Inspiration: Travel


Heisann!

Jeg er en av de personene som veldig gjerne vil reise mange steder, og oppleve så mye som mulig! Men tid og penger.. Hvor skal man få det fra? Godt spørsmål! Jeg vil egentlig spare opp penger, og sette av et år til å "slå meg litt løs" og reise ditt jeg vil, og egentlig gjøre litt det jeg selv vil - før jeg evt. tar litt mer utdannelse og slikt.
Søker man opp travel i søkebaren på weheartit kommer det så mange fantastiske og inspirerende bilder, som gjør at jeg bare forelsker meg i hele verden! Så utrolig mange steder jeg vil besøke, ååh! Tror jeg egentlig ikke er alene om det for å si det sånn, hehe. Tenkte jeg kunne gi dere en liten inspirasjonsboost til å ville reise også ♥

Nå skal jeg snart en tur på senteret for å ta en liten titt på alle salgene som er nå, også skal jeg bytte et par ting, så nå må jeg gå å fikse meg. 
Er det mange steder du vil besøke? Ha en fantastisk dag videre, snakkes! 


29.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

Inspiration for the weekend


Heisann!

Huff og huff, tror bloggen min har blitt til den nye weheartit.. Beklager at det er det eneste jeg poster i det siste - men ser så mange deilige bilder for tiden som jeg vil legge ut, og i tillegg så har jeg helt ærlig ikke så mye annet å legge ut. Fristelsen til å gå ut for å ta antrekksbilder er ikke så veldig stor, og nå som det har blitt ferie har jeg egentlig ingen som kan ta heller.. Meg og selvutløser funker ikke så bra sammen. 

Men uansett: Yeeey, det er ferie! Det kjenner jeg er så deilig nå, veldig veldig skolelei nå - så to uker med ferie er ikke feil! Selv om jeg ikke har ordentlig ferie før på mandag, siden jeg skal jobbe lørdag og søndag så klager jeg ikke, hehe. Desember har virkelig flydd unna og klarer ikke helt å forstå at det er julaften allerede nå på onsdag, ææ! 

Nåå skal jeg slutte å skravle og få gjort unna det jeg må før jeg styrter ut døra! Ha en fab fredagskveld, god ferie - vi snakkes ♥ Skal prøve å jobbe mer med bloggen fremover! 


19.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  5 kommentarer

Inspiration: Warmer days


Heisann!

Ah, merker egentlig veldig at jeg savner å ha litt varmere dager nå.. Syns kulda har tatt litt for mye over, og lengselen etter sommer blir bare større og større! Personlig er sommer og varme min favoritt av hele året. Jeg liker jula veldig veldig godt, men kunne gjerne da vært foruten vinteren - men det kan jeg nok bare drømme etter. Jeg er svært lite fan av kulde og vinter, og liker virkelig ikke å være kald, haha - tror det ikke er så mange som liker det egentlig uansett.. 

Jeg har sett litt på pinterest og da fant jeg disse fire bildene, med veldig enkelte - men sametidlig veldig kule antrekk, som jeg likte veldig godt! Kunne ønske vi hadde temperaturen til å gå med slike antrekk, ikke nødvendigvis sommeren, men bare litt varme.. Allerede lei av å gå med store jakker også videre. Men men, nok klaging nå haha! 

Nå skal jeg lage litt julebakst med mamma, litt sent ute - men bedre sent enn aldri! Savner du varmere dager?
Ha en super lillelørdag videre, snakkes ♥


17.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  14 kommentarer

Sunday inspiration

Heisann!

God søndag folkens! Hvordan har helga vært? 

Har hatt et lite fravær her i helgen, men jeg har gjort noe hele tiden omtrent, så har ikke hatt tid til oppdatere.. rett og slett! Så tenkte jeg kunne komme med en liten inspirasjonsboost til dere, tidlig på søndagen! I går var jeg i Oslo for å handle litt julegaver, og snart skal jeg til Strømmen for å handle resten. Ville satse på å bli ferdig med julegaver denne helgen, og ser ut som jeg blir det også - deilig å ikke trenge å tenke på det! 

Ha en fab søndag godtfolk, snakkes ♥


14.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  20 kommentarer

Black'n white inspiration
//weheartit


Heisann, god lørdag!

Vært en liten tur innom weheartit, og fant litt svarthvitt inspirasjon! Ah, deilig collage.. hehe. Dagen i dag har egentlig gått til å jobbe med prøveeksamen som de siste dagene, og noen få dager fremover kommer nok også til å gå til det. Skal leveres på tirsdag, så har heldigvis litt tid til å bli ferdig! Denne oppgaven går helt ærlig rett i dass, men håper det går bedre enn jeg tror, haha. 

Nå skal jeg få i meg litt mat, så snakkes vi senere! Ha en fantastisk lørdag ♥


06.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  22 kommentarer

- Inspiration boost -
Heisann! 

Tenkte jeg kunne ta en liten pause fra skolearbeidet og få en inspirasjonsboost fra pinterest og weheartit! Et veldig deilig avbrekk innimellom alt som har med skole å gjøre.. Som jeg har nevnt tidligere så elsker jeg svarte antrekk for tiden, så blir veldig mye av det fremover - dere er advart, haha. 

Ønsker dere en fin kveld videre, snakkes ♥


03.12.2014  ·  Inspirasjon  ·  16 kommentarer

- Room inspiration -


Ååh! Hvor fint er det ikke å se på denne collagen? Den siste tiden har jeg blitt en smule lei av rommet mitt.. Så jeg har veeeldig lyst til å gjøre noe med det. Så jeg tok meg en liten tur på ulike inspirasjonskilder, og dette er det jeg fant! Man ser jo at alt er veldig likt og enkelt.. Men det er akkurat sånn jeg liker det; svart og hvitt - hehe. 

Håper jeg får gjort noe med rommet mitt snart, må bare bestemme meg 100% for hva jeg vil gjøre. Tror jeg vil gjøre noe veldig drastisk, haha. Vi får se hva som skjer!
Ha en fantastisk dag videre godtfolk ♥


27.11.2014  ·  Inspirasjon  ·  16 kommentarer

Winter inspiration
Heisan!

Et par dager siden sist, og det er ikke meningen! Har ikke hatt noe særlig å dele med dere og da har jeg egentlig bare droppet det helt..
Noe som er litt dumt og skal prøve å ikke la det gjenta seg! 

Tenkte jeg skulle finne litt inspirasjon på mandagskvelden.. Litt deilig med en liten boost før man skal avgårde til drømmeland, hehe. I vinter tror jeg det kommer til å gå en del i svart, hvitt og grått.. Rett og slett fordi jeg syns det passer best og det er det jeg føler for å kle meg i på denne årstiden. Ihvertfall i forhold til på sommeren, da har jeg mye mer farger i garderoben og man burde kanskje ha det på vinteren også.. for å holde humøret oppe? Hm, jaja! 

