OOTD - Paris


Foto: Freewings
Sko H&M, Skjørt H&M, Genser Cubus, Solbriller ?, Lue Urban  


Heisann - ny uke, nye muligheter.. right?

Kommer ikke til å få sagt dette nok, og forstår veldig godt hvis dere er lei av å høre det, haha; Det er så deilig med sol og blå himmel!! Åh, elsker det ♥ Bildene i dag ble veldig sommerlige og solfylte, så det var også utrolig deilig. Solbrillene var plassert godt på nesen - prøvde å ta bilder uten de, men da sto jeg bare med øyene igjen, haha. Så de er nok å se på bildene fremover! Hva syns du om bildene? Ha en herlig mandag og uke videre, vi snakkes! 


31.03.2014  ·  Antrekk  ·  29 kommentarer

My latest: Weheartit
Her har dere mine "latest hearts" på weheartit! Dere burde vite nå at jeg er helt frelst der, og er der hvertfall 1 (2++) gang om dagen.. haha!
Hva heter du på weheartit? Følg meg gjerne HER. Ha en super dag videre, vi snakkes ♥

 


31.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  11 kommentarer

Today I wanna wear this

Heisann! 

I dag har været værtt helt utrolig! Sola har steika, og det har ikke vært en eneste sky å se.. Jeg har sett mange gå rundt med shorts, skjørt, solbrillene godt plassert på nesa - det har vært så herlig! Så til den anledning så har jeg satt sammen et antrekk på polyvore jeg veldig gjerne kunne hatt på meg i dag.
Håper virkelig været forblir sånn en god stund fremover. Hva syns du om antrekket? Hvordan er været hos deg? Ha en super søndagskveld videre, vi snakkes! 


30.03.2014  ·  Mote  ·  10 kommentarer

Foto: You can call me queen Bee


Nå skal jeg ut å nyte den herlige, stekende sola! Hva syns du om bilde? Ha en super dag videre, vi snakkes!

Bruk denne koden for å få 15% rabatt på Sheinside; HER - SPR15


30.03.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

New in: Cropped sweater

Heisann!

I går når jeg skulle gå til bussen gikk jeg forbi Cubus, og utenfor sto det "30 % på alle klær!" Jeg klarte selvfølgelig ikke å la være, så jeg gikk en kjapp tur innom til tross for at jeg måtte rekke bussen, haha. Jeg har egentlig bestemt meg for å spare pengene mine denne månenden, siden det er sommer snart og da er det veldig greit å ha litt ekstra. Men det får jeg heller begynne med neste måned.. haha. I tillegg har jeg bestilt et par solbriller og to par tennis sokker/strømper på Ebay som jeg venter på..
Uff, virkelig ikke bra! Meeen her er hvertfall innkjøpet.


Cropped genser Cubus 199, på salg 139 - Neglelakk H&M 39


Ellers senere i kveld skal jeg på jentekveld , så det blir veldig koselig! Da blir det helt sikkert filmtitting og godterispising. Akkurat sånn det skal være! Hva syns du om innkjøpet? Hva skal du i kveld? Ha fortsatt en strålende lørdag, vi snakkes ♥


29.03.2014  ·  Innkjøp  ·  14 kommentarer

Foto: my only sunshine

Heisann! 

Nå er det vår! Sola steker, himmelen er blå, den røde streken på gradestokken stiger oppover - herlig! Jeg blir så utrolig glad av dette været, elsker det rett og slett. Siden det var så fint når jeg sto opp i dag tenkte jeg og utnytte det litt, så jeg gikk ut på gressplenen for å ta litt bilder av min kjære hund.
De kunne vært litt bedre når jeg tenker meg om, men velger å dele de med dere for det om..


Hva syns du om bildene? Ha en super dag videre, kos dere i sola - vi snakkes!29.03.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

OOTD - TGIF


Foto: Freewings
Sko Toms, Bukse H&M, T-skjorte Sheinside (HER), Skjorte Sheinside (HER)


Hva syns du om antrekket? Ha en super fredagskveld alle, vi snakkes ♥
På sheinside er det 15% på kjoler hvis du bruker denne koden; dress320 HER


28.03.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

Foto: Sleeping beauty


Heisann! 

