Foto: You call it being alone

... I call it enjoying my own company.


Hei!

Tok disse bildene når vi var i Oslo når vi hadde en fotooppgave. Så når vi var i slottsparken så jeg denne personen sitte inntil et tre og det så ganske beroligende og fint ut, hvis jeg kan si det sånn - haha. Og ville rett og slett fange det med kamera, ble jo et greit resultat. 

Jeg får virkelig ikke sagt nok om hvor fint og herlig vær det er! Dere begynner sikkert å bli lei av å høre det nå, haha - hadde jeg også kanskje blitt! Men ærlig talt er jo sommer omtrent, og i morgen er det juni så er ikke lenge til vi kan feire at det er sommerferie. Det klarer ikke jeg å vente til, for kjenner at det skal bli godt med
ca. 2 måneders ferie. Hva syns du om bildene? // Gleder du deg til ferie? Ha en super kveld videre folkens!


31.05.2014  ·  Foto  ·  5 kommentarer

What I wore

Heihei!

Har sett at den del har oppsummering av outfitene sine i slutten av måneden, og jeg tenkte at jeg også vil begynne med det! Veldig gøy å se, syns nå jeg ihvertfall.
Her er da noen av antrekkene mine gjennom mai.
Åå, tenkt at det er juni i morgen!! Som vil si at det er sommerferie snart! Herlighet så fort tiden går, vanskelig å henge med. Dette liker vi folkens!!
Hva syns du om antrekkene mine gjennom måneden? // Hvilket likte du best?
 Ha en fin, solrik dag folkens, snakkes!


31.05.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

Phone cases

Heihei!

Er det en ting jeg ikke klarer å gå uten så er det deksel på mobilen! Ahh, det er så utrolig fælt å gå uten og mobilen blir så naken, haha. Så i den anledning tenkte jeg å vise dere noen få jeg gjerne kunne hatt hjem i posten! 


1. HER 2. HER 3. HER

4. HER 5. HER 6. HER


Nå bærer det ut på tur med voven etter en herlig stund i sola!
Er du avhengig av deksler på mobilen?
 Ha en fin kveld videre folkens, vi snakkes!


30.05.2014  ·  wants  ·  15 kommentarer

Sunny morning

Heisann!

En dag med sol og varme fortsetter, får ikke sagt nok hvor deilig det er!! Klassefesten i går var veldig bra, koste meg masse - så ja, en vellykket kveld! I dag skal jeg egentlig ikke finne på så veldig mye, slappe av og kose meg enda litt til i sola. Fikk faktisk litt farge i går, så må fortsette å jobbe med, haha!
Har utrolig lyst på jordbær og sjokolade, så stikker nok en tur på butikken. 


Hva er dine planer for dagen? Ha en super dag alle sammen, nyt det fine været! 


30.05.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  7 kommentarer

Foto: Summer flowers


Nå har jeg kommet inn fra å ha sittet ute i sola i noen timer, fått bitte litt farge faktisk! Woho! Men føler at den er der litt og går bort dagen etter, haha jaja.
Nå tenkte jeg å få i meg litt mat også ordne meg, så skal jeg på klassefest, blir bra! Ha en super dag videre folkens, snakkes ♥


29.05.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Summer inspiration

Heisann! 

Åå, det er så deilig vær og det får meg faktisk til å ville stå opp tidligere - og det er litt sykt! Haha. Tenkte å tilbringe litt tid ute i sola i dag, må jo ta nytte av den når den er her! Kanoturen i går var kjempe vellykket, og var utrolig koselig, ooog jeg holdt meg oppe i kanoen og ikke i vannet, haha. Været var så klart helt fantastisk også som gjorde alt veldig mye bedre. Har funnet litt inspirasjon som jeg gjerne vil dele med dere før jeg går ut i sola, bra start på dagen! I kveld skal jeg på klassefest, som helt sikkert blir kjempe koselig! Slipper heldigvis å sitte inne i dag, åå er så deilig med litt ekstrafri!
Hva er dine planer for dagen? Hvordan er været hos deg? Ha en fin dag videre, snakkes ♥


29.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Foto: Feathers appear when angels are near


Heisann! Fant disse fjærene på bladene veldig tilfeldig og syns de var veldig søte! Så måtte jo da fange de med linsa så klart, haha. 