Sov godt folkens, snakkes ♥


24.11.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Monday inspiration


Hei godtfolk!

Bra start på uka alle sammen? Tenkte vi kunne starte denne uka med en aldri så liten inspirasjonscollage som vi er så glad i, hehe!

 Jeg har faktisk hatt en ganske grei start på uka. Startet litt senere på skolen, og på skolen har vi prosjektuke denne uka - vi skal produsere vårt eget magasin, helt fra scratch! Det er veldig veldig gøy, vi gjorde det i fjor også, så håper det blir minst, om ikke bedre i år. Selv om det kommer til å bli veldig mye skolearbeid denne uka, så gleder jeg meg veldig mye til resultatet - det er så gøy å se ferdig produkt.

Ha en strålende uke folkens, vi snakkes ♥


17.11.2014  ·  Inspirasjon  ·  18 kommentarer

- Inspiration -Heisann! 

Jeg har omtrent ligget i senga i to dager nå med tett nese, hostende og med feber.. Så har ikke vært så mye aktivitet her av den grunn, haha! Så alt jeg kan gi dere nå er en aldri så liten dose med inspirasjon fra Weheartit, men det er vel ikke så ille? Hehe. 

Satser på å komme meg på skolen imorgen, hater å være syk og være hjemme fra skolen, er så ufattelig kjedelig. Til helga må jeg ihvertfall være frisk for da skal jeg på jobb for første gang, og gleder meg og gruer meg.. Men satser på at det blir bra! Nå skal jeg prøve å få i meg litt mat, selv om halsen ikke er så begeistret for deg, jaja.

Ha en fin kveld videre, snakkes ♥


06.11.2014  ·  Inspirasjon  ·  25 kommentarer

Daily dose of inspiration


weheartit/pinterest


Åh, dette er det jeg kaller en inspirasjonscollage.. Hehe! Dette blir jeg virkelig ikke lei av, kan drømme meg bort i slike bilder i evigheter! 

Nå er det ikke lenge til helg eller Halloween, woho! Ha en fin dag folkens, snakkes ♥


30.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  9 kommentarer

Inspiration: Dressed in black
Hei! 

Ah, deilig collage fra inspirasjonskildene weheartit og pinterest ♥

Noe jeg har fått sikkelig dilla på den siste tiden er helsvarte antrekk, okei kanskje ikke helt svart, men i stor grad! Det er sikkert noen som syns det er veldig kjedelig, men jeg liker det sikkelig godt og syns det er utrolig kult! Kunne ikke godt med det til alle årstider, men nå på høsten/vinteren syns jeg det passer veldig. Egentlig alt av svart, hvitt og grått, får ikke nok av det nå fortiden! Hva syns du om dette? 

Fredag folkens! Det er digg det. Ha en fantastisk dag, vi snakkes!


24.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  6 kommentarer

- Fashion -
//pinterest.com


Heisann! 

Nå syns jeg det var på tide med en ren motecollage! Er så utrolig mye fint ute og surrer på inspirasjonskilden pinterest, så det passet veldig bra! 

Meen, nå skal jeg fortelle dere noe trist! Vi er jo bare midt i oktober, så er enda en stund til vinter.. Men tror dere det søren meg ikke har dalt snø ned fra himmelen i absolutt hele dag?!? Det har klart å legge seg et godt og sjukt lag med snø allerede.. Hva er dette forno? Vi skal jo nyte høsten nå, ikke vinter. Uff altså, dette liker jeg ikke. Så absolutt ikke innafor.

Jaja, har ikke så mye annet valg enn å leve med det.. haha. Nå er jeg snart på vei ut døren, og skal på ungdomsskolen jeg gikk på, på TV-aksjonen eller elevaksjonen som det heter Blir nok veldig koselig, spesielt å hilse på gamle lærere og slikt. Så får jeg tankene på noe annet enn denne pokkers snøen også, haha. 

Har det kommet noe snø hos deg enda? Ha en super kveld, vi snakkes!


16.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  16 kommentarer

- Sunday inspiration -


Deilig, deilig inspirasjon på en søndagsmorgen! Elsker å starte dagen med en runde inspirasjonsboost, og veldig fornøyd med dagens collage - digger den!
Nå skal jeg få ryddet litt til mamma og pappa kommer hjem, så snakkes vi senere.

Ha en fantastisk søndag, nyt den ♥


12.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  22 kommentarer

Some inspiration
Litt deilig inspirasjon på morgenkvisten! Starter heldigvis sent i dag, 09.50 - så fikk sove ut litt ekstra.. Det klager jeg ikke på for å si det sånn! 

Ha en fin dag folkens, snakkes ♥


07.10.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

Inspiration: Fashion for fall
Heisann!

Åå, nå begynner høsten å komme godt i gang - og jeg kjenner det er en deilig følelse! Og hvis du vandrer rundt på sentret i ulike butikker er det så fantastisk mye fint å se at får lyst å ta med meg alt og gå. Høsten er virkelig en fin motesesong og er den årstiden det er mest fint i butikkene, på nesten lik linje med sommeren! Slår den nesten, men ikke helt, haha - meg og den sommeren altså! Fargene på høsten er nok noe av det jeg liker best, også er det så deilig at man bare kan pakke seg inn i flere lag og føle seg litt som en bjørn.. haha, men varmt og godt blir det iallefall! 

Tok meg nettopp en liten tur rundt på både weheartit og pinterest, og der fant jeg som vanlig mye deilig inspirasjon som jeg vil dele med dere! 

Nå er det litt skolearbeid som står på agendaen, har en del som skal leveres før fredag.. Så blir en del skole fortiden, jaja! Ha en fin kveld videre, vi snakkes ♥


24.09.2014  ·  Inspirasjon  ·  23 kommentarer

Sunday inspiration


God søndag!

Akkurat som denne uka har også helga gått utrolig fort! Denne helga har jeg ikke gjort så mye, føler jeg skriver det hver gang og det får meg til å se at jeg har litt lite liv.. haha! Føler jeg gjør mer enn jeg egentlig gjør, jaja.. Har ikke bare sittet inne heldigvis! 

Nå i dag skal jeg egentlig bare slappe av, kanskje gå ut en liten tur - vet ikke helt enda.. Men nå skal jeg først rydde litt! Ha en fin søndag folkens, vi snakkes!
Hva er dine planer for dagen? 


