Sushi
Heihei!

Nå kom mamma og pappa nettopp hjem etter en tur i Oslo, og mamma var så snill og hadde med sushi til meg! Gjett om jeg ble glad, elsker sushi så dette passet midt i blinken på en lørdag! Så nå skal jeg kose meg med det. 

Ellers er ikke planene i kveld store, veldig rolig lørdag med andre ord.. Deilig det! Ha en fantastisk lørdag, vi snakkes ♥ Hva er dine planer for kvelden?


15.11.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  12 kommentarer

This view


Heisann!

Nå har vi nesten nettopp kommet inn fra en lang tur på fjellet, som var utrolig koselig! Litt sliten i beina, men var utrolig hyggelig. Som dere ser over er jo utsikten og landskapet helt fantastisk fint! Ah, elsker det - norsk natur er undervurdert altså!

Nå ligger alle på sofaen enten med pcen eller mobilen, med tven i bakgrunnen.. haha, veldig deilig å bare slappe av! Er jo tross alt hyttetur, så hva kan man forvente? Neste som står på agendaen er vel å lage middag, det blir digg. Ha en super fredag folkens, snakkes ♥


03.10.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Hello october

Heisann, og noen dager siden sist! 

Er det på sin plass og si "ups, og unnskyld?".. Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge de siste dagene, og trodde det ikke skulle bli sånn, men har ikke hatt tilgang til pcen min for jeg har vært borte og den ble liggende hjemme. Tenkte heller ikke på å forhåndsskrive noen innlegg heller. Meen, jeg kom hjem i dag og tenkte å komme med en liten update til dere nå! 


Redigert i photoshop cs6


Så var vi plutselig i oktober! Herlighet, blir like sjokk hver gang jeg tenker på hvor fort tiden har gått i det siste, syns det nettopp var sommerferie! Nå kan man si det er høst ihvertfall, bladene ligger på bakken med nydelige farger, kulda har ankommet, og man ser innpakket folk på gata. Jeg personlig liker høsten veldig godt, gruer meg bare til det blir vinter og ordentlig kaldt.. uff, la oss ikke tenke på det! 

Men over til noe annet, i morgen reiser jeg på hyttetur med jentene, det blir utrolig hyggelig er jeg sikker på! Gleder meg ihvertfall masse. Så nå må jeg egentlig pakke ferdig, før jeg legger meg! Skal opp veldig tidlig, så burde egentlig få meg litt søvn.. hehe. Ha en super høstferie videre folkens ♥


01.10.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  9 kommentarer

Summer favourites

Hei!

Nå er vi allerede i september.. Say whaaat?! Tror jeg ikke er helt alene når jeg sier at august gikk fort som fy! Så nå er vel høsten offisielt her og sommeren er over? Jeg liker ikke den tanken, jeg tviholder på sommeren en aldri så liten stund til, for været som er nå er ikke akkurat høstvær.. Himmelen er blå, sola skinner og temperaturen er fortsatt på topp. Men nå som vi har gått inn høstmåned og ut fra sommermåned tenkte jeg å vise dere min summer favourites!
Dette er noe som jeg har brukt søtt og stadig i hele sommer, har så klart mange andre favoritter, men her har dere noe av det! Ellers i dag når jeg våknet fikk jeg høre av pappa at streiken er over og at de har kommet til en slags enighet! Så da blir det endelig tilbake til vanlige rutiner i hverdagen, helt ærlig så blir det litt deilig.

Jeg tenkte å kåre vinneren av almanakken i kveld, så stay tuned! Hva har dine favoritter vært denne sommeren? Ha en fantastisk uke alle sammen! 


01.09.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer

The Fault In Our Stars


Heisann!

Sånn her ser egentlig dagene mine ut i det siste, bare later! Men det er jo tross alt sommerferie litt til så får nyte den mens vi kan og bare slappe av og daffe, haha. Selv om været ikke er på sitt beste akkurat nå så er det fortsatt sommer, og tempraturen er jo ikke noe å klage over! Bare regn som kommer ned her og der så det får vi overleve. Det er fortsatt en stund til høsten, faktisk. 

Ble ferdig med å lese hodejegerne for en del dager siden og da kjøpte jeg The Fault In Our Stars. Jeg har sett filmen så vet veldig godt hva den går ut på, men er glad jeg så filmen før jeg leste boka, for det er så mye lettere å se for seg bilder i hodet. Pleier egentlig å være omvendt, men ikke denne gangen faktisk. Jeg er snart halvveis og boka er minst like fin som filmen! Anbefaler alle å lese den, virkelig. Så nå skal jeg stupe ned i den igjen og spise denne deilige salaten.. eeelsker de, er så utrolig godt! Så får dere ha en fin kveld videre. Har du lest The Fault In Our Stars? 


05.08.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  25 kommentarer

Hello august


Heisann! 

Nå har jeg kommet hjem fra campingen, deilig å være hjemme kjenner jeg! Blir alene hjemme med vovven til mandag, blir en deilig og avslappende helg.. Håper været blir bra også! Tenk at det allerede er august, wow! Sommeren har gått fort, men også veldig sakte.. Føler jeg har fått gjort en del, og har vært en veldig bra sommer så langt! Starter på skolen den 18. så er litt over to uker til.. Skjer egentlig ikke så veldig mye frem til det for min del. Gleder meg faktisk litt til å begynne på skolen igjen, lett å si det nå, men etter en ukes tid med skole endrer jeg nok raskt mening igjen - haha. Blir ihvertfall veldig koselig å se alle de fantastiske folka på skolen igjen. 

Nå skal jeg få i meg litt mat og pakke ut av bagen, så ses vi senere. Ha en super dag videre! Gleder du deg til å begynne på skolen igjen?


01.08.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  15 kommentarer

Days like this

Heisann!

Jeg sto opp alt for sent i dag, haha.. men var ganske så deilig å få sove ordentlig ut! I går var en tur på stranda med to venner, var veldig hyggelig! Temperaturen på både land og i vann var perfekt så det var en veldig vellykket og deilig dag, med grilling, bading og kos. 

Nå tenkte jeg å stikke ut på verandaen for å slikke litt sol, og lese en bok jeg startet på i går. Ja, jeg leser en bok! Det er virkelig ikke noe jeg trodde jeg kom til å skrive i det hele tatt, men jeg har funnet ut at jeg skal starte å lese mer. Det er veldig mange av vennene mine som gjør og alle sier det er så gøy og blablabla..
Så jaja, hvorfor ikke? Jeg har begynt å lese Hodejegerne av Jo Nesbø, og bra så langt. Dere får ha en super dag, vi snakkes!


♥♥♥


26.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  12 kommentarer

Beach please

Heihei!

Beklager for null oppdatering i går, men lå på stranda fra morgen til kveld omtrent så ble litt sent så jeg droppa det, rett og slett. Nå er jeg faktisk snart på vei ut døra til bussen, for jeg skal møte søstera mi og vi skal nok også finne en strand eller lignende og legge oss i. Blir jo veldig mye av det nå som det er så fint vær! Men hallo, det er jo så vanvittig deilig! Jeg elsker å bare tilbringe en hel dag i sola og ved vannet, det er digg altså! 


Vi snakkes alle sammen! Meldt 32 grader i dag så kom dere ut i sola, ha en super dag! Hva er dine planer for dagen?


23.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

#unblogged

Heisann!

Wow, lenge siden sist! Har søren meg ikke blogget på fem dager.. Det har faktisk vært litt deilig, men også litt kjedelig. Trodde jeg skulle få tilgang til internett på campingen, men det fikk jeg jo ikke.. Men nå er jeg hjemme og her er det fult med internett! Veldig deilig å være hjemme igjen og det blir jeg en stund fremover nå, tror jeg da i hvertfall - haha. Været de siste dagene må jeg bare si noe om, det har jo vært helt FANTASTISK! Herlighet jeg har nesten ikke ord for hvor deilig det er, sånn kan det vær så god være resten av sommeren også altså! Det er så utrolig deilig!


//unblogged


Nei, rett og slett deilig å være hjemme igjen! Ha en fantastisk kveld videre alle sammen, vi snakkes! 14.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Camping

God morgen!