I dag så skal vi på kanotur med klassen, det skal bli veldig koselig og ikke minst morsomt! Satser jeg på ihvertfall. Sist jeg padla kano så endte det med at jeg måtte bli henta og at vi tippa rundt, så dette kan bli veldig spennende, haha. Men forhåpentligvis så går det bra! Blir nok en bra dag, med fint vær. Vet ikke helt når jeg er hjemme, så tok bloggingen på morgenkvisten, meeen nå må jeg løpe, så vi snakkes senere! Hva er din erfaring med kanopadling?
Ha en super dag folkens! 


28.05.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

OOTD - simple grey


Foto: Freewings
Sko Converse, Shorts Cubus, Genser Terranova, Solbriller Gina tricot


Heisann! Fikk endelig brukt shortsen min for andre gang, åå er så glad i den! Ble et veldig enkelt antrekk i dag, veldig deilig siden vi har en litt "slitsom" skoledag, bare vanlige fag og ikke noe mediefag. Imorgen skal vi på kanotur med klassen, gleder meg! Og på torsdag og fredag har vi fri, så dette blir egentlig en veldig bra uke. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, snakkes!


27.05.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

Wardrobe favourites

Hei!

Fikk et spørsmål på spørsmålrunden jeg hadde for noen uker siden, som jeg veldig gjerne vil svare på nå! Har helt glemt nå, men bedre sent enn aldri - ikke sant? "Hva er dine 5 favoritter i klesskapet?" Syns det er veldig veldig gøy med slike spørsmål, så det setter jeg pris på! Jeg fant ut at dette egentlig var et super vanskelig spørsmål når jeg skulle finne det frem, så jeg velger heller å kalle det favoritter i klesskapet. Har så mye annet jeg kunne valgt ut, men nå ble det dette!
Men er litt ekstra glad i disse tingene


Deksel Ebay, Solbriller Gina tricot, Bandana Carling, Sko Message, Topp Terranova, Shorts Cubus, Hvit lue Cubus, Grå lue Urban, Skjorte Bikbok 


Har du noen spesielle favoritter i klesskapet? Ha en super kveld videre, vi snakkes ♥


27.05.2014  ·  Spørsmål  ·  7 kommentarer

OOTD - Grey skirt
Sko H&M, Skjørt Cubus, Genser Sheinside (HER), Solbriller Gina tricot


Her er da dagens! Ute i den varme, stekende og fantastiske sola som vi alle elsker så mye! Du kan godt bli for alltid. Blitt veldig mye skjørt i det siste, men det er så utrolig deilig når det er såpass varmt. Hva syns du om antrekket? Ha en super fin dag alle sammen, snakkes.


26.05.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

Foto: Make a wish and let it fly


God mandag! 
Åå, elsker disse blomstene, eller ugress som noen vil kalle det, haha! Ha en super uke alle sammen, snakkes ♥


26.05.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Street style
Åå, dette er så fantastisk å se på - haha! Street fashion er fantastisk! Elsker det, noe av den beste inspirasjonen får man fra andre, altså de man ser på gata!
Hva syns du om street style/fashion? Ha en fin dag videre, snakkes ♥


25.05.2014  ·  Mote  ·  11 kommentarer

Daily dose of inspiration


Litt inspirasjon på kveldstid er ikke feil vel? Er det noe man ikke blir lei av så er det å kikke på ulike inspirasjonskilder, *kremt* weheartit! Slår aldri feil ♥ 
Ha en super lørdagskveld folkens, snakkes!


24.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  6 kommentarer

Foto: White flowers

Hei der!

I går i Oslo var vi i slottsparken, og jeg tok litt bilder av alle de nydelige blomstene der! Åå, Osl♥veHa en super lørdag alle sammen ♥


24.05.2014  ·  Foto  ·  17 kommentarer

OOTD - casual dress

Heisann!

Det strålende været fortsetter og det er hele 27 grader! Det sjukt, og det er så ufattelig deilig ♥ Ble bilder i Oslo's gater, noe som ikke er feil i det hele tatt. Hadde en oppgave i PTF i dag som ble kalt for fotomarathon, veldig gøy! Det går ut på at vi har fem oppgaver, fem ulike temaer - en time på hver også må levere ett også får vi neste tema.. Litt stressende, men også veldig gøy! Jeg og jentene bestemte oss for å dra til Oslo for der er det så mye mer å ta bilder av, også fikk vi internett av ulike cafér osv til å levere. Funket veldig fint! Men nok om det, her er dagens antrekk! Gledet meg til å bruke en av de nye kjolene, og gikk for den grå. Digger den, så enkel og grei. Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, snakkes. 
Foto: Helén Dawes
Sko Message, Kjole Bikbok, Skjorte Sheinside (HER), Solbriller en venninne 


23.05.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

New in: Dress up

Hei!

