What I wore


Her er antrekkene mine som har blitt dokumentert fra Juni.. Jeg ser nå at det har blitt tatt bilder av ganske få denne måneden, så får håpe det blir flere!

Nå er jeg snart på vei til Skjærgårds, gleder meg veldig mye! Jeg har forhåndsskrevet og tidsinnstilt en del innlegg, så ikke fortvil blir blogging selv om jeg er borte og ikke har tilgang til pc hele uka! Hvilket antrekk likte du best? Ha en super dag uke alle sammen! 


30.06.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

Nye shadeez


Hei!

Disse fantastiske, deilige par med solbriller dunket ned i postkassa mi i går! Og jeg absolutt elsker de, de er så utrolig kule, men også veldig enkle..
Gullfargen gjør de superkule, digger!

I dag var jeg flink å sto opp før tolv, det er ganske bra til å være meg aka. dovendyr. Jeg har ikke pakket noe som helst og jeg drar halv ti i morgen, så jeg må egentlig gjøre ferdig alt i dag og jeg har egentlig ikke så lyst.. haha. Det er utrolig slitsomt og kjedelig å pakke, eneste positive er å sette sammen antrekk.. Det kan jeg innrømme er litt gøy, men alt det andre stresset kunne jeg gjerne vært foruten. Tanken på å glemme noe er helt forferdelig og jeg er den personen som alltid klarer å glemme noe, haha. Men skal slutte å snakke om mine pakkeerfaringer og heller begynne, haha. Ha en super dag, vi snakkes! 


29.06.2014  ·  Innkjøp  ·  21 kommentarer

My phone cases
Heihei!

Av mine mange avhengigheter så er mobildeksler et punkt på lista! Jeg klarer ikke å gå uten deksel på mobilen, haha. Så jeg tenkte jeg kunne dele noen av dekslene mine med dere.. Favorittene er Pink ananas dekslet, flip dekslet med tigern og Aztec dekslet.

Ellers idag har jeg bare latet rundt.. Helt sykt hvor utrolig lat man (eller jeg ihvertfall) blir nå som det er ferie, så skal bli utrolig deilig å dra bort til uka! Jeg har ikke begynt å pakke heller, haha uff.. Hva denne ferien gjør med meg altså. Jaja, må ihvertfall begynne imorgen. Drar jo tross alt tidlig på mandag! 
Er du avhengig av deksel på mobilen? Hva er dine planer fremover? Ha en super kveld videre, vi snakkes!  


28.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Wise words


Sett noen blogger som har slike innlegg, enten med akkurat samme greia eller litt forskjellig. Syns det er utrolig lurt og få en sikkelig bra start på dagen med noen kloke ord. Hvis dette er noen dere er gira på eller syns er greit så poster jeg slike hver uke, syns ihvertfall det er utrolig bra å lese sånt på starten av dagen!
Gjør dagen bedre med en gang. Poetisk, jeg vet - haha.. Ha en super dag videre ♥


28.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  4 kommentarer

Ice cream top


Sko Message, Skjørt H&M, Topp H&M


Heisann!

Kjøpte denne toppen og skjørtet for noen dager siden! Sammen ble det et veldig morsomt og sommerlig antrekk syns jeg. Toppen syns jeg var så utrolig kul, så måtte bare ha den med meg hjem og på vei inn i prøverommet så jeg dette skjørtet, så ja - jeg måtte bare ha det også! Syns dette antrekket passer veldig bra på sommeren, så gleder meg til å få brukt det! 

I dag skjer det ikke så mye før i kveld, da skal jeg bort så blir nok koselig. Ellers skal jeg bare slappe av frem til det, kanskje begynne og pakke så smått til Skjærgårds - jeg drar jo tross alt på mandag.. Jaja! Dere får ha en super dag, vi snakkes!


27.06.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

A flower cannot blossom without sunshine

& A human cannot live without love.