Nå drar jeg snart avgårde til campingen med mamma og pappa! Vet ikke helt om det blir så veeldig gøy, men samme om jeg sitter hjemme eller sitter der, haha. Det er meldt veldig bra vær så får jobbe litt med brunfargen forhåpentligvis! Vi har camping ganske nærme Halden så vi tar nok turen ditt en dag og går rundt i de koselige gatene. Blir nok litt deilig å komme seg litt bort og ikke bare sitte hjemme. Men nå må jeg få opp farta, for nå drar vi snart - og jeg er som alltid sist ut døra, haha.
Ha en strålende dag alle sammen ♥09.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Skjærgårds 2014

Heisann!

I går kom jeg hjem fra Skjærgårds! Åå, FOR en uke det har vært, det har vært så utrolig bra! Jeg har kost meg så utrolig mye - møtt mange nye bra mennesker, vært på sykt bra konserter og rett og slett bare hatt en fantastisk uke. Været har vært litt så som så, men har egentlig ikke latt litt små regnbyger kommet i veien.. Kameraet hadde jeg med, men det ble faktisk helt glemt. Det ble ikke tatt opp en eneste gang, så må beklage veldig for det. Har ikke blitt så veldig mye søvn så var utrolig deilig å komme hjem, hvis jeg skal være ærlig. Deilig å kunne sove i senga mi igjen etter en uke i telt.. men kunne gjerne vært der noen dager til også.

Resten av ferien skal jeg egentlig ikke noe spesielt.. Dette var nesten et eneste jeg skulle finne på. Skal på hyttetur og henge med venner og slikt,
men ikke noe til utlandet. 


Var du på Skjærgårds? Hva er dine planer for resten av ferien? Ha en super uke alle sammen ♥


07.07.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  12 kommentarer

My phone cases
Heihei!

Av mine mange avhengigheter så er mobildeksler et punkt på lista! Jeg klarer ikke å gå uten deksel på mobilen, haha. Så jeg tenkte jeg kunne dele noen av dekslene mine med dere.. Favorittene er Pink ananas dekslet, flip dekslet med tigern og Aztec dekslet.

Ellers idag har jeg bare latet rundt.. Helt sykt hvor utrolig lat man (eller jeg ihvertfall) blir nå som det er ferie, så skal bli utrolig deilig å dra bort til uka! Jeg har ikke begynt å pakke heller, haha uff.. Hva denne ferien gjør med meg altså. Jaja, må ihvertfall begynne imorgen. Drar jo tross alt tidlig på mandag! 
Er du avhengig av deksel på mobilen? Hva er dine planer fremover? Ha en super kveld videre, vi snakkes!  


28.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Foto: Wise like an owl


Heisann!

Følte meg litt i det kreative hjørnet og tok en tur i skogen med kamera rundt halsen og et uglesmykke. Har sett slike bilder mange steder så ville teste det ut selv! Er greit fornøyd med resultatet, lyset følte jeg ble fint og ja, fornøyd. Eneste negative var jeg fikk en haug med myggestikk i det jeg sto å knipset i skogen, jaja shit au! Kommer nok en del 2 siden det ble en del bilder for engangs skyld! 

Senere i dag skal jeg dra å endelig se Fault in our stars! Har hørt så utrolig mye bra om den, så blir bra og endelig få sett den. Vi snakkes!


22.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  11 kommentarer

Coca cola

Hei, god kveld!

Så langt i dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, bare slappet av og gjort litt småting. Har planlagt litt antrekk til Skjærgårds - haha JA, jeg vet det er lenge til, men jeg er veldig glad i å planlegge ting i god tid og funnet ut at det er bedre og pakke antrekk isteden for å bare ta med masse random! I og med at jeg ikke har så veldig mye annet og gjøre i kveld så kan jeg likså godt gjøre det, så når det kommer til pakkedagen går det fort. Ellers så bare slapper jeg av og koser meg med en iiiskald Cola, det er digg! Lader opp batteriene til i morgen med andre ord! 


Liker du å gjøre istand saker og ting i god tid? Ha en super kveld videre ♥


19.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  7 kommentarer

- Tattooed -

Heisann!

I går fikk jeg endelig mannet meg opp til å gjøre noe jeg har hatt lyst til så utrolig lenge! Nemlig tatovering, ææ! Jeg bestilte time forrige uke ganske spontant, men jeg har hatt lyst til å gjøre dette så lenge så jeg bestemte meg for at NÅ skulle jeg gjøre det, og jeg klarte det! Det gjorde ikke vondt i det hele tatt, så jeg har egentlig gruet meg veldig uten grunn, haha - jaja, da ble jeg hvertfall positivt overrasket. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og er en veldig glad jente nå, haha!


Ja, så da var det gjort! Gleder meg til neste gang, haha - neida, joda neida (jo). Hva syns du? Har du noen tatoveringer? Ha en super dag videre skjønne!


18.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  19 kommentarer

Kosemose

Heisann! 

Så utrolig deilig å kunne sove lenge og ikke tenke på skole eller noe annet i det hele tatt! Kunne ikke vært mer glad for å ikke ha blitt trukket opp til eksamen, verken til skriftlig eller muntlig - det er deilig. Nå skal jeg spise litt frokost, hjelpe mamma med å henge opp gardiner - så bærer det av sted til Strømmen! Skal shoppe litt og gjøre noe annet jeg faktisk ikke vil fortelle eller vise før jeg kommer hjem, hehe! Sola skinner så klart i dag også,
blir nok en bra dag som alle andre dager har vært i det siste.


Verdens beste lille vofs ♥


Hva er dine planer for dagen? Ha en fantastisk dag alle sammen!


17.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  21 kommentarer

"Be strong"

Heisann!

Først og fremst må jeg beklage for dårlig oppdatering her de siste dagene, men internettet vårt er nede til mandag så jeg lever på å mobilnettet mitt.. som snart også er tomt! Får virkelig følelsen av hvordan det er å leve uten internett og det er IKKE gøy! Jaja, jeg får da overleve helga. I tillegg skal jeg bort lørdag til søndag, så blir ikke så veldig mye oppdatering da heller. Men når nettet er tilbake til uka kommer jeg sterkt tilbake!


Ellers har jeg vært i Lillestrøm som sagt, var veldig koselig! Veldig glad for at jeg kom meg ut i dag og slapp å bare sitte hjemme - så vært en veldig bra dag. Kom nettopp ut av dusjen og må småpakke litt til turen i morgen. Ha en super kveld videre alle sammen ♥ Har du noen planer for helgen?


13.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer

#goodtimes

Heihei, 

Nå kom jeg nettopp inn døren nesten, har hatt en super koselig dag - med sol, varme, venner, grilling.. Diiigg! Med andre ord det ble en del timer på stranda, men det gjør absolutt ingenting. Håper alle dagene blir slik fremover mot sommeren og i sommer, bare sol og varme. Håper vi blir sikkelig heldige med sommeren i år og jeg har trua! Nå skal jeg hoppe i joggebuksa og en comfy genser og drunke i sofan! Og så klart må man ha en serie foran seg og i kveld blir det nok Drop Dead Diva.
Ha en super kveld videre herlige mennesker ♥


Hva har du gjort i dag? Vi snakkes!


08.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  17 kommentarer

Sommartider hey hey

Heisann! 

Nå gjør jeg meg klar til jeg skal ut med noen venner og grille, bade og bare kose oss i sola! Ah, det skal bli så deilig med tanke på det fantastiske været som er i dag, så veldig glad for at jeg slipper å sitte inne uten noen planer i dag. 


//weheartit


Nå skal jeg skifte og slikt så er det ut i varmen! Håper alle får en super søndag og koser dere i varmen ♥ Hva er dine planer for dagen?


08.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  19 kommentarer

Watermelon

Heisann! 

Nå har jeg nettopp spist frokost og våknet, formen er ikke på topp enda og feberen er der. Vil egentlig bare sove hele tiden for jeg er konstant sliten, veldig kjedelig og føler egentlig at det er det jeg gjør..- men håper jeg blir bedre fort som fy! Er det noe som virkelig er helt fantastisk å spise nå mot sommeren er vannmelon, jeg blir avhengig haha. Det er så ufattelig godt så jeg føler jeg lever litt på det akkurat nå. Kanskje jeg skal begynne med vannmelondiett, haha, nei er nok ikke det lureste. 
Nå skal jeg bare slappe av og bare satse på å bli bedre, fort fort! Hva er dine planer for dagen? Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


04.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  11 kommentarer

Sjukling

Heisann! 

