New in: Phone cases

Heisann!

I går kveld når jeg kom hjem hadde jeg endelig fått pakken min fra Ebay! Yeey. Som jeg har nevnt før så må jeg ha deksel på mobilen, egentlig veldig avhengig av det.. haha. Har alt for mange, men men.. Jeg får ikke nok så jeg bestilte to stykker til for et par uker siden, og fikk de igår - så tenkte jeg kunne vise dere de!
Liker de veldig godt ihvertfall! 


/Ebay


Ellers så er jeg fortsatt syk, og har vært det i over en uke nå.. Og det blir egentlig bare verre og verre, så føler meg egentlig bare utrolig crap om dagen. Dro en time tidligere fra skolen også siden jeg har hatt feber i går og i dag, hadde det forrige uke også, men trodde det var over.. Der tok jeg vist feil! Jaja, blir nok bedre snart håper jeg! 

Hva syns du om dekslene, hvilket likte du best?
Ha en super dag videre ♥


04.11.2014  ·  Innkjøp  ·  18 kommentarer

Wreck this journal

Hei!

Oi, noen dager siden sist eller hva? Har hatt en liten pause, og hvis jeg skal være helt ærlig så har det vært veldig deilig! Motivasjonen kjenner jeg kommer delvis tilbake, så det er bra! Har ikke gjort så altfor mye denne uka, har tilbrakt tiden veldig mye med venner. På torsdag var jeg på avskjedsfest for en venninne som skal på utveksling til Texas, det var veldig koselig, men samtidig også trist. Hu blir jo borte tross alt et år, satser på at det går fort! Senere på kvelden bestemte noen av oss å dra på kino.. Vi så den nye filmen Sex tape med Cameron Diaz og Jason Segal, den var utrolig bra og veldig morsom! Anbefaler alle å se den, lover deg at du får deg en god latter!

Ellers her om dagen fikk jeg pakke i posten fra platekompaniet, utrolig rask leveringstid fikk den bare etter to dager - DET liker vi altså! Det er en bok som heter Wreck this journal og den er utrolig morsom, og veldig bra tidsfordriv! Hvis du ikke vet hva den går ut på så ligger det egentlig veldig i navnet, du skal rett og slett ødelegge den. På hver siden står det en "oppgave" du skal gjøre som er med på å rett og slett ødelegge boka, haha. Høres kanskje litt teit ut, men du skal liksom gjøre den personlig. Veldig lett å forstå hvis du søker opp bilder.


Nå går musikken på full guffe på spotify og jeg skal få i meg litt mat, vi snakkes! Har du denne boken? Ha en fin lørdag! 


09.08.2014  ·  Innkjøp  ·  25 kommentarer

Litt nytt

Heisann!

I går var jeg på Sognsvann i Oslo med søstra mi! Det var så utrolig varmt i går, over hele 30 grader så var veldig deilig å være på en strand da slik at man bare kan hoppe uti vannet når man koker opp! Jeg klarte å bli litt solbrent på ryggen også, haha uff. Må være litt mer forsiktig kanskje, men men - det blir brunt ihvertfall, haha!

Det er jo søren meg varmt uansett hvor man er, klager ikke.. så når vi dro fra Sognsvann etter og ha tilbrakt greit mange timer på stranda tok vi oss en tur på city for jeg trengte ny bikini som jeg egentlig ikke hadde penger til, haha..Men har klart å farge begge bikiniene mine i vaska så de ser ikke ut. Heldigvis var det 50% på Bikbok, jeii! Så fikk kjøpt en jeg har hatt lyst på lenge, woopwoop! Så tok vi en aldri så liten tur på H&M og det ble det dessverre et par ting til.. Uff, virkelig ikke bra for lommeboka det her når man egentlig ikke skal bruke penger på klær, haha! Jaja, har man lyst har man lov :))))))


Topp/Kjole H&M - Tote H&M - Bikini Bikbok


For en bra dag! Nok babling fra min side nå, haha. Ha en fantastisk dag folkens, vi snakkes!


24.07.2014  ·  Innkjøp  ·  8 kommentarer

New in: Floral sneakers
Hei!

Fy, så forbanna varmt det har vært i dag! Men fy, så digg det har vært! Haha, skal virkelig ikke klage altså..