♥♥♥


26.06.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Time for some inspirationÅå, deilig deilig collage! Lurer på hvor mange jeg skal si at jeg ALDRI blir lei av weheartit og dele utallige collager med dere, proppet full av masse herlige inspirasjons bilder! Nei, tror det aldri kommer til å ta slutt. Håper dere ikke er alt for lei, enda. Vi snakkes ♥ 


25.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  8 kommentarer

Latest buys

Heisann!

Har blitt en del innkjøp de siste par ukene, det blir jo som oftest en del når det er "store" salg, slik som det er nå - summer sale! For meg ihvertfall er det vanskelig å la være å handle noe, haha. Så har blitt en del nytt i det siste og DET liker vi. 


Genser H&M, Shorts Sheinside (her), Deksel Ebay, Kimono Nelly (her), Bandana Glitter, Grå cardigan Bikbok (her), Hvit cardigan Bikbok (her), Tote Bikbok,
Bukse Bikbok

Kommer helt sikkert til å bli noe mer.. Er jo så utrolig mye salg nå og er så mye jeg har lyst på, haha. Har blant annet funnet et par sko jeg har utrolig lyst på, men det får nok vente en liten stund - eller? Jaja, vi får se! Har du handlet mye på sommersalg? Ha en super dag, snakkes!


25.06.2014  ·  Innkjøp  ·  16 kommentarer

Foto: Fields of gold


Åå, så deilige farger! På sommeren er det så mye fint å se på i forhold til hva det er på vinteren.. En av mange grunner til at jeg elsker sommeren så veldig mye mer enn vinteren. Det tror jeg ikke at jeg er alene om heller. Sola har endelig begynte å titte frem etter noen dager med regn og grå skyer.. Vi har vist ikke brukt opp alt det fine været likevel!

Nå skal jeg en liten tur på senteret for å kjøpe et par ting, vi snakkes! Hva syns du om bildene? Ha en super dag videre ♥


24.06.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

OOYT - Flower power


Sko Message, Bukse Bikbok, Genser H&M, Tote Bikbok


Hei!

Dette er antrekket jeg hadde i går når jeg dro på kino. Jeg så The Fault In Our Stars og herlighet for en film! Det er en av de tristeste og fineste filmene jeg har sett, uten tvil! Tårene rant og ja vet ikke hva jeg skal si, FOR en fin film! Så hvis du ikke har sett den bør du virkelig få ræva i gir og se den, du kommer ikke til å angre. 

Ellers i dag så skal jeg ikke så veldig mye, skal luke ugress for mamma - haha. Så blir ikke en så veldig spennende dag med andre ord!
Har du sett The Fault In Our Stars? Ha en super dag videre, vi snakkes!


23.06.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

Foto: Wise like an owl


Heisann!

Følte meg litt i det kreative hjørnet og tok en tur i skogen med kamera rundt halsen og et uglesmykke. Har sett slike bilder mange steder så ville teste det ut selv! Er greit fornøyd med resultatet, lyset følte jeg ble fint og ja, fornøyd. Eneste negative var jeg fikk en haug med myggestikk i det jeg sto å knipset i skogen, jaja shit au! Kommer nok en del 2 siden det ble en del bilder for engangs skyld! 

Senere i dag skal jeg dra å endelig se Fault in our stars! Har hørt så utrolig mye bra om den, så blir bra og endelig få sett den. Vi snakkes!


22.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  11 kommentarer

Nelly favourites

Heisann!

Det store sommersalget på Nelly startet jo for noen dager siden og tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritter med dere. Etter å ha sittet og bladd gjennom 42 sider med produkter har jeg funnet mine favoritter, tok sin tid, haha. 


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER


Ah, kunne ønske jeg kunne klikke hjem alt sammen - meen sånn blir det nok ikke. Jeg har faktisk handlet et par ting som jeg viser dere når de kommer. Det er så utrolig mye salg nå og det liker vi, men tror ikke lommeboka er så altfor glad! Jaja, har man lyst har man lov. Har du plukket ut dine favoritter? Ha en fin kveld videre! 