Jeg har tatt noen bilder lingende disse før, men de var endel mørkere og Minnie var mye mindre! Siden hun klipte seg i går, tenkte jeg det var på sin plass med noen få bilder. Hun blir så utrolig nydelig med store dådyr øyene sine når hun har klipt seg. Sola skinner endelig i dag, i går var det jo veldig grått og trist..
Men i dag er himmelen helt blå, det er så deilig ♥ Hva syns du om bildene? Ha en super fredag alle sammen, vi snakkes!


28.03.2014  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Tar kroppspresset over?

Heisann! 

Har lurt litt på om jeg burde poste dette eller ikke, siden det er et veldig diskutert tema, og utrolig mange ulike meninger rundt dette. Men fant da ut at jeg vil poste det, det er jo veldig mange som gjør det og da skader det vel ikke med enda et innlegg? haha. Ja, noen mener sikkert det stikk motsatte, men sånn er det bare. Noe mener det, og andre mener noe annet.. Skrevet i sammenheng til en skoleoppgave - debattinnlegg.

"Er jeg bra nok?" Det er et spørsmål svært mange norske ungdommer spør seg selv om. Nå idag har vi et enromt fokus på utseende og kropp, det blir rett og slett bare verre og verre. Jeg tror de fleste har kjent litt på det og at de fleste har spurt seg selv om de er bra nok eller ikke.. Om de har den fineste huden, om de er tynne nok osv. 

Teknologien nå til dags tror jeg har en del av skyld. For de aller fleste ungdommer nå har tilgang til internett og sosial medier døgnet rundt! Vi er på Facebook, Instagram, Tumlr, Weheartit ++. Og jeg tror det beste eksemplet er Instagram, det er tusenvis av fitnessprofiler ute på Instagram som legger ut bilder av jenter med den såkalte "perfekte" kroppen. Et godt eksempel på en Instagram konto er fitnessgirlsmotivation, som har langt over 100 000 følgere. Vi følger selv disse fitnessprofilene i håp om å få motivasjon og inspirasjon til å prøve og oppnå en så "fantastisk og perfekt" kropp selv en dag, for tross alt den er jo perfekt! Er det det den kroppen vi må ha for å være perfekte og bli godtatt i samfunnet? Nei, så absolutt ikke. Det er veldig forstålig at man vil se ut sånn, men det finnes en grense. Disse profilene og bildene svekker selvtilliten til svært mange, og jeg vet selv at jeg fint kan tenke "Herregud, skulle ønske jeg så sånn ut!"  Disse profilene svekker selvtilliten og gjør absolutt ingenting bedre..

En annen ting er at vi ser bilder av supermodeller som Megan Fox, Adriana Lima og mange andre vakre kvinner fra hele verden, og vi blir selv skuffet når vi ser vårt eget speilbilde. Vi prøver ulike og helsetips og spesielt mat tips som sunne havreknekkebrød og smoothie. Vi trener så ofte som mulig i håp om å gå ned i vekt.. Når vi egentlig ikke trenger det, fordi kroppen vi allerede har er bra nok, men vi ser det bare ikke selv. Mange som prøver å slanke seg trenger det ikke, men kroppspresset som er nå tar over, og spesielt når andre folk skal rakke ned fordi de ikke føler seg vel med seg selv. En ting dere ikke må misforstå er at det er bra å trene og tenke på kosthold, men istedenfor å gjøre det for seg selv og egen helse har det blitt til en konkurranse. En konkurranse om hvem som er tynnest, ar størst "thigh gap" og mest mulig fremhevet krageben.


//bilde - privat

Et siste sted vi lett kan bli påvirket av er TV og aviser. Vi ser hundrevis av skjønnhetsreklamer som viser jenter med perfekt kropp, perfekt hud, perfekt hår. Det er ikke rart vi blir påvirket. Men disse jentene har som oftest blitt photoshoped i noen par timer.. Det er jo ikke akkurat sånn at vi kan hindre alle reklamer fra å bli sendt på TV. Men hva kan vi egentlig gjøre? Vi kan la være å bry oss om det folk sier, men det blir jo litt vanskelig det også. Hvis alle ikke hadde blitt så påvirket av hverandre, og ikke hadde brydd seg om det man så, hørte og leste og bare kjøre sitt eget løp hadde ting kanskje blitt litt bedre.. Men hallo, når kommer det til å skje? Det er jo tydeligvis bare dagdrømming. Men vi kan bli mer kritiske til alt vi ser og leser og blir mer selvsikre på oss selv! Det kan man vel prøve ut? For eksempel så prydet denne overskrifen på VG for ikke alt for lenge siden; "Kim Kardashian vil kaste klærne for Playboy - igjen". Hun er et godt eksempel på en kvinne som blir sett på som "perfekt". Denne artikkelen viser bilder av Kim lettkledd, i sin perfekt kropp. Et eksempel på at unge jenter blir påvirket og at de føler de må se ut som henne for å være bra nok, dessverre. Kanskje jeg tar litt for hardt i? Men det er ikke langt unna.