Tre kjoler og ett skjørt på to dager.. DET liker vi! Forrige uke hadde jeg jo bursdag, så den ene kjolen og skjørtet er gaver som jeg fikk i går, elsker det! Jeg har ingen hverdagskjoler og så en på bikbok.com i går, som jeg bestemte meg for å kjøpe i dag, men ente hvis opp med to! Jaja, what can you do? Er veldig glad i alt allerede, så vil veldig gjerne vise dere det!
 


Kjole fra Nelly, Ginger Fizz HER. Med en gang jeg så denne kjolen på Nelly for noen uker siden viste jeg med en gang at måtte jeg ha den, haha. Den er så fin, og jeg elsker den!


Skjørt fra Nelly, Ginger Fizz HER. Dette skjørtet er fra samme merke som kjolen, og jeg elsker det også! Er så perfekt, og ønsker meg virkelig mer fra det merket! 


Grå kjole fra Bikbok, HER. Utrolig enkel og fin å bruke som hverdagskjole, men for eksempel en skjorte rundt livet.


Rød maxi kjole fra Bikbok. Likte fargen og quoten veldig godt, og syns maxi kjoler/skjørt er veldig fint i seg selv.


Hva syns du om plaggene? Ha en super dag videre, snakkes ♥

 

 


22.05.2014  ·  Innkjøp  ·  19 kommentarer

OOTD - Hoodie

Heisann!

Tenkte når jeg sto opp i dag at jeg ville ha på meg noe super comfy, så da passet det perfekt med den nye hoddien min fra Sheinside! Den er så god, men liiitt i det varmeste laget i dag, sola steker! Så gleder meg til å komme hjem i noe litt mer avkjølende. Men når vi bare har to skoletimer og begynner sent så er det deilig med noe komfortabelt og enkelt. 


Sko Message, Bukse Bikbok, Genser Sheinside (HER), Lue Cubus


Ha en super dag videre, kos dere i sola!


22.05.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

Get to know me better

10 ting jeg liker
- Shoppe
- Kose med vovene mine
- Være med vennene mine
- Fotografere
- Kinder maxi
- Le - beste følelsen
- Sette av hele dagen til å se på serier i koseklær
- Neglelakk
- Ny dusja og legge meg med nytt sengetøy
- Appelsin juice9 ting jeg ikke liker 
- Mark
- Folk som er falske
- Mørket
- Kulde
- Føtter
- Øyenbryn som er overdrevent stygge
- Når jeg blir så sint/frustrert at jeg begynner å gråte (haha)
- Og ikke ha penger
- Når folk skal være så ufattelig mainstreame at jeg blir flau

8 blogger jeg leser
-Maddepaddee - absolutt på topp
Styleconnection 
Fotballfrue 
Voe
L0ve
Sophieelise
Fotoogwebdesign
Freewings

7 ting jeg vil gjøre i fremtiden
- Dra til Afrika og fotografere
- Ta alle tatoveringene jeg ønsker meg
- Gifte meg og få en familie
- Få drømmejobben
- Ha mange hunder
- Reise alle stedene jeg ønsker
- Lære å surfe

6 ting jeg er redd for 
- Mørket
- Å miste noen jeg er glad i
- Den dagen vovene min blir borte
- At jeg ikke skal rekke å gjøre alt jeg vil oppnå
- At jeg skal ende opp alene
- Se meg i speilet etter klokka tolv (haha)

5 steder jeg liker å være
- Hjemme
- På ferie
- På skolen
- Ute, når det er fint være
- I sengen

4 ord som beskriver meg 
- Sta
- Utålmodighet
- Energisk
- Positiv, prøver i hvertfall

3 ting jeg gleder meg til
- Sommer (!!!!)
- Skjærgårds, music and misson festival i sommer
- Til jeg blir 18

2 bra tv-serier
- Grey's anatomy
- Glee

1 bra sang
- Who you are - Jessie J


Dette innlegget er litt mer "personlig" enn hva jeg pleier å poste. Men tenkte det var et ganske greit og "morsomt" innlegg å legge ut, slik at dere får et litt større innblikk på hvordan jeg er. Hva syns du om slike innlegg? Ha en super dag videre, snakkes!