21.06.2014  ·  wants  ·  12 kommentarer

Foto: By the sea


God morgen!

Åå, det er så deilig å være ved vannet det er så utrolig beroligende og avslappende! Det er også utrolig fint lys når solen er på vei ned.. Herlig! 

I går var jeg jo på vglista og til tross for at jeg var hjemme utrolig sent og var fullstendig utslitt! Så var det bra og morsomt, jeg var super happy over mange av artistene, blant annet: Gabrielle, Donkey Boy, Jason Mraz og sist men ikke minst Cody Simpson (♥♥). Jeg har blitt helt frelst av den gutten og etter kvelden i går så hjalp det veldig mye, haha. Vi sto ganske nærme scenen, var på området som var nærmest scenen, så skal ikke klage på utsikten vår. Så alle artistene kjempe godt, så kan si det var en bra kveld! I dag går dagen til å bare slappe av og la det synke inn at det er sommerferie. Ha en super dag alle sammen. 


21.06.2014  ·  Foto  ·  6 kommentarer

Broke is the new black


Foto: Freewings
Sko H&M, Bukse Bikbok, Topp Bikbok, Cardigan Bikbok, Tote Bikbok


ENDELIG SOMMERFERIE! Ah, har venta så utrolig lenge på å kunne skrive det! Og nå var dagen her, det er offisielt sommerferie og jeg kan virkelig ikke beskrive min lykke - haha. Den skal hvertfall nytes max og jeg håper den blir så bra og at vi får fantastisk fint vær hver eneste dag! 

Nå sitter jeg hos en venninne, jeg og jentene bestemte oss for å dra til en av oss litt før vi setter snuta mot Oslo, ellers så måtte vi ha ventet der så lenge. Vi skal først på Fridays og spise, så drar vi til Rådhusplassen! Håper virkelig på at det ikke blir regn selv om yr spår det, vi satser på at det blir bra!
Ha en super dag videre og GOD SOMMERFERIE!


20.06.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

Coca cola

Hei, god kveld!

Så langt i dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, bare slappet av og gjort litt småting. Har planlagt litt antrekk til Skjærgårds - haha JA, jeg vet det er lenge til, men jeg er veldig glad i å planlegge ting i god tid og funnet ut at det er bedre og pakke antrekk isteden for å bare ta med masse random! I og med at jeg ikke har så veldig mye annet og gjøre i kveld så kan jeg likså godt gjøre det, så når det kommer til pakkedagen går det fort. Ellers så bare slapper jeg av og koser meg med en iiiskald Cola, det er digg! Lader opp batteriene til i morgen med andre ord! 


Liker du å gjøre istand saker og ting i god tid? Ha en super kveld videre ♥


19.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  7 kommentarer

OOTD - Overall


Sko Toms, Snekkershorts Cubus, Topp Vero moda, Cardigan Bikbok, Solbriller Gina tricot, Tote Bikbok


Heisann!

Har så utrolig lenge ønsket meg denne snekkershortsen fra Cubus, og endelig er den min! Fikk den i  bursdagsgave fra søsteren min på etterskudd, ble utrolig glad! Den er så utrolig kul og gleder meg til å bruke den i sommer. 

I dag var vi på badested med skolen, koselig - var litt kaldt på starten, men sola kom bare mer og mer frem! Skal bare på skolen i morgen til klokka 11, så er det offisielt sommerferie - Åå, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Etter skolen i morgen drar jeg og jentene til Oslo for å spise også stikker vi på VG-lista, wuhu! Tror morgendagen blir en utrolig bra dag, blir en sikkelig pangstart på ferien. Har faktisk aldri vært på VG-lista før, så blir spennende..
Ha en super dag videre, snakkes! Skal du på VG-lista?


19.06.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

Daily dose of inspiration


Hei!