14.09.2014  ·  Inspirasjon  ·  19 kommentarer

Inspiration: Urban outfitters

Heisann! Sunday funday, eller hvaa? 

Hvis du følger urban outfitters på instagram så får du en haug med inspirasjon hver eneste dag! Jeg følger selv de og de legger ut å utrolig mye bra, veldig slike type bilder jeg digger! Så dagens inspirasjon kommer fra den instagramkontoen og hvis du vil ha en sikkelig inspirasjonsboost så anbefaler jeg deg å følge den her


Åå, deilig deilig! Nå skal jeg rydde rommet, så vi snakkes senere! Ha en super søndag folkens, nyt den ♥


07.09.2014  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

Room inspiration

Vinneren av en personlig almanakk ble Marita Krangnes! Du blir kontaktet så fort som mulig, så sjekk mailen din etterhvert. Gratulerer!


Heisann!

Da var det vist tilbake til gamle rutiner og skoledag.. ikke noe streik med andre ord! Det blir nok deilig å endelig komme i gang. Akkurat nå har jeg midttime så tenkte jeg kunne komme med en update. 

I går satt jeg og tenkte at jeg er så utrolig lei av rommet mitt og vil gjøre noe nytt, ommøblere og litt slikt.. Så klikket med inn på weheartit, pinterest, tumblr og det som er for å få litt inspirasjon. Over ser dere noe av det jeg fant, digger det! Jeg har jo så klart ikke sååå stor mulighet til å gjøre akkurat det jeg vil med rommet mitt, men jeg skal iallefall gjøre noe og freshe det opp litt, haha. Så da blir det kanskje en tur på Ikea i nærmeste fremtid. Nå skal jeg spise lunsj, så snakkes vi!

Ha en super dag ♥


02.09.2014  ·  Inspirasjon  ·  22 kommentarer

Inspiration sunday


Heisann! God søndag

I går var jeg borte hele dagen så ble ikke noe update da.. Jeg var i Årnes for å ta bilder i et bryllup, var en smule skummelt siden jeg aldri har gjort noe sånn før, men en gang må jo være den første? Men til å være første gang er jeg faktisk greit fornøyd! Så i dag med andre ord skal jeg bare slappe av, haha. Skal på skolen i morgen (faktisk) men bare i to timer da. Streiken er jo fortsatt ikke over, begynner faktisk å tvile på at den blir over med det første - men vi får bare vente å se! 

Tenkte egentlig å kåre vinneren av almanakken i dag, men venter til imorra. Så hvis du vil ha en personlig almanakk kan du trykke her.
Ha en fin søndag videre, så snakkes vi!


31.08.2014  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

Inspirasjon: Hattefin

Heisann!

Ah, må først få ut litt raseri og si at det nye oppsettet til blogg.no er sikkelig stygt.. rett og slett! Syns det bare er utrolig rotete og fælt, og ikke minst den nye reklamen på toppen som de ha begynt med. Nei, uff - dette liker jeg ikke! Men blir vell en vane sak?

Det er var deilig! Så her om dagen et innlegg på bloggen til Silje, som da er litt av inspirasjonskilden til dette innlegget, men dette er noe jeg tenker på ofte og som gjør meg litt trist, haha. Nå skal dere høre, er det noe jeg digger så er det folk som bare ser helt fantastisk fine og kule ut med hat, eller generelt hodeplagg! Og jeg blir like misunnelig og sjalu hver gang, haha.. Lurer på hvor mange ganger jeg har sagt når jeg er på shopping med noen; Ah, skulle ønske jeg kledde hatt. Hodet mitt har bare en utrolig teit form og er egentlig veldig stort, haha - skulle ikke tro det, neida.. Noe som da gjør at jeg ser helt patetisk ut når jeg tar på meg et hodeplagg av all slags sort. Jeg er jo veldig glad i å gå med luer, men føler meg til tider veldig ukomfortabel med det også, haha. Men ser litt bedre ut enn en hatt eller caps, så er i hovedsak det jeg går for når det kommer til mitt store, irriterende hode. Så har tittet på en inspirasjonsbilder fra både weheartit og pinterest som jeg syns er vært å dele med dere!
Ah, heldige mennesker! Det ser så bra ut! Jaja, jeg får leve med det og tenke at jeg ikke er skapt for det, haha - neidaa! Skal ikke syte over en sånn fille ting. Men over til noe annet: imorgen kommer det en overraskelse til dere som jeg gleder meg til å dele. Så stay tuned!

Hva tenker du om hodeplagg? Ha en fin kveld videre, vi snakkes!


27.08.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Inspiration monday

Heisann!

Nå skulle jeg jo egentlig vært på skolen, men istedenfor sitter jeg foran TV i morgenkåpe, og bare slapper av! Slapp av jeg skulker ikke første skoledag, haha - meen skolen jeg går på er i streik så jeg starter ikke før imorgen. Og klager akkurat på å få en ekstra dag fri! Har de siste dagene lagt meg så alt for sent, og våknet aaalt for sent.. Så ja, har bestemt meg for å legge meg tidlig i dag, haha! Lykke til, Oda - Takk. 


Litt deilig mandags inspirasjon, woopwoop! Planene for resten av dagen er egentlig å forberede meg på at sommerferien er offisielt over imorgen... Herlighet, det har gått så fort, men egentlig også veldig sakte - haha! Har vært en veldig bra sommer ihvertfall! Jaja, håper alle som startet på skolen i dag har hatt en bra skolestart! Ha en super uke alle sammen, vi snakkes. Hvordan var din skolestart? 18.08.2014  ·  Inspirasjon  ·  19 kommentarer

Inspirasjon


Heisann! God søndag!

I dag har jeg stirret på et tomt innlegg veldig lenge. Har ikke noe å fortelle, har ikke noe å vise dere.. har rett og slett ingen motivasjon - ikke noe å dele med dere. Det jeg klarte å skrape frem var et veldig standard innlegg fra min side, inspirasjon fra ikke noe annet weheartit. Jeg elsker slike innlegg selv, men blir litt mye av det noen ganger og det er jeg klar over. Med andre ord jeg har null å blogge om, og det blir bare kjedelig i lengden å måtte skrape frem noe bare for å gjøre det. 

Jeg vet ikke hvor mye det blir fremover, men håper inspirasjonen og motivasjonen kommer smygende tilbake så fort som mulig! Ha en fin søndag alle sammen ♥ Noe spesielt du vil lese om?


03.08.2014  ·  Inspirasjon  ·  21 kommentarer

Wise words #3


Heisann! Stemmer ikke det? Det syns ihvertfall jeg, hvis jeg tenker positivt sekundet jeg går opp av senga, merker jeg at alt blir mye bedre.

