Foto: Perlemorskyer
Heisann!

Jeg var nok ikke den eneste som fikk med meg den fantastiske fine himmelen igår? Bra gjort å ikke få med seg egentlig, haha - var jo overalt på sosiale medier! Måtte så klart prøve å knipse noen bilder, som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Jeg trodde først det var nordlys, men det fant jeg fort ut at det ikke var.. Det var jo noe som het perlemorskyer, har aldri gjort om det før men. Utrolig utrolig fint ihvertfall!

Ah, tenk at det er lille julaften i dag og julaften imorgen! Skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt, desember har bare flydd avgårde. Kjenner jeg gleder meg til morgendagen nå: Bare kos og julefilmer i godklærne på morgenen, og stas om kvelden! Ha en fantastisk fin kveld videre ♥


23.12.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Foto: Babygirl

Vinneren av en personlig almanakk ble Hanna! Gratulerer - du blir kontaktet på mail veldig snart, så følg med. 
Heihei!

Tok noen bilder av mitt to uker gamle tantebarn, som jeg tok på søndag! Åh, hu er så nydelig - og er så veldig glad i henne allerede. Veldig gøy at jeg fikk ta bilder av henne! Vi prøvde å være så kjappe som mulig, siden babyer er jo litt utålmodige.. men det gikk egentlig veldig greit, og hu var kjempesnill. 

Idag går turen til Oslo, siden jeg skal ta bilder til prøveeksamen.. Vet ikke om jeg drar på skolen etterpå, vi får se! Håper det går bra, for er litt stressa for denne oppgaven.. Haha! Jaja, får håpe på det beste. Ha en fin fredag folkens, nå er det snart helg! 

 


05.12.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Frozen


Heisann!

Det er så fint ute om dagen.. Når det ikke regner, haha! Nå som gradestokken beveger seg under 0, er det ofte frost ute, og det ser så fint ut syns jeg!
Så når jeg gikk hjem fra bussen i går prøvde jeg å knipse noen bilder hvor man virkelig ser det. Herlig altså. 

Ha en super dag videre folkens ♥


28.11.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Dog fashion


Hei!

Jeg nevnte i forrige innlegg at hunden min var på besøk på skolen, i studio for å være modell - haha! Det er til magasinet vi holder på med denne uken, altså; Hvordan holde hunden din varm i vinter? Derfor hu har på seg "klær" haha.. Syns bildene ble ganske greie og hu var overraskende flink også, så alt i alt veldig bra.

Imorgen er det fredag, så er det helg! Da skal det daffes, haha. Ha en fin kveld videre, snakkes.


20.11.2014  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Foto: Winter baby


Heisann!

Tenkte jeg kunne vise dere et av bildene jeg tok på søndag. Som sagt var jeg i Årnes hvor jeg hadde et lite fotooppdrag, som gikk ut på å ta julebilder av noen barn! Lyset ute var egentlig veldig kjipt å ta bilder, så merket jeg var litt nervøs, haha.. Så det kunne vært mye bedre, men sånn blir det noen ganger! Her har dere ihvertfall en liten smakebit av en veldig søt baby!

Vi holder jo på med magasin på skolen denne uken, og det går bra foreløpig! Gleder meg så utrolig mye til å se det ferdige produktet, blir så spennende. Og idag var hunden min en tur på skolen, for å være modell.. Haha! Veldig gøy å ha hu i fotostudioet, og kommer til å videre dere noen bilder fra det når de blir ferdige. 

Ha en strålende kveld videre, vi snakkes!


18.11.2014  ·  Foto  ·  20 kommentarer

Foto: Tattoo


//Redigert i Photoshop cs6


Heisann, lenge siden sist!

Tenkte jeg kunne vise dere bilde jeg tok i forrige time! PTF-grafisk hadde oppgave om å lage sin egen tatovering, og vi skulle ta bilde av den! Veldig gøy syns jeg, og ble veldig fornøyd med resultatet også.

Ellers har jeg hatt en så utrolig travel helg! Har ikke vært hjemme i det hele tatt omtrent, er deilig å ikke bare sitte hjemme og glo i veggen, men kan bli litt mye også - haha, en mellomting er fint!  Jeg er ikke helt frisk enda heller.. Å begynner og lure på når jeg skal bli det også, håper virkelig det blir snart! Ellers er det veldig mye å gjøre på skolen fortiden også, så skjer en del for tiden. Satser på at denne uka blir bra og håper dere får en fin uke også! 

Hva syns du om bilde? 


10.11.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Those beautiful colors


Heisann!

En aldri så liten thorwback til høst ifjor, da jeg tok dette bilde! Liker egentlig dette bilde veldig godt, og får sikkelig gode høstvibber av det! Det tror jeg har veldig mye med fargene å gjøre, for er jo så høstlige farger i det bilde her! Høststemningen i bilde er heller ikke så veldig å klage på, hehe. 

Ha en fin tirsdag folkens, vi preikas! Hva syns du om bilde? 


28.10.2014  ·  Foto  ·  21 kommentarer

Foto: Portraits
//redigert i Photoshop cs6


Heisann!

Nå tenkte jeg å dele de siste bildene i denne serien! Håper dere ikke er alt for lei, hehe. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med disse bildene, og liker de veldig godt! 

I dag er det lørdag. en av de beste dagene i uka! Til tross for at jeg ikke skal noe i dag, så syns jeg egentlig det er veldig greit! Skal bare slappe av, blir nok en del Netflix og godis i dag for å si det sånn, haha. Har vært så utrolig utslitt i det siste, noe som jeg håper går over snart.. Hva er dine planer for dagen?
Håper dere får en fantastisk dag, vi snakkes ♥


18.10.2014  ·  Foto  ·  33 kommentarer

Foto: Dog portraits


redigert i photoshop cs6


Hei!

Det er tirsdag, og jeg starter sent, 09.50- det er så utrolig deilig! Får utrolig mye bedre tid om morgenen og jeg slipper å stresse, og løpe til bussen.
Dagen blir mye bedre med en gang, hehe. 

Vil dele disse bildene av min kjære lille vofs med dere, tok de for noen uker siden hvis jeg ikke husker helt feil. Nyklipt og greier, er så deilig når hu er det.. for hu er egentlig en liten pelsdott aka. mopp. haha! Så kommer de store, fine øynene hennes veldig godt frem.
Ha en super dag, snakkes ♥


14.10.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: Half faced


Redigert i photoshop cs6


Heisann!

Nå sitter jeg på skolen veldig trøtt! Kom hjem veldig sent i går, siden jeg og en venninne var på innspillingen til dagens episode av Torsdagskveld fra Nydalen! Det var veldig gøy, til tross for at det tok 4 timer og litt pauser med rigging og slikt. Men syns det var gøy, og de er jo så utrolig morsomme! De sier jo så utrolig mye morsomt i pausene også, som ikke er med på TV. Veldig veldig gøy. 

Meen, tenkte jeg ville dette bilde med dere! Det er fra serien jeg tok til prosjekt til fordypning oppgaven for et par uker siden, syns dette var veldig kult - veldig mye på grunn av at det er bare halve ansiktet og blikket. Akkurat nå har vi mediekommunikasjon og skal skrive debattinnlegg! Heldigvis er det snart midttime og da blir det mat, yeey. Ha en super torsdag folkens, vi snakkes! Hva syns du om bilde?


09.10.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Levitation, part two
Redigert i photoshop cs6


Hva syns du om bildene? ♥


04.10.2014  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Foto: Portraits - part two


Hei!

Her er del 2 av prosjekt til fordypningsoppgaven min - 3x2 portrett, naturlig lys og studio lys. Her valgte jeg høst som tema, ville ha det veldig enkelt og naturlig,
så syns det passet veldig bra! 

Akkurat nå er jeg på toget, på vei til Dovre! Nevnte jo i går at jeg skulle på hyttetur, så ditt jeg er på vei nå. Er et stykke å reise, så blir noen timer med tog! Men det er koselig, syns alltid reisen til et sted er utrolig hyggelig, haha. Jaja, si veldig gjerne hva du syns om bildene og del 1, kan du se her. Ha en fin dag videre, vi snakkes. 


02.10.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Foto: Portraits


Redigert i photoshop cs6


Heisann!

Bra lørdag så langt, folkens? Jeg kjenner ihvertfall at det er veldig greit med en ukes fri nå, haha. Har vært utrolig mye å gjøre på skolen de siste ukene, er vel streiken sin feil det.. haha. Jaja, nå er jeg ihvertfall ferdig med alt av innleveringer for nå, men blir vel mer med en gang vi starter igjen.. Disse bildene er tatt i sammenheng med en skoleoppgave i prosjekt til fordypning, altså foto. 

Si veldig gjerne hva du syns om bildene! Nå skal jeg få i meg litt mat og slappe av, formen er ikke helt på topp så orker ikke å finne på så veldig mye i dag kjenner jeg..
Ha en fin lørdagskveld alle sammen, snakkes ♥


27.09.2014  ·  Foto  ·  23 kommentarer

Foto: Beautiful creature


Heisann!

Er en stund siden jeg har knipset noen bilder av Minnie, så fikk veldig lyst til å gjøre det i sted da jeg så at det var veldig fint lyst! Fikk sikkelig høstfølelse av det nesten, sola var på vei ned i tillegg så måtte fange muligheten, hehe. Tok også noen bilder idag på skolen, i studioet, det er til en skoleoppgave. Kommer nok til å vise dere de når jeg blir ferdig med å redigere dem! 

Nå skal jeg ta på meg koseklærne, synke ned i sofaen og se sesongpremiere av Grey's Anatomy! Jeg har ventet på dette hele sommeren og gleder meg nesten like mye som om det skulle vært julaften, haha! Ostepopen er også funnet frem, så dette blir digg. Ha en fin kveld videre, snakkes ♥

#foto #fotografi #hund #photoshop #høst


25.09.2014  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Foto: Levitation

Redigert i Photoshop cs6


Heisann!