Så hva er egentlig denne såkalte "perfekt" kroppen, det "perfekte" utseende, som både jeg og alle andre sitter å babler om? Hvem er idealkvinnen? For meg er den perfekte kroppen den man selv føler seg komfortabel med og er født med, så lenge man føler seg vel vil det vises på utsiden.
Vi må slutte å tenke på hvordan media og omverden vil vi skal se ut, vi er alle unike. 

Hva er dine meninger rundt dette? Ha en fin dag videre ditt skjønne menneske, vi snakkes! 

Lik gjerne innlegget.


27.03.2014  ·  tanker og meninger  ·  9 kommentarer

OOTD - black 'n grey


Sko  , Skjørt H&M, Genser Sheinside (HER), Lue Bikbok


Heisann!

Jeg har prøvd ut å gå med skjørt en par ganger nå, og jeg liker det sikkelig godt! Syns det er utrolig fint, men samtidlig også veldig kult. Har også sett flere og flere som går med skjørt for tiden og har da fått en del inspirasjon fra det, og tenkt at det faktisk ser ganske så bra ut.. haha! Så antrekket ble veldig enkelt i dag, et skjørt og en genser. Hva syns du om antrekket? Ha en super onsdag videre, eller som jeg nylig har lært at det heter "lille lørdag". Vi snakkes ♥


26.03.2014  ·  Antrekk  ·  19 kommentarer

Foto: I'd send you a storm


//redigert i photoshop cs6


Ååh.. den quoten er så utrolig fin!
Hva syns du om bilde? Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


26.03.2014  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Beautiful weather continues

Hei der!

Til tross for at jeg egentlig hater tirsdager; bare allmennfag, slutter sent - så har ikke denne dagen vært så ille! Tror jeg egentlig kan takke været for det, sola har stått høyt på himmelen i hele dag, uten en sky i sikte.. Kan virkelig ikke få sagt det nok om hvor mye jeg elsker det fine været, nei rett og slett herlig! Måtte det være sånn for alltid. I skrivende stund sitter jeg med en middagstallerken på fanget sammen med pcen, og tenkte å ta igjen noen episoder av ulike serier jeg ikke har fått med meg enda.. Føler med på litt for mange serier nå kjenner jeg, haha vanskelig å holde styr på! Men men, det får gå, kom gjerne med tips til bra serier.. hehehhe


// beste vovven ♥


Genser Sheinside (HER), Tighst Bikbok


Hvordan har dagen din vært? Hvilke serier følger du med på? Ha en super kveld videre, vi preikas!


25.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Foto: Rainbow and rain


//redigert i photoshop cs6


Hva syns du om bilde? Ha super dag videre, vi snakkes ♥


25.03.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

OOTD - harem pants


Sko H&M, Bukse H&M, Singlet Nelly, Skjorte Bikbok, Lue Urban


Heisann! 

Ny uke, nye muligheter eller hva? På fredag gikk jeg innom H&M etter skolen for å kjøpe en bukse, jeg ville ha en som var litt behaglig.. Med andre ord ikke en jeans, så jeg endte opp med en harems bukse. Haha! De er jo faktisk litt kule, og sinnsykt behaglige! Så disse ble med på dagens antrekk i dag..
Sola skinner over den blå himmelen i dag også, herlig! Hva syns du om antrekket? Ha super uke, vi snakkes!


24.03.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

Foto: Turn your face to the sunHva syns du om bilde?
Ha en super søndag videre, vi snakkes ♥


23.03.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Inspiration: Never enough summer

Hei der! 

Jeg klarer vist aldri å slutte å prate om sommeren jeg! Men jeg er så gira, og har aldri gledet meg så utrolig mye til sommeren før.. I think. Så her kommer en aldri så liten summer inspiration collage. Lover at det skal være lenge til neste gang nå, hehe. 