Gikk ned på posten i sted for å hente en pakke og for å handle litt mat. Bestilte et par sko for litt over en uke siden, og er faktisk overrasket over hvor fort det gikk i og med at det blir sendt fra Kina, pleier å ta mye lenger tid.. Så det liker vi! Dessverre så var de en smule trange, men satser på at de kommer til å utvide seg litt. For de er så sommerlige og søte! Var litt usikker på om jeg kom til å like de, men jeg ble positvt overrasket og gleder meg til å ta de i bruk! Hva syns du? Ha en fin kveld!


19.07.2014  ·  Innkjøp  ·  6 kommentarer

Nye shadeez


Hei!

Disse fantastiske, deilige par med solbriller dunket ned i postkassa mi i går! Og jeg absolutt elsker de, de er så utrolig kule, men også veldig enkle..
Gullfargen gjør de superkule, digger!

I dag var jeg flink å sto opp før tolv, det er ganske bra til å være meg aka. dovendyr. Jeg har ikke pakket noe som helst og jeg drar halv ti i morgen, så jeg må egentlig gjøre ferdig alt i dag og jeg har egentlig ikke så lyst.. haha. Det er utrolig slitsomt og kjedelig å pakke, eneste positive er å sette sammen antrekk.. Det kan jeg innrømme er litt gøy, men alt det andre stresset kunne jeg gjerne vært foruten. Tanken på å glemme noe er helt forferdelig og jeg er den personen som alltid klarer å glemme noe, haha. Men skal slutte å snakke om mine pakkeerfaringer og heller begynne, haha. Ha en super dag, vi snakkes! 


29.06.2014  ·  Innkjøp  ·  21 kommentarer

Latest buys

Heisann!

Har blitt en del innkjøp de siste par ukene, det blir jo som oftest en del når det er "store" salg, slik som det er nå - summer sale! For meg ihvertfall er det vanskelig å la være å handle noe, haha. Så har blitt en del nytt i det siste og DET liker vi. 


Genser H&M, Shorts Sheinside (her), Deksel Ebay, Kimono Nelly (her), Bandana Glitter, Grå cardigan Bikbok (her), Hvit cardigan Bikbok (her), Tote Bikbok,
Bukse Bikbok

Kommer helt sikkert til å bli noe mer.. Er jo så utrolig mye salg nå og er så mye jeg har lyst på, haha. Har blant annet funnet et par sko jeg har utrolig lyst på, men det får nok vente en liten stund - eller? Jaja, vi får se! Har du handlet mye på sommersalg? Ha en super dag, snakkes!


25.06.2014  ·  Innkjøp  ·  16 kommentarer

New in: Dress up

Hei!

Tre kjoler og ett skjørt på to dager.. DET liker vi! Forrige uke hadde jeg jo bursdag, så den ene kjolen og skjørtet er gaver som jeg fikk i går, elsker det! Jeg har ingen hverdagskjoler og så en på bikbok.com i går, som jeg bestemte meg for å kjøpe i dag, men ente hvis opp med to! Jaja, what can you do? Er veldig glad i alt allerede, så vil veldig gjerne vise dere det!
 


Kjole fra Nelly, Ginger Fizz HER. Med en gang jeg så denne kjolen på Nelly for noen uker siden viste jeg med en gang at måtte jeg ha den, haha. Den er så fin, og jeg elsker den!


Skjørt fra Nelly, Ginger Fizz HER. Dette skjørtet er fra samme merke som kjolen, og jeg elsker det også! Er så perfekt, og ønsker meg virkelig mer fra det merket! 


Grå kjole fra Bikbok, HER. Utrolig enkel og fin å bruke som hverdagskjole, men for eksempel en skjorte rundt livet.


Rød maxi kjole fra Bikbok. Likte fargen og quoten veldig godt, og syns maxi kjoler/skjørt er veldig fint i seg selv.


Hva syns du om plaggene? Ha en super dag videre, snakkes ♥

 

 


22.05.2014  ·  Innkjøp  ·  19 kommentarer

Pineapple case

Heisann!

Ny uke! Satser på fint vær, eller hva? Haha. Jeg har alltid vært en stor fan av deksler og klarer ikke å gå med mobilen uten. Jeg vil gjerne vise dere det siste i samlingen, som jeg absolutt digger og som er favoritten for øyeblikket. 


Det er fra Victoria sitt merke Pink, og det passer så utrolig bra i årstiden vi nærmer oss nå - nemlig sommer! Så i mine øyne har jeg det kuleste dekslet for øyeblikket, haha. Ha en super uke alle sammen! Er du glad i deksler? Snakkes ♥


12.05.2014  ·  Innkjøp  ·  13 kommentarer

New in: The perfect boyfriend

Hei!