Da har jeg prøvd meg på et såkalt "levitasjonsbilde", og dette ble da resultatet! Jeg har tatt dette i sammenheng med en skoleoppgave, og jeg er faktisk litt fornøyd! Haha, det er ikke noe som skjer ofte, en sjelden gang. Jeg tenkte at dette var veldig krevende, men var faktisk ikke så vanskelig som jeg hadde forestilt meg,
så ble positivt overrasket der ja! 

Jeg har redigert flere bilder som jeg tenkte å legge ut senere, så dere får en liten smakebit med dette bilde. Dette er min favoritt av alle jeg har tatt/redigert, så tenkte det passet å dele dette med dere. Hva syns du om bilde? Ha en fin kveld videre, vi snakkes ♥ 

#foto #photoshop #magisk #fotografi


23.09.2014  ·  Foto  ·  23 kommentarer

Foto: Ginger
Heisann!

Nå har jeg nesten nettopp kommet inn etter og ha tatt bilder til en skoleoppgave, der temaet er surrealismen. Ble fornøyd med resultatet, faktisk - haha, er ikke så ofte, så får bare se når jeg begynner å redigere de, blir gøy! Elsker å sitte å redigere bilder etter jeg har tatt de, haha. 

Mens vi var ute kom denne nysgjerrige kattepusen bort, og jeg syns den var så utrolig pen! Likte fargen og øynene dens super godt, så måtte bare knipse noen bilder av den! Super søt, altså. Er egentlig ikke et kattemenneske, men er noen katter jeg bare liker sikkelig godt.. haha, så nå vet dere det! Nå skal jeg snart til bestevennina mi som jeg ikke har sett på år og dag, for å spise middag. Det blir veldig koselig! Så vi snakkes senere, ha en fin kveld ♥


17.09.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Little kitty
Hei!

Nå sitter jeg på skolen og har engelsk.. Ikke mitt yndlingsfag akkurat, men heldigvis ikke så alt for lenge til lunsj - så jeg overlever nok! I går når vi tok bilder så kom det en søt liten kattepus inn på skolegården, så måtte bare knipse noen bilder av denne søtnosen! Men nå burde jeg egentlig følge med på læreren, hehe.. så snakkes vi senere! Ha en super dag folkens ♥


09.09.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Etter regnet

Hei!

Fysøren som det bøtter ned her akkurat nå.. Vil så utrolig at dette regnet bare skal forsvinne og at vi kan få nyte sola litt lenger. Det har tordnet en dl også, veldig mye faktisk - så dette er i seg selv en veldig grå og kjedelig dag. Streiken på skolen vår står fortsatt og var ikke akkurat lange skoledagen i dag heller. Var på skolen i litt over en time, vi hadde aktiviteter med 1.klassingene og ikke noe mer enn det. I morgen skal vi kun ha en skoletime og hente skolebøker. Så blir veldig mye fri.. Vet ikke helt hva jeg tenker om denne streiken egentlig, er jo deilig med fri, men blir så utrolig unødvendig å dukke opp på skolen for å bare være der en time.

Eneste positive med regn er at det som oftest kommer en fin regnbue etterpå, haha. Jeg elsker regnbuer jeg vet ikke helt hvorfor, men syns det er veldig veldig fint å se på! Haha, ikke spør! 


Nå skal jeg se på en film tenkte jeg og spise middag.. ooog ostepop, hehe! Ha en fin kveld folkens, vi snakkes!


21.08.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

- Float like a butterfly -

Hei!

Akkurat nå er det veldig sånn at jeg blogger akkurat når jeg føler for det, som dere kan se ikke er så ofte i disse dager, men jeg har ikke noe å skrive eller noe som er verdt til å dele med dere. Så da blir det sånn og det har funket veldig bra de siste ukene for jeg gidder absolutt ikke å blogge for og bare gjøre det, da blir det bare så utrolig dårlig. Men jeg er ganske sikker på at det blir bedre når skolen begynner, som er under en uke til... Ah, blir så utrolig deprimert av den tanken, haha.

Meen nok om det! Hadde egentlig tenkt til å komme med et Høstens favoritter innlegg, men så tenkte jeg at det faktisk er en stund til høst. Det er jo søren meg fortsatt sommer måned, så ikke gå å tenk at sommeren er over - for det er den så absolutt ikke enda! Ja, det har vært litt regn og dritt, men gradestokken er fortsatt snill med oss og sola titter sikkert frem igjen også! Jeg tar være på sommeren så lenge som overhode mulig, for det er min absolutt favoritt årstid, haha. Herlig så skravlete jeg er i dag, uff! Det jeg skulle egentlig dele med dere i dag er noen bilder jeg tok i forrige uke, lenge siden jeg har postet bilder jeg har tatt, noe som er mye av poenget med denne bloggen, så here you go!


Hva syns du? Ha en fin onsdag alle sammen! Planene mine idag er ikke så store, skal møte en venninne og vi skal ha en sikkelig daffekveld aka. filmkveld.
Vi snakkes.


13.08.2014  ·  Foto  ·  21 kommentarer

In the woods


//Bilde tatt tidligere i dag


Heisann! Nok en ny uke, enda en uke nærmere skolestart! Syns sommerferien faktisk ikke har gått så fort, men i et veldig passe tempo.. Utrolig glad for det!
At den ikke bare fyker av gårde i altfor høyt tempo. 

I dag er heldigvis sola her og ikke torden og regnet! Det tordnet i omtrent hele går, og det kurerte skrekken min litt faktisk, haha. Ble bare utrolig lei av det etterhvert, så håper vi ikke hører mer av det på en stund. I morgen skal jeg på campingen med mamma, pappa og to av søsknene mine så blir nok veldig hyggelig! Heldigvis er vi veldig nærme stranda så blir nok mye bading og slikking av sol, jei! Hva er dine planer fremover? Ha en super uke, vi snakkes!


28.07.2014  ·  Foto  ·  17 kommentarer

Stand by me


Ha en fantastisk lørdag alle sammen! 

♥♥♥


19.07.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Pink flowers


Heisann! 

I dag åpnet jeg øya klokka 10, veldig overraskende til å være meg - haha! Jeg skal ta bussen litt over ett, så var vel egentlig på sin plass og stå opp litt tidligere når jeg skal noe. Skal til Oslo og møte søsteren min, skal finne en park og slikke litt sol, kose oss og egentlig bare nyte sola! Er så utrolig deilig vær i dag så er jo en skam å sitte inne foran skjermen må jeg si. Nå må jeg gå og fikse meg ogsånt, så snakkes vi senere! Skal du ut å nyte sola i dag? Ha en super dag alle sammen.


16.07.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Foto: Wise like an owl #2


Fredag igjen.. To dager til jeg setter snuta hjemover, blir både trist og bra! Har kost meg utrolig mye de siste dagene - været har vært bra, folkene er bra, omgivelsene er supre.. Fantastisk uke og jeg skal nyte de siste dagene fullt ut! Ha en super lørdagskveld, vi snakkes ♥


05.07.2014  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Foto: That special flower


Heisann!

Hvordan har dere det? Sommerferien bra så langt? Det er min hvertfall, har ikke gjort noe frem til denne uka, jeg er jo på Skjærgårds. Og det er egentlig stort sett det eneste jeg skal i sommer også.. Skal ellers bare henge med venner og slikke sol, haha. Blir nok bra resten av ferien selv om jeg ikke skal noe stort!
Ha en bra dag videre ♥


03.07.2014  ·  Foto  ·  4 kommentarer

A flower cannot blossom without sunshine

& A human cannot live without love.


♥♥♥


26.06.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Foto: Fields of gold


Åå, så deilige farger! På sommeren er det så mye fint å se på i forhold til hva det er på vinteren.. En av mange grunner til at jeg elsker sommeren så veldig mye mer enn vinteren. Det tror jeg ikke at jeg er alene om heller. Sola har endelig begynte å titte frem etter noen dager med regn og grå skyer.. Vi har vist ikke brukt opp alt det fine været likevel!

Nå skal jeg en liten tur på senteret for å kjøpe et par ting, vi snakkes! Hva syns du om bildene? Ha en super dag videre ♥


24.06.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Foto: By the sea


God morgen!

Åå, det er så deilig å være ved vannet det er så utrolig beroligende og avslappende! Det er også utrolig fint lys når solen er på vei ned.. Herlig! 

I går var jeg jo på vglista og til tross for at jeg var hjemme utrolig sent og var fullstendig utslitt! Så var det bra og morsomt, jeg var super happy over mange av artistene, blant annet: Gabrielle, Donkey Boy, Jason Mraz og sist men ikke minst Cody Simpson (♥♥). Jeg har blitt helt frelst av den gutten og etter kvelden i går så hjalp det veldig mye, haha. Vi sto ganske nærme scenen, var på området som var nærmest scenen, så skal ikke klage på utsikten vår. Så alle artistene kjempe godt, så kan si det var en bra kveld! I dag går dagen til å bare slappe av og la det synke inn at det er sommerferie. Ha en super dag alle sammen. 


21.06.2014  ·  Foto  ·  6 kommentarer

Foto: Shining through


Nå er jeg godt plassert i skogen med fantastisk vær, trær, en gigantisk lavo, strand og herlige mennesker! Er på tur med ungdomsklubben jeg er leder på så dette skal nok bli veldig veldig koselig! Ønsker alle en super lørdag! //Beklager sen blogging


14.06.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: Keep the faith


Heisann!

Dette bilde ble tatt i sammenheng med en skoleoppgave, temaet var da tro! Jeg tok bilde i Oslo og syns det passet fint til oppgaven. Han har jo kors rundt halsen som da symboliserer tro, men det at han i seg selv tigger og er sulten er et slags "håp" og blir på en måte også en tro om jeg kan si det på den måten. Veldig dårlig forklart, men syns ihvertfall at det passet til temaet. 

