New in: The perfect boyfriend

Hei!

Jeg har funnet den perfekte boyfriend shortsen, "the it" shorts! Heaven on earth! Åh, elsker den rett og slett. Etter at jeg så den på Cubus viste jeg at den måtte bli min, og det ble den også. Jeg er overlykkelig, haha! Høres kanskje litt rart ut å bli sånn over et plagg, men halo - mote er livet eller hva? Haha, neida, joda, neida... Jeg vil hvertfall veldig gjerne dele den med dere.


Åh, elsk! Hva syns du om shortsen? Ha en super kveld videre, vi snakkes ♥


30.04.2014  ·  Innkjøp  ·  14 kommentarer

Foto: Dandelion

" Cusp a dandelion in your hands, close your eyes and blow the spores away. Make a wish and believe it will grow someday. "


Nå har disse søte og fine "blomstene" begynt å komme frem, for nå er det jo tross alt vår! Det er digg! Hva syns du om bilde?
Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


30.04.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

OOTD - oversized eagles


Sko Toms, Bukse Bikbok, Genser Cubus, Lue Urban


Heisann! 

Endelig er den verste skoledagen i uka over.. Tirsdager er alltid så kjedelige siden vi bare har vanlig fag på skolen, ikke media oooog vi slutter sent. Kjedelig. Men her er hvertfall antrekket for dagen, ville ha noe veldig komfortabelt og "chill" i dag - så da passet denne oversized genseren veldig bra! Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes!


29.04.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Inspiration: Don't worry be hippie


Åå, tenk å ha levd på denne tiden! Hadde vært så utrolig gøy! Kunne du tenkt deg å levd som hippie? Ha en super dag, peace out ♥


29.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

OOTD - Miami 68


Foto: Freewings
Sko Message, Bukse Bikbok, Topp Terranova, Lue Urban


Heisann, god mandag!

I dag forsov jeg meg nok en gang, og jeg hadde null aning om hva jeg skulle ha på meg! Jeg pleier egentlig alltid å finne det frem kvelden før, men jeg sovet før jeg rakk det i går.. haha. Så i dag tidlig måtte jeg bare ta det første og beste jeg fant og løpe ut døra.. Veldig stressende, men været var så fantastisk i dag også, så det gjorde ikke noe. Hva syns du om antrekket? Ha en super mandag, og uke alle sammen ♥


28.04.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Foto: Footsteps on the moon


//redigert i photoshop cs6


Ny uke, nye muligheter eller hva? Ha en super dag ♥


28.04.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Sunday inspiration


Nå skal jeg snart ut å nyte den herlige sola! Ha en super søndag, vi snakkes ♥


27.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Foto: Happy


Nå skal jeg på senteret med mamma en liten tur snart, håper alle får en super lørdag! Hva syns du om bildene? Vi snakkes ♥


26.04.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

OOTD - TGIF


Foto: Helén Dawes
Sko H&M, Bukse Bikbok, Sweatshirt Terranova, Skjorte Bikbok, Bandana Carlings


Tjohooo! Endelig fredag og helg! Det er så DEILIG! Sola stråler, rett og slett herlig. Jeg var veldig bestemt på hva jeg ville ha på meg i dag, ville ha noe som var behaglig, men samtidlig så måtte det se bra ut - haha! Så jeg endte opp med dette.
Hva syns du om antrekket? Ha en super fredag alle og god helg ♥


25.04.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

New in: color splash

Heisann!

I går lå det en ny godbit i postkassen fra Sheinside! Jeg eier faktisk ingen hvite gensere, bare en tror jeg - haha. Så tenkte det var greit å skaffe seg en. Denne genseren har helt fantastisk deilig stoff, det er så mykt og behagelig - veldig deilig å ha på seg! Trodde ikke at stoffet var slik i det hele tatt, så jeg ble positivt overraset - og det liker vi! Jeg tenker at denne blir super kul på vår/sommeren siden det er ganske fargerik, men samtidlig hvit, så gleder meg veldig til å bruke den da! Kanskje til et skjørt eller en shorts, hmm. Så hvis du er på utkikk etter en super deilig og fresh genser så anbefaler jeg denne, du finner den HER!