Jeg har funnet den perfekte boyfriend shortsen, "the it" shorts! Heaven on earth! Åh, elsker den rett og slett. Etter at jeg så den på Cubus viste jeg at den måtte bli min, og det ble den også. Jeg er overlykkelig, haha! Høres kanskje litt rart ut å bli sånn over et plagg, men halo - mote er livet eller hva? Haha, neida, joda, neida... Jeg vil hvertfall veldig gjerne dele den med dere.


Åh, elsk! Hva syns du om shortsen? Ha en super kveld videre, vi snakkes ♥


30.04.2014  ·  Innkjøp  ·  14 kommentarer

Innkjøp fra København

Heisann!

I dag kom hjem etter å ha vært hos søsteren min i Oslo, og kom nettopp inn døra fra og ha gått tur med en venninne i det utrolig fine været! Åå, det er så deilig med stekende sol og flere plussgrader - sikkelig sommerfølelse. Men nå kommer det etterspurte innkjøpsinnlegget fra da jeg var i København tidligere denne uken.


Topp fra H&M


Topp fra Terranova


Topp fra Terranova


Sweatshirt fra Terranova


Jeans fra Bikbok


Shorts fra Vero moda


Sko fra Message


Japp, det var det! Når jeg ser det nå så var det egentlig ikke så veldig mye haha! Men sånn blir det som regel, hvertfall med meg.. Kjøpte også noen småting og et svart maxi skjørt, men det er til vask så fikk ikke tatt bilde, det dukker helt sikkert opp et eller annet outfit bilde i nærmeste fremtid haha! Nå skal jeg hoppe i dusjen, og forberede meg på at det er skole i morgen.. Hva syns du om innkjøpet? Ha en super kveld videre, vi snakkes.


 


21.04.2014  ·  Innkjøp  ·  16 kommentarer

New in: Cropped sweater

Heisann!

I går når jeg skulle gå til bussen gikk jeg forbi Cubus, og utenfor sto det "30 % på alle klær!" Jeg klarte selvfølgelig ikke å la være, så jeg gikk en kjapp tur innom til tross for at jeg måtte rekke bussen, haha. Jeg har egentlig bestemt meg for å spare pengene mine denne månenden, siden det er sommer snart og da er det veldig greit å ha litt ekstra. Men det får jeg heller begynne med neste måned.. haha. I tillegg har jeg bestilt et par solbriller og to par tennis sokker/strømper på Ebay som jeg venter på..
Uff, virkelig ikke bra! Meeen her er hvertfall innkjøpet.


Cropped genser Cubus 199, på salg 139 - Neglelakk H&M 39


Ellers senere i kveld skal jeg på jentekveld , så det blir veldig koselig! Da blir det helt sikkert filmtitting og godterispising. Akkurat sånn det skal være! Hva syns du om innkjøpet? Hva skal du i kveld? Ha fortsatt en strålende lørdag, vi snakkes ♥


29.03.2014  ·  Innkjøp  ·  14 kommentarer

New in: leopard shoes


H&M - 149kr


Heisann!

Etter skolen i dag gikk jeg innom senteret for å kjøpe et par sko jeg har sett på en stund.. Har egentlig hatt planer om å kjøpe de et par ganger før, men har liksom ikke bestemt meg for om hva jeg syns om de, men jeg har egentlig bare begynt å like de mer og mer for hver gang jeg har sett på dem. Så jeg er fornøyd og angrer ikke!
De var jo også super billige. Jeg elsker når det er leopard mønster på sko, syns det er så utrolig kult. Hva syns du om skoene? Ha en fin kveld videre, vi snakkes. 


19.03.2014  ·  Innkjøp  ·  6 kommentarer

New in: Denim jacketHennes og Mauritz - 199kr


Hei alle!

I går etter skolen så dro jeg til strømmen for jeg skulle sitte på med pappa hjem siden han var der. Jeg gikk en kjapp tur innom H&M bare for å titte litt, og der så jeg en super fin denim jakke, som jeg har ønsket meg lenge! Den var lys, litt "slitt", og litt oversized så den var nesten perfekt, den måtte jeg bare ha - og så snill pappa som jeg har spanderte han den på meg.. Takk pappa ♥♥♥ Prislappen var ikke så ille heller, jeg ble egentlig veldig overrasket, den kostet bare 199 - et kupp spør du meg.
Hva syns du om jakken? Vi snakkes! 