Våknet nettopp fra en liten høneblund.. Dro en time tidligere fra skolen i dag siden jeg følte meg helt forferdelig. Trodde det skulle hjelpe å spise lunsj, men fant ut at det ikke hjalp. Er kvalm, vondt i hodet, svimmel, kald, varm - ikke deilig ihvertfall! Så skal prøve å slappe av en del og ikke sitte alt for mye foran en skjerm. Så håper jeg at jeg blir bedre, selv om jeg egentlig bare føler meg verre og verre, haha. Jaja, musikken står rolig i bakgrunnen, noe godt å drikke og litt candy så blir jeg nok frisk om noen dager!


Trøtt i trynet og uklare bilder, jaja men! Ha en super kveld videre, vi snakkes! 


02.06.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  18 kommentarer

Sunny morning

Heisann!

En dag med sol og varme fortsetter, får ikke sagt nok hvor deilig det er!! Klassefesten i går var veldig bra, koste meg masse - så ja, en vellykket kveld! I dag skal jeg egentlig ikke finne på så veldig mye, slappe av og kose meg enda litt til i sola. Fikk faktisk litt farge i går, så må fortsette å jobbe med, haha!
Har utrolig lyst på jordbær og sjokolade, så stikker nok en tur på butikken. 


Hva er dine planer for dagen? Ha en super dag alle sammen, nyt det fine været! 


30.05.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  7 kommentarer

Gratulerer Norge

Heisann, gratulerer med dagen Norge! 
Da var det plutselig 17. mai, en så utrolig koselig dag! Og i dag skal jeg grille og kose meg masse med herlige mennesker, blir veldig bra! Ville egentlig bare stikke innom og ønske alle en super fin dag!


//arkivbilde


I tillegg skinner sola, og temperaturen er på topp så det gjør alt så mye bedre! Hva er dine 17. mai planer? Vi snakkes ♥


17.05.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  7 kommentarer

Loppis

Heisann!

Bra lørdag så langt? Jaja! Kom  hjem fra Loppemarked for litt siden, veldig gøy og koselig. Kjøpte kun en ting, veldig stolt - haha. Man finner så mye man vil kjøpe og tror man trenger bare fordi det super billig.. hah. Skjedde heldigvis ikke denne gangen! Veldig bra start på dagen hvertfall, slår aldri feil og være blant mange folk og være sosial - etter min mening i hvertfall. Skal snart ut igjen, skal bare hoppe en tur i dusjen så er jeg good to go! Håper alle får en super fin lørdag, kos dere masse ♥


*high five*


Første gangen jeg har fått med den frøkna på bilder, hu er redd for kamera egentlig - haha. Men finally, woopwoop. Hva er dine lørdagsplaner? Snakkes.


10.05.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer

Sovemodus

Hei der!

Må først og fremst beklage for litt dårlig aktivitet her på bloggen i helgen, men har så vidt hatt tilgang til nett - så det har blitt vanskelig! Men nå er jeg her, er motivert og klar for en ny uke! Har nettopp kommet ut av dusjen, utrolig deilig å dusje etter å ha hvert en del dager på camping. Er egentlig veldig trøtt og sliten så veldig klar for å innta senga, med pcen på fanget litt først.. haha! Tenkte å se en episode med Grey's Anatomy (les: beste serien noengang lagd) som jeg ikke har fått med meg, så skal jeg innta sovemodus.. Det blir digg


Ha en super kveld videre, snakkes ♥


04.05.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  5 kommentarer

Home sweet home

Heisann!

Nå har jeg kommet hjem fra en super koselig tur! Skulle kanskje vært noen dager til, men kanskje det er sant som de sier; borte bra, hjemme best - haha! Nå har jeg pakket ut av kofferten og satt meg godt til rette i sofaen for å slappe av litt. Om noen timer skal jeg snart dra igjen, skal på campingen med familien til fredag, og på fredag skal jeg til søsteren min til søndag! Så med andre ord, jeg er ikke hjem i det hele tatt hele påskeferien, haha. Deilig å ha noe å gjøre også. Men over til noe annet, det er mange som har spurt etter innkjøpsinnlegg fra København, og det kommer om ikke alt for lenge, men jeg vet ikke helt når.


// bilder fra tivoli


Beklager for utrolig dårlig blogging, men det blir ikke mest prioritert akkurat nå dessverre. Men det skal bli tatt igjen! Ha en super påske videre, vi snakkes!


16.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  33 kommentarer

København

Heisann, en liten update fra det store utland! haha

Nå ligger jeg på hotellrommet i København, etter en lang dag gåing og shopping.. haha! Beina er ganske så slitne nå.. Jeg har hoppet i joggebuksa for en liten stund og ligger i den veldig gode senga, deilig! Båtturen gikk også bra, hvis vi ser bort i fra at det var bølgete og at jeg ble en smule sjøsyk, haha.. Jaja, jeg overlevde! Senere skal vi ut å spise litt, det skal også bli veldig deilig. Kameraet glemte jeg dessverre veldig bort i dag, det regnet også litt så det fristet ikke så veldig å ta det opp for å knipse bilder. Skal prøve å få til noen i morgen. 


En liten smugtitt på hva jeg handlet i dag!


Hvordan har dagen din vært? Ha en super dag videre, vi snakkes senere!


14.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  20 kommentarer

Happy easter

Heisann! 

I dag setter jeg snuta mot København, skal først på båt også skal vi sove på hotell - så dette blir bra! Skal bli veldig deilig å komme litt bort fra Flateby, se litt andre omgivelser og mennesker. Vi skal dra klokka tre.
Så jeg skal gå og pakke ferdig nå, og få i meg litt mat!


Jeg vet ikke helt hvordan det blir med bloggingen når jeg er borte, jeg lover ingenting.. Men skal prøve å få blogget litt i hvertfall. Det blir hvertfall masse bilder når jeg kommer jeg, hehe! Hva er dine planer i påsken?
Ha en super påske alle sammen, vi snakkes!


13.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  29 kommentarer

Strawberries 'n chocolate
Må også bare nevne at verdens beste voffs blir 8 år i dag ♥ ♥ ♥ 


Hei der!

Når jeg kom hjem fra skolen i sted var jeg så utrolig sugen på noe godt.. Så jeg ransakte kjøkkenet til jeg fant ut at jeg kunne smelte sjokolade og dyppe jordbær i! NAM! Men nå må jeg egentlig gå å spise middag, så nå burde magen min bli fornøyd, haha! Etter middag fyker jeg avgårde på KRIK. Skjer heldigvis noe mer i dag enn å bare sitte foran pc-skjermen, haha!
Ønsker dere en super kveld videre alle sammen, vi snakkes ♥


10.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer

Gray

Heihei! 

Denne dagen er ikke så langt så veldig mye å skryte av for å si det sånn.. Jeg har hatt mattetentamen, det ikke akkurat så veldig bra. Jeg har aldri vært noe flink i matte, men jeg har gjort det beste jeg kan og får håpe det går bedre enn jeg tror, men tviler egentlig. I tillegg så har det pøsregnet i hele dag så langt, og det ser ikke ut til at det vil slutte på en stund. Med andre ord, veldig grått og trist. Alt i alt er jeg utrolig sliten i dag, og formen er ikke 100%. Beklager for deprimerende klageinnlegget, haha! Virkelig ikke meningen, men i morgen er det sikkert helt omvendt - satser jeg på! Man har sine dager.


// beskriver dagen veldig bra egentlig, haha!


Nå tror jeg at jeg skal finne en eller annen film og se på, og bare slappe av en stund! Fortsatt en god del igjen av dagen, så får se hva jeg finner på. Ender helt sikkert opp med å late meg hele dagen, haha! Hvordan har dagen din vært så langt? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


08.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Coca cola

Heisann! Kreativ overskrift? Takk, jeg vet!

Nå er det ikke lenge til jeg skal i bursdag, har sminket meg og rettet håret - mangler bare å skifte, men aner ikke hva jeg skal ha på meg, haha! Bra jeg ikke har så dårlig tid. Nå sitter jeg i godstolen på rommet og ser på Grey's Anatomy (les: beste serien noengang). Men burde egentlig gå å finne ut hva jeg skal ha på meg nå, haha.. Vi snakkes!