Hva syns du om genseren? Endelig fredag, endelig helg - ha en super dag alle sammen ♥

//ikke glem å klikk den inn HER og bruk koden SPR15 for 15% på hele sortimentet.  


25.04.2014  ·  Sponset  ·  18 kommentarer

Foto: Summer feeling

Hei!

Jeg tviler på at jeg er alene når jeg sier at været har vært helt fantastisk i det siste, og at det sommer følelsen smyger seg på! Alt med sommeren er bare så mye bedre uansett; klær, varmen, sosialt, bilder - alt! Sola har strålt i dag også, og jeg håper det fortsetter slik i laang tid fremover. Åh, jeg er så gira på sommer, haha! Føler det er det eneste jeg prater om her fortiden, så gi et tegn når dere får nok. Jeg var ute en liten tur i det fine været i sted og tok noen få bilder.. Her ser man at sola stråler!


Begynner du å få sommerfølelse? Ha en super kveld videre alle! Fredag og helg i morgen, DET blir digg.


24.04.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

OOTD - Knee socks


Foto: Helen Dawes
Sko Message, Strømper Ebay, Skjørt H&M, Genser Nelly, Solbriller Ebay


I dag fikk jeg testet ut de nye knestrømpene mine fra Ebay! Jeg syns det er utrolig kult, men vet ikke helt om hvordan jeg syns det var på meg selv, haha - typisk.. Men men, må prøves ut flere ganger. Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre :D 


24.04.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

OOTD - shorts

Heisann!

I dag ble det veldig enkle og kanskje en smule kjedelig bilder. Men jeg tok ikke når jeg var på skolen, og var egentlig ikke i så veldig bildehumør i dag.. Ville ikke vise ansiktet og håret mitt foran kamera i dag rett og slett, haha. Dagen startet med at jeg forsov meg, altså med andre ikke den beste startet man kan. Meeen! Siden været var så supert i dag også så hjalp det veldig på humøret, og derfor slo jeg også til med shorts i dag også, herlig rett og slett!


Shorts Vero moda, T-skjorte Bikbok, Skjorte Sheinside (HER)


Sluttet tidlig på skolen i dag, og har nesten sittet i sola på veranden helt siden jeg kom hjem - det er så utrolig DEILIG!
Elsker soool ♥ Hva syns du om antrekket? Ha en strålende dag videre.


23.04.2014  ·  Antrekk  ·  30 kommentarer

Foto: Fly anywhere

 I wonder why birds stay in the same place when they can fly anywhere, then I ask myself the same question.


23.04.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Inspiration: Nail polish

Hei!

Det er ikke noe å legge skjul på at jeg elsker neglelakk! Klarer virkelig ikke å gå uten, da føler jeg meg rett og slett naken - haha! Jeg har utrolig mange neglelakker, noen bruker jeg så klart mer en andre, men ah klarer meg virkelig ikke uten.. Så da fikk jeg den fine ideen at jeg kunne dele litt av min inspirasjon med dere.


Er du glad i å bruke neglelakk? Ha en fin kveld videre ♥


22.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  23 kommentarer

OOTD - Take me anywhere

Heisann!

Da var det tilbake på skolebenken etter en super bra påskeferie! Selv om jeg veldig gjerne skulle hatt en uke med ferie til, er det litt deilig å komme tilbake til vanlige rutiner og hverdag igjen. Akkurat nå har jeg et 5 minutters friminutt så jeg tar meg tid til å blogge litt, dagens antrekk! 


Foto: Freewings
Sko Message, Bukse Bikbok, T-skjorte Sheinside (HER), Skjorte Nelly


Hva syns du om antrekket? Ha en super tirsdag videre! 22.04.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

Innkjøp fra København

Heisann!

I dag kom hjem etter å ha vært hos søsteren min i Oslo, og kom nettopp inn døra fra og ha gått tur med en venninne i det utrolig fine været! Åå, det er så deilig med stekende sol og flere plussgrader - sikkelig sommerfølelse. Men nå kommer det etterspurte innkjøpsinnlegget fra da jeg var i København tidligere denne uken.