08.03.2014  ·  Innkjøp  ·  10 kommentarer

New in: Final sale

God kveld!

Som jeg  nevnte i forrige innlegg så skulle jeg til tannlegen i dag, og at jeg skulle ta en tur til senteret denne uken.. Jeg bestemte meg for å ta den turen etter tannlegen, enkelt og greit! Det var jo final sale i alle butikker nesten, så fikk utrolig mye for pengene - som var veldig greit siden jeg ikke hadde så veldigveldig mye å handle for, hehe. 
3 for 2 på Gina tricot200kr til sammen (jeg vet, sykt billig)


T-skjorte fra Vero moda, 75kr.


Genser fra H&M, 99kr


Singlet fra Bikbok, 29kr. (beklager for dårlig kvalitet på bilde...)

Hva syns du om innkjøpet? Ha en super kveld videre, vi snakkes imorgen!


19.02.2014  ·  Innkjøp  ·  11 kommentarer

Christmas shopping

Hei! 

Jeg kom hjem for ca. en time siden, og jeg har aldri hatt så vondt i føtta som jeg har nå! Har gått på senter siden klokka 2 i dag, skjønner virkelig ikke at jeg orket. På den lange tiden kjøpte jeg bare tre julegaver, haha! Har heldigvis ikke mange igjen nå, men må nok en tur til på senteret. Vi avspaserte klokken 2 i dag, så det var utrolig deilig. En i klassen spurte om jeg ville bli med på sentret siden hu skulle handle en julegave, tenkte at siden jeg ikke skulle så mye i dag så kunne jeg jo det. Skulle egentlig ta tre bussen jeg, men så ringte jeg mamma å spurte hvor hun var og det viste seg at hun var på strømmen, så jeg ok bussen ditt og det endte med at vi ikke kom oss hjem før i åtte/ni tiden.. I skrivende stund sitter jeg å pakker i gaver og ser på dagens episode av Jul i Svingen, så får veldig julestemmning av det ♥ Nå vil jeg egentlig bare hoppe i senga, og få en god nattsøvn. haha! 

Hva har du gjort i dag? // Har du handlet ferdig alle julegavene? 
Ha en fin kveld videre, vi snakkes!

//ikke glem å klikke deg inn HER


17.12.2013  ·  Innkjøp  ·  2 kommentarer

New in: Christmas dress

Hei!

Jeg bestilte kjole fra Nelly for noen dager siden som jeg skal bruke på julaften og nyttårsaften.. jeg er greit fornøyd med den, likte fargen utrolig godt! Men den var en smuuule kort, den ser mye kortere ut på bilde enn hva den er i virkeligheten, men kunne likevel vært bittelitte lenger. 


// BEKLAGER FOR VELDIG DÅRLIG BILDE
Du kan finne kjolen HER
Hva syns du om kjolen? Vi snakkes!


08.12.2013  ·  Innkjøp  ·  1 kommentar

New in - nettshopping

Hei alle!

I dag fikk jeg to pakker i posten, fra Ebay og Romwe. Så nå mangler jeg bare vinterjakken jeg har bestilt fra Sheinside så har jeg fått alle pakkene jeg har bestilt. Jeg elsker å bestille ting på nettet og foretrekker det fremfor å handle i butikken, syns det er mye bedre - vet ikke hvorfor, men men haha! Her er hvertfall det jeg fikk i posten, og jeg er kjempe fornøyd med alt sammen!Skjorte fra Sheinside HEREnjoy Your Life genser fra Romwe HERSnapback med studs fra Romwe HER


Bumper deksel med sløyfe fra Ebay HER

Hva syns du om innkjøpene? Liker du å handle på nettet?
Vi snakkes! 


29.11.2013  ·  Innkjøp  ·  11 kommentarer

New in: Phone case

Hei alle!

Nå om dagen venter jeg på en del pakker fra både sheinside, romwe og ebay! Hehe, elsker å få pakker! Fra ebay har jeg bestilt 3 deksler siden jeg elskeeeer deksler, men her om dagen fikk jeg et av de og det var det fineste av alle tre så er glad jeg fikk det først. Så jeg tenkte jeg kunne vise dere det. 
Håper alle får en fin dag videre, snakkes! Hva syns du om dekslet? 


27.11.2013  ·  Innkjøp  ·  3 kommentarer

New in

Hola! 