//weheartit

Ååh, så utrolig herlig å se på! Håper alle får en avslappende og deilig søndag videre, vi snakkes!
(Til uka er det meldt strålende sol hver dag!!) 


23.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  7 kommentarer

Happy

Heisann, god lørdag!

Åå, det er så deilig med helg; Sove lenge, gå i koseklær, spise ordentlig god frokost og rett og slappe bare daffe og slappe av! Jeg har vært så sliten og trøtt i det siste, så jeg så utrolig frem til helg denne uka. Det skjer ikke så veldig mye denne helga, og det er jeg egentlig litt glad for, jeg vil egentlig bare slappe av.. haha! Mamma og pappa er i Svergie nå, og det betyr jo bare en ting: GODTERI. Kan ikke bli bedre enn det altså. Spotify er på og musikken er på full guffe, rett og slett herlig. Nå skal jeg se en episode av Grey's anatomy og spise frokost, så snakkes vi senere!


// vet ikke helt selv hva jeg driver med her.. hah.


Hva skal du i dag? Ha en super lørdag videre ♥ 


22.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

OOTD - simple friday


Foto: Freewings
Sko H&M, Buke Gina Tricot, Genser H&M, Jakke H&M, Lue Urban


Heisann! 
Må bare først og fremst beklage for litt dårlig lys på bildene - det var så utrolig mye sol i dag (klager ikke) så det ble litt vanskelig å se osv. Men det funker! Antrekket mitt ble utrolig enkelt i dag, hadde ikke så veldig mye "motivasjon" til å kle på meg i dag, haha. Det var egentlig litt deilig, men også litt kjedelig. Nå er det endelig fredag og det skal bli så utrolig deilig med helg. Hva syns du om antrekket?
Ha en super fredag videre, vi snakkes.
 


21.03.2014  ·  Antrekk  ·  14 kommentarer

Foto: A sailors warning


// redigert i photoshop cs6


Heihei! 
Har lagt ut en annen variant av dette bilde før, men da med annen tekst og litt anerledes redigering.
Syns denne quoten var utrolig fin, og passet veldig til bilde! Formen er ikke helt på topp enda, har begynt å få litt feber, meeen satser på å bli frisk til helgen.
Nå skal jeg krype under dyna med litt middag og en serie. Hva syns du om bilde? Ha en super kveld videre, vi snakkes! 


20.03.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

OOTD - leopard magic


Foto: Freewings
Sko H&M, Strømpebukse ?, Skjørt Cubus, T-skjorte Vero Moda, Skjorte Gina Tricot, Lue Urban


Heisann!

I dag fikk jeg luftet de nye skoene mine som jeg kjøpte i går, og jeg liker de utrolig godt! Nå har vi akkurat hatt midttime og jeg har hatt sikkelig digg lunsj! Jeg skal avgårde til mattetimen nå, ikke at jeg jubler høyt for det, men det hjelper litt siden vi sluttet tidligere i dag. Hva syns om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes. 


20.03.2014  ·  Antrekk  ·  9 kommentarer

New in: leopard shoes


H&M - 149kr


Heisann!

Etter skolen i dag gikk jeg innom senteret for å kjøpe et par sko jeg har sett på en stund.. Har egentlig hatt planer om å kjøpe de et par ganger før, men har liksom ikke bestemt meg for om hva jeg syns om de, men jeg har egentlig bare begynt å like de mer og mer for hver gang jeg har sett på dem. Så jeg er fornøyd og angrer ikke!
De var jo også super billige. Jeg elsker når det er leopard mønster på sko, syns det er så utrolig kult. Hva syns du om skoene? Ha en fin kveld videre, vi snakkes. 


19.03.2014  ·  Innkjøp  ·  6 kommentarer

Daily dose of inspiration

Heisann! 

I dag er ikke formen helt på topp.. Tett nese, vond hals og kjenner at febern smuger seg på. Jeg dro på skolen i dag, men kjenner nå når jeg har kommet hjem at jeg hadde hatt godt av å vært hjemme, for nå er jeg utslitt. I tillegg når jeg våknet i dag var det helt hvitt ute, kunne faktisk ikke blitt mer lei meg - var helt sikker på at snøen hadde sagt farvel for denne gang, men der tok jeg dessverre feil. Siden jeg ikke føler meg helt bra, gjorde jeg det så enkelt med å rett og slett lage et aldri så lite inspirasjoninnlegg, fra min side slår dette aldri feil så håper dere føler det også! Nå skal jeg krype under dyna med en kopp te, så snakkes vi senere!
Hva syns du om bildene? Er du også syk i dag? Ha en super dag videre! 