Topp fra H&M


Topp fra Terranova


Topp fra Terranova


Sweatshirt fra Terranova


Jeans fra Bikbok


Shorts fra Vero moda


Sko fra Message


Japp, det var det! Når jeg ser det nå så var det egentlig ikke så veldig mye haha! Men sånn blir det som regel, hvertfall med meg.. Kjøpte også noen småting og et svart maxi skjørt, men det er til vask så fikk ikke tatt bilde, det dukker helt sikkert opp et eller annet outfit bilde i nærmeste fremtid haha! Nå skal jeg hoppe i dusjen, og forberede meg på at det er skole i morgen.. Hva syns du om innkjøpet? Ha en super kveld videre, vi snakkes.


 


21.04.2014  ·  Innkjøp  ·  16 kommentarer

OOTD - Yesterday's

Heisann! 

I går var jeg så heldig at jeg fikk tatt litt bilder, søsteren min stilte opp som fotograf - takk takk! I går var det jo stekende sol og ikke en eneste sky og se, det var så utrolig deilig. Det er det man kaller påskevær, haha. 


Sko Message, Skjørt H&M, Topp Terranova, Lue Urban, Solbriller Ebay 


I morgen er det siste dagen i ferien, selv om det er litt kjipt skal det bli litt deilig og komme inn i vanlige rutiner igjen! Nå skal jeg kose meg med film og middag sammen med min kjære søster og bror, haha! Hva syns du om antrekket? Ha en super kveld videre, vi snakkes!


20.04.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Ask me anything: Answers

Heisann!

Glemte bort spørsmålsrunden jeg hadde for et par uker, men kom på det nå! Så nå har jeg svart så godt jeg kan og håper dere er fornøyde, hehe! I dag steker sola, og jeg har vært ute en stund, kom nesten nettopp inn. Skal snart ut igjen og grille, og DET skal bli digg. Ha en super påskeaften alle sammen.

Hvem er dine forbilder?
Det er litt vanskelig spørsmål egentlig, men jeg ser veldig opptil søsknene mine! Og kjendisrelatert så blir det nok Demi Lovato. 


Hva ønsker du å bli innenfor yrke?
Jeg vil veldig gjerne bli fotograf eller journalist, men siden begge to er ganske usikre yrker blir jeg veldig usikker.

Sommer eller vinter? 
Uten tvil sommer!

Hvorfor blogger du?
Rett og slett fordi jeg vil ha noe å se tilbake på, når det kommer til bilder osv. 

Hvor finner du inspirasjonen din fra?
Haha, godt spørsmål egentlig..! Alt og ingenting.

Hva er din favorittserie?
Ååh, for et vanskelig spørsmål! Jeg følger med på så utrolig mange serier, men det må nok kanskje bli Grey's Anatomy og Friends.

Hva skal du i sommer?
Det er litt usikkert enda, muligens til Syden, festival og leir... + andre "småting".

//bilde fra leir 2013

Hvilke blogger leser du?
Fast så leser jeg Maddepaddee, Styleconnection, Voe, Fotballfrue. Men leser også noen andre innimellom. 

Hva er din drømmereise?
Åå, jeg vil reise så utrolig mange steder! Men har så utrolig lyst til å reise til Afrika.  

Har du kjæledyr?
Ja, jeg har to hunder.  

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Det er virkelig ikke godt å si, jeg har jo fremtidsdrømmer, men betyr jo ikke at jeg er der om 5 år.. haha! Et av de vanskeligste spørsmålene jeg vet om faktisk.

Har du søsken?
Ja, jeg har 3 søsken.

Hvilken skole går du på?
Jeg går på Lillestrøm vgs - medier kommunikasjon. 

Driver du med noe sport? 
Jeg driver med ridning, men har hatt en pause i et par måneder nå.

Hva gjør du for å være 100% komfortabel med deg selv? 
Det er ikke så veldig ofte jeg er 100% komfortabel med meg selv, det skal jo på en måte en del til, hvertfall fra min side. Men jeg går jo først og fremst i de klærne jeg vil, og som jeg føler meg komfortabel i. Det er jo en bra start!  

Tre ting du gleder deg til i sommer? 
Jeg gleder meg veldig til at jeg skal til Syden hvis det blir noe av, festival og bare generelt alle sommerkveldene med venner!  

Hvor får du inspirasjonen din fra når det kommer til mote? 
Egentlig fra andre folk jeg ser, og inspirerende nettsider sånn som weheartit.


Håper dere er fornøyde med svarene! Vi snakkes.