Men nå skal jeg ta bussen snart til Lillestrøm og møte en venninne. Det er jo byfest der nå så blir nok veldig koselig! Været er på vår side idag også, blir nok en veldig bra da. Dere får ha en super dag videre, så snakkes vi! Hva er dine planer for dagen? / Hva syns du om bilde?


13.06.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: Sunset

Hei!

Startet sent i dag også, veldig deilig! Fri resten av uka etter i dag så venter egentlig bare på at denne skoledagen skal bli over.. haha. I går var det en kjempefin solnedgang og sollyset skinte såå fint på gresset blomster og alt! Kjempe herlig å se på, så jeg måtte rett og slett knipse noen få bilder. Nå må jeg fortsette å følge med i timen, så snakkes vi senere!


Ha en super dag videre ♥


11.06.2014  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Foto: Ladybug
//beklager litt dårlig kvalitet..


Nå har jeg ligget ute i solen i noen timer og brunfargen kommer sakte, men sikkert! Jeg kan ikke beskrive min kjærlighet til sol og varme, den er stor - haha. Nå skal jeg få i meg litt mat og drikke sånn at jeg ikke blir helt dehydrert, viktig å få i seg væske i denne solsteika. Går nok litt ut igjen og koser meg!
Må nyte det mens vi kan, jeg har sikkelig trua på en god, varm norsk sommer i år altså.

Ha en fantastisk dag videre folkens! 


09.06.2014  ·  Foto  ·  25 kommentarer

Foto: Happiness


Åh, det er så utrolig deilig med helg! Veldig deilig å kunne sove lenge og daffe rundt hele dagen, diiigg! Tok dette bilde i sammenheng med en skoleoppgave i slottsparken. Syns det symboliserer glede på en veldig fin måte, hva er vel bedre enn små barn som har det utrolig gøy sammen ute. Det ser man dessverre ikke så ofte lenger, er mer at man sitter inne men hver sin pc, ipad eller mobil - burde ikke være sånn, men sånn har det blitt og jeg syns det er så utrolig kjipt.. 

Nå skal jeg gå en tur på butikken og senere i kveld skal jeg til en venninne, det blir koselig! Hva er dine planer for dagen // Hva syns du om bilde?
Ha en super dag videre, snakkes! 


07.06.2014  ·  Foto  ·  17 kommentarer

Foto: White flowers


Heisann! 

Sykepasient dag to, og jeg føler meg egentlig bare verre. Sto opp rundt tolv og selv om det var veldig deilig å få sovet ut, så hjalp det ikke særlig på formen.. Men jeg får bare fortsette å slappe av og late meg, haha. Er ikke noe annet som hjelper. Nå skal jeg gå å få i meg litt mat, så vi snakkes senere.
Ha en super dag videre folkens ♥


03.06.2014  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Foto: You call it being alone

... I call it enjoying my own company.


Hei!

Tok disse bildene når vi var i Oslo når vi hadde en fotooppgave. Så når vi var i slottsparken så jeg denne personen sitte inntil et tre og det så ganske beroligende og fint ut, hvis jeg kan si det sånn - haha. Og ville rett og slett fange det med kamera, ble jo et greit resultat. 

Jeg får virkelig ikke sagt nok om hvor fint og herlig vær det er! Dere begynner sikkert å bli lei av å høre det nå, haha - hadde jeg også kanskje blitt! Men ærlig talt er jo sommer omtrent, og i morgen er det juni så er ikke lenge til vi kan feire at det er sommerferie. Det klarer ikke jeg å vente til, for kjenner at det skal bli godt med
ca. 2 måneders ferie. Hva syns du om bildene? // Gleder du deg til ferie? Ha en super kveld videre folkens!


31.05.2014  ·  Foto  ·  5 kommentarer

Foto: Summer flowers


Nå har jeg kommet inn fra å ha sittet ute i sola i noen timer, fått bitte litt farge faktisk! Woho! Men føler at den er der litt og går bort dagen etter, haha jaja.
Nå tenkte jeg å få i meg litt mat også ordne meg, så skal jeg på klassefest, blir bra! Ha en super dag videre folkens, snakkes ♥


29.05.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Feathers appear when angels are near


Heisann! Fant disse fjærene på bladene veldig tilfeldig og syns de var veldig søte! Så måtte jo da fange de med linsa så klart, haha. 

I dag så skal vi på kanotur med klassen, det skal bli veldig koselig og ikke minst morsomt! Satser jeg på ihvertfall. Sist jeg padla kano så endte det med at jeg måtte bli henta og at vi tippa rundt, så dette kan bli veldig spennende, haha. Men forhåpentligvis så går det bra! Blir nok en bra dag, med fint vær. Vet ikke helt når jeg er hjemme, så tok bloggingen på morgenkvisten, meeen nå må jeg løpe, så vi snakkes senere! Hva er din erfaring med kanopadling?
Ha en super dag folkens! 


28.05.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Make a wish and let it fly


God mandag! 
Åå, elsker disse blomstene, eller ugress som noen vil kalle det, haha! Ha en super uke alle sammen, snakkes ♥


26.05.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: White flowers

Hei der!

I går i Oslo var vi i slottsparken, og jeg tok litt bilder av alle de nydelige blomstene der! Åå, Osl♥veHa en super lørdag alle sammen ♥


24.05.2014  ·  Foto  ·  17 kommentarer

Foto: Pink sky

Heisann!

Føler at det var i går jeg skrev ny uke, nye muligheter.. Tiden går så utrolig fort for tiden! Det er jo søren meg snart juni, snart sommerferie - kan virkelig ikke vente!! Meen nok om det... Tilbake til overskriften! I går kveld rett før jeg skulle legge meg, så jeg ut av vinduet og jeg har aldri sett en så fin og rosa himmel før. Absolutt hele himmelen var rosa, det var så utrolig fint å se på. Jeg vil også nevne at bildene ikke er redigerte, som gjør det enda bedre! 


Hva syns du om bildene? Ha en super uke alle sammen, vi snakkes ♥


19.05.2014  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Foto: Rain


Da var det helg igjen! Og i morgen er det 17. mai og det blir så utrolig koselig - skal tilbringe dagen med masse herlige folk så gleder meg til å grille og kose meg, woopwoop. Disse bildene tok for noen dager siden når det var pøsende regn, men heldigvis skinner sola og det er stekende varmt - det er digg! Ha en super fredag videre, og super 17. mai feiring i morgen! Hva syns du om bildene? Vi snakkes ♥


16.05.2014  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Foto: Dark and deep

Helo! 

Som dere kanskje har skjønt og fått med dere så har jeg blitt litt hekta på å ta bilder i skogen. Aner ikke hva det er, men elsker og gå tur med hunden min i skogen og da tar jeg likså godt med meg kameraet rundt halsen. Alt er bare så fint der, rett og slett - haha! That's deep, neida. Men er veldig veldig glad i naturbilder, og vil virkelig bli bedre på det! 


Grønt er skjønt, eller hva? Nå skal jeg avgårde til venninna mi snart, Så bursdagen min blir tilbrakt der - blir veldig veldig koselig! Hva syns du om bildene? Vi snakkes ♥


13.05.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: That special flower


Helo! Her om dagen fant jeg denne super kule blomster saken, syns det var veldig så måtte fanges av linsa! Likte fargen spesielt veldig godt. Nå skal jeg spise litt deilig middag og gjøre litt skolearbeid, woho! Hva syns du om bildene? Ha en fin kveld, vi snakkes ♥


12.05.2014  ·  Foto  ·  20 kommentarer

Foto: sailors warning

Redigert i photoshop cs6


Åh, digger quoten! Hva syns du om bilde? Woho, endelig fredag! Vi snakkes. ♥


09.05.2014  ·  Foto  ·  6 kommentarer

Foto: Into the woods

Goood morgen! 

I går gikk jeg en tur med hunden min, og jeg tenkte at jeg kunne ta med meg kamera rundt halsen.. Det skader jo aldri! Bestemte meg for å ta en aldri så liten tur i skogen, alltid like koselig - og da endte jeg opp med et par bilder fra den herlige skogen! 
Hva syns du? Ha en super dag videre ♥


06.05.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: Everybody wants happiness

" Everybody wants happiness, no one wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain. "


//det er "meningen" at det skal være bittelitt kornete.


Akkurat nå sitter jeg å venter på maten, grillmat.. Åh, DET skal bli digg! Hva syns du om bilde? Ha en fin kveld videre, snakkes!


03.05.2014  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Foto: Dandelion


Hva syns du om bilde? Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


01.05.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Dandelion

" Cusp a dandelion in your hands, close your eyes and blow the spores away. Make a wish and believe it will grow someday. "


Nå har disse søte og fine "blomstene" begynt å komme frem, for nå er det jo tross alt vår! Det er digg! Hva syns du om bilde?
Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


30.04.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: Footsteps on the moon


//redigert i photoshop cs6


Ny uke, nye muligheter eller hva? Ha en super dag ♥


28.04.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: Happy


Nå skal jeg på senteret med mamma en liten tur snart, håper alle får en super lørdag! Hva syns du om bildene? Vi snakkes ♥


26.04.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Summer feeling

Hei!

Jeg tviler på at jeg er alene når jeg sier at været har vært helt fantastisk i det siste, og at det sommer følelsen smyger seg på! Alt med sommeren er bare så mye bedre uansett; klær, varmen, sosialt, bilder - alt! Sola har strålt i dag også, og jeg håper det fortsetter slik i laang tid fremover. Åh, jeg er så gira på sommer, haha! Føler det er det eneste jeg prater om her fortiden, så gi et tegn når dere får nok. Jeg var ute en liten tur i det fine været i sted og tok noen få bilder.. Her ser man at sola stråler!