//weheartit


19.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  14 kommentarer

OOTD - colorful batman
Foto: Maria Elnan
Sko Converse, Bukse Bikbok, T-skjorte (HER), Hoodie (HER), Jakke H&M


Heisann! 

I dag er det tirsdag, den verste dagen i uka.. ifølge meg i hvertfall! I tillegg har jeg tidenes verste hårdag, så det gjorde det ikke så veldig mye bedre. Meeen, ellers er det en super dag! Er ikke så veldig lenge til vi slutter heller, så jeg overlever nok denne dagen også. Hva syns du om antrekket? Ha en finfin dag videre, vi snakkes!
//ikke glem å klikk deg inn her 


18.03.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

Foto: The rain is back


I går begynte det å snø litt, og jeg ble så lei meg! Vi har hatt så fint vær i nesten 2 uker, skjønte egentlig at det var for godt til å være sant.. I hele helga har det egentlig vært grått og trist, det kan dere kanskje se utiifra bilde. MEN! Når jeg våknet i dag sto heldigvis sola på himmelen, med ingen skyer i sikte så DET var deilig. 
Ha en super dag videre, vi snakkes! Hva syns du om bilde? 


17.03.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Inspiration: Sunglasses

Hei dere! 

Jeg kan ikke være den eneste som syns solbriller er et utrolig kult accessories og som elsker å bruke det? Nei, tenkte meg det!
Jeg elsker å gå med solbriller! Asos har utrolig mange fine og kule solbriller, jeg har sittet å tittet gjennom alle de hadde og forelsket meg i utrolig mange av de!
Derfor bestemt jeg meg å dele noen av de med dere.. 

1 HER 2 HER 3 HER


1 HER 2 HER 3 HER


1 HER 2 HER 3 HER


Er du like glad i solbriller som meg? Håper dere får en super uke, vi preikas! 
//ikke glem å klikk deg inn her


17.03.2014  ·  Mote  ·  8 kommentarer

New in: 2 in 1

Hei der! 

På fredag mottok jeg en pakke fra Sheinside, og jeg er så førnøyd med innholdet! Jeg har ikke så veldig mange sommerjakker, så denne gangen ble det det.. Men her var det 2 i 1! Det er en jakke, også er det en hoodie-vest. jeg trodde først at de satt fast i hverandre, men det gjorde de jo ikke - så det gjorde alt bedre!  Den var utrolig kul, og jeg gleder meg til å bruke den når det er litt varmere ute! Jeg blir som oftest alltid fornøyd med det jeg bestiller fra Sheinside, og det er jo så utrolig billig! Den eneste ulempen er at noen av produktene kan ha litt korte armer siden det er kinastørrelser, men det har ikke gjort så veldig mye for min del - og det er egentlig de eneste. Så jeg er storfornøyd med Sheinside, og anbefaler det veldig.. og hvis du har korte armer så er det en fordel, haha!
Du finner jakken og vesten HER 

Hva syns du om jakken? Handler du på Sheinside? Ha en super søndag videre, vi snakkes!
// sponset


16.03.2014  ·  Sponset  ·  18 kommentarer

Vogue cover

Hei!

Vi hadde en oppgave i PFT hvor i skulle lage en magasinforside til Vogue, ta bilder og designe alt selv. Denne oppgaven ble vi ferdig med forrige uke,
og tenkte jeg kunne vise den til dere. Så får dere kanskje et lite innblikk av hva jeg driver med på skolen, hvis dere syns det er interessant - haha!
Her er hvertfall forsiden jeg lagde, og det er også jeg som har tatt bilde.


// ble veldig dårlig kvalitet når jeg lastet det opp her..

Håper alle får en super lørdag! Jeg skal hvertfall kose meg, for jeg skal på jentekveld med noen i klassen. Der blir jeg til i morgen, så det blir veldig koselig.
Er ikke så ofte alle av oss kan, men vi fant endelig et tidspunkt som passet for alle. Hva syns du om forsiden? Hva skal du i dag? Vi snakkes! 