19.04.2014  ·  Blogg  ·  6 kommentarer

Inspiration: Easter

Heisann!

I dag kom hjem fra campingen, og dro nesten til Oslo til søsteren min med engang. Har faktisk ikke vært hjemme et eneste døgn i påskeferie, haha! Jaja, bedre enn og sitte hjemme og råtne! Men siden jeg da ikke har tilgang til min egen pc, som alle bildene jeg egentlig skulle dele med dere er på - tenkte jeg at jeg kunne poste et inspiration innlegg i sammenheng med påske! Det passer jo i grunn veldig bra.


Ha fortsatt en fin påske! Vi snakkes ♥


18.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  14 kommentarer

Home sweet home

Heisann!

Nå har jeg kommet hjem fra en super koselig tur! Skulle kanskje vært noen dager til, men kanskje det er sant som de sier; borte bra, hjemme best - haha! Nå har jeg pakket ut av kofferten og satt meg godt til rette i sofaen for å slappe av litt. Om noen timer skal jeg snart dra igjen, skal på campingen med familien til fredag, og på fredag skal jeg til søsteren min til søndag! Så med andre ord, jeg er ikke hjem i det hele tatt hele påskeferien, haha. Deilig å ha noe å gjøre også. Men over til noe annet, det er mange som har spurt etter innkjøpsinnlegg fra København, og det kommer om ikke alt for lenge, men jeg vet ikke helt når.


// bilder fra tivoli


Beklager for utrolig dårlig blogging, men det blir ikke mest prioritert akkurat nå dessverre. Men det skal bli tatt igjen! Ha en super påske videre, vi snakkes!


16.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  33 kommentarer

København

Heisann, en liten update fra det store utland! haha

Nå ligger jeg på hotellrommet i København, etter en lang dag gåing og shopping.. haha! Beina er ganske så slitne nå.. Jeg har hoppet i joggebuksa for en liten stund og ligger i den veldig gode senga, deilig! Båtturen gikk også bra, hvis vi ser bort i fra at det var bølgete og at jeg ble en smule sjøsyk, haha.. Jaja, jeg overlevde! Senere skal vi ut å spise litt, det skal også bli veldig deilig. Kameraet glemte jeg dessverre veldig bort i dag, det regnet også litt så det fristet ikke så veldig å ta det opp for å knipse bilder. Skal prøve å få til noen i morgen. 


En liten smugtitt på hva jeg handlet i dag!


Hvordan har dagen din vært? Ha en super dag videre, vi snakkes senere!


14.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  20 kommentarer

Happy easter

Heisann! 

I dag setter jeg snuta mot København, skal først på båt også skal vi sove på hotell - så dette blir bra! Skal bli veldig deilig å komme litt bort fra Flateby, se litt andre omgivelser og mennesker. Vi skal dra klokka tre.
Så jeg skal gå og pakke ferdig nå, og få i meg litt mat!


Jeg vet ikke helt hvordan det blir med bloggingen når jeg er borte, jeg lover ingenting.. Men skal prøve å få blogget litt i hvertfall. Det blir hvertfall masse bilder når jeg kommer jeg, hehe! Hva er dine planer i påsken?
Ha en super påske alle sammen, vi snakkes!


13.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  29 kommentarer

Inspiration: Knee socks

Heisann!

Som sagt har jeg bestilt en del ting fra Ebay og to av de tingene er tennissokker/kneestrømper! Jeg har sett en del som har gått med det i det siste, både på nettet og på gata. Jeg syns det ser utrolig bra ut, og hadde derfor veldig lyst til å prøve ut dette selv. Strømpene jeg har bestilt finner du her. Jeg tenkte jeg kunne dele de bildene jeg har fått inspirasjon fra, så kanskje dere får litt inspirasjon selv!


//weheartit


Nå tenker jeg å se på en film eller no.. Og i morgen setter jeg snuta på København, ææ! Hva syns du om slike strømper? Ha en super kveld videre, vi snakkes!


12.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Foto: Levi's commercial

Hei hei!

I går ble jeg ferdig med oppgaven i PTF. Oppgaven var at vi skulle lage annonser til en type jeans, jeg valgte da Levi's. Syns både buksene deres og at logoen er veldig kul og enkel. Her er ihvertfall det jeg leverte inn, men her er det ikke med logo og quote, bare bildene.