Begynner du å få sommerfølelse? Ha en super kveld videre alle! Fredag og helg i morgen, DET blir digg.


24.04.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Fly anywhere

 I wonder why birds stay in the same place when they can fly anywhere, then I ask myself the same question.


23.04.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: Levi's commercial

Hei hei!

I går ble jeg ferdig med oppgaven i PTF. Oppgaven var at vi skulle lage annonser til en type jeans, jeg valgte da Levi's. Syns både buksene deres og at logoen er veldig kul og enkel. Her er ihvertfall det jeg leverte inn, men her er det ikke med logo og quote, bare bildene.


Bilder tatt av meg, modell Silje


Hva syns du om bildene? Ha en super dag videre, vi snakkes!


12.04.2014  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Foto: let the rain fall


Hva syns du om bilde? Ha en super onsdagskveld videre, vi snakkes ♥


09.04.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: Yellow flower


Var ute i regnværet i sted for å ta noen bilder, her har dere et av dem! Regndråper er faktisk veldig gøy å ta bilde av, personlig syns jeg det er utrolig fint! Men nå skal spise middag + litt TV titting. Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre ♥


08.04.2014  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Foto: Gåsunger

Hei der! 

Nå merker jeg at det går mot påske og vår, for nå er det gåsunger ute! Haha, husker når jeg var liten trodde jeg faktisk at de kom til å bli til gåsunger.. Jeg var vel ikke alene om det? De er søte da, og utrolig myke, haha.
Bare en uke til påskeferie nå, og DET skal bli deilig - gleder meg!
Men nå tenkte jeg å hoppe en tur i dusjen, så snakkes vi senere! Hva syns du om bildene? Ha en super dag videre.
//ikke glem å klikk deg inn her.


06.04.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: Spire og gro


God lørdag!

Åh, deilig å sove lenge igjen! Nå sitter jeg i koseklærne og ser på noen episoder av Friends, går virkelig aldri lei av det programmet. Har sett alle episodene rundt 100 ganger tror jeg, haha! Men nå tror jeg at jeg skal gå å lage meg litt frokost, for kjenner at jeg begynner å bli litt sulten. Senere i dag så skal jeg i bursdag, så det tror jeg skal bli veldig koselig!
Hva syns du om bildene? Hva er dine planer for dagen? Ha en super lørdag videre, vi snakkes!


05.04.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Peace is always beautiful


Hei skjønninger!

Ååh, jeg elsker fargene og lyset i dette bilde, det er så deilig å se på! Lyse og fine, herlig! I skrivende stund sitter jeg med stumpen godt planta i sofan med beina på bordet, og sitter å tenker på om jeg skal gå å putte en pizza i ovnen. Men etter å ha lest den setningen nå, så hørtes jeg ut som den største slasken i verden, haha! Men jeg kommer nok til å gjøre det. Jeg har jo fortalt at jeg venter på 3 ting fra Ebay, ja.. ehh plutselig er det 6 ting. Er litt skuffet over meg selv, skal jo spare å greier - uff, det skal ikke være lett! Men heldigvis så er ikke Ebay det dyreste stedet du kan handle, så jeg tror nok det skal gå fint. Nå skal jeg stoppe med denne bablingen, og ta en tur til kjøkkenet.. haha, jaja! Hva syns du om bilde? Ha en super kveld videre, vi preikas.


02.04.2014  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: It's an attitude

" Pink isn't just a color, it's an attitude! "


I dag er det tirsdag, verste dagen i uka.. Men skoledagen er heldigvis snart over og har overlevd denne dagen også, woho!
Dette bilde tok jeg her om dagen, og elsker rosa fargen på bilde og blomsten. Hva syns du om bilde? Ha en super fin dag videre, vi snakkes! 

 //ikke glem å klikk deg inn her
rabattkode; SPR15


01.04.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: You can call me queen Bee


Nå skal jeg ut å nyte den herlige, stekende sola! Hva syns du om bilde? Ha en super dag videre, vi snakkes!

Bruk denne koden for å få 15% rabatt på Sheinside; HER - SPR15


30.03.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: my only sunshine

Heisann! 

Nå er det vår! Sola steker, himmelen er blå, den røde streken på gradestokken stiger oppover - herlig! Jeg blir så utrolig glad av dette været, elsker det rett og slett. Siden det var så fint når jeg sto opp i dag tenkte jeg og utnytte det litt, så jeg gikk ut på gressplenen for å ta litt bilder av min kjære hund.
De kunne vært litt bedre når jeg tenker meg om, men velger å dele de med dere for det om..


Hva syns du om bildene? Ha en super dag videre, kos dere i sola - vi snakkes!29.03.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: Sleeping beauty


Heisann! 

Jeg har tatt noen bilder lingende disse før, men de var endel mørkere og Minnie var mye mindre! Siden hun klipte seg i går, tenkte jeg det var på sin plass med noen få bilder. Hun blir så utrolig nydelig med store dådyr øyene sine når hun har klipt seg. Sola skinner endelig i dag, i går var det jo veldig grått og trist..
Men i dag er himmelen helt blå, det er så deilig ♥ Hva syns du om bildene? Ha en super fredag alle sammen, vi snakkes!


28.03.2014  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Foto: I'd send you a storm


//redigert i photoshop cs6


Ååh.. den quoten er så utrolig fin!
Hva syns du om bilde? Ha en super dag videre, vi snakkes ♥


26.03.2014  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Foto: Rainbow and rain


//redigert i photoshop cs6


Hva syns du om bilde? Ha super dag videre, vi snakkes ♥


25.03.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Turn your face to the sunHva syns du om bilde?
Ha en super søndag videre, vi snakkes ♥


23.03.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: A sailors warning


// redigert i photoshop cs6


Heihei! 
Har lagt ut en annen variant av dette bilde før, men da med annen tekst og litt anerledes redigering.
Syns denne quoten var utrolig fin, og passet veldig til bilde! Formen er ikke helt på topp enda, har begynt å få litt feber, meeen satser på å bli frisk til helgen.
Nå skal jeg krype under dyna med litt middag og en serie. Hva syns du om bilde? Ha en super kveld videre, vi snakkes! 


20.03.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: The rain is back


I går begynte det å snø litt, og jeg ble så lei meg! Vi har hatt så fint vær i nesten 2 uker, skjønte egentlig at det var for godt til å være sant.. I hele helga har det egentlig vært grått og trist, det kan dere kanskje se utiifra bilde. MEN! Når jeg våknet i dag sto heldigvis sola på himmelen, med ingen skyer i sikte så DET var deilig. 
Ha en super dag videre, vi snakkes! Hva syns du om bilde? 


17.03.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: Which bridge to cross and burn


// redigert i photoshop cs6

Hva syns du om bilde? Ha en super fredagskveld alle sammen! Vi snakkes!


14.03.2014  ·  Foto  ·  6 kommentarer

Foto: Our link to paradise

" Dogs are our link to paradise. They don't know evil, jealousy or discontent. To sit with a dog on a hillside on a glorious aftenoon
is to be back in the garden of Eden, where doing nothing was not boring - but peace. "Hva syns du om bilde? Ha en super dag videre, vi snakkes!


12.03.2014  ·  Foto  ·  5 kommentarer

Foto: Shining through


Heisann!

Det supre været fortsatte i dag, håper det egentlig fortsetter for alltid.. haha! Vi hadde prøve i siste time i dag, og vi kunne gå når vi var ferdig, så jeg fikk dra hjem en halvtime før noe som var utrolig digg! Alltid deilig å slutte tideligere, det slår aldri feil. Så da når jeg kom hjem gikk jeg ut en liten tur med hunden, og med kameraet rundt halsen for å prøve å få et bra bilder. Over kan dere se litt av resultatet.. Men nå må jeg gå å støvstuge (sitter min mor å sier til meg, haha).
Hva syns du om bilde? Hva syns du om det supre været? Ha fortsatt en super kveld videre, vi snakkes!


11.03.2014  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Foto: Sky is not the limit


//redigert i photoshop cs6 - privat

Hva syns du om bilde? Håper dere får en super uke, vi snakkes!


10.03.2014  ·  Foto  ·  5 kommentarer

Foto: Everybody wants happiness

" Everybody wants happiness nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain.. "

Hva syns du om bilde? Vi snakkes ♥


03.03.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Can you see my little house

" Love grows best in little houses. "


//redigert (basic) i photoshop cs6


Heihei, god lørdag!

Det som er veldig gøy med dråpebilder er at det blir gjenspeiling, og hvis du ser nøye på dette bilde kan du se huset mitt inne i dråpen.. Veldig gøy! (syns nå jeg, haha). Gikk en sjapp tur ut i går for å prøve ta litt bilder, men det ble litt vanskelig siden det pøsregnet, hmm kjipt. Men skal prøve å få tatt noen i dag siden jeg ikke har så super mye å gjøre, haha! Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes!


01.03.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Foto: Pink sky

Heisann! 

Himmelen var så utrolig nydelig her en kveld, så dette måtte bare dokumenteres! Akkurat nå er jeg på skolen, det er aktivitetsdag og jeg valgte å bare være på skolen.. Men her skjer det ikke så veldig mye soennende så jeg sitter å ser på en film, haha! Veldig digg!Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes!

 


28.02.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Bildedryss: Sisterhood

Hey there!

Jeg og min kjære søster tok noen bilder i vinterferien, de ble tatt veldig fort og med selvutløser som forklarer den fantastiske kvaliteten (beklager det)..
Men bildene ble jo litt koselige for det om syns nå jeg, hehe. 

Hva syns du om bildene? Ha en kanon bra dag videre, vi snakkes! 