21.05.2014  ·  tanker og meninger  ·  19 kommentarer

OOTD - Sommer feelin'


Sko Message, Skjørt Cubus, Skjorte Nelly, Topp Terranova, Deksel Ebay, Lommebok Bikbok


Dette er dagens, veldig sommerlig! Men det er såpass varmt ute at det er 0 problem, er så deilig! Slutter tidlig på skolen i dag, som også er veldig deilig - woohu! Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


21.05.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

New in: The perfect hoodie

Hei der!

Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte hettegenseren.. Til å kunne bruke til et par jeans, en sommerkveld, mye man trenger en hettegenser til! Og endelig har jeg funnet en jeg liker 110% på Sheinside. Den er så utrolig god og comfy, samtidig som den faktisk ser bra ut - ihvertfall etter min mening! Printet på den er så kult, og jeg bare digger den rett og slett. Gleder meg til å ta den i bruk en dag jeg ikke helt orker å bruke så mye tid for å finne ut hva jeg skal ha på meg, haha - da er den perfekt å ha! Du finner den HER.


Åå, digg! Hva syns du om genseren? Ha en fin kveld folkens, vi snakkes!

//sponset produkt


20.05.2014  ·  Sponset  ·  18 kommentarer

Sunglasses, like red lipstick change everything

Heisann!

Har fått et spørsmål som jeg syns var morsomt og som jeg likte veldig godt! "Hvor mange par solbriller har du?" Og siden jeg elsker solbriller, det er et perfekt tilbehør! Så tenkte jeg å svare på det nå, så takk for det! Isteden for å bare svare med tall, vil jeg gjerne vise dere litt mer detaljert.


Fra toppen; Gina Tricot, Gina Tricot, Gina Tricot, Ebay, H&M, Ur&penn


Fant ut at de fleste er fra Gina tricot, haha. Men de har utrolig mye utvalg der, overraskende faktisk! Har et til par som jeg ikke fant i øyeblikket, men de er ihvertfall fra Asos. Alle sammen kjør på med solbriller, for det ser så utroolig bra ut og det piffer opp et antrekk på null komma niks! Hva syns du om solbriller? Har også enda et spørsmål på lur, som jeg gleder meg til å svare på! 
Ha en super dag videre, snakkes ♥


19.05.2014  ·  Spørsmål  ·  20 kommentarer

Foto: Pink sky

Heisann!

Føler at det var i går jeg skrev ny uke, nye muligheter.. Tiden går så utrolig fort for tiden! Det er jo søren meg snart juni, snart sommerferie - kan virkelig ikke vente!! Meen nok om det... Tilbake til overskriften! I går kveld rett før jeg skulle legge meg, så jeg ut av vinduet og jeg har aldri sett en så fin og rosa himmel før. Absolutt hele himmelen var rosa, det var så utrolig fint å se på. Jeg vil også nevne at bildene ikke er redigerte, som gjør det enda bedre! 


Hva syns du om bildene? Ha en super uke alle sammen, vi snakkes ♥


19.05.2014  ·  Foto  ·  16 kommentarer

I want it all

Helo!

Nok gang har jeg sittet å siklet rundt på ulike nettbutikker! Ser så ufattelig mye jeg vil ha, men som jeg ikke kan få - story of my life.. Her er hverfall noen godsaker jeg gjerne kunne klikket hjem.


1. HER 2. HER 3. HER


4. HER 5. HER 6. HER


7. HER 8. HER


9. HER 10. HER


Hva syns du om disse produktene? Ha fortsatt en super kveld videre, vi snakkes!  


18.05.2014  ·  wants  ·  9 kommentarer

Inspiration: All random

Helo!

Hadde alle en bra dag igår? Det hadde jeg ihvertfall, var så koselig med herlige mennesker! På søndagsmorgen tenkte jeg at det var deilig med litt inspirasjon. Det passer seg jo alltid, og spesielt på morgenkvisten, kanskje litt hardt å ta i og si at det morgen nå, MEN for meg så er det det.. haha! I dag er det så utrolig fint vær ute, så håper egentlig på å komme meg litt ut, men har egentlig bare mest lyst til å være inne å slappe av, hehe. 