Ha en super lørdagskveld alle sammen! 


05.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  9 kommentarer

Fun in the sun

Heisann! 

Kom hjem for en times tid siden, åh alltid så deilig å slutte litt tidligere! Og siden sola steker på himmelen tenkte jeg at jeg kunne benytte sjansen til å sette meg litt ute på veranden. Det er jo ikke akkurat så ofte det skjer, så jeg tenkte hvorfor ikke, haha! Så i skrivende stund sitter jeg ute i sola med litt mat og drikke, utrolig deilig ♥


// Disse sugerørene er utrolig søte og tar seg veldig bra ut på bilde! Men anbefaler de ikke siden de er lagd av papir og faller nærmest sammen.. haha! 


Vovven koser seg også i sola!


Er det fint vær hos deg? Ha en strålende dag videre ♥


03.04.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  20 kommentarer

Beautiful weather continues

Hei der!

Til tross for at jeg egentlig hater tirsdager; bare allmennfag, slutter sent - så har ikke denne dagen vært så ille! Tror jeg egentlig kan takke været for det, sola har stått høyt på himmelen i hele dag, uten en sky i sikte.. Kan virkelig ikke få sagt det nok om hvor mye jeg elsker det fine været, nei rett og slett herlig! Måtte det være sånn for alltid. I skrivende stund sitter jeg med en middagstallerken på fanget sammen med pcen, og tenkte å ta igjen noen episoder av ulike serier jeg ikke har fått med meg enda.. Føler med på litt for mange serier nå kjenner jeg, haha vanskelig å holde styr på! Men men, det får gå, kom gjerne med tips til bra serier.. hehehhe


// beste vovven ♥


Genser Sheinside (HER), Tighst Bikbok


Hvordan har dagen din vært? Hvilke serier følger du med på? Ha en super kveld videre, vi preikas!


25.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Happy

Heisann, god lørdag!

Åå, det er så deilig med helg; Sove lenge, gå i koseklær, spise ordentlig god frokost og rett og slappe bare daffe og slappe av! Jeg har vært så sliten og trøtt i det siste, så jeg så utrolig frem til helg denne uka. Det skjer ikke så veldig mye denne helga, og det er jeg egentlig litt glad for, jeg vil egentlig bare slappe av.. haha! Mamma og pappa er i Svergie nå, og det betyr jo bare en ting: GODTERI. Kan ikke bli bedre enn det altså. Spotify er på og musikken er på full guffe, rett og slett herlig. Nå skal jeg se en episode av Grey's anatomy og spise frokost, så snakkes vi senere!


// vet ikke helt selv hva jeg driver med her.. hah.


Hva skal du i dag? Ha en super lørdag videre ♥ 


22.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Pizzakveld

Heihei! 

Nå sitter jeg i senga, nydusjet og klar til å se på Paradise hotel (haha)! Utrolig deilig å ha kommet hjem etter en tur i Oslo, det tar på.. 
Middagen i dag ble pizza, det er digg noen ganger, bare det ikke blir så ofte. Så nå hopper jeg i sengs etter Paradise! 
Ser du på paradise? God natt alle sammen, vi snakkes!
13.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  8 kommentarer

- God lørdag -

Heisann!

Beklager 0 blogging i går, men dagen var såpass hektisk at jeg ikke fikk tid.. Men, nå er det endelig lørdag og det er deeeilig! Når jeg våknet i dag så jeg solskinn utafor vinduet og da ble jeg så glad, og nå kan det faktisk ikke komme mer snø, haha! Jeg gikk ut en tur for å ta litt bilder av hunden min i sted, vet ikke om de ble så veldig vellykket - men det duger nok, legge de kanskje ut senere. Så hoppet jeg i dusjen og nå sitter jeg her. Senere i kveld skal jeg på jentekveld + to gutter, haha så det blir veldig koselig. Nå skal jeg slutte å bable om hva jeg skal og ikke skal, så får dere ha en super lørdag videre! 


//arkivbilde

Er det fint vær hos deg? Hva skal du i dag? Vi snakkes!


08.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  5 kommentarer

Whipped cream

Hei! 

Åå, det var så deilig å slutte tidlig i dag siden jeg var så utrolig trøtt og sliten i dag, så det passet utrolig bra! Akkurat nå sitter jeg å ser på New girl og drikker kakao med krem, NAM! New girl er en så utrolig morsom serie, anbefaler alle å se på det! Skal snart til en venninne, vi skal bake og litt sånt så det blir koselig.. 

Hva skal du i dag? Ser du på New girl? Ha en fin dag videre, vi snakkes! 


05.03.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Morgenstund har gull i munn

God morgen.. eller kanskje heller god ettermiddag? 

Som den syvsoveren jeg er så sto jeg opp for en drøy havlvtime siden, haha! Meen, det er vel derfor vi har ferie? For å ha lange late dager.. Det er allerede torsdag, som betyr at uken snart allerede er over. Føler jeg ikke har gjrt noe nyttig denne ferien, bare sløva.. haha! Jaja, sånn får det være. I dag skal jeg heller ikke så mye, være med bestevennina mi så det blir koselig. Akkurat nå har jeg lagd meg litt frokost, dagens viktigste måltid vettu!


//prøvde meg på sånn typisk frokost-bloggbilde.. ble det vellykka?
//Denne frøkna ønsker dere også en fin dag videre. (egentlig så ville hu bare ha maten min)

Hva skal du i dag? Håper dere får en super dag videre, vi snakkes!  


20.02.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Time goes by

Heisann! 

Det er onsdag allerede.. Det er så utrolig typisk at når man har ferie så går uka dobbelt så fort enn hva den egentlig pleier å gjøre, det er så utrolig irriterende! Og det verste av alt er at jeg nesten ikke har gjort en dritt, bare slappet av - det er jo deilig det også såklart, men ikke så veldig nyttig, haha. Skal prøve å komme meg på senteret en av de nærmeste dagene i hvertfall! Nå skal jeg snart til tannlegen, og det er noe jeg virkelig hater.. Kan si så mye at jeg har hull, haha. Uff, hater å borre. Men jeg må gå å skifte før jeg setter snuta mot Lillestrøm aka. tannlegen. Hva skal du i dag? Syns du at dagene går for fort noen ganger? 
Håper dere får en super dag videre, vi snakkes ♥


 //arkivbilde


19.02.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  14 kommentarer

Destination: Vacation


//arkivbilde

Wohoo, endelig vinterferie!

Kan vel ikke være den eneste som har lengtet etter den? I dag er det jo også valentine for noen, for andre er det fredag. Har dessverre ingen stor date i dag, så for meg er det også bare fredag haha. Men det er også vinterferie så det er super digg, woop woop. Jeg har egentlig ikke tid til å sitte å bable i vei her nå, så vil egentlig bare ønske alle en super fin fredag og for dere som er så heldige og har en valentine-date.. Kos dere max! Vi snakkes ♥ Skal du noe spesielt i dag?  
(bloggen kommer sterkere tilbake til uke, jeg lover)


14.02.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  11 kommentarer

Why am I so lazy

Heyyo!

Beklager svært dårlig oppdateringer fra meg for tiden, motivasjonen er litt på bånn og da blir det litt vanskelig å lage bra innlegg.. Med andre ord jeg er litt tom for idéer,
så jeg tar i mot forslag hvis det er noe spesielt dere vil eller liker å lese om! I dag når jeg våknet snødde det som bare søren igjen, håpet mitt om at snøen skulle forsvinne forsvant nok en gang. Argh, kan ikke sommeren bare komme nå? Ellers så skjer det ikke så veldig mye i dag, skal jobbe med noen oppgaver vi har på skolen og ellers ikke noe som helst, haha. *Sjoookk* Føler meg så utrolig lat for tiden..Hva skal du idag? Er det noe spesielt du vil lese om? Håper alle får en super dag videre, vi snakkes! 


13.02.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Påsken kommer tidlig

Beste med å være syk er at mamma kommer hjem med dette. Endelig freia påskeegg ♥♥ 
Nå skal jeg se et par episoder av How I Met Your Mother, så skal jeg spise middag. Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


06.02.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  12 kommentarer

Make time

Hei! 