Bilder tatt av meg, modell Silje


Hva syns du om bildene? Ha en super dag videre, vi snakkes!


12.04.2014  ·  Foto  ·  15 kommentarer

OOTD - obey


Foto: Freewings
Sko Converse, Bukse Bikbok, Skjorte Gina tricot, Singlet Nelly, Lue Ebay


Heisann! 

Nå er jeg hjemme fra skolen, som vil si at det er PÅSKEFERIE - woopwoop! Jeg har også en god nyhet, eller egentlig bare til meg selv jeg skal til København i ferien, søndag til onsdag med bestevennina mi og moren hennes. Det blir så bra, og jeg gleder meg utrolig mye! Hva syns du om antrekket? Hva skal du i påsken? Ha en super påskeferien alle sammen, vi snakkes!


11.04.2014  ·  Antrekk  ·  16 kommentarer

Inspiration: Outfit ideas

Hei!

Jeg har lagt ut et veldig likt innlegg før, tenkte jeg kunne gjøre det igjen bare denne gangen med andre antrekk så klart! Jeg elsker å se på slike bilder av antrekk, man får så utrolig mye inspirasjon av det til hva man kan gå med i sommer - det gjør hvertfall jeg!
Så da deler jeg det med dere, og satser på at dere også får litt inspirasjon☺


//weheartit


Hva syns du om slike bilder? IDAG ER DET FREDAG, SOM VIL SE AT DET ER PÅSKEFERIE SNART!!
HA EN SUPER DAG ALLE SAMMEN :D


11.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Strawberries 'n chocolate
Må også bare nevne at verdens beste voffs blir 8 år i dag ♥ ♥ ♥ 


Hei der!

Når jeg kom hjem fra skolen i sted var jeg så utrolig sugen på noe godt.. Så jeg ransakte kjøkkenet til jeg fant ut at jeg kunne smelte sjokolade og dyppe jordbær i! NAM! Men nå må jeg egentlig gå å spise middag, så nå burde magen min bli fornøyd, haha! Etter middag fyker jeg avgårde på KRIK. Skjer heldigvis noe mer i dag enn å bare sitte foran pc-skjermen, haha!
Ønsker dere en super kveld videre alle sammen, vi snakkes ♥


10.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer

OOTD - colorsplash


Foto: Freewings
Sko Converse, Skjørt H&M, Genser Vivikes, Lue Monki, Neglelakk H&M


Heisann! 

I dag fikk jeg brukt min nye genser fra Vivikes! Jeg liker den utrolig, spesielt fargene på armene - love! Jeg fikk også testet min nye neglelakk, pastellrosa som er (som sikkert de fleste har fått med seg) er en av vårens farger. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, heldigvis snart helg! Vi snakkes. 


10.04.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Foto: let the rain fall


Hva syns du om bilde? Ha en super onsdagskveld videre, vi snakkes ♥


09.04.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

OOTD - curly


Foto: Freewings
Sko H&M, Bukse Bikbok, Genser Cubus, Cardigan Gina Tricot, Lue Cubus


Heisann! 

Når jeg våknet i dag var jeg ganske sikker på hva jeg skulle ha på, og det var utrolig deilig! Jeg ville også prøve noe anerledes, nemlig krøller eller korketrekkere! Vet ikke hva jeg syns om det på meg, men det funker greit nok. Det har vært regn i dag også, som forklarer paraplyen på bildene haha. Jaja, satser på sol i morgen!
Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes!


09.04.2014  ·  Antrekk  ·  18 kommentarer

Foto: Yellow flower


Var ute i regnværet i sted for å ta noen bilder, her har dere et av dem! Regndråper er faktisk veldig gøy å ta bilde av, personlig syns jeg det er utrolig fint! Men nå skal spise middag + litt TV titting. Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre ♥


08.04.2014  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Gray

Heihei! 