25.02.2014  ·  Foto  ·  1 kommentar

Foto: Birdhouse in your soul

" Make a little birdhouse in your soul. "

//redigert i photoshop cs6

Hva syns du om bilde? Ha en fin lørdagskveld, vi snakkes ♥


22.02.2014  ·  Foto  ·  19 kommentarer

Foto: Universe

The universe has a way of giving us exactly what we believe to be true or possible


//redigert i photoshop cs6

Prøvde meg enda litt mer i photoshop i går, vet ikke helt hva jeg syns.. haha! I dag kommer søsteren min på besøk så det blir utrolig koselig! 
Hva syns du om bilde? Hva skal du i dag? Ønsker dere en super fredag, vi snakkes ♥ 


21.02.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Some memories never fade


//redigert i photoshop cs6

Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥
//ikke glem å klikk deg inn her 


18.02.2014  ·  Foto  ·  20 kommentarer

Photoshoot: Go blue

Hei!

I dag når jeg våknet skinte sola inn vinduet for første gang på lenge! Jeg og bestevennina mi bestemte oss for å gå ut å ta litt bilder, når været først er så fint burde man virkelig utnytte. Det var så utrolig deilig å se blå himmel og sol, long time since. Her er hvertfall noen av bildene som ble tatt i dag...
Hva syns du om bildene? Ha en fin kveld  videre, vi snakkes ♥


17.02.2014  ·  Foto  ·  5 kommentarer

Foto: Ice melts into rain

" Like ice melts into rain, sometimes love turns into pain "


God søndagsmorgen!

Åå, det har vært så utrolig deilig med helg nå! Har slappet av og kost meg. I går var det jo strålende vær, det var blå himmel og sol! Det er det lenge siden jeg har sett, så det smeltet veldig mye snø i går - håper virkelig den forsvinner snart. Nå skal jeg snart ut, så skal spise litt og fikse meg.
Hva syns du om bilde? Ha en fin søndag videre, vi snakkes ♥


09.02.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Endless universe

" Because in the end, we're all just dreamers in an endless universe "

Hva syns du om bilde? God helg!


08.02.2014  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: The snow's coming down


Heisann! 

I dag er jeg hjemme fra skolen siden jeg er syk, åh det er så utrolig kjedelig! Håper jeg føler meg bedre i morgen så jeg kan dra på skolen. I går kjente jeg at jeg begynte å bli litt småforkjøla, og når jeg våknet i dag var det blitt mye verre, orket ikke tanken på å dra på skolen i det hele tatt.. Føler meg rett og slett forferdelig. Det begynte å snø igjen i dag også, jeg som håpet på at snøen var på vei bort, men der tok jeg feil. Håper alle får en fin dag videre. Hva syns du om bilde? Er du også syk i dag? Vi snakkes. 


06.02.2014  ·  Foto  ·  2 kommentarer

Bildedryss: Studio fun

Hei!

Her kommer resten av bildene fra dagen i studio! Er veldig fornøyd med de, er så koselige ♥ Bedre jenter må man lete lenge etter

Hva syns du om bildene? Ha en fin lørdag alle sammen, nuss ♥


01.02.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: All who wander

.. are not lost


//redigert i photoshop cs6

Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


28.01.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Frozen in time

God morgen! 

Ååå, endelig er uka snart over og vi gjør oss klare for helg! Det skal bli så utrolig deilig, for denne uka har jeg vært helt utrolig sliten og trøtt, så merker at helg skal bli godt nå. Startet heldigvis litt senere idag, 09.50 og vi slutter 14.45 så dette blir en kort dag enda bedre! Men nå må jeg fortsette å jobbe litt, haha. Hva syns du om bilde? Hva skal du i dag? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


23.01.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Cold and grey

"It's too cold outside, for angels to fly."Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


21.01.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: Snow dog #2

"When a dog is in your life, there is always a reason to laugh"Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


20.01.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Winter wonderland


//redigert i photoshop cs6

Hva syns du om bildet? Er du også lei av snø? Ha en fin kveld videre, vi snakkes ♥


19.01.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Left by


//kvaliteten ble utrolig dårlig når jeg la det inn her, hvorfor vet jeg ikke.. 

Hva syns du om bildet? Ha en fin dag videre, vi snakkes!


18.01.2014  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: Snowflakes


//redigert i Photoshop cs6

Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥


17.01.2014  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Throwback: Summer time

Heisann! 

Nå som vinteren virkelig har slått til med snø opptil en halv meter og 15 minusgrader, merker at jeg virkelig gleder meg til sommeren! Jeg satt å så gjennom litt bilder fra sommmeren 2013 og tenkte jeg kunne ha et lite "throwback" innlegg siden jeg lengter sånn etter sommeren og tviler på at jeg er den eneste, haha! Noe som er best med sommeren er jo hva man kan gå i syns nå jeg, jeg syns det er et så mye større utvalg, noe det også er. Så jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg super mye til sommeren!

Gleder du deg til sommeren? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥

 #blogg #foto #hverdag #vinter #sommer #throwback


17.01.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Galaxy platform

Hei der!

Er det noe jeg virkelig digger så er det galaxy print og platform sko! Og hvor kult er det ikke å kombinere disse to? Ja, ikke sant. Så det er ikke så rart jeg ble så utrolig glad når jeg fikk dette paret med sko i gave i dag! Ååh, jeg bare elsker dem og selv om det ikke akkurat er vær til å gå med dem nå, så kommer jeg garantert til å gjøre det likevel, hehe. Tanken på hvor kule de blir å bruke til sommeren liker jeg veldig godt :D Hils på mine nye venner.. 

Hva syns du om skoene? Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥

#blogg #mote #sko #foto #vinter #galaxy


16.01.2014  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Frozen in time


//av en eller annen grunn ble fargene mye annerledes her enn de egentlig er 

God morgen!

Nå har vinteren virkelig kommet! Det er høy snø og 15 minusgrader.. Bussen var 20 minutter forsinket i dag og jeg kom forsent til timen nå, men jeg var heldigvis ikke alene så det gikk bra, hehe. I går var jeg ute for å prøve å ta litt bilder i snøen, men det var så utrolig kaldt at det ble ikke så veldig mye, men det ble da noe! Hva syns du om bildet? Er det kaldt der du bor? Ha en fin dag videre, vi snakkes. 

#blogg #vinter #foto #snø


14.01.2014  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Snow dog

" Happiness is a journey, not a destination."Hei!

Var ute i dag tidlig og tok litt bilder, eller prøvde i hvertfall. Resultatet ble ikke så bra som jeg håpet på, men når modellen ikke hører på deg så er det ikke så lett.. haha! Men dette er bedre enn ingenting og får bare håpe på at det blir bedre neste gang. Hva syns du om bildene? Ha en fin dag videre, vi snakkes.

//ikke glem å klikk deg inn her


12.01.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: Be a unicorn

" Always be yourself. Unless you can be a unicorn, then always be a unicorn. "


05.01.2014  ·  Foto  ·  2 kommentarer

Foto: New moon #3

" I love you to the moon and back "Hei alle! 

Beklager for at jeg ikke har vært her før nå, men denne dagen har ikke gått helt på skinner for å si det sånn, meeen jeg er her nå! Har prøvd meg litt mer i photoshop
så her kommer enda et stjernehimmel-bilder. Håper dere liker det, vet at jeg fortsatt har en del å jobbe med.. Haha. Hva syns du om bilde? Tips til forbedring? Vi snakkes.


03.01.2014  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Foto: Follow me

"Shake paws, count your claws."

Hva syns du om bilde? Vi snakkes. 


01.01.2014  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: Feathers

"Take these broken wings, and learn to fly."

28.12.2013  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Where is the snow
Hei!

Snøen har enda ikke kommet tilbake, så det blir jo tydeligvis ikke noen vinterbilder i år.. Så når jeg går ut for å ta bilder blir det jo mer høstbilder, enn vinter. Men det er jo fortsatt håp, for vinteren er jo ikke over - har jo såvidt begynt. Det er jo 2. juledag allerede, og disse dager blir som regel brukt til å se på en haug med julefilmer, spise godis og rett og slett bare slappe! Håper du får en super dag videre, vi snakkes! Er det snø der du bor? / Hva syns du om bilde?  


26.12.2013  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: Fields of gold

Hei alle! 

Først og fremst vil jeg bare si: Det er juleferie!! Wohooo ♥ Kjenner virkelig at det var det jeg trengte nå altså, det skal bli så deilig og det er jo faktisk bare 4 dager til julaften.. herregud, tiden går så utrolig fort at det er litt skremmende. Har egentlig ikke tid til å skrive no stort her nå, for bussen min går snart, men tenkte jeg burde bare titte innom, haha. Dette bildet er jo egentlig veldig "høstlig" men det føles jo mer ut som høst enn vinter nå.. all snøen er borte :( 
Ønsker alle en superfin juleferie. Ha en fin dag videre, vi snakkes!


20.12.2013  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: New moon #2

God morgen!
Prøvde meg enda litt mer i photoshop i går, og lagde enda et "måne bilde". Så tenkte jeg kunne dele dette med dere også! Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes! 

//ikke glem å klikk deg inn !HER!


19.12.2013  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: New moon

Hei!

Prøvde meg litt frem i Photoshop isted, merker godt at jeg er nybegynner når jeg ser etter inspirasjon på nettet - haha! Enkelte ting skjønner jeg virkelig ikke hvordan folk får til. Men men, øvelse gjør mester. Her er hvertfall det jeg redigerte i sted.


// bildet er tatt av meg og redigert av meg. Skal ikke stjeles uten lov!

Er klar over at stjernene ser veldig fake ut, men det var det best jeg fikk til nå. 
Hva syns du om bildet? Ha en fin dag videre, vi snakkes!

//ikke glem å klikk deg inn HER


18.12.2013  ·  Foto  ·  1 kommentar

Foto: Washed away

God morgen! 