Hva er dine planer for dagen? Ha en super søndag, lader opp til nye uke i morgen! Vi snakkes ♥


18.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  9 kommentarer

Gratulerer Norge

Heisann, gratulerer med dagen Norge! 
Da var det plutselig 17. mai, en så utrolig koselig dag! Og i dag skal jeg grille og kose meg masse med herlige mennesker, blir veldig bra! Ville egentlig bare stikke innom og ønske alle en super fin dag!


//arkivbilde


I tillegg skinner sola, og temperaturen er på topp så det gjør alt så mye bedre! Hva er dine 17. mai planer? Vi snakkes ♥


17.05.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  7 kommentarer

Foto: Rain


Da var det helg igjen! Og i morgen er det 17. mai og det blir så utrolig koselig - skal tilbringe dagen med masse herlige folk så gleder meg til å grille og kose meg, woopwoop. Disse bildene tok for noen dager siden når det var pøsende regn, men heldigvis skinner sola og det er stekende varmt - det er digg! Ha en super fredag videre, og super 17. mai feiring i morgen! Hva syns du om bildene? Vi snakkes ♥


16.05.2014  ·  Foto  ·  15 kommentarer

OOTD - Maxi skirt


Foto: Maria Elnan
Sko Message, Skjørt H&M, Topp Sheinside (HER), Skjorte Gina Tricot, Solbriller ?


Heisann! 

I dag var det varmt ute når jeg sto opp, woho! Så jeg tenkte at jeg endelig skulle ta i bruk det svarte maxi skjørtet mitt som jeg kjøpte i København. Er så utrolig behagelig å gå med, og det er jo så utrolig kult! Gladlaks i dag altså! Hva syns du om antrekket? 17. mai imorgen, jei - blir bra! Ha en fin dag videre, vi snakkes!


16.05.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

OOTD - boyfriend shorts


Foto: Freewings
Sko Message, Shorts Cubus, Topp H&M, Lue Cubus, Solbriller Gina Tricot


Heisann!

Endelig var det fint nok vær til at jeg kunne bruke den nye shortsen! Elsker den så fælt, perfekt ♥ I det jeg gikk ut av døra i dag tidlig var det varmt, men ble bare kaldere og kaldere utover dagen - dessverre! Hvorfor kan det ikke bare være fiint.. Jaja, det kommer nok. Om en måned er vi i juni, wooho! Hva syns du om antrekket? Ha en fin kveld videre, imorgen er det fredag jei! Snakkes!


15.05.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

Inspiration: Festival fashion

Heisann!

Regner med at det er en del som skal på en eller annen festival i sommer? Det skal jeg ihvertfall, og jeg gleder meg så utrolig mye - blir så bra! Festivalen jeg skal er ikke den man har den typiske festival stilen, det er vell egentlig mest i utlandet. Man får nesten gjøre det beste ut av det om man vil eller ikke! Jeg har funnet en del fantastiske kule, freshe og deilige bilder på weheartit, som jeg vil dele med dere! Hvis du skal på festival er det her du får inspirasjon, DET fikk hvertfall jeg. I følge meg så skulle alle gått rundt sånn her, er så utrolig kult - digger det! 


Skal du på festival i sommer? Ha en super dag videre, snakkes ♥

Æææ, fikk vite klokka 09.00 i dag om vi kom opp i skriftlig eksamen eller ikke og jeg kom ikke opp!! Wohoo!


15.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  6 kommentarer

OOTD - can't sit with us


Foto: Freewings
Sko H&M, Bukse Bikbok, Skjorte Bikbok, Topp Nelly, Solbriller Gina Tricot


Dette var da dagens! Veldig enkelt, men samtidlig ikke så veldig kjedelig - etter min mening i hvertfall. Sola har kommet tilbake, og det er jeg uendelig glad for! Så satser på at den ikke drar på en stund nå, haha. Hva syns du om antrekket? Ha en fin og solfylt videre, vi snakkes ♥


14.05.2014  ·  Antrekk  ·  21 kommentarer

Today I want to wear this

Helo!

Hadde en så bra dag i går! Trodde jeg bare skulle til en venninne, men i det jeg går inn på stua en det en herlig gjeng som roper Suprise! Haha, aldri blitt så glad og overrasket før. Har virkelig verdens beste venner ♥ Men over til overskriften! Hadde ikke så veldig god tid i dag tidlig, klarte selvfølgelig og forsove meg nok en gang. Skjønner ikke hvordan det er mulig, må virkelig bli bedre til å stå opp, haha! Så hvis jeg kunne hatt på hva jeg ville i dag, hadde jeg nok valgt noe som dette. Dette er ihvertfall en god inspirasjon.