Denne dagen er ikke så langt så veldig mye å skryte av for å si det sånn.. Jeg har hatt mattetentamen, det ikke akkurat så veldig bra. Jeg har aldri vært noe flink i matte, men jeg har gjort det beste jeg kan og får håpe det går bedre enn jeg tror, men tviler egentlig. I tillegg så har det pøsregnet i hele dag så langt, og det ser ikke ut til at det vil slutte på en stund. Med andre ord, veldig grått og trist. Alt i alt er jeg utrolig sliten i dag, og formen er ikke 100%. Beklager for deprimerende klageinnlegget, haha! Virkelig ikke meningen, men i morgen er det sikkert helt omvendt - satser jeg på! Man har sine dager.


// beskriver dagen veldig bra egentlig, haha!


Nå tror jeg at jeg skal finne en eller annen film og se på, og bare slappe av en stund! Fortsatt en god del igjen av dagen, så får se hva jeg finner på. Ender helt sikkert opp med å late meg hele dagen, haha! Hvordan har dagen din vært så langt? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


08.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Wanties

Heisann!

I går kveld satt jeg og tittet litt på nettet, og funnet noen wants som jeg tenkte jeg kunne dele med dere på morgenkvisten - 


1. HER 2. HER 3. HER


4. HER 5. HER 6. HER


7. HER 8. HER 9. HER


10. HER 11. HER 12. HER


Hva syns du om plaggene? Ha en super mandag videre, vi snakkes! 


07.04.2014  ·  wants  ·  16 kommentarer

Foto: Gåsunger

Hei der! 

Nå merker jeg at det går mot påske og vår, for nå er det gåsunger ute! Haha, husker når jeg var liten trodde jeg faktisk at de kom til å bli til gåsunger.. Jeg var vel ikke alene om det? De er søte da, og utrolig myke, haha.
Bare en uke til påskeferie nå, og DET skal bli deilig - gleder meg!
Men nå tenkte jeg å hoppe en tur i dusjen, så snakkes vi senere! Hva syns du om bildene? Ha en super dag videre.
//ikke glem å klikk deg inn her.


06.04.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Inspiration: Fashion

Heisann! 

Nå er det søndag, og imorgen starter det enda en ny uke. Selv om det er utrolig deilig med helg, er det også litt deilig å komme seg på skolen og møte folk, haha. Her kommer jeg med nok et inspirasjonsinnlegg, beklager for at det har vært en del av det i det siste.. Men motivasjonen har ikke vært helt på topp i det siste, men kjenner at den smyger seg innpå igjen. Så fremover skal det bli litt bedre håper jeg. Nå kommer en venninne til meg snart, vi skal ta bilder til en skoleoppgave- det blir veldig gøy! Ha en super søndag, vi snakkes!


06.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Coca cola

Heisann! Kreativ overskrift? Takk, jeg vet!

Nå er det ikke lenge til jeg skal i bursdag, har sminket meg og rettet håret - mangler bare å skifte, men aner ikke hva jeg skal ha på meg, haha! Bra jeg ikke har så dårlig tid. Nå sitter jeg i godstolen på rommet og ser på Grey's Anatomy (les: beste serien noengang). Men burde egentlig gå å finne ut hva jeg skal ha på meg nå, haha.. Vi snakkes!

Ha en super lørdagskveld alle sammen! 


05.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  9 kommentarer

Foto: Spire og gro


God lørdag!

Åh, deilig å sove lenge igjen! Nå sitter jeg i koseklærne og ser på noen episoder av Friends, går virkelig aldri lei av det programmet. Har sett alle episodene rundt 100 ganger tror jeg, haha! Men nå tror jeg at jeg skal gå å lage meg litt frokost, for kjenner at jeg begynner å bli litt sulten. Senere i dag så skal jeg i bursdag, så det tror jeg skal bli veldig koselig!
Hva syns du om bildene? Hva er dine planer for dagen? Ha en super lørdag videre, vi snakkes!


05.04.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

New in: Advisory sweater

Heisann!

I dag fikk jeg en pakke i posten! Denne gangen var det en råkul genser som jeg er veldig fornøyd med. Jeg var først litt usikker på den siden jeg egentlig ikke er så fan av gjennomsiktig stoff, men nå som jeg fikk se den i virkeligheten syns jeg den var super kul! Jeg tenker meg at den kommer til å passe perfekt til sommeren, på festival eller lignende og kan ikke vente til å få brukt den da! Så alt i alt veldig fornøyd, den skal bli godt brukt på varme dager. Du finner den HER. Du kan også den i svart HER.Hva syns du om genseren? Ha en super dag videre, vi snakkes!
//sponset produkt 


04.04.2014  ·  Sponset  ·  18 kommentarer

Daily dose of inspiration

Heisann! 