Nå sitter jeg med stompen godt planta i sofan, med How I Met Your Mother på skjermen, sammen med et lite mellommåltid. Det er deilig det, det å bare kunne sitte å slappe av og ikke gjøre noen ting. Utrolig nok har jeg utrolig mye jeg skal få gjort i dag, så skjønner ikke hvorfor jeg velger å gjøre dette nå?
Haha, dårlig timming. Jaja, noen ganger må man bare lage seg tid. 
//dette er noe av det diggeste man kan spise, hvis man bare er litt småsulten, yoghurt og müsli ♥ Anbefales.  

Nå skal jeg se en episode til av HIMYM så skal jeg gå å vaske litt klær og pakke, siden i morgen skal jeg på hyttetur med en stor gjeng!
Ha en fin dag videre, vi snakkes! 

 


30.01.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  8 kommentarer

Lørdagskos

Hei alle! 

Åå, endelig helg! Den har jeg lengta etter hele uka, har vært så utrolig sliten de siste dagene aner ikke hvorfor. Nå har jeg heldig litt tid til å slappe av og samle opp litt energi. Dagen i dag skal ikke innebære så veldig mye, søsteren min er på besøk i helga så vi skal se på litt film og sånt, bare slappe av egentlig! Jeg føler at lørdagene mine egentlig alltid er like og at jeg aldri gjør så mye, hahah.. Uff, jaja! Var nettopp på butikken å kjøpte litt godteri og hårfarge,
så nå skal jeg endelig bli kvitt etterveksten! DET gleder jeg med til! 
Hu her skal også bare slappe av i dag ser det ut som, haha!Hva er dine planer for dagen? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


25.01.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  19 kommentarer

Søndagskveld

Heisann!

Ååå, dette har vært en utrolig deilig dag! Bare slappet av og kost meg - akkurat slik en søndag skal være! Jeg har nettopp lagd middag, ganske overrasket over meg selv (selv om det bare ble taco, haha), og nå venter jeg på at Bloggerne skal begynne på Bliss. Har gledet meg litt til dette programmet, blir veldig spennende syns jeg. Så nå skal jeg kose meg foran tv-skjermen med taco. Tenkte jeg kunne gi dere en siste oppdatering i dag. Hva har du gjort i dag? Skal du se på bloggerne? Ha en fin kveld videre, vi snakkes!


12.01.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  1 kommentar

Photoshop: Hakuna matata


Redigerte dette i photoshop for noen dager siden. Veldig enkelt og greit. Hva syns du? 
Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


08.01.2014  ·  Hverdagsblogg  ·  4 kommentarer

Happy new year

Hei alle!

Jeg ville bare droppe innom for å ønske alle der ute et godt nytt år og håper alle får en super feiring med venner og kjente. Jeg skal feire med venner, så dette blir en koselig kveld. Vi snakkes, love you all ♥


31.12.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  2 kommentarer

Julekveld

Hei alle! 

Tenkte jeg kunne komme med en aldri så liten update på julekvelden.. I skrivende stund sitter jeg og familien å ser på Hjemme alene 3, alle er mette så det rekker til neste år, vi har pakket opp gaver - og alle er førnøyde! Akkurat sånn julekvelden skal være ♥ Jeg hoppet ut av julekjolen å inn i kosebuksa, jeg liker å gå med kjole, men i flere timer blir litt for lenge.. haha! Men nå skal jeg se ferdig filmen og spise enda litt mer usunt. Håper alle fortsatt får en fin kveld videre, selv om den dessverre snart er over.
Sier det nok en gang - God jul!24.12.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Christmas day

Heisann og god juul!

Wow, i dag er det julaften.. Kan ikke tro hvor fort tiden har gått! Dette blir en så utrolig koselig dag, starter dagen med julefilmer i koseklær og etterhvert hopper vi i penkjolen og spiser god julemat med de vi er glad i! Dette er desidert en av de beste dagene i året. Nå venter jeg egentlig på at Tre nøtter til Askepott skal begynne, for hos oss er det en fast tardisjon å se på denne. Håper alle får en super dag med venner og familie og at dere koser dere max - det skal jeg i hvertfall ♥


//weheartit


24.12.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Julebakst

Hei! 

Jeg og mamma bestemte oss for noen dager siden at vi skulle bake i dag, så med en gang jeg sto opp i dag var det rett ned på kjøkkenet! Vi pleier alltid å bake en del til jul, og det ble ikke noe anerledes i år. Så nå har vi masse vi kan kose oss med i jula.. Vi lagde smultringer, karameller, risboller og krumkaker, så det ble en del til slutt! Det var en veldig fin start på dagen, hehe - ellers i dag har jeg ikke gjort så veldig mye spesielt, slappet av og ryddet litt på rommet.karameller ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Imorgen er det dessverre skole igjen, men det er bare denne uka så er det juleferie! WOHOO! Det kjenner jeg at jeg gleder meg til nå, så det blir super deilig ♥
Hva har du gjort i dag? Vi snakkes, ha en strålende søndagskveld videre ..  


15.12.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  2 kommentarer

Bakemester harepus

Hei alle! 

Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra en venninne, hvor vi har hatt "juleverksted". Vi var tre stykker, og vi lagde pepperkaker, karameller og gelégodteri. Det var super koselig! Jeg har jo hatt julestemmning en god stund nå, og i overigår kom snøen, så nå merker jeg godt at det er jul og det er så herlig ♥ Jeg tok også med meg kameraet så klart, så tenkte å vise dere noen bilder fra den koselig kvelden i dag. Og jeg anbefaler alle å ha en sånn kveld med venninner, det er så koselig!

Har du hatt en sånn kveld? Vi snakkes.


07.12.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Julestemmning til tusen

Hei alle! 

Merker virkelig at desember nærmer seg nå, har sikkelig julestemming! Jeg vil bare at jula skal komme nå, hadde ikke gjort noe, hehe. Jeg vet egentlig ikke om jeg burde si dette, men jeg har faktisk allerede pyntet til jul på rommet mitt.. klarte ikke å vente, tror jeg aldri har hatt julestemming så tidlig før. Jeg gleder meg til søndag for da er det første advent og da skal jeg henge opp julestjerne, det blir såå koselig. Men jeg skal ikke sitte å snakke om jul hele dagen, haha. Håper alle får en super dag videre!


Har du julestemmning? Snakkes!


29.11.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  12 kommentarer

Daily dose of inspiration (food)

Hei alle! 
I skrivende stund sitter jeg på skolen og sulter ihjel.. sånn helt seriøst! Jeg rakk verken å lage frokost, lunsj eller finne penger. Og ja, jeg kan låne penger av noen, men jeg hater å låne penger. Haha! Derfor bestemte jeg meg for å søke litt på weheartit, som jeg omtrent gjør hver eneste dag, så dette ble min daglige dose med weheartit inspirasjon, haha. Og det endte opp med at jeg søkte opp "food" i søkefeltet, og det hjalp meg ikke akkurat til å bli mett! Det finnes så mye god(usunn) mat, åååååå ♥♥♥♥♥♥♥♥ Anbefaler alle til å søke opp dette på weheartit, jeg kan garantere dere at dere blir fristet. Dette blir et litt teit og random innlegg, men har ikke noe å gjøre på skolen for øyeblikket og ville gi dere et livstegn. Kommer kanskje et innlegg senere i kveld, men lover ingenting. Håper alle får en strålende dag videre. 
Vi snakkes!  Er du glad i mat? heheh 


22.11.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  7 kommentarer

Cold days


Heihei! Tror ikke jeg er den eneste som syns det begynner å bli kaldt om dagen nå. Men i dag syns jeg det var helt ekstremt kaldt! Det kjentes ut som ansiktet mitt skulle falle av, haha. Tror det ikke er så lenge til snøen kommer nå heller. Jeg har ikke enda kjøpt meg vinterjakke, så treg som jeg er.. men i sted så bestilte jeg meg en fra sheinside, så gleder meg utrolig mye til den kommer og til å vise den til dere. Jeg ELSKER den, hehe. Nå venter jeg faktisk på tre pakker med ting jeg har bestilt, så kommer til å lage et innlegg på bloggen når jeg har fått alt. Men i dag har jeg ikke gjort noe spesielt heller, egentlig det samme som i går. Skjer ikke så veldig mye spennende for tiden, og derfor blir det også litt vanskelig å blogge interessant. Og i og med at det er så utrooolig kaldt for jeg heller ikke noe motivasjon til å gå ut å ta bilder.. men jeg skal nok finne på noe, hehe. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å si. Tenkte å lage meg en kopp med kakao, med små marsmallows nå. Hva har du gjort i dag? Vi snakkes!