Nå holder jeg egentlig på å finne ting jeg skal ha med på campingen, men tenkte å kom en aldri så liten tur innom her! Vet ikke helt når vi drar, men tror ikke det er så alt for lenge til.. Heldigvis ikke så langt å kjøre. Vet ikke helt hvor mye jeg oppdaterer dere de neste dagene fremover siden jeg egentlig ikke har nett der, det er utrolig dårlig og jeg har ikke hatt tid til å forhåndsskrevet noe, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Ha en super dag og tenk positivt, vi snakkes!


29.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Inspiration


Dagen i dag går rett og slett til å bare slappe av og ha en sikkelig daffe søndag! Lese, internett, film, spise og sove. Akkurat nå pøser det ned og tordner, hater torden og lyn - så får bare håpe det gir seg snart og at sola kommer seg gjennom skyene og skinner igjen! Hva er dine planer for dagen? Ha en super søndag, vi snakkes ♥


27.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

Street


Ha en fantastisk bra uke alle sammen! Kos dere med denne deilige kollasjen ♥


21.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  8 kommentarer

Liten dose inspirasjon


Heisann!

Hvordan går det med dere i solsteika? Ah, noe av det beste er å våkne og se ut av vinduet at himmelen er knallblå, og sola skinner som bare søren! En av grunnene til at jeg klarer å stå opp litt tidligere også, og ikke bare ligge å late hele deg.. Men faktisk komme meg litt ut! Da er det litt deilig og lage seg en god frokost og klikke seg inn på weheartit for å få litt inspirasjon for dagen, deilig deilig. 

I dag skal jeg møte bestevenninna mi, det skal bli så bra siden jeg ikke har sett hu på en stund pga. ferie og slikt.. så det er jeg klar for i dag! Vi skal ut å bare nyte sola, digg. Dere får ha en super dag, kos dere! Hva er dine planer for dagen? Vi snakkes. 


18.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  2 kommentarer

Inspiration: Tattoos all over

Heisann!

Etter at jeg tok tatovering, som nå er en måneds tid siden så har jeg tenkt: Hm, hva skal den neste være? Jeg elsker tatoveringer og syns det er så utrolig fint når jeg ser folk som har det tildekket oppover armene! Jeg skal så klart vente litt med å ta min neste siden jeg er ikke så gammel enda, men skulle ønske jeg bare kunne dekke meg til med tatoveringer noen ganger for det ser jo søren meg så himla bra ut! Ihvertfall på enkelte. Men sånn blir det ikke, ihvertfall ikke enda! Jeg har sittet å kikket en del innimellom på litt inspirasjon til tatoveringer og det er jo så utrolig mye! Det er mye stygt også, men det er så utrolig mye fint! Ah, deilig deilig.

 


Senere i dag skal jeg ut med venninne, vet ikke helt hva vi skal finne på, men blir nok bra uansett! Ha en super dag, vi snakkes! 


15.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  19 kommentarer

Wise words #2


Ha en fantastisk lørdag ♥


05.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  2 kommentarer

Inspiration: Street


Heihei! 

Den beste inspirasjonen finner man på gata, sant? Det syns ihvertfall jeg, hva det enn måtte være! Hvertfall når jeg selv er ute på gaten eller bare ser på bilder som det her så får jeg utrolig mange ideer og inspirasjon! Deilig deilig.. Været er utrolig bra her og jeg koser meg så utrolig masse! Festival er noe alle burde dra på engang, herliig! Dere får så klart bilder og mer tekst når jeg kommer hjem.

Ha en super dag allesammen! 


02.07.2014  ·  Inspirasjon  ·  5 kommentarer

Wise words


Sett noen blogger som har slike innlegg, enten med akkurat samme greia eller litt forskjellig. Syns det er utrolig lurt og få en sikkelig bra start på dagen med noen kloke ord. Hvis dette er noen dere er gira på eller syns er greit så poster jeg slike hver uke, syns ihvertfall det er utrolig bra å lese sånt på starten av dagen!
Gjør dagen bedre med en gang. Poetisk, jeg vet - haha.. Ha en super dag videre ♥


28.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  4 kommentarer

Time for some inspirationÅå, deilig deilig collage! Lurer på hvor mange jeg skal si at jeg ALDRI blir lei av weheartit og dele utallige collager med dere, proppet full av masse herlige inspirasjons bilder! Nei, tror det aldri kommer til å ta slutt. Håper dere ikke er alt for lei, enda. Vi snakkes ♥ 


25.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  8 kommentarer

Daily dose of inspiration


Hei!

Innimellom solingen kommer det en aldri så liten dose med inspirasjon! Må ikke glemme å skvise det inn i hverdagen. Jeg har hatt fri så langt denne uka, men i morgen og på fredag må jeg komme meg på skolen igjen - men så er det sommerferie (iiiik).. I morgen da skal vi rydde og dra på Nebbursvollen som en slags avslutning. Været ifølge yr er ikke helt på vår side i morgen, men får virkelig håpe det endrer seg siden vi tross alt skal på et badested. Nå skal jeg få i meg litt mat, så snakkes vi senere! Forresten, tusen takk for veldig hyggelig tilbakemeldinger på tatoveringen min ♥ Har du fått sommerferie enda?


18.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Inspirasjon love
Åå, fantastisk! Er ikke noe som en sikkelig god dose inspirasjon, det må jeg si!! Er så utrolig deilig å se på og jeg blir så glad og motivert, haha. 


12.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Inspiration time


Nok en gang tid for litt inspirasjon mot kvelden! Alltid deilig det. Weheartit kommer nok aldri til å slutte med og gi meg inspirasjon, haha - føler jeg iallfall. Blir like glad hver gang jeg klikker meg inn der, og får alltid like mye motivasjon til å dele noe med dere. Veldig forstålig hvis dere kanskje blir litt lei for jeg er veldig flink til å poste slike kollasjer.. meeen Ah, det er jo så deilig å se på! Ha en super kveld videre godtfolk!


04.06.2014  ·  Inspirasjon  ·  13 kommentarer

Summer inspiration

Heisann! 

Åå, det er så deilig vær og det får meg faktisk til å ville stå opp tidligere - og det er litt sykt! Haha. Tenkte å tilbringe litt tid ute i sola i dag, må jo ta nytte av den når den er her! Kanoturen i går var kjempe vellykket, og var utrolig koselig, ooog jeg holdt meg oppe i kanoen og ikke i vannet, haha. Været var så klart helt fantastisk også som gjorde alt veldig mye bedre. Har funnet litt inspirasjon som jeg gjerne vil dele med dere før jeg går ut i sola, bra start på dagen! I kveld skal jeg på klassefest, som helt sikkert blir kjempe koselig! Slipper heldigvis å sitte inne i dag, åå er så deilig med litt ekstrafri!
Hva er dine planer for dagen? Hvordan er været hos deg? Ha en fin dag videre, snakkes ♥


29.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Daily dose of inspiration


Litt inspirasjon på kveldstid er ikke feil vel? Er det noe man ikke blir lei av så er det å kikke på ulike inspirasjonskilder, *kremt* weheartit! Slår aldri feil ♥ 
Ha en super lørdagskveld folkens, snakkes!