Akkurat nå sitter jeg på skolen, skal egentlig jobbe med en oppgave.. men trengte en pause så jeg kommer innom her en liten tur. Snøen har dessverre regnet bort hjemme, og når jeg kommr hjem fra skolen er det mørkt - der har dere grunnen til at det er veldig lite "foto innlegg" på bloggen her i det siste, men skal se om jeg får til noen i løpet av de neste dagene, hehe. Jeg har et par bilder på lager, ikke at de er så veldig bra.. men det er mye bedre enn ingenting! Tenkte jeg kunne dele et av de med dere ♥


Når snøen ble borte ble det jo litt dråper her og der, så da fikk jeg noen bilder..
Hva syns du om bilde? Ha en fin dag videre, vi snakkes!

// ikke glem å klikk deg inn her


17.12.2013  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Colorful sky

Hei alle!

Når jeg kom hjem fra skolen i sted måtte jeg bare ut å ta bilder! Himmelen var super fin, helt rosa!Jeg syns det er så utrolig fint når himmelen er sånn, og da er det jo en perfekt anledning til å gå ut å ta bilder. I dag har jeg bare vært hjemme, gått lang tur faktisk! Haha, *stolt*. 
Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene?
Vi snakkes! 


04.12.2013  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: AccessorizeEr klar over at disse bildene ikke er så utrolig bra, men prøvde ulike lys her om dagen og syns motivet var litt kult, såtenkte jeg kunne vise dere resultatet, så here you go!
Hva syns du om bildene? Vi snakkes!


03.12.2013  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Foto: Cold and grey

Hei alle!

Det er utrolig mye frost ute nå, men ikke noe snø.. selv om jeg ikke er så uuutrolig glad i snø så syns jeg at det kan komme litt snart. Men det kommer nok snart får vi håpe. I dag har jeg ikke gjort så veldig mye spesielt, ryddet litt på rommet og slappet av. Håper alle får en herlig lørdag videre. Hva syns du om bildene? Vi snakkes! 


30.11.2013  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Frozen in time #3

Hei hei!

Nå kommer det enda et bilde av samme serie som jeg har lagt ut av de to andre (dere kjenner sikkert igjen overskriften). Jeg likte disse bildene og syns det passer inn i hvordan været er om dagen, hehe. Merker at det nærmer seg jul! Dette bilde er kanskje ikke like "spennende" og interessant som de to andre, men det får duge. Hva syns du om bilde? Er det kaldt der du bor?
Vi snakkes!


28.11.2013  ·  Foto  ·  3 kommentarer

Foto: Frozen in time #2


Hei alle!
Her om dagen la jeg ut et bilde i samme "type" som dette, så tenkte jeg kunne legge ut et til siden jeg likte dem litt for en gangs skyld, haha! 
Akkurat nå sitter jeg på skolen å spiser lunsj, startet heldigvis sent i dag så det var utrolig deilig! Håper alle får en super dag videre. 
Hva syns du om bildet? Snakkes!


25.11.2013  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: My beauty

Hei! 
I dag har jeg nok en gang vært i stallen og det ble en liten photoshoot så tenkte jeg kunne dele bildene med dere! 
Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i dag?
Vi snakkes!


24.11.2013  ·  Foto  ·  Ingen kommentarer

Foto: Frozen in time

Hei alle! 
Nå er det så kaldt ute at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Og det er frost overaaalt! Så da tenkte jeg det passet seg fint med et frostbilde jeg tok i sted. 
I dag skal jeg bare slappe av, og ha en koselig lørdagskveld. Håper alle får en super lørdag. Hva syns du om bildet? Vi snakkes. 


23.11.2013  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Foto: Nail Polish


Kjedet meg veldig her en dag og prøvde å knipse et par bilder, ble veldig random, men men! Det duger :)
Hva syns du om bildene? Ha en fin søndagskveld videre, snakkes!  


17.11.2013  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Foto: Owl

 Hva syns du om bildene?
Snakkes!  


14.11.2013  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: Feathers

Feathers appear when Angels are near. ♥Hva syns du om bilde? 
Snakkes!  


13.11.2013  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: Unicorn

Hei alle!

Jeg prøve å være litt kreativ i går, men tror ikke det ble så vellykket, haha. Det syns ikke jeg i hvertfall, men jeg tenkte vise dere så dere kan si hva dere syns.. Lekte meg litt med LED-lys og en figur, gikk ikke så bra. Men her er hvertfall ett av bildene. Jeg er ikke så veldig kreativ noe jeg syns er utrolig kjipt! haha

Hva syns du om bildet? Snakkes!


12.11.2013  ·  Foto  ·  4 kommentarer

Foto: Frozen field

God morgen! 
.. eller kanskje god ettermiddag?

Åå, det var så utrolig deilig å sove lenge i dag, sto opp halv to og det var så utrolig deilig! Har vært sliten og trøtt hele uka, så det var på tide med helg syntes jeg nå, hehe. Nå har jeg spist frokost, så nå har jeg planta meg i godstolen foran TV'en, med pc'en på fanget. Latsabb sa du? Ohyes! I kveld skal jeg i bursdag til en veldig god venninne, så det blir veldig koselig.. blir gøy å være med masse venner og bare kose meg. Ellers i morgen, skal jeg i stallen og resten av dagen bare slappe av. Dette blir en bra helg! 

Hva skal du i helgen? Hva syns du om bildet? Snakkes!  


09.11.2013  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: Sunset backgroundHei alle! 

Beklager for at det har vært veldig dårlig blogging fra min side i det siste, og for at bildene jeg har lagt ut ikke har vært de beste.. men det er fordi jeg ikke har hatt tid, rett og slett, til å ta noen ordentlige bilder! Ååh.. det er så kjipt! Føler jeg ikke har noe fritid lenger, kanskje det bare jeg er som bruker den dårlig? Men i tillegg så prøver jeg å skaffe meg jobb, haha! Jaja, får bare gjør edet beste ut at det. Lover at jeg skal gå ut å ta noen ordentlige bilder snart, så fort jeg får tid! :)
Meeen hva syns du om bildet? Snakkes! 


05.11.2013  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: Captured #2

Hva syns du om bildet? Snakkes!


04.11.2013  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: CapturedSkal jeg være helt ærlig ble jeg litt fornøyd med dette bildet (noe som ikke skjer så ofte, haha). Jeg likte lyset og "stemmningen" i bildet veldig godt, det jeg ikke likte så godt er at jeg ikke har fokus på hele "blomsten".. men det er for sent nå! Ellers så ble jeg fornøyd.
Hva syns du om bildet? Snakkes!


02.11.2013  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Foto: Bokeh in the woods

Liker bokeh'en veldig godt på dette bildet! (For dere som ikke vet hva bokeh er så er det de "prikkene" på bildet). Kanskje et litt kjedelig og uinteressant bilde, men jeg liker stemmningen og fargene veldig godt i det! Og det er jo bedre enn ingenting. 
Håper også at alle har hatt en super fin Halloween, og at dere får en super kveld videre ♥ 
Hva syns du om bildet? Snakkes!  


31.10.2013  ·  Foto  ·  20 kommentarer

Foto: The cow goes mooHva syns du om bildet? 
Snakkes!


23.10.2013  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: Sleeping beauty

Hva syns du om bildene?
Snakkes!


22.10.2013  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Foto: beautiful colors


//redigert i photoshop
Som jeg har sagt en del ganger nå, hehe, så er det så fine farger ute nå (derfor overskriften..) og det kommer virkelig frem på bilder syns jeg! 

Hva syns du om bildet? 
Snakkes!


20.10.2013  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Foto: shine through meHar fått dilla på høstbilder i det siste, men det er jo ikke så rart når det er høst! haha, elsker fargene på høsten - det blir så fine bilder da! 
Hva syns du om bildet? Snakkes!


19.10.2013  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Foto: Autumn is a second spring

.. when every leaf is a flowerHva syns du om bildet? 
Snakkes! 


18.10.2013  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Foto: A ladybug hugHva syns du om bildet? 
Snakkes!  


15.10.2013  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: Rain drops #3

Hva syns du om bildet? 
Snakkes!  


14.10.2013  ·  Foto  ·  5 kommentarer

Foto: Kingsland Oslo Horse Show 2013

Heihei!

Grunnen til at det ikke ble noen oppdateringer her i går, var fordi jeg var på Oslo horse show på Telenor Arena fra klokka 10 om morningen og kom hjem klokka 1 på natta, og da gikk rett til sengs! Men i hvertfall det var super morsomt! Det er det fjerde året jeg er der, og det er like gøy vær gang, masse stands med masse billig, så det blir jo shopping også må man jo se på showet også. I år var den spanske rideskolen der, og de hestene er jo bare helt sinnsyke! Skjønner ikke hvordan det går ann å lære hestene sine det de gjør, det sier vell sitt når hver eneste hest er forsikret til 3.2 millioner, haha. Men jeg tok jo en del bilder så tenkte jeg skulle vise dere noe av de.. Tok over hundre bilder, men orker ikke å legge ut alle for å si det sånn, haha! Hvis du ikke vet så mye om hva Kingsland Oslo Horse Show er, men vil vite mer om det. så kan du gjøre det HER

Hva syns du om bildene? Var du på KHOS i år? 
Snakkes!  


13.10.2013  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Foto: Rain drops #2

Hva syns du?
Snakkes!  


11.10.2013  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Foto: Rain dropsHva syns du?
Snakkes! 


10.10.2013  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Portrett: You're gonna hear me roar


//redigert i Photoshop cs6 og bilde er tatt av meg. 

Dette er første gang jeg redigerer et bilde slik, så vet at det er langt i fra perfekt, men øvelse gjør mester! Jeg ville prøve det ut siden jeg har sett mange slike bilder i det siste og syns det er utrolig kult. Jeg har et i farger og et i svarthvitt som dere kan se, men jeg vet ikke hvilket jeg liker best.. Så jeg lurer derfor på:
Hvem liker du best? Hva syns du om bildet, og hva kunne jeg gjort annerledes? 
Snakkes!