En superkul boyfriend jeans, enkel top med en fresh skjorte rundt livet. Love it!


Hva syns du om dette antrekket? Ha en fin dag videre, snakkes!


14.05.2014  ·  Mote  ·  18 kommentarer

Foto: Dark and deep

Helo! 

Som dere kanskje har skjønt og fått med dere så har jeg blitt litt hekta på å ta bilder i skogen. Aner ikke hva det er, men elsker og gå tur med hunden min i skogen og da tar jeg likså godt med meg kameraet rundt halsen. Alt er bare så fint der, rett og slett - haha! That's deep, neida. Men er veldig veldig glad i naturbilder, og vil virkelig bli bedre på det! 


Grønt er skjønt, eller hva? Nå skal jeg avgårde til venninna mi snart, Så bursdagen min blir tilbrakt der - blir veldig veldig koselig! Hva syns du om bildene? Vi snakkes ♥


13.05.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

OOTD - birthday kid


Foto: Freewings
Sko Message, Skjørt H&M, Topp Cubus, Lue Urban 


Heisann!

I dag har jeg bursdag, woho! Veldig gøy, blir 17 år - så bare ett år til jeg blir 18, og DET blir konge! Har hatt en veldig bra dag så langt, takker være med herlige klassekamerater ♥ Fikk tatt i bruk knestrømpene mine igjen, syns de er så kule og man kan bruke de til så utrolig mye forskjellig. Valgte og bare bruke de til skjørt i dag, så må prøve noe nytt neste gang. Sola begynner og titte frem igjen også, så kunne ikke vært mer glad for det. Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, snakkes.


13.05.2014  ·  Antrekk  ·  10 kommentarer

Foto: That special flower


Helo! Her om dagen fant jeg denne super kule blomster saken, syns det var veldig så måtte fanges av linsa! Likte fargen spesielt veldig godt. Nå skal jeg spise litt deilig middag og gjøre litt skolearbeid, woho! Hva syns du om bildene? Ha en fin kveld, vi snakkes ♥


12.05.2014  ·  Foto  ·  20 kommentarer

Pineapple case

Heisann!

Ny uke! Satser på fint vær, eller hva? Haha. Jeg har alltid vært en stor fan av deksler og klarer ikke å gå med mobilen uten. Jeg vil gjerne vise dere det siste i samlingen, som jeg absolutt digger og som er favoritten for øyeblikket. 


Det er fra Victoria sitt merke Pink, og det passer så utrolig bra i årstiden vi nærmer oss nå - nemlig sommer! Så i mine øyne har jeg det kuleste dekslet for øyeblikket, haha. Ha en super uke alle sammen! Er du glad i deksler? Snakkes ♥


12.05.2014  ·  Innkjøp  ·  13 kommentarer

Inspiration: Everything


Heisann!

Nå er det søndag, helga er snart over og i morgen er det skole nok en gang. Etter en liten runde på weheartit, så har jeg funnet litt inspirasjon jeg vil dele med dere. Denne gangen ble det en god blanding av alt vi trenger og har, haha. Liten inspirasjon på en søndagsmorgen slår aldri feil, eller hva? Planene i dag er egentlig bare å være hjemme og lade opp til ny uke. Hva er dine planer? Ha en super søndag alle sammen, snakkes ♥


11.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  24 kommentarer

Loppis

Heisann!

Bra lørdag så langt? Jaja! Kom  hjem fra Loppemarked for litt siden, veldig gøy og koselig. Kjøpte kun en ting, veldig stolt - haha. Man finner så mye man vil kjøpe og tror man trenger bare fordi det super billig.. hah. Skjedde heldigvis ikke denne gangen! Veldig bra start på dagen hvertfall, slår aldri feil og være blant mange folk og være sosial - etter min mening i hvertfall. Skal snart ut igjen, skal bare hoppe en tur i dusjen så er jeg good to go! Håper alle får en super fin lørdag, kos dere masse ♥


*high five*


Første gangen jeg har fått med den frøkna på bilder, hu er redd for kamera egentlig - haha. Men finally, woopwoop. Hva er dine lørdagsplaner? Snakkes.