24.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  6 kommentarer

Inspiration: All random

Helo!

Hadde alle en bra dag igår? Det hadde jeg ihvertfall, var så koselig med herlige mennesker! På søndagsmorgen tenkte jeg at det var deilig med litt inspirasjon. Det passer seg jo alltid, og spesielt på morgenkvisten, kanskje litt hardt å ta i og si at det morgen nå, MEN for meg så er det det.. haha! I dag er det så utrolig fint vær ute, så håper egentlig på å komme meg litt ut, men har egentlig bare mest lyst til å være inne å slappe av, hehe. 


Hva er dine planer for dagen? Ha en super søndag, lader opp til nye uke i morgen! Vi snakkes ♥


18.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  9 kommentarer

Inspiration: Festival fashion

Heisann!

Regner med at det er en del som skal på en eller annen festival i sommer? Det skal jeg ihvertfall, og jeg gleder meg så utrolig mye - blir så bra! Festivalen jeg skal er ikke den man har den typiske festival stilen, det er vell egentlig mest i utlandet. Man får nesten gjøre det beste ut av det om man vil eller ikke! Jeg har funnet en del fantastiske kule, freshe og deilige bilder på weheartit, som jeg vil dele med dere! Hvis du skal på festival er det her du får inspirasjon, DET fikk hvertfall jeg. I følge meg så skulle alle gått rundt sånn her, er så utrolig kult - digger det! 


Skal du på festival i sommer? Ha en super dag videre, snakkes ♥

Æææ, fikk vite klokka 09.00 i dag om vi kom opp i skriftlig eksamen eller ikke og jeg kom ikke opp!! Wohoo!


15.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  6 kommentarer

Inspiration: Everything


Heisann!

Nå er det søndag, helga er snart over og i morgen er det skole nok en gang. Etter en liten runde på weheartit, så har jeg funnet litt inspirasjon jeg vil dele med dere. Denne gangen ble det en god blanding av alt vi trenger og har, haha. Liten inspirasjon på en søndagsmorgen slår aldri feil, eller hva? Planene i dag er egentlig bare å være hjemme og lade opp til ny uke. Hva er dine planer? Ha en super søndag alle sammen, snakkes ♥


11.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  24 kommentarer

Inspiration: Rainy days

Heihei!

I går når jeg klikket meg inn på yr for å sjekke været, fikk jeg et stort sjokk. Det er meldt regn hele uka!! Hvordan er det mulig? Vi har hatt så utrolig fint vær hele april, sommerfølelsen har vært på topp og jeg har elsket hver eneste dag når sola har stått høyt på himmelen. Så det måtte vel egentlig være for godt til og være sant.. Men selv om det er grått og trist ute, trenger man ikke akkurat å se sånn ut på deg! Her er liten deilig og fin inspirasjon som man kan kikke på når det er en regnværsdag. Du trenger ikke å pakke deg inn i den største regnfrakken og skjule deg under en gammel, slitt paraply. Alternativene er så mange - 
Hvordan pleier du å kle deg på regnfulle dager? Ha en fin dag videre, snakkes ♥


08.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

Inspiration: Arm candy

Heisann!

Når jeg kom hjem fra skolen i sted satt jeg litt å kikket rundt på weheartit, og da kom jeg over utrolig mye herlig arm candy! Det er utrolig fint med masse tilbehør oppover håndleddet, digger det! Og jeg har funnet ut at jeg er alt for dårlig til å både kjøpe det og bruke det selv, så det må jeg bli bedre på.. Hvertfall nå som det nærmer seg sommer, da ser det jo så utrolig bra ut! Det piffer opp et antrekk så utrolig mye på bare 1 - 2 - 3. 


Hva syns du om dette? Ha en herlig kveld videre, vi snakkes ♥


05.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  11 kommentarer

Inspiration: Boyfriend shorts

Heisann!

Er det noe jeg virkelig har fått sansen for den siste tiden er alle plagg som har ordet "boyfriend" i seg.. Da vet jeg at det må være noe bra, haha! Det er så utrolig kult, boyfriend bukser, boyfriend shorts, boyfriend denim jakke and so on.. Nå som sommeren nærmer seg er det jo shorts man burde fokusere litt mer på, og da har jeg funnet litt inspirasjon som jeg ble utrolig inspirert av - og håper dere blir det samme!


Hva syns du om denne stilen/trenden? Ha en super kveld videre, vi preikas ♥


01.05.2014  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

Inspiration: Don't worry be hippie


Åå, tenk å ha levd på denne tiden! Hadde vært så utrolig gøy! Kunne du tenkt deg å levd som hippie? Ha en super dag, peace out ♥


29.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

Sunday inspiration


Nå skal jeg snart ut å nyte den herlige sola! Ha en super søndag, vi snakkes ♥


27.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Inspiration: Nail polish

Hei!

Det er ikke noe å legge skjul på at jeg elsker neglelakk! Klarer virkelig ikke å gå uten, da føler jeg meg rett og slett naken - haha! Jeg har utrolig mange neglelakker, noen bruker jeg så klart mer en andre, men ah klarer meg virkelig ikke uten.. Så da fikk jeg den fine ideen at jeg kunne dele litt av min inspirasjon med dere.


Er du glad i å bruke neglelakk? Ha en fin kveld videre ♥


22.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  23 kommentarer

Inspiration: Easter

Heisann!

I dag kom hjem fra campingen, og dro nesten til Oslo til søsteren min med engang. Har faktisk ikke vært hjemme et eneste døgn i påskeferie, haha! Jaja, bedre enn og sitte hjemme og råtne! Men siden jeg da ikke har tilgang til min egen pc, som alle bildene jeg egentlig skulle dele med dere er på - tenkte jeg at jeg kunne poste et inspiration innlegg i sammenheng med påske! Det passer jo i grunn veldig bra.


Ha fortsatt en fin påske! Vi snakkes ♥


18.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  14 kommentarer

Inspiration: Knee socks

Heisann!