Denne uken har jeg ventet på to pakker i posten, elsker å få pakker i posten! Jeg fikk den ene på tirsdag og den andre i går, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva det var! 
Begge tingene jeg bestilte var til kameraet mitt, og det var en reim, som man har rundt halsen. Og det andre var 50mm objektiv som jeg har ønsket meg utrolig lenge og endelig fikk bestilt, og jeg angrer ikke! Fikk testet det ut istad (kommer innlegg med bilder hvor jeg tester det ut). Så nå er jeg fornøyd, hehe! 


Her er da begge elsklingene mine! 


Åå, den er så fin elsker den! Hva syns du om innkjøpet? 
Snakkes!


06.09.2013  ·  Innkjøp  ·  17 kommentarer

New in

Hola! 

Idag når jeg våknet fikk jeg en melding fra posten at jeg kunne hente en pakke. For noen dager siden bestilte jeg to par sko, og idag kunne jeg endelig hente dem. Det gikk overrasket fort, bare tre dager. 
Glad og fornøyd gikk jeg ned til postkontoret og hentet pakken, og jeg er super fornøyd elsket begge parene. I og med at det ene paret er treningssko er ikke det så spennende, men alikevel - hehe.
(over) Disse finner du HER (over) Disse finner du HER

Anbefaler virkelig hjemmesiden smartgirl, og disse skoene! 
Hva syns du om skoene? Snakkes!  


24.08.2013  ·  Innkjøp  ·  7 kommentarer

New in

Hei!

Som sagt var jeg jo i oslo igår. Skulle egentlig ikke kjøpe noe siden skal til Svergie imorgen, meeen slik ble det fa ikke.. Kjøpte noen få ting ble ikke så mye, men noe.

Alle tre er kjøpt fra gina tricot, og siden de kostet 49kr per stk tok jeg meg råd til det. Skal jo til Svergie imorgen så kommer et innkjøps innlegg imorgen også, mest sannsynlig.
Snakkes! (Utrolig dårlig innlegg og bilder pga jeg blogger fra ipaden)


19.02.2013  ·  Innkjøp  ·  6 kommentarer

New in - salesalesale

Hei! 

Igår var jeg en liten tur på senteret med ei venninne av meg, som jeg også skule sove over hos. Det var utrolig koselig! Vi så på film og spiste is og lagde cookies, veldig koselig. Men jo som sagt var vi en liten tur på senteret hvor det så klart ble et par to, tre innkjøp. Klarer aldri å komme tomhent hjem, haha. Her er hvertfall det jeg kjøpte...


// et neon rosa armbånd fra Gina tricot - før pris: 79.-  nå: 15 .- 


// en pakke med fire neglelakker fra Gina tricot - før pris: 79.- nå: 19.-


// en Redbird pysjbukse, (det fulgte med en hvit tskjorte men tok ikke bilde av den) fra Bikbok - før pris: 399.- : 99 .-


// en strikka genser fra Gina tricot - før pris: 199.- : 49.-

Det var det jeg kjøpte alt i alt veldig fornøyd blant annet fordi alt var på salg og var utrolig billig, hehe. Pysjbuksa er jeg mest fornlyd med for har ønsket meg den en god stud og den er så utrolig god å ha på. Anbefales, hehe. Men nå skal jeg gjøre samfunnsfags lekser, utrolig morsomt.. Ha en fin søndag videre alle sammen! 

? - hva syns du om innkjøpene
? - hva har du gjort i helgen

snakkes  


20.01.2013  ·  Innkjøp  ·  8 kommentarer

Innkjøp fra Bikbok

Hei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra Strømmen storsenter. Jeg, mamma og pappa dro ditt klokka ti idag tidlig, veldig tidlig jeg vet - stolt av meg selv at jeg klarte å stå opp, hehe! Men hvertfall vi skulle ordne et par ting. Men det endte også med at jeg kom hjem med et par ting, som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Resten av dagen blir veldig egentlig å sitte i daffe klær og egentlig bare slappe av.// Strikket genser fra Bikbok, utrolig god og deilig. 299 kr - 50%// Hettejakke fra Bikbok, elsker den utrolig god og deilig! 399 kr - 50%


// En sparebøsse fra Nille, likte den fordi den var så enkel og nøytral. 20 kr                         

// Og så klart litt lørdags candyyy// HAHA, uff - ser ut som et lykketroll på håret på disse bildene, jaja.. 

Ha en fin lørdag alle sammen! 
♥ snakkes


12.01.2013  ·  Innkjøp  ·  5 kommentarer
hits