Innimellom solingen kommer det en aldri så liten dose med inspirasjon! Må ikke glemme å skvise det inn i hverdagen. Jeg har hatt fri så langt denne uka, men i morgen og på fredag må jeg komme meg på skolen igjen - men så er det sommerferie (iiiik).. I morgen da skal vi rydde og dra på Nebbursvollen som en slags avslutning. Været ifølge yr er ikke helt på vår side i morgen, men får virkelig håpe det endrer seg siden vi tross alt skal på et badested. Nå skal jeg få i meg litt mat, så snakkes vi senere! Forresten, tusen takk for veldig hyggelig tilbakemeldinger på tatoveringen min ♥ Har du fått sommerferie enda?


18.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

- Tattooed -

Heisann!

I går fikk jeg endelig mannet meg opp til å gjøre noe jeg har hatt lyst til så utrolig lenge! Nemlig tatovering, ææ! Jeg bestilte time forrige uke ganske spontant, men jeg har hatt lyst til å gjøre dette så lenge så jeg bestemte meg for at NÅ skulle jeg gjøre det, og jeg klarte det! Det gjorde ikke vondt i det hele tatt, så jeg har egentlig gruet meg veldig uten grunn, haha - jaja, da ble jeg hvertfall positivt overrasket. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og er en veldig glad jente nå, haha!


Ja, så da var det gjort! Gleder meg til neste gang, haha - neida, joda neida (jo). Hva syns du? Har du noen tatoveringer? Ha en super dag videre skjønne!


18.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  19 kommentarer

Kosemose

Heisann! 

Så utrolig deilig å kunne sove lenge og ikke tenke på skole eller noe annet i det hele tatt! Kunne ikke vært mer glad for å ikke ha blitt trukket opp til eksamen, verken til skriftlig eller muntlig - det er deilig. Nå skal jeg spise litt frokost, hjelpe mamma med å henge opp gardiner - så bærer det av sted til Strømmen! Skal shoppe litt og gjøre noe annet jeg faktisk ikke vil fortelle eller vise før jeg kommer hjem, hehe! Sola skinner så klart i dag også,
blir nok en bra dag som alle andre dager har vært i det siste.


Verdens beste lille vofs ♥


Hva er dine planer for dagen? Ha en fantastisk dag alle sammen!


17.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  21 kommentarer

OOTD - colorsplash

Åå! Denne dagen har utviklet seg til å bli veldig veldig bra! Jeg ble ikke trukket opp til eksamen, sommeren er godt i gang, sola skinner, internettet er tilbake - herlig rett og slett! Nå skal jeg ikke på skolen før på torsdag, fordi da er det avslutning.. Så på fredag begynner sommerferien offisielt og DET kan jeg virkelig ikke vente til! Ha en super dag videre alle sammen ♥


Foto: Freewings
Sko Message, Skjørt H&M, Genser Vivikes, Skjorte Nelly, Solbriller Gina tricot, Tote Søstrene grene


Ble du trukket opp til eksamen? 


16.06.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

Foto: Shining through


Nå er jeg godt plassert i skogen med fantastisk vær, trær, en gigantisk lavo, strand og herlige mennesker! Er på tur med ungdomsklubben jeg er leder på så dette skal nok bli veldig veldig koselig! Ønsker alle en super lørdag! //Beklager sen blogging


14.06.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

"Be strong"

Heisann!

Først og fremst må jeg beklage for dårlig oppdatering her de siste dagene, men internettet vårt er nede til mandag så jeg lever på å mobilnettet mitt.. som snart også er tomt! Får virkelig følelsen av hvordan det er å leve uten internett og det er IKKE gøy! Jaja, jeg får da overleve helga. I tillegg skal jeg bort lørdag til søndag, så blir ikke så veldig mye oppdatering da heller. Men når nettet er tilbake til uka kommer jeg sterkt tilbake!


Ellers har jeg vært i Lillestrøm som sagt, var veldig koselig! Veldig glad for at jeg kom meg ut i dag og slapp å bare sitte hjemme - så vært en veldig bra dag. Kom nettopp ut av dusjen og må småpakke litt til turen i morgen. Ha en super kveld videre alle sammen ♥ Har du noen planer for helgen?


13.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer

Foto: Keep the faith


Heisann!