20.11.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Rolig lørdag

Hei alle!

Dette har vært e deilig og avslappende dag så langt. Har bare vært inni og kost meg. Så det blir en rolig lørdag i dag, det er deilig noen ganger det også! Mamma og pappa har vært i Svergie i dag og kom nettopp hjem, så da ble det godteri på meg i dag også, hehe - wee! Akkurat nå sitter jeg og ser på Grey's Anatomy (les: beste tvserien på jord). Skal snart spise middag, så skjer ikke så veldig mye i dag, tenkte jeg bare skulle gi dere et livstegn.

// usminket og kvisetryne, vakkert - jeg vet.. 

Hva har du gjort/skal (du) i dag? 
Ha en fin lørdag videre alle sammen! Snakkes. 


16.11.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  8 kommentarer

Cozy evening

Hei!

I skrivende stund sitter jeg å koser meg med en kopp kakao med små marsmallows, jordbær og blåblær, mens jeg ser på Top Model! Åå, det er deilig å bare kunne sitte å slappe av, det syns i hvertfall jeg.. tror egentlig de fleste syns det, hehe. I dag har det egentlig bare vært en vanlig, kjedelig dag.. har ikke gjort så mye spesielt, bare vært på skole og hjemme. Det er egentlig sånn alltid mandager pleier å være, trenger en myk start på uken vettu! Men nå er reklamen over på Top Model, så jeg går tilbake til det, ville bare gi dere en liten oppdatering, hehe. Ha fortsatt en fin kveld videre alle sammen! // Denne frøkna må jo være med! Haha// klar over at bildene har veldig dårlig fokus, haha. Men tok dem veldig i farta. 

Hva har du gjort i dag? Følger du med på Top Model?
Snakkes!


11.11.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Dagen i dag

Hola! 

Dagen i dag har egentlig vært som alle andre dager, eller som alle andre onsdager blir det vell.. Hadde kort skoledag i dag, eller kortere enn vanlig i hvertfall! Sluttet halv to så det var veldig deilig. Har ikke gjort så veldig mye spesielt i dag - øvet til prøve og jeg bakte nettopp brownies hehe! Hadde sånn søtsug i dag, så bestemte meg for å lake det, veldig godt! Men som sagt har jeg øvet til prøve, har det i morgen noe jeg egentlig gruer meg veldig til siden det er i webdesign.. og da blir det helt sikkert mye koder og slikt.. men men, får håpe det går fint :) På skolen i dag fikk jeg tatt noen sjappe outfitbilder så jeg kan jo slenge med de, så dette innlegget ikke blir helt meningsløst, haha. Hadde en ganske kjedelig og fargeløst antrekk i dag, så syns det var litt kjipt, men det er bedre enn ingenting! Here you go.Sko Converse Bukse Bikbok Topp H&M Cardigan Bikbok Armbånd CMYK
Hva har du gjort i dag? Hva syns du om antrekket? 


06.11.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  4 kommentarer

bildedryss: happy day

Heihei!

I dag sluttet vi litt tidligere enn vi pleier, siden vi hadde Global dignity day. En i klassen i dag har bursdag i dag.. Gratulerer masse med dagen snupp ♥ Så jeg og jentene, som vil si Tina, Helen, Silje, Maria og meg daa, hehe dro på Egon etter skolen, Maria kunne dessverre ikke være noe lenge siden hu skulle til legen, så det var litt kjipt.. Men det var utrolig godt å spise ordentlig mat, det var goodt, haha!  Men etter vi hadde vært på Egon gikk vi litt rundt på senteret, men så måtte Tina gå, så da var det meg, Silje og Helen igjen.. Vi bestemte oss for å gå litt tidlig til terminalen siden vi ville ta litt bilder, og da fant vi den perfekte plassen til å ta bilder! Det var en liten perfekt hage med masse blader utover det hele, så det ble super fine høstbilder! Her får dere se noen av dem..


//haha, ser dopa ut på dette bilde


Har rett og slett vært en super herlig dag! Legger ut flere bilder i morgen tenkte jeg. Ha en fin dag videre! 
Hva har du gjort i dag? Snakkes! 


16.10.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  9 kommentarer

Hvil i fred

Hei!

I dag fikk himmelen en ny stjerne.. En herlig liten krabat gikk bort fra meg i går, kaninen min. Hun har vært syk i noen dager, i tillegg at hun var veldig gammel til tross for å være kanin så var det litt forventet, men uansett hvor forventet det er eller var så var så utrolig trist! Jeg har hatt henne siden jeg var ganske liten og liksom hatt henne rundt meg veldig lenge.. Så det er veldig rart at hun plutselig ikke er her lenger, og det er så utrolig trist! Når jeg kom hjem fra skolen så fortalte mamma det, ble utrolig lei meg med den gang, og vi gikk opp til buret hennes hvor henne var. Det skjedde nesten rett før jeg kom hjem, så jeg fikk klappet henne litt før vi begravde henne. Skjønner hvis dere tenker "herregud det er jo bare en kanin".. Men når jeg har hatt såpass lenge i livet mitt, så blir det kanskje rart at hu plutselig er borte. Hvil i fred lille venn ♥♥


09.10.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  10 kommentarer

Sick chick

Hola!

Beklager for utrolig dårlig de siste dagene, men jeg har vært syk de siste dagene med forkjølelse og feber.. er fortsatt ikke helt frisk, er så typisk meg å bli syk når det er ferie.. Men tenkte jeg kunne slenge inn et innlegg! Akkurat nå er jeg alene hjemme til torsdag, mamma og pappa dro istad, men bestevennina mi kommer etterpå å skal sove her så det blir koselig! Skal lage taco og kose oss. Akkurat nå sitter jeg å ser på serier og spiser is, hhe. Må holde humøret oppe når man er syk, haha! 
//Frøkna hilser! 

Hva skal du i dag?
Snakkes! 


01.10.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Nachos dinneeer

Heihei!

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye siden jeg har vært hjemme fra skolen, pga. jeg har hatt utrolig vondt i ryggen har nesten ikke klart å sitte.. Også har jeg vært hos legen i dag tidlig så ja, har ikke vært på skolen i dag. Har bare vært hjemme å slappet av og spist paracet, haha. Har nettopp spist en utrolig god og enkel middag som jeg tenkte å dele med dere. Tar ikke mer en ti minutter, og er så utrolig godt. Hvis du liker Taco, kommer du til å elske dette! Hehehe. 

Dette trenger du:
♥ Kjøttdeig
♥ Kjøttdeig krydder 
♥ Runde nachos chips
♥ Ost
♥ Taco saus
♥ Og hvis du evtuellt vil ha tomat, løk osv.. 

Først tar det et stekebrett med bakepapir og legger nachos chipsen utover, såsteker du kjøttdeig og har oppi kryddermiks. Mens kjøttdeigen steker rasper du osten. 
Så tar du først kjøttdeig på nachosen, så taco saus og ost oppå til slutt. Så setter du brettet i ovnen på 200 grader, på miderste rille til osten har smeltet. Det er alt, det er super enkelt og super godt!! 

Yummmmy ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Frøkna må også få mat.. 

Har du smakt dette før? Hva har du gjort idag? 
Snakkeees! 


17.09.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Room details

Hei! 


     
//bildeveggen min 

Dette er da noen detaljer på rommet mitt. Har sett et par sånne innlegg, og tenkte at jeg kunne gjøre det selv. Er ikke sikkert dere syns det er så interessant, men jeg syns hvertfall det er gøy å se slike innlegg! Så jeg håper dere syns det også, hehe. 

Hva syns du om rom detaljene? 
Snakkes!  Trykk gjerne på liker knappen nederst i innlegget. 


10.09.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  27 kommentarer

Morgenstund har gull i munn

Hei allesammen! 