Som sagt har jeg bestilt en del ting fra Ebay og to av de tingene er tennissokker/kneestrømper! Jeg har sett en del som har gått med det i det siste, både på nettet og på gata. Jeg syns det ser utrolig bra ut, og hadde derfor veldig lyst til å prøve ut dette selv. Strømpene jeg har bestilt finner du her. Jeg tenkte jeg kunne dele de bildene jeg har fått inspirasjon fra, så kanskje dere får litt inspirasjon selv!


//weheartit


Nå tenker jeg å se på en film eller no.. Og i morgen setter jeg snuta på København, ææ! Hva syns du om slike strømper? Ha en super kveld videre, vi snakkes!


12.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Inspiration: Outfit ideas

Hei!

Jeg har lagt ut et veldig likt innlegg før, tenkte jeg kunne gjøre det igjen bare denne gangen med andre antrekk så klart! Jeg elsker å se på slike bilder av antrekk, man får så utrolig mye inspirasjon av det til hva man kan gå med i sommer - det gjør hvertfall jeg!
Så da deler jeg det med dere, og satser på at dere også får litt inspirasjon☺


//weheartit


Hva syns du om slike bilder? IDAG ER DET FREDAG, SOM VIL SE AT DET ER PÅSKEFERIE SNART!!
HA EN SUPER DAG ALLE SAMMEN :D


11.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Inspiration: Fashion

Heisann! 

Nå er det søndag, og imorgen starter det enda en ny uke. Selv om det er utrolig deilig med helg, er det også litt deilig å komme seg på skolen og møte folk, haha. Her kommer jeg med nok et inspirasjonsinnlegg, beklager for at det har vært en del av det i det siste.. Men motivasjonen har ikke vært helt på topp i det siste, men kjenner at den smyger seg innpå igjen. Så fremover skal det bli litt bedre håper jeg. Nå kommer en venninne til meg snart, vi skal ta bilder til en skoleoppgave- det blir veldig gøy! Ha en super søndag, vi snakkes!


06.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Daily dose of inspiration

Heisann! 

Her kommer det litt inspirasjon på morgenkvisten! Er så deilig å se på så lyse og fine bilder, blir så glad! Endelig fredag og snart helt, det skal bli godt.. eller hva? I skrivende stund sitter jeg på skolen og gjør egentlig ikke så veldig mye, tenkte å ta en tur på butikken å få meg litt mat, haha. 

Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


04.04.2014  ·  Inspirasjon  ·  14 kommentarer

My latest: Weheartit
Her har dere mine "latest hearts" på weheartit! Dere burde vite nå at jeg er helt frelst der, og er der hvertfall 1 (2++) gang om dagen.. haha!
Hva heter du på weheartit? Følg meg gjerne HER. Ha en super dag videre, vi snakkes ♥

 


31.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  11 kommentarer

Inspiration: Never enough summer

Hei der! 

Jeg klarer vist aldri å slutte å prate om sommeren jeg! Men jeg er så gira, og har aldri gledet meg så utrolig mye til sommeren før.. I think. Så her kommer en aldri så liten summer inspiration collage. Lover at det skal være lenge til neste gang nå, hehe. 

//weheartit

Ååh, så utrolig herlig å se på! Håper alle får en avslappende og deilig søndag videre, vi snakkes!
(Til uka er det meldt strålende sol hver dag!!) 


23.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  7 kommentarer

Daily dose of inspiration

Heisann! 

I dag er ikke formen helt på topp.. Tett nese, vond hals og kjenner at febern smuger seg på. Jeg dro på skolen i dag, men kjenner nå når jeg har kommet hjem at jeg hadde hatt godt av å vært hjemme, for nå er jeg utslitt. I tillegg når jeg våknet i dag var det helt hvitt ute, kunne faktisk ikke blitt mer lei meg - var helt sikker på at snøen hadde sagt farvel for denne gang, men der tok jeg dessverre feil. Siden jeg ikke føler meg helt bra, gjorde jeg det så enkelt med å rett og slett lage et aldri så lite inspirasjoninnlegg, fra min side slår dette aldri feil så håper dere føler det også! Nå skal jeg krype under dyna med en kopp te, så snakkes vi senere!
Hva syns du om bildene? Er du også syk i dag? Ha en super dag videre! 


//weheartit


19.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  14 kommentarer

Inspiration: Summer is coming

Heisann!

Da var helga snart over, og vi går snart over i en ny uke nok en gang. Denne helga har faktisk for en gangs skyld vært litt produktiv i hva den pleier å være.. haha! Med andre ord; det har vært en bra helg. Av en eller annen grunn syns jeg søndager er en fin og passende dag å poste et innlegg med god "gammel" inspirasjons collage fra weheartit, så jeg kjører rett og slett på med det...Ble nok en gang litt sommer preget, men det er fordi jeg virkelig ikke kan vente til sommeren! ÆÆÆ.. sola skinner og det går mot varmere tider - DET er digg!
Hva syns du om bildene? Hvordan har helgen din vært?
Ha en fin søndag videre, vi snakkes ♥ 


09.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  16 kommentarer

Inspiration: All random

Heisann!

Da var det søndag, og helga er snart over allerede.. Hvorfor må den alltid gå så fort? I dag er det Fastelaven, woho! Det betyr boller med krem,
og det er så utrolig godt. Så det blir kos! Jeg sto nettopp opp nesten, og hoppet rett inn i dusjen, utrolig deilig!
Og nå sitter jeg her og tenkte jeg kunne slenge inn et innlegg med litt søndag inspirasjon, so here you go.


Hva syns du om bildene? Ha en fin søndag, vi snakkes!


02.03.2014  ·  Inspirasjon  ·  13 kommentarer

Inspiration: Summer outfits

Hei!

Nok en gang sitter jeg å drømmer om sommeren, gleder meg så sinnsykt til sommeren at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Noe av det beste med sommeren er så klart klææær! Det er bare mye bedre på sommeren, enn på vinteren når det gjelder klær.. Det skal være snickers og twist! (haha, lol.)
Men tenkte jeg kunne vise dere noen av antrekkene som jeg har funnet litt rundt omkring på nettet -

Disse antrekkene går det veldig i det samme, men jeg digger de for det om! I dag er det jo mandag, som betyr at vinterferien er over, dessverre..
Skulle gjerne hatt en uke til med ferie, men får bare vente til det er påske. Hva syns du om disse sommer antrekkene? Gleder du deg til sommer, sol og varme? 
Håper dere får en fin dag videre, vi snakkes! 

 

//ikke glem å klikk deg inn her


24.02.2014  ·  Inspirasjon  ·  13 kommentarer

Inspiration: Shoe addiction


God søndag! 

Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg inspirasjonsbilder fra *waitforit* weheartit! Haha, er det virkelig noe jeg kunne gjort så er det å sitte på weheartit dag inn og dag ut, åå det er så utrolig mange herlige bilder der! Men dagens dose med inspirasjon ble sko! Hvem elsker vel ikke sko? Skulle gjerne hatt alle disse..
Men dere får ha en fin dag videre, vi snakkes ♥ 


16.02.2014  ·  Inspirasjon  ·  9 kommentarer

Daily dose of inspiration

Hva syns du om bildene? Ha en fin dag videre alle, vi snakkes ♥


10.02.2014  ·  Inspirasjon  ·  3 kommentarer

Inspiration: God blanding


Heisann, bra dag så langt? 

Denne dagen begynte med at jeg forsov meg, woho! Føler meg ikke akkurat som den dronninga her jeg sitter, som er litt av grunnen til at det ikke er outfitbilder i dag. Men til tross for dårlig start på morningen har dagen vært bra! Satt en god stund på weheartit i sted *som vanlig* og fant en del herlige inspirasjonsbilder.. Denne gangen er det ikke et bestemt tema for bildene, men heller en god blanding! Hva syns du om bildene? Ha en en fin dag videre, vi snakkes ♥


29.01.2014  ·  Inspirasjon  ·  7 kommentarer

Daily dose of inspiration


God morgen!

Er det virkelig noe som er herlig å se på weheartit så er det alle bildene av de nydelige dyrene. De er så søte! Så tenkte å dele noen bilder med dere, hehe. Akkurat nå sitter jeg i timen og har mediedesign, tenkte egentlig jeg bare kunne droppe innom. Hva syns du om disse nusselige bildene? Ha en fin dag videre, så snakkes vi senere ♥


 

//weheartit


22.01.2014  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Inspiration: Summer time


//bilder fra weheartit og redigert i picmonkey

Ja, jeg sitter enda å lengter etter sommer mer enn noen gang.. Kan virkelig ikke vente til den kommer! 
Gleder du deg like mye til sommeren?  


18.01.2014  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

Inspiration: dip dye

Hei alle!

Er det noe jeg misunner så er det folk som tørr å være vågale når det kommer til håret sitt. Det er så kult for eksempel farge håret sitt rødt eller lyse rosa, men det kommer jo også veldig ann på om man kler det eller ikke. Det er en ting jeg har tenkt på lenge og det er dip dye, jeg har planer om å ta dip dye til sommeren. Jeg syns det er så fint med sånn om sommeren, så det har planer om. På weheartit fant jeg mange inspirasjonsbilder så tenkte å dele disse med dere. 


//Jeg har tenkt til å gjøre dette.. blir spennende. 

Har du dip dye? Hva syns du om dip dye?
Ha en fin dag videre, vi snakkes! 


06.01.2014  ·  Inspirasjon  ·  5 kommentarer

Inspirasjon: alt og ingenting

Hei alle!

Tenkte det var på tide med et aldri så lite inspirasjonsbilder innlegg igjen. Det er en stund siden og jeg syns det er så deilig å se på, haha.. Så håper dere liker det også!


//weheartit

Dette ble ganske mye forskjellig, men det duger!
Hva syns du om collagen? Ha en fin kveld videre, vi snakkes!


30.12.2013  ·  Inspirasjon  ·  5 kommentarer

Inspiration: ChristmasHeisann! 

Siden det er bittelille julaften tenkte jeg det passet med litt julebilder fra weheartit! I dag skal jeg bare slappe av. Håper alle får en super dag videre! 
Hva skal du i dag? Vi snakkes. 


22.12.2013  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Inspiration: Pastel colors


Hei!

Er det noe de fleste liker så er det vel sukkersøte farger.. eller? For meg er det enten slike farger eller knæsje neon farger, ikke en mellom ting, haha! Men pastel er jo bare super fint og søtt, blir så glad av å se på slike farger.. Fant disse bildene på weheartit (som vanlig), og satt sammen til en liten collage til dere! Håper dere liker det!
Hva syns du om pastel farger? Vi snakkes!


10.12.2013  ·  Inspirasjon  ·  4 kommentarer

Inspiration: Colorful joy

Hei alle! 

Jeg vet jeg sa at jeg skulle legge ut et innlegg i går kveld, men det ble det ikke noe av.. og jeg har heller ikke fått blogget noe i dag. Så da blir det litt "natt" blogging fra min siden! Jeg har egentlig veldig litt blogg-inspirasjon for tiden, og er litt tom for idéer, så jeg tar i mot forslag hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om! Tenkte jeg kan få til å lage en romvideo snart, kanskje nå i helgen. Så nå tenkte jeg egentlig bare å pøse på med litt fargerike weheartit-bilder av alt og ingenting så dere kan kose dere litt med det. Det er så deilig å se på, hehe. Nå er det endelig helg igjen, så håper alle får en super helg! 
// alle bildene er fra weheartit og redigert i picmonkey

Hva syns du om bildene? Vi snakkes!


07.12.2013  ·  Inspirasjon  ·  5 kommentarer

Today I wanna wear this

Satt sammen dette antrekket på Polyvore nå, og skulle veldig gjerne hatt det på meg i dag, hehe. Nå er jeg på skolen og har et lite friminutt, så tok meg tid til å slenge inn et lite innlegg. Tror jeg legger ut et innlegg senere i dag.. Stay tuned. Hva syns du om antrekket? Ha en fin dag videre, vi snakkes.


05.12.2013  ·  Inspirasjon  ·  15 kommentarer

Inspiration: Hello december

Hei alle! 

Wee, det er endelig desember! Så i denne anledningen tenkte jeg å ha litt christmas inspiration.. Åå, jeg gleder meg masse til jul. Håper alle får en super søndag videre ♥

 


01.12.2013  ·  Inspirasjon  ·  17 kommentarer

Inspiration: Studs and spikes

Hei allesammen! 

Er det virkelig noe jeg digger på klær eller generelt på et antrekk så er det studs - nagleeer! Men jeg liker ikke at det er overalt, det finnes en grense, haha. Et plagg går fint avgangen og litt tilbehør, men ikke på ALT på en gang, hvis dere skjønner, hehe. Så siden jeg er så glad i å søke opp ting på weheartit så klikket jeg meg inn på studs and spikes og dette er det jeg fant. Ååh, elsker det!  


Hva syns du om om dette? Ha en fin dag videre, vi snakkes!


26.11.2013  ·  Inspirasjon  ·  11 kommentarer

Inspiration: quotes

Hei alle! 

Dette er kanskje noe jeg aldri har blogget om før, i og med at jeg syns det er litt klisjè og kleint på en måte, haha.. Men jeg liker jo å sitte å lese det på weheartit så hvorfor ikke poste det på bloggen? hehe, da får det bare bli kleint og klisjè. Men hvertfall her er noen quotes jeg har funnet på weheartit! Hva syns du om quotes? Hva syns du om disse bildene? 
Snakkes! 