Dette bilde ble tatt i sammenheng med en skoleoppgave, temaet var da tro! Jeg tok bilde i Oslo og syns det passet fint til oppgaven. Han har jo kors rundt halsen som da symboliserer tro, men det at han i seg selv tigger og er sulten er et slags "håp" og blir på en måte også en tro om jeg kan si det på den måten. Veldig dårlig forklart, men syns ihvertfall at det passet til temaet. 

Men nå skal jeg ta bussen snart til Lillestrøm og møte en venninne. Det er jo byfest der nå så blir nok veldig koselig! Været er på vår side idag også, blir nok en veldig bra da. Dere får ha en super dag videre, så snakkes vi! Hva er dine planer for dagen? / Hva syns du om bilde?


13.06.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Inspirasjon love
Åå, fantastisk! Er ikke noe som en sikkelig god dose inspirasjon, det må jeg si!! Er så utrolig deilig å se på og jeg blir så glad og motivert, haha. 


12.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

OOTD - 18
Foto: Freewings
Sko H&M, Skjørt H&M, Topp Terranova, Solbriller Gina tricot


Wuhuuu! Nå er det laaanghelg!! Det så skal bli så digg, jeg skal bort i helga - men ellers skal jeg bare slappe av! Nå skal jeg på tur med hunden, så vi snakkes. Hva syns du om antrekket?


11.06.2014  ·  Antrekk  ·  7 kommentarer

Foto: Sunset

Hei!

Startet sent i dag også, veldig deilig! Fri resten av uka etter i dag så venter egentlig bare på at denne skoledagen skal bli over.. haha. I går var det en kjempefin solnedgang og sollyset skinte såå fint på gresset blomster og alt! Kjempe herlig å se på, så jeg måtte rett og slett knipse noen få bilder. Nå må jeg fortsette å følge med i timen, så snakkes vi senere!


Ha en super dag videre ♥


11.06.2014  ·  Foto  ·  7 kommentarer

OOTD - Celfie darlin'
//Beklager kvaliteten, vet ikke hvorfor de ble slik.
Sko Message, Skjørt H&M, Topp H&M, Ryggsekk H&M, Bandana Carlings


Dette er dagens! Slo fra meg tanken i og gå med både bukse og jakke så fort jeg så på gradestokken og ut av vinduet.. Fikk se en knall blå himmel med en stekende sol midt på - fantastisk! Håper jeg kan slå fra meg den tanken i dagene som kommer også.

I dag begynte vi 12.20 på skolen og var der noen få timer veldig deilig! I morgen begynner vi 09.50 og skal bare være der noen få timer da også, så har vi fri resten av uka - det passer meg i grunn veldig bra! Hadde min siste vurderingsituasjon i dag og (med mindre jeg blir trukket på til eksamen på mandag) det var en fremføring i naturfag, veldig glad for å være ferdig for året. Tenk at det er sommerferie om 10 dager og at jeg allerede har gått mitt første år på videregående!! WOOW, tiden flyr helt sykt - litt for fort noen ganger også. Håper det roer seg ned i sommer slik at vi får nyte den sikkelig!
Ha en super dag videre, snakkes! 


10.06.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

Foto: Ladybug
//beklager litt dårlig kvalitet..


Nå har jeg ligget ute i solen i noen timer og brunfargen kommer sakte, men sikkert! Jeg kan ikke beskrive min kjærlighet til sol og varme, den er stor - haha. Nå skal jeg få i meg litt mat og drikke sånn at jeg ikke blir helt dehydrert, viktig å få i seg væske i denne solsteika. Går nok litt ut igjen og koser meg!
Må nyte det mens vi kan, jeg har sikkelig trua på en god, varm norsk sommer i år altså.

Ha en fantastisk dag videre folkens! 