04.10.2013  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: My star

Hei! 
Jeg hadde Serena i dag og vi bestemte oss for å ri litt bommer og kavaletter sammen med noen andre. Det gikk helt greit, henne var litt klomsete, men men. Det gikk bedre og bedre etterhvert. Før jeg tok henne inn og pusset og salte på tok ​Sandra noen bilder av, tusen takk! Ble ikke noe film eller bilder fra ridningen i dag, men dette er mye bedre enn ingenting. 
Hva syns du om bildene?
Snakkes!


29.09.2013  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Portrett: Can you see me


//redigert i photoshop

Hva syns du om bildet?
Snakkes! 


25.09.2013  ·  Foto  ·  3 kommentarer

Foto: Moonlight

Live by the sun, love by the moon.. 


//redigert i photoshopHva syns du om bildene?
Snakkes!


24.09.2013  ·  Foto  ·  5 kommentarer

Portrett: Black'n white//redigert i photoshop

Takk Silje for at du var en kjempe fin modell, hehe! Besøk bloggen hennes HER.
Hva syns du om bildene? 


22.09.2013  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Foto: Float like a butterfly

.. sting like a bee// vet bildene er veldig like, men det får gå.

Hva syns du om bildene? 
Snakkes!


21.09.2013  ·  Foto  ·  18 kommentarer

Foto: Little ball of fur

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur.. Happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr.. 

Hva syns du om bildene? 
Snakkeeees!  


18.09.2013  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: My sunshine

"It is almost impossible to watch a sunset, and not dream"...
Hva syns du om bildene? 
Snakkeees! 


17.09.2013  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: It's a lifestyle

Hei! 

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye, har vært i stallen kom hjem for tre kvarter siden cirka.. hoppet i dusjen med en gang, det var utroooolig deilig! Var en koselig dag i stallen idag til tross for at det regner.. 
Men man får nesten bare gjøre det beste ut av det. Merker at det ikke er sommer lenger i hvertfall, og at høsten har kommet.. Jaja, skal ikke sitte her å skrive uinteressante ting, haha.. Tenkte å vise dere de f bildene som ble tatt i stallen idag, ble dessverre ikke så mange siden det regnet, men bedre enn ingenting! 
Hva syns du om bildene? Hva har du gjort idag? 
Snakkeees! 


15.09.2013  ·  Foto  ·  6 kommentarer

Foto: Spread your wings

Until you spread your wings , you will have no idea how far you can fly. 


Hva syns du om bildene?

Snakkes!


14.09.2013  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: Baby boo

Hei! 

Skulle prøve å ta noen selvutløser bilder av meg og Minnie (hunden min), men i og med at jeg ikke har selvutløserkontroll så ble det litt vanskelig. Resultatet ble ikke særlig bra, og de ble svært uklare. 
MEN! Uansett tenkte jeg å legge de ut, bare slik at dere får noen bilder, hehe.


(over) HAHA
Haha, beklager igjen for verdens mest dårlige bilder! Men men, bedre enn ingenting :)
Snakkes! 


12.09.2013  ·  Foto  ·  12 kommentarer

Foto: Rain drops

Hei! 

Idag regnet det hjemme hos meg der jeg bor, så når det sluttet det sluttet å regne bestemte jeg meg for å gå ut å ta noen dråpe bilder. Ble helt greit fornøyd, kunne kanskje fokusert litt bedre på noen av bildene.. men får ikke gjort noe med deg nå så dette får duge! 


(over) ser meg selv inni dråpa, hehe - gøy! 


Hva syns du om bildene? Hvilket bildet likte du best? 
Snakkes!  


11.09.2013  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Foto: Baby in a basket

Hei!

Fikk lyst til å ta litt bilder istad, og siden jeg er mest glad i å ta bilder av dyr så endte jeg opp med det, hehe. Og så heldig jeg er så har jo jeg dyr, så da knipset jeg bilder av dem! Vet ikke helt selv hva jeg syns om bildene, kunne nok ha vært mye bedre, men men syns de ble helt greie. Her er resultatet..Hva syns du om bildene? Hvilket bilde likte du best?
Snakkes! 

Trykk gjerne på liker knapper nederst i innlegget.  


08.09.2013  ·  Foto  ·  24 kommentarer

Foto: Happiness

A dog is the only thing on earth that love you more than he loves himself.
And a person who has never owned a dog has missed a wonderful part of life.
Dette bilde er jeg svært fornøyd med!

Hva syns du om bildet? 
Snakkes!


08.09.2013  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Black Beauty

Heihei!

Jeg skre jo i forrige innlegg at jeg hadde fått nytt objektiv, wiii! Og da sa jeg også at jeg skulle legge ut bilder av at jeg har testet det, så det tenkte jeg å gjøre nå! Men en ting jeg må si er at jeg klarte å gjøre noe super dumt med disse bildene.. jeg skulle redigere bitte litt på lyset og av en eller annen rar grunn klarte jeg å endre størrelsen på bildene, og jeg tenkte ikke over det å lagret dem. SÅ la jeg merke til dette og nå får jeg ikke endret størrelsen tilbake, finner ikke orginal bildene!! Arrgh.. menmen, shit happens! Får håpe dere liker bildene selv om. Bildene er av hundene mine og den svarte hunden heter Black Beauty, så overskriften passet perfekt. Hehe(over) digger det bildet! hahaEneste bildet jeg ikke redigerte, så dere får et bilde som er stort! hehe. Lille sjarmtrollet mitt! 

Hva syns du om bildene? 
Snakkes!


07.09.2013  ·  Foto  ·  19 kommentarer

Foto: Winnie the pooh

Piglet: How do you spell love? 
Pooh: You don't spell it, you feel it. Hva syns du om bildene?
Snakkes!

Husk å stille spørsmål til ukens spørsmål!  


05.09.2013  ·  Foto  ·  23 kommentarer

Foto: Be like the flower

.. turn your face to the sun

Hva syns du om bildene?
Snakkes!


04.09.2013  ·  Foto  ·  13 kommentarer

Photoshoot: selfie

Heihei!
Hva syns du om bildene?
Snakkes! 


03.09.2013  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Foto: Illuminate the sky

Hola!
Hva syns du om bildene? 
Snakkes!


02.09.2013  ·  Foto  ·  16 kommentarer

Foto: donald duck

Bonjour!

Hva syns du om bildene?
Snakkes!


31.08.2013  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Foto: Black' n white// tatt av meg

Hva syns du om bildene? 


30.08.2013  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Photoshoot i solnedgang

Heihei!
Dette var da meg og min fôrhest, Serena. Si veldig gjerne hva du syns om bildene! 

"De som sier at kjærlighet ikke kan kjøpes for penger, vet ikke hvor det er hester til salgs". 


28.08.2013  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Foto: Hey little birdy

Hei!


Hva syns du om bildene?
Snakkes!


27.08.2013  ·  Foto  ·  6 kommentarer

foto: A drop in the ocean

'' When you think that you can't make a difference, remember that one raindrop raises the ocean. '' 


Copyright ~ oda sevaldsen 

Hva syns du om bildet? 


02.05.2013  ·  Foto  ·  23 kommentarer

Foto: All star//Tatt av meg

Hva syns du?


12.04.2013  ·  Foto  ·  11 kommentarer

Foto: One in a million

Love is a flower. You got to let it grow

Float like a butterfly, sting like a bee.//redigert og tatt av meg Hva syns du?

09.04.2013  ·  Foto  ·  11 kommentarer

foto: ut på tur, aldri sur

Hei! 

Som sagt var jeg på skogtur (aktivitetsdag) på onsdagen som var, men har ikke tatt meg tid til å skrive om det før nå. Jeg hadde med meg kameraet, var egentlig litt skeptisk til å ta det med, siden vi tross alt skulle ut i skogen, men tok sjansen og det gikk helt fint! Endte opp med mange koselige bilder. Det var en kjempe herlig tur, med masse herlige folk - ooog vi var heldige med været! 
// uff, er så stygg heeeer! men vi var i skogen, så det er greit


 snakkes


11.03.2013  ·  Foto  ·  14 kommentarer

Strawberriezzz

Hei!

Nå har jeg så og si levd på jordbær hele uka! Og det verste er at det ikke er tull en gang.. Sitter å spiser det nå også, haha! Uff, men det er bare så utrolig godt, og butikken der jeg bor har tilbud på jordbær kurver til bare 14kr og dde smaker himmelsk, halleluja! Men ja, uka ellers har vært bra! Har vært på skogdag på onsdag (kommerbilder). Og det var utrolig koselig! Også etterpå skal jeg på klubben, og temaet er nerd, haha blir morsomt! Men nå skal jeg spise mer jordbær, snakkes! (Beklager dårlige bilder, tatt med ipaden)


08.03.2013  ·  Foto  ·  12 kommentarer

foto: horse, it's a lifestyle

Hei! 


//verdens søteste ponni a.k.a Twiggy

//Meg og Serena altså förhesten min// enkelte ting var utrolig morsomt, hahahIdag har jeg vært i stallen hos forhesten min. Kameraet var med og jeg fikk en vennine til å ta bilder av oss, dette var da altså resultatet. 
Hva syns du om bildene? Driver du med hest? 


03.03.2013  ·  Foto  ·  19 kommentarer

foto: Black 'n white

Hei! Hva syns du om bildene?  


25.02.2013  ·  Foto  ·  16 kommentarer

foto: close up, flowerss

Hei! 


Hva syns du om bildene? 
♥ snakkes 


24.02.2013  ·  Foto  ·  14 kommentarer

foto: sjarmtrollet poserer

Hei! 

