullt ut! Ha en super lørdagskveld, vi snakkes ♥


05.07.2014  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Wise words #2


Ha en fantastisk lørdag ♥


05.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  2 kommentarer

Foto: That special flower


Heisann!

Hvordan har dere det? Sommerferien bra så langt? Det er min hvertfall, har ikke gjort noe frem til denne uka, jeg er jo på Skjærgårds. Og det er egentlig stort sett det eneste jeg skal i sommer også.. Skal ellers bare henge med venner og slikke sol, haha. Blir nok bra resten av ferien selv om jeg ikke skal noe stort!
Ha en bra dag videre ♥


03.07.2014  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Inspiration: Street


Heihei! 

Den beste inspirasjonen finner man på gata, sant? Det syns ihvertfall jeg, hva det enn måtte være! Hvertfall når jeg selv er ute på gaten eller bare ser på bilder som det her så får jeg utrolig mange ideer og inspirasjon! Deilig deilig.. Været er utrolig bra her og jeg koser meg så utrolig masse! Festival er noe alle burde dra på engang, herliig! Dere får så klart bilder og mer tekst når jeg kommer hjem.

Ha en super dag allesammen! 


02.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  5 kommentarer
hits