15.03.2014  ·  Skoleoppgaver  ·  10 kommentarer

Foto: Which bridge to cross and burn


// redigert i photoshop cs6

Hva syns du om bilde? Ha en super fredagskveld alle sammen! Vi snakkes!


14.03.2014  ·  Foto  ·  6 kommentarer

OOTD - you can't sit with us


Foto: Freewings
Sko Stylepit (HER), Strømpebukse ?, Skjørt Cubus, Singlet Nelly (HER), Cardigan Gina Tricot, Lue Urban


Heisann!

I dag gikk jeg med skjørt for første gang i "offentligheten", utenom bursdager ogsånt.. Det var egentlig ganske digg og skal prøve å gjøre det litt oftere! Endelig er de fredag og denne helga tror jeg skal bli ganske så braa! Nå er det en time til jeg slutter og det skal bli deilig, selv om jeg føler at skoledagen har gått ganske fort siden vi har fått en ganske morsom oppgave. Men nå må jeg jobbe videre, så snakkes vi senere! Hva syns du om antrekket? Hva skal du i helga? Ha en fin dag videre.


14.03.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

Pizzakveld

Heihei! 

Nå sitter jeg i senga, nydusjet og klar til å se på Paradise hotel (haha)! Utrolig deilig å ha kommet hjem etter en tur i Oslo, det tar på.. 
Middagen i dag ble pizza, det er digg noen ganger, bare det ikke blir så ofte. Så nå hopper jeg i sengs etter Paradise! 
Ser du på paradise? God natt alle sammen, vi snakkes!
13.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  8 kommentarer

OOTD - Denim jacket


Foto: Helén Dawes
Sko Toms, Bukse Bikbok, Skjorte Bikbok, T-skjorte Vero moda, Jakke H&M, Solbriller Ur&penn(sverige)


Heisann! 

I dag var det deilig å stå opp! Vi begynte ti på ti i dag og da sto sola allerede høyt på himmelen uten en eneste sky, DET var digg! Vi slutter tidligere i dag også, så det er dobbelt så bra, haha. Etter skolen jeg en liten tur til Oslo med en venninne siden hun skal til frisøren, så det blir kos! Deilig å komme seg litt ut..
Hva syns du om antrekket? Ha en super fin dag videre, vi snakkes!


13.03.2014  ·  Antrekk  ·  8 kommentarer

Foto: Our link to paradise

" Dogs are our link to paradise. They don't know evil, jealousy or discontent. To sit with a dog on a hillside on a glorious aftenoon
is to be back in the garden of Eden, where doing nothing was not boring - but peace. "Hva syns du om bilde? Ha en super dag videre, vi snakkes!


12.03.2014  ·  Foto  ·  5 kommentarer

OOTD - round glasses
Foto: Freewings

Sko Toms, Bukse Bikbok, Jakke H&M, Genser Sheinside (HER), Solbriller Ur&penn i svergie, Bandana ?


Heisann!

I dag ble antrekket veldig enkelt og greit, det har egentlig vært en løsning for meg de siste dagene, har ikke hatt så mye inspirasjons.. Men håper det sniker seg på igjen snart! Sola skinner fortsatt og det er herlig! Hva syns du om antrekket? Ha en superduper dag videre, vi snakkes!


12.03.2014  ·  Antrekk  ·  11 kommentarer

Foto: Shining through


Heisann!

Det supre været fortsatte i dag, håper det egentlig fortsetter for alltid.. haha! Vi hadde prøve i siste time i dag, og vi kunne gå når vi var ferdig, så jeg fikk dra hjem en halvtime før noe som var utrolig digg! Alltid deilig å slutte tideligere, det slår aldri feil. Så da når jeg kom hjem gikk jeg ut en liten tur med hunden, og med kameraet rundt halsen for å prøve å få et bra bilder. Over kan dere se litt av resultatet.. Men nå må jeg gå å støvstuge (sitter min mor å sier til meg, haha).
Hva syns du om bilde? Hva syns du om det supre været? Ha fortsatt en super kveld videre, vi snakkes!


11.03.2014  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Penny board


Heisann!