 
Tok noen bilder av det lille sjarmtrollet her om dagen å tenkte å vise de til dere. 
Er klar over at bildene ble svært skurrete, men de ble sånn når jeg lastet dem opp - jaja, det får gå!
Hva syns du om bildene?
♥snakkes
 


13.02.2013  ·  Foto  ·  7 kommentarer

foto: Ice dream

Hei! 

Nå sitter jeg foran pc skjermen med samfunnsfag bøkene i fanget og skriver for harde livet. Som sagt så har jeg jo en stor prøve i morgen og jeg må få bra på den, så ja! Må øve. Sitter også med verdens beste is ved siden av meg, eller rettere sagt en av verdens beste is. Nemlig Dream, med brownies deig og karamell! NAM - elsker den.  
Vurderer å ta en pause å bake muffins, hehe. 
Hva har du gjort idag? Ha en fin kveld videre alle sammen! 
♥snakkes


12.02.2013  ·  Foto  ·  4 kommentarer

foto: hele norges bolledag

Hei! 


Noen kaller det fastelavens, andre kaller det hele norges bolledag. Endelig var bollene ferdig, og klare til å nytes. Haha, ha en fin kveld videre alle sammen. 
Har du lagd fastelavens boller idag? Hvordan har dagen din vært? 
♥ snakkes
10.02.2013  ·  Foto  ·  2 kommentarer

foto: the beauty of nature

Hei! Hva syns du om bildene? 
♥ snakkes


10.02.2013  ·  Foto  ·  15 kommentarer

Foto: nerden slår til

Hei!

Utrolig nok er jeg oppe og utrooolig nok sitter jeg med samfunnsfag bøker forsn meg og øver til prøven. Kunne ikke vært mer imponert over meg selv, haahha! Vi har en veldig stor samfunnsfagsprøve til uka og vi har også et helt hefte vi må lever i sammenheng med prøva. Så nerden slår til, hehe. Idag er det jo også morsdag oooog fastelavens så dette blir en koselig dag! Så gratulerer masse til alle mødre idag. Ha en fin dag alle sammen!

Verdens mest uinteresanne bilder noen sinne, haha! Snakkes!


10.02.2013  ·  Foto  ·  7 kommentarer

foto: Cream lover

Hei! 

Ettersom at verdens bestee pappa hadde bursdag igår så lå det igjen litt snadder etter det, hehe. Og da var det igjen noen vafler så da tok jeg meg og det og pisket litt krem - utrolig godt sammen!
Nå sitter jeg og ser på tv skal snart i stallen å ri så må begynne å skifte og slikt. Skal egentlig ikke så mye annet idag. Skolen var helt grei, så ja egentlig en helt vanlig uinteressant dag.
Håper alle får en super fin dag!

//hahahhah, verdens styggeste bilde noensinne. 

Hvordan har dagen din vært så langt? Skal du noe spesielt idag? 
♥snakkes


07.02.2013  ·  Foto  ·  9 kommentarer

Sugar lovee

Hei!

Igår kom jeg hjem fra tur som jeg fortalte om i forrige innlegg, skal fortelle om mer hvordan det var i et annet innlegg med bilder! Men jeg kan si så mye at jeg sov bare knapt fem timer i helga for valgte å døgne, så dum som jeg var så gjorde jeg det, meerp..Men i hvertfall når jeg kom hjem fra skolen fant jeg ut at jeg ville ha eggedosis, haha. År og dag siden sist jeg spiste det, spiste det hele tiden når jeg var liten - sun bebi! Det er så utrolig hodt, men dessverre så alt for usunt. Sugar loveeee <3
Kommer innlegg senere i kveld. Og takk for alle som har lest og kommentert på bloggen mens jeg har vært borte, utrolig hyggelig :)

Liker du eggedosis? Hvordan har helgen din vært?
<3 snakkees


04.02.2013  ·  Foto  ·  7 kommentarer

Foto: pakkepakkepakkee

Hei! 

Snart drar jeg på helge tur, wii! Gleder meg kjempe masse! På den klubben jeg er på hver fredag, så drar vi vært år på en tur, og da drar vi til en seter som heter skotten seter. Verdens koseligste sted, dette blir mitt tredje år på rad, og siden jeg vet hvor gøy og koselig det blir så gleder jeg meg utrolig mye. Selv om det bare er en helg så får vi gjort så utrolig mye, og får mye ut av bare tre dager. Det er veldig braa! 
Så nå holder jeg på å pakke, er verdens verste på å pakke så ja, hehe. Jeg forteller mer når det kommer hjem. Og kameraet blir såklart med så det blir bilder når jeg kommer hjem! Selv om jeg er borte en hel helg håper jeg ikke leser tallet synker helt, bare å titte på gamle innlegg og kose dere, heh! :D


// en veske :oo men hva befinner seg oppi? 


//Ja, nettopp! En veske stappa med mat og candyyy


//Rosa gensere, alltid ♥
//Sko til fest middag! 


//Man kan si jeg har en lue-fetish! hehe

Ha en strålende helg alle sammen! Hva er dine helge planer?
♥ snakkes når jeg kommer hjem! 


01.02.2013  ·  Foto  ·  22 kommentarer

Foto: nothing will last forever

!!Alle bildene er tatt og redigert av meg og skal ikke stjeles uten lov. 

Prøvde meg på litt redigering, og slik ble resultatet.. Kunne blitt bedre, menmen - øvelse gjøre mester. 
Hva syns du om bildene? 

♥ snakkes30.01.2013  ·  Foto  ·  21 kommentarer

Oscargalla 2013

Hei!

Igår kom jeg hjem sent så jeg rakk ikke å blogge før jeg la meg, så da kommer det nå. For igår var jeg nemlig på oscargalla, var en så utrolig bra kveld! Men ikke tro det var den ordentlige, haha - for det var det ikke. Hver fredag er det en klubb jeg går på, et utrolig koselig sted hvor folk fra 8. klasse og oppover kan komme, så hver klubb er det forskjellige temaer og igår var det Oscar galla tema. Det var hygge og kos! Man kunne melde på en slags film man har lagd på skolen eller i andre sammenhenger så ble det delt ut oscarer for beste kvinnelge/mannlige hovedrolle og birolle osv. Og jeg kom ikke tomhent hjem heller, haha - jeg fikk nemlig prisen for beste kvinnelige birolle, haha. Jeg og noen andre venner hadde meldt på en film vi hadde laget i sammenheng med skolen, så vi valgte å melde den på. Så ja, det var veldig morsomt! Men tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra kvelden, noen rød løper bilder, heh. Kos dere med bildene..


// Meg og min venn Stine, som var med i filmen vi leverte. Hu fikk prisen for beste kvinnelige hovedrolle! 
// Antrekk for kvelden. 

// Simply the best

? - hva syns du om bildene 
? - hva har du gjort/skal i helgen

snakkes 


26.01.2013  ·  Foto  ·  4 kommentarer

foto - Take me higher from the ground

Hei!

Akkurat nå kjenner jeg at jeg bare kunne sovnet på sekundet.. jeg er så utrolig trøtt og sliten og gruer meg faktisk til å dra på skolen imorgen! Det hadde ikke gjort noe om det hadde vært en fridag for å si det sånn! Meeen jeg får vell leve med skole et par år til.. Dagen i dag har rett og og slett gørr kjedelig, geeka et par spill på ipad, hahah - som om det var noe nytt. Men ja skal ikke sitte her å bare bable i vei og skrive dritt til dere, jeg kan jo benytte tiden til å legge ut noen bilder kanskje? Ja, vi sier det .. Here you goo Her er et lite utdrag av bildene jeg tok når jeg var på KRIK Explore a.k.a. nyttårsleir i år/fjor(?) Hvertfall det er en en utrolig koselig leir. For dere som ikke vet det så står KRIK for kristen idrettskontakt. Den leiren er som sagt en nyttårsleir, hvor man velger en aktivitet, man kan velge mellom mye så har man den aktiviteten en uke. Jeg valgte da sprotsfoto noe som jeg syns var utrolig gøy! 
Hvis du vil vite mer om hva KRIK er kan du trykke HER. Anbefaler alle til å ta en tur innom!

? - hva syns du om bildene
? - hvem likte du best
? - har du hørt om KRIK før 

snakkes

NB!! ingen bilder skal sjeles eller brukes uten lov!!
 


14.01.2013  ·  Foto  ·  10 kommentarer

Close up - flowerss

Hei! Har knipset noen bilder, elsker å ta macro bilder! Håper dere likte dem.
Kamera: Canon EOS 1100D 
Objektiv: Tamron 70-300, DI-telezoom, med macro funksjon

? - hva syntes du om bilde
? - hvem bilde likte du best

♥ snakkes


12.01.2013  ·  Foto  ·  5 kommentarer

Room details

Hei!

Jeg er klar over at bildene er svært dårlige og skurrete, men på rommet mitt er det ikke noe bra lys. Så dere fikk ganske et dårlig inntrykk av rommet mitt nå, men det får bare gå! 
Men hvertfall  her er det noen romdetaljer på rommet mitt. Håper dere liker det :) 

Jeg har spørsmåls runde og setter stor pris på alle spørsmål. Du kan stille meg spørsmål HER.

? hva syns du om bildene/detaljene
? hva skal du idag

♥ snakkes


11.01.2013  ·  Foto  ·  8 kommentarer

Snø prinsesse.

Hei! 

Jeg kom hjem fra skolen for en stund siden og da bestemte jeg meg for å gå ut og ta noen bilder av hunden min, Minnie mens det var noe snø igjen. Hu elsker å bli tatt bilder av og ja - er veldig oppmerksomhetssyk, haha.
//HAHAHA - døde når jeg så dette bilde! 
Verdens beste lille jente ♥
Men nå skal jeg begynne å fikse meg.. For skal i bursdag idag til bestevennina mi så det blir koselig! Så for alle ha en fin dag videre :D 

Vi snakkes!


10.01.2013  ·  Foto  ·  Ingen kommentarer
hits