10.05.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer

Favorites from Choies

Heisann, og GOD FREDAG ♥

På skolen fant jeg ut at jeg ikke egentlig har undersøk nettbutikken Choies så veldig nøye. Men etter å ha brukt litt tid der inne fant jeg ut at de har ekstremt mye kult og fint! Digger det! Det har noe som kan passe for alle, og det syns jeg er utrolig bra - noe for enhver smak! Jeg har hvertfall plukket ut mine favoritter, og hvis du klikker deg inn er jeg ganske sikker på at du finner noe du liker også. Ble så positivt overrasket. 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER(dagens favoritt)


Hva syns du om Choies? Ha en sykt bra fredagskveld, vi snakkes ♥


09.05.2014  ·  wants  ·  19 kommentarer

Foto: sailors warning

Redigert i photoshop cs6


Åh, digger quoten! Hva syns du om bilde? Woho, endelig fredag! Vi snakkes. ♥


09.05.2014  ·  Foto  ·  6 kommentarer

OOTD - obey


Foto: Freewings
Sko DNA, Tighst Bikbok, Genser H&M, Cardigan Gina tricot, Lue Ebay


Heisann! 

Nok en skoledag er over, og det er bare en dag til helg! Woho, kjenner at jeg virkelig er klar for.. selv om det blir en litt hektisk helg, men er deilig at man har noe å gjøre også! Antrekket mitt var veldig ensfarget i dag, Black 'n white, men litt greit innimellom det også. Dette antrekket var hvertfall veldig behagelig, og DET liker vi! Hva syns du om antrekket? Ha en fin torsdag videre, snart helg nå folkens ♥


08.05.2014  ·  Antrekk  ·  20 kommentarer

Inspiration: Rainy days

Heihei!

I går når jeg klikket meg inn på yr for å sjekke været, fikk jeg et stort sjokk. Det er meldt regn hele uka!! Hvordan er det mulig? Vi har hatt så utrolig fint vær hele april, sommerfølelsen har vært på topp og jeg har elsket hver eneste dag når sola har stått høyt på himmelen. Så det måtte vel egentlig være for godt til og være sant.. Men selv om det er grått og trist ute, trenger man ikke akkurat å se sånn ut på deg! Her er liten deilig og fin inspirasjon som man kan kikke på når det er en regnværsdag. Du trenger ikke å pakke deg inn i den største regnfrakken og skjule deg under en gammel, slitt paraply. Alternativene er så mange - 
Hvordan pleier du å kle deg på regnfulle dager? Ha en fin dag videre, snakkes ♥


08.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

OOTD - Under my umbrella


Foto: Freewings
Sko Message, Skjørt H&M, Skjorte Sheinside (HER), Jakke Bikbok, Lue Cubus, Paraply Tiger


I dag var det nok en regnværsdag.. Håper det slutter snart, for begynte å bli veldig vandt til det fine været - haha! Jaja, det kommer nok tilbake, bare å håpe. Hva syns du om antrekket? Ha en fin kveld videre, snakkes ♥


07.05.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Wants: The perfect dress

Heihei! 

Var en liten tur innom Nelly for å sjekke ut om det hadde kommet noen nye godbiter.. Og DET hadde det. Nytt merke som heter Ginger Fizz, og de har så mye fint - åh, falt helt pladask! Så utrolig fine farger, og nesten perfekt faktisk! En ting som er sikkert er at minst en av disse kjolene skal hjem til meg!


Kjole 1 HER Kjole 2 HER Kjole 3 HER


(deisdert favoritt)Kjole 4 HER Skjørt 1 HER Kjole 6 HER


 

Hva syns du? Ha en super onsdag aka. lille lørdag videre ♥


07.05.2014  ·  wants  ·  10 kommentarer

OOTD - Fast and simple
Luring
Foto: Freewings
Sko H&M, Bukse Bikbok, Topp Sheinside (HER), Skjorte Gina tricot, lue Urban


Jeg var egentlig ikke så veldig gira på bilder i dag, det regnet ute og jeg var ikke akkurat happy over antrekket mitt. Ikke så veldig mye å skryte av for å si det sånn. MEN jeg bestemte meg for å dele noen bilder med dere av hva jeg hadde på meg i dag. Ble litt enkelt og "kjedelig" i dag, hadde litt med å gjøre at jeg nok en gang klarte å forsove meg.. Åh, må virkelig slutte med det, haha. I morgen blir det bedre tror og håper jeg, og satser på og stå opp i rett tid!
Hva syns du om antrekket? Har du det ofte travelt om morgningen? Ha en super kveld videre, snakkes. 