Jeg har lenge syntes penny board er utrolig kult, ikke at det bare ser kult ut, men at det også virker veldig gøy å kunne faktisk stå på det! haha.. Jeg prøvde det for første gang i fjor en del ganger, og jeg syns det var veldig gøy - til tross for et par knall og fall. Jeg tenkte da på å skaffe meg det i fjor sommer, men det skjedde aldri.. for dere som kjenner meg har jeg stor tendens til å utsette ting jeg vil ha og gjøre. Men i år har jeg bestemt meg får å skaffe meg et, forhåpentligvis så skal det skje! Jeg liker utrolig mange av fargene/designene, men de jeg liker best er nok de som er i pastell farger, eller det som er knæsj rosa.. Ååh, pastell er så utrolig herlig å se på!! Står du på penny board? Syns du det også virker ganske.. så kult (haha)? Ha en super dag videre, vi preikas!


11.03.2014  ·  tanker og meninger  ·  8 kommentarer

OOTD - Glasses on


Foto: Freewings

Sko Converse, Bukse Bikbok, Genser H&M, Cardigan Gina Tricot, Lue Urban, Solbriller venninne sine


Heisann!

I dag var det virkelig deilig å komme på skolen (ja, sykt) til tross for at det er mandag, fordi det er SOL og BLÅ HIMMEL ♥ Åå, det er så deilig! Og jeg merker at alle blir i så mye bedre humør når det er fint vær, og alle blir mye mer sosiale. Så håper det blir sånn fremover! Håper alle fortsatt får en super dag, vi snakkes! 


10.03.2014  ·  Antrekk  ·  15 kommentarer

Foto: Sky is not the limit


//redigert i photoshop cs6 - privat

Hva syns du om bilde? Håper dere får en super uke, vi snakkes!


10.03.2014  ·  Foto  ·  5 kommentarer

Inspiration: Summer is coming

Heisann!

Da var helga snart over, og vi går snart over i en ny uke nok en gang. Denne helga har faktisk for en gangs skyld vært litt produktiv i hva den pleier å være.. haha! Med andre ord; det har vært en bra helg. Av en eller annen grunn syns jeg søndager er en fin og passende dag å poste et innlegg med god "gammel" inspirasjons collage fra weheartit, så jeg kjører rett og slett på med det...Ble nok en gang litt sommer preget, men det er fordi jeg virkelig ikke kan vente til sommeren! ÆÆÆ.. sola skinner og det går mot varmere tider - DET er digg!
Hva syns du om bildene? Hvordan har helgen din vært?
Ha en fin søndag videre, vi snakkes ♥ 


09.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  16 kommentarer

New in: Denim jacketHennes og Mauritz - 199kr


Hei alle!

I går etter skolen så dro jeg til strømmen for jeg skulle sitte på med pappa hjem siden han var der. Jeg gikk en kjapp tur innom H&M bare for å titte litt, og der så jeg en super fin denim jakke, som jeg har ønsket meg lenge! Den var lys, litt "slitt", og litt oversized så den var nesten perfekt, den måtte jeg bare ha - og så snill pappa som jeg har spanderte han den på meg.. Takk pappa ♥♥♥ Prislappen var ikke så ille heller, jeg ble egentlig veldig overrasket, den kostet bare 199 - et kupp spør du meg.
Hva syns du om jakken? Vi snakkes! 


08.03.2014  ·  Innkjøp  ·  10 kommentarer

- God lørdag -

Heisann!

Beklager 0 blogging i går, men dagen var såpass hektisk at jeg ikke fikk tid.. Men, nå er det endelig lørdag og det er deeeilig! Når jeg våknet i dag så jeg solskinn utafor vinduet og da ble jeg så glad, og nå kan det faktisk ikke komme mer snø, haha! Jeg gikk ut en tur for å ta litt bilder av hunden min i sted, vet ikke om de ble så veldig vellykket - men det duger nok, legge de kanskje ut senere. Så hoppet jeg i dusjen og nå sitter jeg her. Senere i kveld skal jeg på jentekveld + to gutter, haha så det blir veldig koselig. Nå skal jeg slutte å bable om hva jeg skal og ikke skal, så får dere ha en super lørdag videre! 


//arkivbilde

Er det fint vær hos deg? Hva skal du i dag? Vi snakkes!


08.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  5 kommentarer

OOTD - flette mette


Foto: Freewings

Sko Converse, Bukse Gina Tricot, T-skjorte Sheinside (HER), Skjorte Sheinside (utsolgt), Lue Urban


Heisann! 