 
Fysøren så trøtt jeg er, haha. Sto opp for ikke så lenge siden, men selv om jeg har sovet lenge er jeg fortsatt sykt trøtt og sliten.. Har egentlig vært trøtt hele uka. Etter jeg begynte på videregående har jeg egentlig vært ganske sliten, siden vi har så lange dager enn det jeg er vandt til. På ungdomsskolen var jeg hjemme klokka to, men nå er jeg hjemme noen ganger klokka fem, så det er litt lengre enn det jeg er vandt til. Men jeg overlever nok, trives veldig godt på vgs så langt i hvertfall! I skrivende stund sitter jeg å koser meg med en kopp kakao med mini marsmallows, ååh det er så godt selv om det er varmt ute, hehe. Idag skal jeg ikke så mye spesielt, tror nok det blir en av de lørdagene hvor jeg bare er inne og slapper av. Yummyyy! 

Går du på videregående? Hva skal du gjøre idag? :) 
Snakkes!  


07.09.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  8 kommentarer

Påskestemmning

Hei! 

Så langt har denne påskeferien vært utrolig deilig! Har ikke gjort noe omtrent, hehe. Eller jeg var i Svergie på lørdag, kjøpte ikke noe spesielt bare to klesplagg og godteri, kan sikkert vise det i et annet innlegg senere. Men elsker påskeferien, den er alltid like avslappende og digg! Slapper av, sover og spiser - haha, ikke noe annet enn det omtrent. Har kost meg med påskegodt og litt ute i det fine påskeværet, har vært sol og blå himmel hele uka, digger det! Åhh, livet er så utrolig herlig akkurat nå. Ville bare gi dere en liten oppdatering mitt i ferien, og håper alle har en kjempe fin ferie videre! 
//Verdens søteste koser seg ute i sola! 

Har du gjort/skal noe spesielt i ferien?


28.03.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  8 kommentarer

foto: grapes

Hei! 

Nå sitter jeg her og gjør ingenting.. har nettopp spilt inn enda en video til dere! wuhuu. Har egentlig lovet dere en video for en stund siden, he-hee.. er ferdig med å redigere den og den er egentlig klar til å bli lagt ut, men jeg har rett og slett ikke orka å skrud på den andre pcen. Ja! riktig så lat er jeg! Men nå tenkte jeg å gå litt ut med hunden å leke, skal bare spise ferdig den deilige frukten jeg spiser! Elsker virkelig frukt, det er så digg.NAM! 

hva har du gjort idag så langt? 
snakkes!


14.03.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  8 kommentarer

boller og brus

Hei!

Nå sitter jeg her og bare gjør ingenting. Har egentlig så og si kjedet meg i hele dag, hahah. Tenkte på om jeg skal orke å lage noe mat.. haha, litt av en problemstilling, uff! Imorgen er det vinteraktivitetsdag, wuhuu! Jeg skal på skogtur, så det blir forhåpentligvis koselig, forhåpentligvis.. vi skal ake da, haha elskeeer å ake syns det er så sykt morsomt, nå hørtes jeg barnslig ut! Men det er faktisk sikkelig morsomt, også skal vi grille og kose oss. ♥ Men nå begynner fire stjernes så vi snakkes, sitter også å koser meg med oreo is og boller som jeg bakte igår naaam! Love it. 
Hva har du gjort idag? 


05.03.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  3 kommentarer

Randomness

Hei! 

Jei, begynner å bli syk! - føler meg så heldig. Idag skal jeg i bursdag så blir egentlig ikke noe mer blogging enn dette her, så tenkte bare å gi dere en oppdatering. Igår var jeg på klubben og det var Beach party, var utrolig morsomt og utrolig god stemming! Koste meg utrolig mye, og hadde det kjempe gøy. Nå sitter jeg bare å slapper av, som sagt begynner å bli syk.. hater det! Jeg skal begynne å redigere en film til dere som kommer ut så fort som mulig. Så da vet dere det! Den blir ikke så bra tror jeg, men det er bedre enn ingenting, det er ''get ready with me''. Det er så super fint vær ute nå, er så herlig! haha, randomnes.. Meeen det så utrolig digg. Føler egentlig at dette ble et veldig random innlegg, jaja... Men nå er jeg super sulten så skal gå å ta litt mat, vi snakkes! ♥


//bebii

Hva er dine planer for dagen? 


02.03.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  11 kommentarer

Juicy stuff

Hei! 

Kom hjem fra skolen for en time siden cirka og nå tenkte jeg og sette meg ned med lekser for så dra til stallen og ri. Det blir koselig. Men aller først tok jeg meg noe å tygge på, følte meg litt sunn for en gangs skyld, hah. På skolen idag skjedde det ikke så mye, eller hvertfall ikke noe spesielt - vi hadde RLE prøve, følte det gikk helt greit faktisk, så ja. Super spennende. ÅÅ en ting som har vært sikkelig digg i det siste er at det har vært så utrolig fint vær! Sol, blå himmel og det blir bare varmere og varmere, der er så utrolig herlig! Kjenner jeg gleder meg utrolig til sommer nå. Men nå skal jeg ikke bable så mye mer, det kommer outfit etterpå så følg med :)
Hva skal du idag? Hvordan har været vært hos deg i det siste?
♥snakkes 


28.02.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  10 kommentarer

Morgenstund har gull i munn

Hei! 

Sto opp for litt siden, så utrolig digg med ferie - kan sove så lenge, hehe. Nå sitter jeg og ser litt på tv og spiser frokost. Planene for dagen er ikke så spesielle. Jeg skal i stallen på ridetime, og siden det er vinterferie skal vi snørekjøre. Ååå, det er så utrolig gøy! Det er at man fester et akebrett bak hesten, også er det noen som rir også blir man dratt bak hesten på akebrett, det er så gøy! Spesielt når det går fort, hahah. Er egentlig ganske sliten etter turen i går. Var jo i Svergie som sagt, og var ganske lenge borte så ble ganske sliten og trøtt etterhvert, så ganske digg å slappe av litt idag. Men holder på med innkjøps innlegget så det kommer soon. Hva er dine planer for dagen? ♥snakkes


21.02.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  3 kommentarer

foto: Easter eggs! Yum

Hei! 

Har nettopp kommet hjem fra en utrolig koselig dag i stallen med hesten jeg har på för, Serena ♥ Ellers så har jeg ikke gjort så mye annet og har ikke tenkt til å gjøre så mye annet heller, hehe. 
Imorgen skal jeg og mamma en tur til søsteren min som bor i oslo, en litt jentedag kan man da si! Det blir sikkert utrolig hyggelig. Har eeeegentlig ikke tenkt til å kjøpe noe siden jeg skal til Sverige på onsdag, (ååh, det er så digg med vinterferie - wuhuuu) så, ja har egentlig tenkt til å spare pengene mine til det.. meen tviler på at jeg klarer å holde meg, haha. Ellers resten av vinterferien skjer det ikke så mye, eller skal også til IKEA hvis det er noe spennede for dere å vite.. såå skal egentlig bare være hjemme og slappe med et par småturer inni mellom dagene, blir en digg ferie!
Men nå skal jeg hive meg innpå noen påskeegg og smarties, er så glad for at påskeegg har kommet i butikkene, elsker dem! Dere kommer til å se mye av dem på bloggen fremover, HAHA.
// utrolig dårlig bilde.. jæjæ


// ooog sånn som dette ser resten av kvelden min ut

Hva har du gjort idag? Hva skal du i vinterferien? 
♥snakkes


17.02.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  2 kommentarer

I can't do this!

Hei! 

Nå sitter jeg foran pcen så svetten spruter.. okei, det var litt overdrivelse - MEN! Jeg er ganske stressa, forbreder meg til nynorsk stil vi skal ha på skolen imorra, redigerer bilder som jeg skal levere til kunst og håndverken imorgen, øver til samfunnsfags prøve AND SO ON! Så ja, man kan si jeg er ganske stressa.. men jeg klarer meg nok. Samtidlig blir det ganske chill skoledag imorgen, først skrive stil i de tre første timene også kunst og håndverk de to siste timene. Så ja, dette har vært dagen min så langt og blir nok sånn også utover kvelden. Ha en fin dag videre alle sammen!!