18.11.2013  ·  Inspirasjon  ·  3 kommentarer

Inspiration: Tattoos

Bonjour!

Er det noe jeg lenge har tenkt på så er det tatovering, jeg har alltid hatt lyst på det! Og syns det er så fint på både gutter og jenter, når de har massee oppover armene, og overalt.. haha! Jeg skulle egentlig ta tatovering i sommer, men det ble dessverre ikke sånn. Så skulle jeg det egentlig nettopp når skolen hadde startet, men man kan si at jeg feiget ut.. hehe (er veldig redd for nåler). Men etter jul har jeg bestemt meg for at jeg skal ta! Med en gang jeg fikk vite av foreldrene min at jeg fikk lov til å få det etter jeg hadde blitt 16 så ble jeg super glad og må benytte meg av denne sjansen når jeg har så lyst på det, hehe. Jeg har alltid vist hva jeg vil ja som tatovering, og gleder meg til jula er over! haha, neida, joda, neida - elsker jul! Så får bare vente, og denne gangen skal jeg ikke feige ut! hehe, får vi håpe.

           // bildene er fra weheartit og redigert av meg

syns alle disse tatoveringene over er utrolig fine! Åå, elsker det :)
Har du tatovering? Hva syns du om tatoveringer? Tenker du på å ta det?  


15.11.2013  ·  Inspirasjon  ·  3 kommentarer

Inspiration of the day: Colorful

Lenge siden jeg har hatt Inspiration of the day, så tenkte det var på tide. Åhh, jeg bare elsker inspirasjonsbilder, er så herlig å se på. Denne gangen så ble det veldig forskjellige bilder, men en ting alle hadde til felles er at de er fargerike. Det var jo det jeg prøvde på denne gangen så, hehe. Alle bildene er fra weheartit som jeg også elsker! Hvis dere vil se mer kan dere besøke profilen min HER
Hva syns du om bildene? Er du ofte innom weheartit? 
Snakkes!  


29.10.2013  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

Inspiration of the day


//weheartit

Hva syns du?
Snakkes!


05.10.2013  ·  Inspirasjon  ·  12 kommentarer

Inspiration of the day


//noen bilder er private og noen er fra weheartit

Hva syns du om bildene?
Snakkeees!


19.09.2013  ·  Inspirasjon  ·  10 kommentarer

Inspiration of the day

Aloha! Hva syns du om bildene? 
Snakkeees! 


16.09.2013  ·  Inspirasjon  ·  11 kommentarer

Inspiration of the day

Hola! 


Alle bildene er fra weheartit. 

Hva syns du om bildene? 


29.08.2013  ·  Inspirasjon  ·  5 kommentarer

Inspiration of the day

Hei!
Har sittet en stund på weheartit og bare drømmer meg bort i inspirasjons bilder! Elsker den nettsiden, er så mye bra bilder der. 
Hva syns du om bildene? 
Snakkes!


12.08.2013  ·  Inspirasjon  ·  1 kommentar

Inspiration


//weheartit

Hva syns du?


19.04.2013  ·  Inspirasjon  ·  7 kommentarer

Teenager posts

Hei!

Jeg bare digger teenager posts, det er så gøy å lese dem! Hver gang jeg ser dem så tenker ''oja, jeg er ikke den eneste, haha''. Skummelt til tider. Så jeg tenkte å dele noen med dere, enjoooy. //weheartit

Hva syns du om teenager posts?  


16.04.2013  ·  Inspirasjon  ·  11 kommentarer

Inspiration: I have a dream


I have a dream, a song to sing 
To help me cope with anything 
If you see the wonder of a fairy tale 
You can take the future even if you fail 
I believe in angels 
Something good in everything I see 
I believe in angels 
When I know the time is right for me 
I'll cross the stream - I have a dream 


11.04.2013  ·  Inspirasjon  ·  9 kommentarer

Today's inspiration


//weheartit

Hva syns du om bildene? 


01.04.2013  ·  Inspirasjon  ·  9 kommentarer

Inspiration: Summertimes

Hei! 


Gleder du deg til sommeren? 
♥ snakkes 


 


08.02.2013  ·  Inspirasjon  ·  7 kommentarer

passion for fashion - inspiration

Hei!// alle bildene er tatt fra weheartit, men redigert av meg.

Idag har det ikke skjedd så mye og jeg har heller ikke gjort noe spesielt, såå har ikke noe å blogge om så da ble det igjen noen inspirasjons bilder fra we♥it
som sagt så elsker jeg bildene derfra, så ja - det blir en del slike inspirasjons bilder på bloggen. Men det gjør vell ikke noe? Denne gangen ble det litt
passion for fashion bilder, hehe. Alle får ha en kjempe fin kveld videre. Og spørsmålsrunde videoen er under redigering så det kommer så fort jeg blir ferdig! 

? - hva syns du om slike inspirasjons bilder
? - hva har du gjort idag

snakkes


15.01.2013  ·  Inspirasjon  ·  4 kommentarer

Animal life

Hei! 

Tumblr_mgh21ptda81r20f2eo1_500_large
Tumblr_mgbejsmttf1qz4d4bo1_500_large
252174_146275138858894_1330395102_n_large
Tumblr_mg19cda62l1r6posoo1_500_large
Tumblr_mfjfsgqlu81rs8w78o1_250_large
64528_498175666901534_516711561_n_large
537772_518344478187161_282391414_n_large
729250fa7cdc46a807e8588d09195c85_large
Tumblr_lsemglyhhb1qi23vmo1_400_large
555432_514291435277040_1372540988_n_large
//word

Ble litt inspirert når jeg var innpå we♥it istad.. altså som dere sikkert skjønte av "dyreliv". Elsker bildene på weheart it, det er så mye inpirasjon! Og alt er samlet på et sted, elsker det rett og slett.

? hva syns du om bildene
? er du ofte innom weheartit

♥snakkes


13.01.2013  ·  Inspirasjon  ·  1 kommentar

Bucket list

Hei! 

Ååå, det er så mye jeg vil gjøre før jeg dør.. okei! Det hørtes helt feil ut, men det er liksom mye jeg vil gjøre, steder jeg vil dra og slikt. Ja, så her er et lite utdrag av min bucket list -  Ganske usannsynlig at over halvparten av dette skjer, men det er jo lov å drømme! 

? - Har du en bucket list
? - Har du list til å gjøre noen av de sammen tingene eller dra noen av de samme stedene
 
♥ Snakkes  


07.01.2013  ·  Inspirasjon  ·  4 kommentarer
hits