Dette er da dagens antrekk, veldig behagelig og enkelt egentlig. I dag hadde vi en ganske deilig skoledag, startet sent og sluttet tidlig.. Og i morgen har vi PTF hele dagen hvor vi skal lage magasinforside, det blir hvertfall digg! Hva syns du om antrekket? Ha en super dag videre, vi snakkes!


06.03.2014  ·  Antrekk  ·  28 kommentarer

Whipped cream

Hei! 

Åå, det var så deilig å slutte tidlig i dag siden jeg var så utrolig trøtt og sliten i dag, så det passet utrolig bra! Akkurat nå sitter jeg å ser på New girl og drikker kakao med krem, NAM! New girl er en så utrolig morsom serie, anbefaler alle å se på det! Skal snart til en venninne, vi skal bake og litt sånt så det blir koselig.. 

Hva skal du i dag? Ser du på New girl? Ha en fin dag videre, vi snakkes! 


05.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

OOTD - Be happy


Foto: Freewings

Sko ?, Bukse Bikbok, Genser Sheinside (HER), Bandana Carlings


Heisann!

I dag ble paraplyen med på bilde siden det regnet ut og jeg var ikke så veldig keen på å bli våt, haha - men det ble ikke så ille så det funket.. Faktisk! Akkurat nå har vi medie kommunikasjon på skolen, ikke så veldig spennende, så tenkte da at det passet å blogge nå, hah. Heldigvis så slutter vi halv 2 så det er kort dag i dag og det er så uuutrolig deilig! Men nå burde jeg egentlig fortsette å jobbe, så snakkes vi senere. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre! 


05.03.2014  ·  Antrekk  ·  5 kommentarer

OOTD - ribs


Uff, trynet mitt hadde ikke en bra dag i dag..
Sko DNA, Bukse Bikbok, T-skjorte Bikbok, Hettegenser Carlings, Denim skjorte Gina Tricot


Hei! 

Bildene i dag ble ikke så veldig bra, var ikke så fotogen i dag azz - men tenkte at det er bedre enn ingenting så dere skal få et par, haha. Kommer sterkere tilbake i morgen forhåpentligvis. Snøen har heldigvis gått litt mer bort, og virker som om det ikke kommer mer nå, har sagt det mange ganger i know.. Men NÅ håper jeg og tror det! Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


04.03.2014  ·  Antrekk  ·  17 kommentarer

Foto: Everybody wants happiness

" Everybody wants happiness nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain.. "

Hva syns du om bilde? Vi snakkes ♥


03.03.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

OOTD - monday is here

Foto: Freewings
Sko DNA, Bukse Bikbok, Genser Sheinside (HER), Lue Gina Tricot


Heisann!

Såå var det mandag igjen.. I helga snødde det, og jeg som var sikker på at snøen endelig var borte for godt, men der tok jeg tydeligvis feil! Det har regnet litt smått i dag, så kanskje snøen går bort i løpet av dagen? Håper det! Meeen, dette ble da dagens antrekk, veldig enkelt og greit. Nå har vi PTF og vi skal lage en magasinforside, så må gå tilbake til det så snakkes vi senere. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre. 


03.03.2014  ·  Antrekk  ·  13 kommentarer

Inspiration: All random

Heisann!

Da var det søndag, og helga er snart over allerede.. Hvorfor må den alltid gå så fort? I dag er det Fastelaven, woho! Det betyr boller med krem,
og det er så utrolig godt. Så det blir kos! Jeg sto nettopp opp nesten, og hoppet rett inn i dusjen, utrolig deilig!
Og nå sitter jeg her og tenkte jeg kunne slenge inn et innlegg med litt søndag inspirasjon, so here you go.


Hva syns du om bildene? Ha en fin søndag, vi snakkes!


02.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  13 kommentarer

Foto: Can you see my little house

" Love grows best in little houses. "


//redigert (basic) i photoshop cs6


Heihei, god lørdag!

Det som er veldig gøy med dråpebilder er at det blir gjenspeiling, og hvis du ser nøye på dette bilde kan du se huset mitt inne i dråpen.. Veldig gøy! (syns nå jeg, haha). Gikk en sjapp tur ut i går for å prøve ta litt bilder, men det ble litt vanskelig siden det pøsregnet, hmm kjipt. Men skal prøve å få tatt noen i dag siden jeg ikke har så super mye å gjøre, haha! Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes!


01.03.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer
hits