Her kommer det litt inspirasjon på morgenkvisten! Er så deilig å se på så lyse og fine bilder, blir så glad! Endelig fredag og snart helt, det skal bli godt.. eller hva? I skrivende stund sitter jeg på skolen og gjør egentlig ikke så veldig mye, tenkte å ta en tur på butikken å få meg litt mat, haha. 

Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


04.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  14 kommentarer

Fun in the sun

Heisann! 

Kom hjem for en times tid siden, åh alltid så deilig å slutte litt tidligere! Og siden sola steker på himmelen tenkte jeg at jeg kunne benytte sjansen til å sette meg litt ute på veranden. Det er jo ikke akkurat så ofte det skjer, så jeg tenkte hvorfor ikke, haha! Så i skrivende stund sitter jeg ute i sola med litt mat og drikke, utrolig deilig ♥


// Disse sugerørene er utrolig søte og tar seg veldig bra ut på bilde! Men anbefaler de ikke siden de er lagd av papir og faller nærmest sammen.. haha! 


Vovven koser seg også i sola!


Er det fint vær hos deg? Ha en strålende dag videre ♥


03.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  20 kommentarer

Foto: Peace is always beautiful


Hei skjønninger!

Ååh, jeg elsker fargene og lyset i dette bilde, det er så deilig å se på! Lyse og fine, herlig! I skrivende stund sitter jeg med stumpen godt planta i sofan med beina på bordet, og sitter å tenker på om jeg skal gå å putte en pizza i ovnen. Men etter å ha lest den setningen nå, så hørtes jeg ut som den største slasken i verden, haha! Men jeg kommer nok til å gjøre det. Jeg har jo fortalt at jeg venter på 3 ting fra Ebay, ja.. ehh plutselig er det 6 ting. Er litt skuffet over meg selv, skal jo spare å greier - uff, det skal ikke være lett! Men heldigvis så er ikke Ebay det dyreste stedet du kan handle, så jeg tror nok det skal gå fint. Nå skal jeg stoppe med denne bablingen, og ta en tur til kjøkkenet.. haha, jaja! Hva syns du om bilde? Ha en super kveld videre, vi preikas.


02.04.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

OOTD - friends with the monster


Foto: Freewings
Sko Converse, Bukse Gina tricot, Genser Sheinside (HER), Skjorte Gina tricot, Lue Hype 


Hei der! I dag var det så utrolig vanskelig å stå opp, har ikke vært så trøtt på lenge.. Det kom seg heldigvis litt utover dagen, men kjenner litt enda at jeg veldig gjerne kunne sovet litt. Var også veldig usikker på hva jeg skulle ha på meg i dag, fant frem noe i går kveld som jeg pleier, men når jeg skulle ta det på meg i dag tidlig ombestemte jeg meg veldig brått.. haha! Veldig typisk. Men jeg endte ihvertfall opp med noe, veldig grønt.. Men sånn blir det alltid når jeg har på meg denne genseren - den er veldig søt da! (Mike ♥♥♥♥♥) Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes!


02.04.2014  ·  Antrekk  ·  12 kommentarer

Ask me anything

Heisann! 

Nå tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde! I og med at det er en stund siden sist så syns jeg det passet fint nå.. Så da får dere spørre i vei, om hva som helst: Om meg, om bloggen, noe dere vil jeg skal blogge om, om jeg liker marsvin.. Hva som helst! Så skal jeg prøve å svare så bra som mulig. Ha en super kveld videre, vi snakkes! 


♥♥♥

 


01.04.2014  ·  Blogg  ·  8 kommentarer

Foto: It's an attitude

" Pink isn't just a color, it's an attitude! "


I dag er det tirsdag, verste dagen i uka.. Men skoledagen er heldigvis snart over og har overlevd denne dagen også, woho!
Dette bilde tok jeg her om dagen, og elsker rosa fargen på bilde og blomsten. Hva syns du om bilde? Ha en super fin dag videre, vi snakkes! 

 //ikke glem å klikk deg inn her
rabattkode; SPR15


01.04.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer
hits