09.06.2014  ·  Foto  ·  25 kommentarer

#goodtimes

Heihei, 

Nå kom jeg nettopp inn døren nesten, har hatt en super koselig dag - med sol, varme, venner, grilling.. Diiigg! Med andre ord det ble en del timer på stranda, men det gjør absolutt ingenting. Håper alle dagene blir slik fremover mot sommeren og i sommer, bare sol og varme. Håper vi blir sikkelig heldige med sommeren i år og jeg har trua! Nå skal jeg hoppe i joggebuksa og en comfy genser og drunke i sofan! Og så klart må man ha en serie foran seg og i kveld blir det nok Drop Dead Diva.
Ha en super kveld videre herlige mennesker ♥


Hva har du gjort i dag? Vi snakkes!


08.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  17 kommentarer

Sommartider hey hey

Heisann! 

Nå gjør jeg meg klar til jeg skal ut med noen venner og grille, bade og bare kose oss i sola! Ah, det skal bli så deilig med tanke på det fantastiske været som er i dag, så veldig glad for at jeg slipper å sitte inne uten noen planer i dag. 


//weheartit


Nå skal jeg skifte og slikt så er det ut i varmen! Håper alle får en super søndag og koser dere i varmen ♥ Hva er dine planer for dagen?


08.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  19 kommentarer

Foto: Happiness


Åh, det er så utrolig deilig med helg! Veldig deilig å kunne sove lenge og daffe rundt hele dagen, diiigg! Tok dette bilde i sammenheng med en skoleoppgave i slottsparken. Syns det symboliserer glede på en veldig fin måte, hva er vel bedre enn små barn som har det utrolig gøy sammen ute. Det ser man dessverre ikke så ofte lenger, er mer at man sitter inne men hver sin pc, ipad eller mobil - burde ikke være sånn, men sånn har det blitt og jeg syns det er så utrolig kjipt.. 

Nå skal jeg gå en tur på butikken og senere i kveld skal jeg til en venninne, det blir koselig! Hva er dine planer for dagen // Hva syns du om bilde?
Ha en super dag videre, snakkes! 


07.06.2014  ·  Foto  ·  17 kommentarer

Shoe addiction


HER // HER 

HER // HER

HER // HER

HER // HER 


Til alle dere som sier til folk at de har for mange sko, uff.. Det må dere slutte med for det er løgn! Man kan virkelig ikke få nok av sko, haha. Satt og så gjennom Asos, de har så utrolig mye fint og ikke minst mange fine sko! Fant så utrolig mange jeg ville ha, spesielt nå i sommer håper på å få et par av de, det må jeg! In looove ♥ Jeg har også fått veldig dilla på slip on sko, det ser veldig bra ut og veldig deilig å slippe og styre med skolisser og slik. Noen er mønsteret og noen er pastellfargede så de passer inn i sesongen på hver sin måte, herlig.

Dere får kose dere masse med langhelg(!!) og ha en super fredaaag!


06.06.2014  ·  Mote  ·  11 kommentarer

OOTD - Marilyn Monroe

Heisann!

I dag føles det ut som om det er mandag og ikke fredag, haha - er nok veldig mye fordi jeg har vært borte nesten hele uka og vi hadde fri på onsdag. Bestemte meg for å dra på skolen i dag siden det var siste dagen og orket rett og slett ikke å være hjemme i dag også. Føler meg litt bedre, men er ikke 100% på topp. Heldigvis er det ikke en så veldig slitsom skoledag og det er helg - LANGHELG til og med wuhu! 


Foto: Freewings
Sko Converse, Bukse Bikbok, Cardigan Gina tricot, Topp Sheinside (HER)


Håper alle får en super fredag og en bra helg!


06.06.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

Inspiration time


Nok en gang tid for litt inspirasjon mot kvelden! Alltid deilig det. Weheartit kommer nok aldri til å slutte med og gi meg inspirasjon, haha - føler jeg iallfall. Blir like glad hver gang jeg klikker meg inn der, og får alltid like mye motivasjon til å dele noe med dere. Veldig forstålig hvis dere kanskje blir litt lei for jeg er veldig flink til å poste slike kollasjer.. meeen Ah, det er jo så deilig å se på! Ha en super kveld videre godtfolk!