06.05.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

Foto: Into the woods

Goood morgen! 

I går gikk jeg en tur med hunden min, og jeg tenkte at jeg kunne ta med meg kamera rundt halsen.. Det skader jo aldri! Bestemte meg for å ta en aldri så liten tur i skogen, alltid like koselig - og da endte jeg opp med et par bilder fra den herlige skogen! 
Hva syns du? Ha en super dag videre ♥


06.05.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Inspiration: Arm candy

Heisann!

Når jeg kom hjem fra skolen i sted satt jeg litt å kikket rundt på weheartit, og da kom jeg over utrolig mye herlig arm candy! Det er utrolig fint med masse tilbehør oppover håndleddet, digger det! Og jeg har funnet ut at jeg er alt for dårlig til å både kjøpe det og bruke det selv, så det må jeg bli bedre på.. Hvertfall nå som det nærmer seg sommer, da ser det jo så utrolig bra ut! Det piffer opp et antrekk så utrolig mye på bare 1 - 2 - 3. 


Hva syns du om dette? Ha en herlig kveld videre, vi snakkes ♥


05.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  11 kommentarer

OOTD - Celfie darlin'


Foto: Freewings
Sko Message, Skjørt H&M, Topp H&M, Jakke H&M, Cardigan Gina tricot


Ny uke nok en gang, vet ikke om jeg er klar for det eller ikke - men, må vel nesten bare være det.. Haha! I dag ble jeg veldig mørk, tenkte egentlig ikke over det før jeg så det på bildene nå. Jaja! Nå er det snart midttime og da har klassen min faktisk bestilt pizza fra peppes! Åå, det skal bli sikkelig digg ♥ Hva syns du om antrekket? Ha en super mandag videre, vi snakkes!


05.05.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

Sovemodus

Hei der!

Må først og fremst beklage for litt dårlig aktivitet her på bloggen i helgen, men har så vidt hatt tilgang til nett - så det har blitt vanskelig! Men nå er jeg her, er motivert og klar for en ny uke! Har nettopp kommet ut av dusjen, utrolig deilig å dusje etter å ha hvert en del dager på camping. Er egentlig veldig trøtt og sliten så veldig klar for å innta senga, med pcen på fanget litt først.. haha! Tenkte å se en episode med Grey's Anatomy (les: beste serien noengang lagd) som jeg ikke har fått med meg, så skal jeg innta sovemodus.. Det blir digg


Ha en super kveld videre, snakkes ♥


04.05.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  5 kommentarer

Foto: Everybody wants happiness

" Everybody wants happiness, no one wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain. "


//det er "meningen" at det skal være bittelitt kornete.


Akkurat nå sitter jeg å venter på maten, grillmat.. Åh, DET skal bli digg! Hva syns du om bilde? Ha en fin kveld videre, snakkes!


03.05.2014  ·  Foto  ·  7 kommentarer

OOTD - Smiley face

Heisann!

I skrivende stund sitter jeg på campingen, vi kom hit i går. Dagen har gått til å ha vært en liten tur i Sverige, og egentlig bare slappet av! Søsteren min stilte opp som fotograf i dag, så jeg fikk tatt litt antrekksbilder, wohoo! Nå sitter jeg i sofan, tenker å se en eller annen film - eller kanskje gårsdagens episode av paradise hotel. Haha, vi får se hva jeg finner på. Vet hvertfall at jeg skal ha en diger pose med godteri på fanget! 


Sko H&M, Bukse Bikbok, Topp Vero moda, Skjorte Bikbok, Denim jakke H&M


Hva syns du om antrekket? Ha en super kveld videre, kos dere - vi snakkes ♥


02.05.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

Inspiration: Boyfriend shorts

Heisann!

Er det noe jeg virkelig har fått sansen for den siste tiden er alle plagg som har ordet "boyfriend" i seg.. Da vet jeg at det må være noe bra, haha! Det er så utrolig kult, boyfriend bukser, boyfriend shorts, boyfriend denim jakke and so on.. Nå som sommeren nærmer seg er det jo shorts man burde fokusere litt mer på, og da har jeg funnet litt inspirasjon som jeg ble utrolig inspirert av - og håper dere blir det samme!


Hva syns du om denne stilen/trenden? Ha en super kveld videre, vi preikas ♥


01.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

Foto: Dandelion


Hva syns du om bilde? Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


01.05.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer
hits