//arkivbilde - konfirmasjonsbilde 2012

Hvordan har dagen din vært? Har du en uke med mye prøver og innleveringer?
♥snakkes
 


11.02.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Sleeping is my passion

Hei! 

Har alle hatt en bra morgen? Herlig! Jeg våkna nettopp, hehe. Sleeping is my passion! Idag skjer det ikke så mye, hvertfall ikke så mye før klokken sju for da skal jeg i bursdag til en god vennine så det blir koselig. Ellers så skal jeg bare chille og kose meg. Hva skal du idag?  


// arkivbilde 

♥snakkes 


09.02.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  5 kommentarer

Pancake loveee

Hei! 

Nå kom jeg nettopp ut av dusjen omtrent, og så skal ned å spise middag med min kjære mor og far, hehe. Pannekaker - jeeii! Det er så sykt godt, så det blir godt med middag. Må prøve å komme meg på skolen imorgen siden jeg har jo tross alt vært borte hele uka og trenger å være med folk nå, føles ut som jeg har vært i kloster. Også vil jeg egentlig bare på skolen fordi jeg skal ri imorra, så ja. Nå skal jeg spise, ha en fin kveld videre alle sammen!  


Hva skal du videre ikveld? Hva er planene for imorgen? 
♥ snakkes


30.01.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  16 kommentarer

Instagram photos - follow you?

Hei! 

Tenkte bare å medele at jeg har altså en instagram bruker som jeg har hatt en god stund, og det er alltid koselig å få nye followers, hehe. 
Og hvis du vil ha en ny follower så er det bare å skrive ditt brukernavn i kommentarfeltet! Så gjør jeg den blå knappen grønn.
Hva heter du på instagram? Vil du at jeg skal followe deg? 
♥ snakkes


29.01.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  13 kommentarer

Latsabb

Hei!

Nå sitter jeg her som vanlig, med pcen på fanget.. usosial og kald. Hahah, sånn går dagene for tiden egentlig. Har vært så usosial i det siste, og rommet mitt er så kaldt! Brr. Jæjæ, denne helga her har vært en av de mest slappe helgene jeg har hatt, hah! Har bare sittet inne omtrent foran pcskjermen og gomla godteri. Men det har egentlig vært sikkelig digg og slappe av iblant. Men har faktisk vært litt ute i dag og tatt bilder til en oppgave på skolen, så har fått litt frisk luft. Ooog tror jeg også begynner å bli syk så det er jo sikkelig gøy.. Men nå tenker jeg å gå ned til min kjære mor og far og se litt på tv, heh. Imorra er det skole igjen, kjenner jeg virkelig kunne hatt en fridag til. Men håper alle har en fin kveld videre.// bra kvalitet! HAHA, webkamera som er fire år gammelt er elskbart <3<3<3

? - hvordan har helgen din vært
? - hva skal du resten av kvelden
♥ snakkes


27.01.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  7 kommentarer

Ice cream love

Hei! 

Nå ligger jeg under dyna med poser under øya med en skål med is ved siden av meg. Er så trøtt nå at jeg kunne sovna på sekundet, men bestemte meg for å spise litt is først, hehe! Jeg kunne overlevd på is sånn seriøst, elsker is - det er best! Dagen idag har vært så utrolig chill. Har bare slappa av og mamma og pappa var Svergie idag, mens jeg og søstra mi passa hundene så da ble det litt godis også idag - digg. Ellers har jeg bare sett på tv og bare slappet av, en ganske typisk lørdag for min del i hvertfall, hehe. Men nå skal jeg se på friends, spise is og sove. Natta alle kjære mennesker :*


// Trøtt jente som sier nattaa ♥

? - hvordan har dagen din vært 
snakkes


27.01.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  4 kommentarer

10 ting jeg hater

Hei!

Akkurat nå ligger jeg i senga med pcen på magen, i verdens mest deiligste antrekk! Og føler meg som den latsabben.. men helt ærlig så er det så utrolig digg og behagelig, haha. Sånn har så og si hele dagen min vært også siden jeg kom hjem fra skolen. Så for å si det på en annen måte så har det ikke akkurat skjedd så mye spennede, heh. Så da tenkte jeg at jeg kunne ploppe inn et innlegg før jeg hopper i dusjen, og da slo det meg at jeg kunne ha ti ting jeg hater :) kanskje ikke så spennende, men ja - samma! Here we go.. 

  • Jeg hater og da mener jeg HATER mark, jeg liker edderkopper bedre liksom, haha. Æsj.
  • Jeg hater gutter med lange negler. 
  • Jeg hater edderkopper, haha
  • Jeg hater folk som er bitchy uten grunn, men som bare må finne noe negativt med alle og må hate på dem. 
  • Jeg hater folk (les: fjortiser) som har sånne her facebook statuser: Elsker deg jm, du er bezt lixåm! :***<33333<333:ppPPxoxoxo <33 - og poster sånne hvert 5 sekund..
  • Jeg hater når læreren alltid må holde oss igjen i timen når det er egentlig er friminutt, like irriterens hver gang..
  • Jeg hater når jeg forsover meg. 
  • Jeg hater når tv programmer er så sykt dårlig dubba.
  • Jeg hater at enkelte folk ikke kan ta et hint.
  • Ooog til slutt så hater jeg også når jeg egentlig er drit trøtt, men ikke får sove.. 


// jeg er så pen! 

Sikkelig interessant ikke sant? haha, jaja.
? - hva har du gjort idag
? - hater du noe av det samme

 ♥ snakkes
 


21.01.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  2 kommentarer

Mr. Waffles.

Hei! 

Idag har det egentlig vært en ganske avslappende dag, både på skolen og hjemme. Har ikke hatt noe stress på skolen og hjemme har jeg heller ikke gjort så stort. Kjenner at det er helt OK med helg nå for å si det sånn! Hadde besøk av en vennine istad, men hu dro hjem i fem-fire tiden. Vi lagde vafler og satt egentlig bare å prata, hehe - var veldig koselig og egentlig bare slappe av. Men skal snart på senteret med pappa for å kjøpe et par med sko, da mine har blitt ødelagt.. buhu. Men hvertfall, her er et par bilder fra dagen.  // frøkna er med!!

Alle sammen får ha en god helg! Og ha en fin dag videre. 

? - hva har du gjort idag
? - hva er planene dine for helgen

snakkes


18.01.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  2 kommentarer

Happy day!

Hei!

Ja, nå hopper jeg i senga - jeg er så utrolig trøtt fortiden, så ja.. Legger meg tidlig, hehe! 
Dagen idag har egentlig vært ganske bra, avslappende og chill. Happy day. 
Har nettopp laget meg litt mat og fikset meg for kvelden så ville egentlig bare si natta kjære lesere og andre bloggere, ha en fin dag imorgen :)
Nå skal jeg spise, se på friends (verdens beste serie) og sove! //Frøkna sier hei! 

//Ser sikkelig ekkelt ut på bilde, iknow! Spaghetti og pølser - NAM! 

♥ Snakkes og peace out 


09.01.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  6 kommentarer

Prosjekt uke

Hei!

Ja, et litt skolerelatert innlegg - men det får gå. På skolen denne uken her har vi et prosjekt som heter Sette-bo, jeg trooor de fleste skoler har det, men er ikke sikker.. 
Det går hvertfall ut på at vi er 23-25 år eller rundt der da, vi er ferdig utdannet, skal kjøpe hus og finne oss jobb. Jeg syns det egentlig er et ganske "bra" eller morsomt prosjekt ikke bare fordi vi slipper vanlig skole (he-he), men også fordi vi får et innblikk inn i den "voksne verden", ja og egentlig hvordan det er å være voksen, kjøpe sin egen bolig og slikt. Og vi kan velge om vi vil bo alene eller ha en samboer, jeg jobber da med en vennine så da er jo vi samboere, heh. For vi må også låge månedsbudsjett og årsbudsjett og mange andre ting på regneark, excel - som jeg haaater.. uff! Menmen .. ja, da vet dere hvertfall hva jeg driver med på skolen fortiden, morsomt ikkesant? haha.. tror det kommer et innlegg senere idag så stay tuned!  


//Slenger med et bilde jeg ..

Tipptopptommelopp! - Snakkes!

 


09.01.2013  ·  Hverdagsblogg  ·  2 kommentarer
hits