04.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  13 kommentarer

Watermelon

Heisann! 

Nå har jeg nettopp spist frokost og våknet, formen er ikke på topp enda og feberen er der. Vil egentlig bare sove hele tiden for jeg er konstant sliten, veldig kjedelig og føler egentlig at det er det jeg gjør..- men håper jeg blir bedre fort som fy! Er det noe som virkelig er helt fantastisk å spise nå mot sommeren er vannmelon, jeg blir avhengig haha. Det er så ufattelig godt så jeg føler jeg lever litt på det akkurat nå. Kanskje jeg skal begynne med vannmelondiett, haha, nei er nok ikke det lureste. 
Nå skal jeg bare slappe av og bare satse på å bli bedre, fort fort! Hva er dine planer for dagen? Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


04.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  11 kommentarer

Wants: Summer dress up


1. HER 2. HER 3. HER


1. HER 2. HER 3. HER


1. HER 2. HER 3. HER


Heisann,

Nå nærmer det seg sommer med stormskritt og da må man virkelig oppdatere garderoben med litt skjørt, sommerkjoler, topper og det som hører til! Her har dere noen forslag som jeg veldig gjerne ihvertfall kunne hatt i sommer! Digger spesielt de to skjørtene og må hvertfall et av de hjem i posten, hehe - litt nettshopping for å føle meg bedre kanskje? Vi får se! Dere kan også få det litt billigere ved å bruke denne koden; SPR15, bare klikk dere inn her. Ha en super dag videre, snakkes.


03.06.2014  ·  wants  ·  9 kommentarer

Foto: White flowers


Heisann! 

Sykepasient dag to, og jeg føler meg egentlig bare verre. Sto opp rundt tolv og selv om det var veldig deilig å få sovet ut, så hjalp det ikke særlig på formen.. Men jeg får bare fortsette å slappe av og late meg, haha. Er ikke noe annet som hjelper. Nå skal jeg gå å få i meg litt mat, så vi snakkes senere.
Ha en super dag videre folkens ♥


03.06.2014  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Sjukling

Heisann! 

Våknet nettopp fra en liten høneblund.. Dro en time tidligere fra skolen i dag siden jeg følte meg helt forferdelig. Trodde det skulle hjelpe å spise lunsj, men fant ut at det ikke hjalp. Er kvalm, vondt i hodet, svimmel, kald, varm - ikke deilig ihvertfall! Så skal prøve å slappe av en del og ikke sitte alt for mye foran en skjerm. Så håper jeg at jeg blir bedre, selv om jeg egentlig bare føler meg verre og verre, haha. Jaja, musikken står rolig i bakgrunnen, noe godt å drikke og litt candy så blir jeg nok frisk om noen dager!


Trøtt i trynet og uklare bilder, jaja men! Ha en super kveld videre, vi snakkes! 


02.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  18 kommentarer

OOTD - Summer
Foto: Freewings
Sko H&M, Kjole Bikbok, Skjorte Gina Tricot, Solbriller Gina tricot


Ny uke, og det er juni! Var faktisk ikke så hardt å stå opp i dag, siden det er så utrolig fint vær så er det så mye lettere! Og siden det er første sommermåneden så blir det ekstra bra! Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre folkens, snakkes!


02.06.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

Wrap your waist

Hei!

Jeg er nok ikke den eneste som har kastet meg på "skjorte rundt livet trenden", jeg har ihvertfall blitt en veldig stor fan av den! Det ser veldig bra ut, og hvis du syns antrekket ditt ser litt kjedelig ut så kan du bare kaste på deg en matchene skjorte rundt livet og whips du ser bra ut! Det er ihvertfall min mening, og jeg digger det!
Her kommer aldri så liten inspirasjons collage, hvis du ikke helt har prøvd ut denne trenden enda så hiv deg på! 
Hva syns du om denne trenden? Ha en finfin dag videre, snakkes! 


01.06.2014  ·  Mote  ·  22 kommentarer
hits